Коментари - Психиатър за насилието: Като общество си отгледахме завършени психопати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълно е с идиоти, които не могат да разберат, че властта не се грижи за емоционалното състояние на обществото, но се бори с последствията от него! Демек, хващат виновника и хоп в затвора, и си мислят , че са си свършили работата! Обществото ни е оставено да се развива самостоятелно, и какво да очакваме от това, ами подивяване и оскотяване! От друга страна, в западна Европа и сащ да не е по различно....

Не е по -различно, мога да говоря конкретно за САЩ, че е още по-трагично.

На този молец не му стигна Професор и стана Академик. И това не го задоволи и стана Премиер- ПРЕДАТЕЛ. От това следва, че имаме патологичен случай на НАРЦИСИЗЪМ, като на Херострат, който запалил храма на богинята Артемида в Ефес. Моля се Богу, този изрод да не подпали държавата ни !!!!

ot men Brislaf layanianaoff Chopof po goliam psixopat niama ! az sam za psixiatriata i za zartvora da me shibat v gaza mangalite v centralnia sofiiski zatvor zashtot Borislaf laynianov Chopov = otrepka bokluk

Филмите , бойните мултита и някои сексистки навици са корена на проблема .

Всичко започна от появата на бандите на СИК и ВИС. Там имаше и рекет,кражби,убийства,мъчения,проститутки.. А младите хора обичат да копират и да стават същите. И ето докъде стигнахме!

МНОГО ХУБАВИ ВРЕМЕНА БЯХА

Ние сме повече от психопатите и сме навсякъде - във всяка професия - юристи-глисти, “доктори и професори”, в администрацията, най-сме много във Властта, а партиите са нашата ШКОЛА !

На този молец не му стигна Професор и стана Академик. И това не го задоволи и стана Премиер- ПРЕДАТЕЛ. От това следва, че имаме патологичен случай на НАРЦИСИЗЪМ, като на Херострат, който запалил храма на богинята Артемида в Ефес. Моля се Богу, този изрод да не подпали държавата ни !!!! Той е ПСИХОПАТ !

Много е сбъркал човекът! Ние от край време си отглеждаме насилници. По комунизмът обаче за това не се говореше, това беше тема табу! Освен това винаги жената беше виновна. Спомням си, че седяхме на една пейка с майка и нейна колежка и минават мъж и жена и се започва, накратко, следният разговор. -Ох, горкият, жена му почина преди 6 месеца. Какво да прави, намери си друга, сам не се живее. -а тая знаеш ли я? Мъжът и почина преди година и тя набързо си намери нов мъж, шафрантия. Послед дойдоха 90-те с мутрите, когато цялат ни ценностна система, стояща с сянка лъсна... то и досега. Тоя е точно чадо на мутренските години... така че сега берем пплодовете от това време. Хубавото е, че нетърпимостта започва да изплува над повърхността и има надежда!

Доколкото разбирам добре охранени момчета с татуировки бият момичетата.За какво общество говори тоя?

Говори, че насилниците си ги отглеждаме от 20 години. Което не е вярно, от много по-дълго ги отглеждаме! Тия охранени момчета са по на 25-30 години, това са децата на мутренските години. А насилници винаги е имало, защото българското семейство в голямата си част е изградено на насилие - почти не познавам жена, която да не е ставала жертва на физическо насилие, а жените си връщат с психическо. Проблемът е много по-голям, отколкото тоя го разправя.

Съгласен съм с теб. но не напълно. мисля, че си отгледахме не само психо и социопати, но и курви и проституки. Влияниея освен мутренските години, които на някои хора много им липсват и на на други, които продължават да поддръжават на този манталитет, мисля че огромно влияние оказа и чалгата. Това е "култура", чиято ценностна система е тотално объркана.Не говоря за чалгата само като извращение в музиката, а за чалгализирането на голяма част от обществото. Няма родител, който да не желае детето му да учи зад граница, заради средата тук. пародаксално но факт - ние праавим средата, но тя не ни харесва за собствените нии деца и се надяваме, че те няма да са като нас. А крушата не пада по далече ....

Момчетата гледат да са мутри,за да имат пари и на младини да карат скъпите коли, момичетата пък всяка е принцесата, която търси принца.

Последните 2 изречения са много точни. Така че протестиращите да се прибират в къщи и да възпитават децата си. И да не ходят по заведения да ги бият, а децата им да стоят сами или с баба и дядо.

ЕХ ПСИХОПАТ ЗАЩО ДА НЯМА ПРОТЕСТИРАЩИ? ДА ОСТАВИМ СЪДА Д АГИ ПУСКА НЕНАКАЗАНИ ЛИ ? ДАИБА БОКЛУКА ТИ ДОЛЕН

дебил

болен мозък

Всеки дърпа чергата към себе си. Риба се лови в мътна вода.

Да прав е вижте само изродите от нпо-тата !

Прав сте колега Веску, навсякъде е пълно с психопати и лакей готови да участват във всеки психопатски цирк, а вие като професионалист знаете, че психопатията е нелечимо състояние. Затова ви моля да не ми отнемате от ценното време, вие сте непоправим, а и доста меркантилен

Като сееш ветрове ще жънеш бури! Прост народ сме и това си е. Ето ви ги атлантическите ценности. Откакто се помня,вече 25 години не съм видял един филм без да убият и разчленят някой. Какво очаквахте? Овце! И сега пак като овце,ходите да подскачате по свирката на вълка. След тези протести могат да вкарат какъвто закон си искат. Искахме да станем като американците, ето станахме! Честито, Роби!

Далият ти минус трябва да бъде наказан като се закачи на рибарски кукички и се одере жив в адски мъки !

лапай на путин

Атлантическите ценности нямат нищо общо с простотията. Преди 35 г. такива случаи се замазваха защото при социализма не трябваше да ги има. Да ама ги имаше. Познавах шофьор, който по цяла нощ пиеше, след това биеше жена си и сутринта отиваше пиян на работа. Също така животът на земята е устроен така, да убиеш нещо живо за да се нахраниш. Това пак няма нищо общо с евроатлантическите ценности. Освен това даваха едни други филми, все за войни, руски. Нагледно до къде водят се вижда от случващото се в Украйна. Така че, светът е гадно място и такива неща има навсякъде независимо от ориентацията. Например, Чикатило.

Агресията я има по целия свят, да не е само тука.Сега шумят и така.

в общество реваншистко у Софето с дебили у Парламента, с марионетно правителство с корупция с изградена по мафиотски образ и подобие в паралелна държава, с маазни адвокати и чуство създадено у психопати, мафиоти, разбойници за безнаказаност какво да се очаква? А?

За Бога, този човек наистина ли е психиатър? И досега не е научил, че психопата се ражда като такъв. Не се отглежда, ражда се. Не подлежи на лечение защото няма болест. Просто е психопат. Социопат е съвсем друго нещо. Май там ни е проблемът. Ей такива "психиатри".

А добро ,утро, по принцип сме нация от завършени психопати, някои невинно наричащи причината индивидуализъм, а всъщност огромно его, животински егоизъм, пълно непризнаване и стремеж за смачкване на всичко, което не се вписва в егото, стремеж към присвояване на общото и прочее неща, които имат логично следствие

100 процента. Само дето другите животни са на много по високо ниво от описаните в поста Ви.

по-опасни са полуинтелигентни пропагандисти като тоя чичка, неясно как добрал се до тапия за дофтур и мислещ си че е фанал господ за шушляка след като му плашат да дрънка простотии по продажните като него медии. Тъжното е че с тия, повтаряни споредтеорията на Йозеф Гьобелс мантри, той и тези като него съсипват живота на огромен брой обикновени хора.

Не се мисли за хората..жените ако са независими ако са доволни ако имат пари..няма да се занимават с мъже свини които уж им помагат.да ама държавата за кой ли не мисли на кой ли не помага украинци сирийци негри..а за бг жените бой

Дали съм трала ла тралала ла. Бу ху бу ху боооооооо..бам бам бух бух и стана на пух

Детските филмчета- Батман и Костенурките нинджа са ВРЕДНА китайско- негърска ПРОПАГАНДА и ИЗМАМА.. Те са пропоаганда на това да станеш ПРЕДАТЕЛ, да си лош и да подпомагаш враговете на БЪлгария.... да станеш предател като поп Кръстьо и Стефан Стамболов... Мутрите, които се правят на негри с ЧЕРНИ коли БМВ, са Идиоти, ПРЕДАТЕЛи, помагачи на негрите... Лоши са ВРАГОВЕТЕ на България- араби, негри и китайци... Един мангал- Митьо може да изнерви с аларми, кучета и китайски бомбички да ИЗНЕРВИ 5000 души.. Ако алармата на някой се чува на 1 километър, САМО докато си ОТКЛЮЧВА и заключва колата, значи тоя е някакъв луд, психопат, който иска да ИЗНЕРВИ всички наоколо... Един Шеф на мобалната фирма- Вииваком може да разболее с РАК и Левкемия- 50 000 души. А един негър маймуна- Сисиньо може да ЗАРАЗИ с ВИРУСИ- СПИН ,Ебола, Африканска ЧУма, Маймунска Шарка- 10000 души.. Куршум за такива !!

а стига бе ама как така оставяте някой да казва истината - тихо тихо - да не чуе посолството че ще го вкарат на тъмно - не трябва да се говори така за продуктивно еректилно научно нископлатено електорално общество присъщо за лош промер

И медиите са интелектуален насилник.

Това са плодовете на чалга културата, популяризирана от измекяри като Слави Трифонов.

Нормално ли е мъж на 70 години да мисли само за секс, да ходи без бельо и на запалена лампа да стои съвсем гол на прозореца без щори или е психопат

Ако си е вкъщи е нормално. А да мислиш за секс е нещо съвсем нормално. Ненормално е ако не мислиш за секс.

Психопатите са РОЖБА на ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности - СЕКС, НАРКОТИЦИ и РОКЕНДЛОЛ. ... "Най-опасен е ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ насилник..." МАНИПУЛАТОР...Ако му мине номерът...

и Ленин е обичал да го "боцкат" ...

Моята жена крещи от сутрин до вечер и все нещо и е криво. Ту децата, ту аз или някой съдед... Аз съм кротък човек и никога не бих ударил човек. Като ми е криво отивам да си ровя по градината или гаража. Сега това значи ли, че над мен има тормоз? Просто питам

Илчо (нерегистриран), То не е само твоята, колко сме такива...

Как е Мата Хари?

Ами "другарите" свършиха "чудесна" работа за 45 години. Изкорениха всички ретроградни, стари "религиозни" предразсъдъци и отсякоха здравите, духовни корени на нашия народ. Теглиме си последствията! Без Христова вяра сме като дърво без корени и не сме годни за нищо. Затова изучаването на Християнството трябва да стане задължително още от детската градина. Бог да помага на България!

Според мен за масовостта и утвърждаването на явлението са виновни медиите, 200 канала 24/7 продукция на сергията дирим дирим някому да му посвирим.

Насилието над жени в 90% от случайте е при римляните и простите българки решили да изкарват парите си и да градят кариера с онова нещо между краката си! За римляните няма смисъл да се говори,всички знаем,какво е положението там,но за българките решили да градят кариера по лесния начин без да учат и работят,без сами да изкарват парите си,а да се ловят с богати криминални престъпници,за да има кой да им дава пари е така за едната слива,ами нормално е такива прости същества да бъдат бити и унижавани,защото те самите търсят този живот! Ако същите учеха и работеха и не се ловяха с криминални боклуци едва ли щяха да имат тия проблеми,ама си е друго да и дава някой пари просто така,да ги води по клубове и ресторанти,да я вози на яхтата в морето,всичко да и е на готово и максимум да стане чалга певица или пък миска,други стават плеймейтки,трети стриптизьорки,четвърти проститутки,ами от тези професии друго освен насилие не може да се очаква...

Явно някой много пари е дал за прокарване на ИК!

Е какво да очакваме? Тиквоня ни управлява 15 години. Управлението му роди тикви

Прав е доктора. Всичко идва от некадърните и продажни управници,за които личната изгода и далаверата са на челно място. Никаква държавност. За тях това е непосилно и непознато нещо. И това всичко рефлектира на образованието и възпитанието на подрастваащите. Какво възпитание да получат когато мама и тате са принудени да са на гурбет в чужбина и децата са оставени на бабите и дядовците? Какво възпитание да получат и в училище когато нямат респект от учителите си поради псевдодемокрацията,че учителя няма право да му издърпа ухото дори когато е сгазил "лука",да не говориме за шамар. Когато ученик в десети клас /от училище,което преди се водеше за елитно / не си носи учебниците в час? Няма държава-това е проблема.

"Най-опасен е интелигентният насилник, който упражнява психически тормоз върху жертвата си. Той може дори до толкова да я манипулира, че да я накара да се самонарани и да изпитва доживотно чувство за вина", предупреди д-р Герев. И не само,интелигентния манипулатор насилник умишлено може да докара по силния пол да употреби физическа сила срещу половинката си,като го облъчва или му върти всякакви филми,като изневери и подобни. Психологичното насилие е много по опасно от физическото и обикновено до физическо насилие се стига след психологично такова! Затова насилие закони няма и защо?!?

Същият този закон за защита от дом насилие регламентира и емоционалното и психическо насилие. Проблемът е в доказването - човек трябва да събира целенасочено писмени доказателства и да прави съпричастни родители, близки, приятели, които могат да му станат свидетели и тн

Изкривяват се нещата...Този бияч, 26 годишният Георги Николаев, е криминално проявен, а преди протестите, съдийката го е пуснала да си ходи, защо? Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи. Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България.

Всичко това го донесе демокрацията, американският начин на живот, американските ценности. Не казвам европейски, защото европейците са подчинени на САЩ. Искам си комунизма с всичките му изгъзици. Възпитанието на младежите беше държавна политика. Наука, информационни технологии, образование, здравеопазване, култура, спорт всичко беше на високо ниво.

Ти къде живя, имаше тву, интернат, доста така ги превъзитаха, че ето какво поколение от гледаха, в спортните училища имаше насилие, но понеже още ни управляват комунисти и децата им това не се казва, все едно не е било, къде беше семейството, кой научи децата да не се женят, старото комунистическо такова, не се жени, ще ти вземе къщата, а децата те къде са, на кого са на майките, или учи за да неработиш, друг грозен лав.

В ТВУ се превъзпитаваха малките престъпници (имаше и такива). В спортно училище се отиваше по желание (както и сега) С насили са постигани високи спортни резултати, както и сега - виж художествената гимнастика. Не комунистите възпитаваха децата си да не се женят и да не правят деца а капиталът. Работи, яж, спи и пак работи! При комунизма достигнахме почти 9 милиона. А лафът "Учи мама за да не работиш" не си го довършил. За да не работиш физически труд. Ти защо учи? Защо не стана хамалин?

Че има партии като Възраждане поддържани от 13 процента от обществото показва колко морално деградирали сме като народ

Възраждане се борят срещу моралната деградация. И не са 13% а са към 75% виж последните соц. проучвания на Тренд и Медиана

докторее, само като те чета , ме побиват тръпки,психиатър да не прави разлика между психопат и социопат..Психопат не се отглежда, психоат се ражда такъв, има изменения на неврологично ниво в мозъка от рождение, иска не иска психопат си е. Виж социопат можеш да си отгледаш и възпиташ дори от индивид, демонстриращ високи нива на емпатия..

Най-опасни са умбокрасивите, които яхат проблемите и ги изпозлват за собствено облагодетелстване, уж с идеята да помогнат.

За едно момиче на повикване цялата прокуратура отлете. По-голяма защита от това накъде?

Може всякъква да е, но е човешко същество, а този е садист.

Един точен анализ.

... и с академични титли даже!

Този умник изкара нас виновни !? Защо не каза нещо за "европейските ценности", защо еврочиновниците от Брюксел поодкрепят фашистки ценности ??

Какво очаквате? Само в Америка е пълно с подрастващи психопати,тук гледаме да не изоставаме от техната мечта.

Най после нормално изказване на професионалист. Превенция, възпитание. Но сега е модерно в училище да се говори само за толерантност към "различните" А кога ще говорим за толерантност към обикновените нормални? Кога и как трябва да се насаждат максимите, които преди е възпитавала религията - не винаги успешно, но все пак се е говорило за доброта към околните?

Професионалистът говори за психопати. Каква превенция и възпитание при психопат? Не става така. Виж вече може да се работи в посока превенция и възпитание , за да не се превръщат нормалните деца и подрастващи в завършени социопати като тоя Гошо Старозагорската Чекия (чекия турцизъм малко сгъваемо ножче). Психопатите се раждат такива , нито медикаменти, нито психиатрия ги оправя. Ама той професионалистът къде ти да прави разлика между социопат и психопат - важното е да мята сензационно терминология в публичното пространство.

Абсолютно вярно!