17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко некадърно оформена анкета?! Проявя на отношение е и, ако бяха отишли, и ако не бяха отишли!!! Въпросът трябваше да бъде: "Одобрявате ли, че ПП и БСП не отидоха на консултации при президента?"

Категорична проява на пренебрежение към личността и мнението на Радев.

Това ясно доказва какви са целите на комунистите и на Продължаваме Погребението а именно да се лапа до последно и както се изрази Кокорчо “да го духа народа”. Като не искат да ходят да се махат хрантутници не ни трябват. Кирчо Тънкопишковски и Курнелия Дълбоката пещера да се взимат ръка за ръка и хоп троп право във панделата

Хубавото на цялата тази ситуация е, че всички маски паднаха и вече и в Европа, ЕС, и във Вашингтон са не само съвсем наясно какво и защо става в България, но и съвсем ясно и недвусмислено фактически го заявиха! Чия е Украйна (след Крим), господин президент? Със “специалната военна операция” да 3 дни там на Путин? А България? А партията на Янев? А другите партии в парламента?

Докато някой “се консултира” и критикува всички някои трябва и работа да вършат - бюджет, закони,… ДПС и ГЕРБ бяха в открита яростна война с Радев, дори пратиха разпасалото им се псе Гешев да атакува директно президентството, за да демонстрират, че могат да правят каквото си искат и да страхуват президента и хората, а сега Радев им приглася… Радев няма право на повече изцепки! Да не коментирам пък простотията на поредния му съветник от онзи ден, който опита някакво активно ДС тъпо мероприятие, вадейки част от някакъв.документ на … служебното правителство на Радев, представяйки го като документ на настоящето! И въпросът е защо още този е в президенството и с какво точно се занимава - и такива като него там! Този точно в този момент - заедно с димката Македония, да опитва да компроментира не ЦСП, която направи Радев президент, не дори и правителството, о България?!? Като съветник на “обединителя” - президентът Радев?!? Отвратително!

И той им го върна подобаващо ще им връчи мандат без да им определя нова среща дахса дошли….

И за ПП ППодмяната и за БСП е добре президентът да открие дарителска сметка за билети за Титаник в посока Онтарио...

По-скоро е въпрос на "първите седем години"...

Много е зает кирко - добре, че си имат " стая за почивка и работа " на Гладстон 39. Гюров и той , милия , хиалуронче в устните слага, къде да се намерят 2 свободни да ходят за Президенството. Знаете ли колко е сложно като си изпуснеш часа за фризьор, гримьор, ботоксар ? Не , не. Няма нужда. То на коки Конституцията му е непозната така или иначе. Все заети ппппп и бесепе ( лесно и е на корни, едва го удържа тоя пост- ето и вигенин уволни, има си проблеми)

Президента им помогна да вземат властта, нали според него премиера беше българин в сърцето си, макар и с нередовни документи, сега ще ги търпи

КП вече е с Киев в сърцето си. България - прелъстена и изоставена.

Това е просто поредната демонстрация, че тези хора се смятат над закона и конституцията.