Психично болен се барикадира в дома си в София, заплашвал съседи с нож

На място квартал "Гео Милев" са изпратени екипи на полицията, психолози, пожарна и линейка

Обратно в новината

Коментари - Психично болен се барикадира в дома си в София, заплашвал съседи с нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Седиш си вкъщи и лелката от блока решава да звънне на 112 и да каже че си и вадил нож идват наобикалят те ходи доказвай че не си вадил и всеки има в кухнята нож

еуроатлантически ценности и еуробугаристанско ежедневие... ББААХАХА

Понеже по самата новина и по коментарите виждам че сте пълни дебили ви обяснавам ситуацията. 1.Сам човек не може да се барикадира в собсвеното си жилише. Тои просто си е в домът си който е неприкосновен 2. Това че са го извели 2 часа по-късно означава че ченгетата са нарупили неприкосновенността на домът му с което са погазили правата му и закона 3. Освен всичко обясненията че бил луд показват че е дискриминиран по социален признак. Докато не се научите че закона трябва да се спазва на първо нясто от ченгетата, прокуратурата и съда, ще ви нарушават правата, ще ви дискриминират и ще ви изкарват луди Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

В Чалголандия домът ти е неприкосновеност за бай Чандал.

Значи заплашвам съседи с нож, идва полицията да ме разпита и аз се скривам вкъщи щото това е моя неприкосновена собственост? Ако утрепя някой мога ли пак да си седя вкъщи а полицията да няма право да влезе да ме арестува?

пффф

Абе, не че нещо, ама някой чувал ли е Шилото наскоро? Как е? :)

Ами чувах че ходи по турските паркинги и продава майка ти на рязаните тираджии. Питай и по други места, може някой и адреси да ти даде ,че да пребереш майка си пачаврата .

кой с ичкия ,сичко бабаит стана.Ми след башбакан Боци ,кво да е ?

Ето , ето до какво доведе терора на ППДБ ! Ама то не се издържа вече ,бе !

Ако. беше некой талибан щеше да е оневинен с трудно детство ....

Боко диде и го улови! Нали е мъШ? Или онова педерме дето уж беше ченге, а го гепиха за организиран бандит!?