Провокатори се появиха на протеста край Крушаре

Дошли с бусове и частни коли и издигнали антиевропейски лозунги

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да дойдат тия с качулките та да ви наместят селските кокали

Ама как няма да дойдат и такива? Платили са им, което е нормално в БГ. Има партии с тоста голям бюджет, могат да си го позволят!

Провокаторите - екстремисти. Бачо

"Грозните и "СВИНЛИВИТЕ" имат същия проблем като умните и красивите - неграмотното и корумпирано управление", пише още в писмото." Как са се изгъбаркали със свинското правителство...

Успех момчета , с боклуците само така ще се управим!

Нинова и Мая там ли бяха,или може би са дирижирали протеста от меките столове. Баламите на слънце до свинарниците подклаждат огъня.

Колониалното Правителство изпуска юздите и трябва по всякакъв начинда компрометира Протестиращите ! Унищожаване на свинете от преден ,заден и на втория етаж кочини е целта на БАБАХ , ако остане д-р Дамян Илиев още време ще има луда крава !

Достатъчно е някой да прочете страданията ти и му става ясно, че не е нужно да компрометира каквото и да било!

tonk11

А как разбраха че правителството ги е изпратило? На плаката ли го пишеше?

Руското правителство. Знамената са достатъчни, няма нужда да го пише някъде.

С малко напъване на разума, че толкова дни неможаха да ги разденят и компрометират реалния им протест....А и не прилагат ''разделяй и владей'' за първи път:(((

Село де дава шампиони по борба не мои да се плаши а тия на воленчо родата от ямбол ги знаем

гробарите вземат мерки!

Крайно време е наистина да вземат мерки и да отворят наново Карлуково. Тамън такива като теб най-накрая ще бъдат въведени в правилното място!

2 въпроса: - Защо националистите не протестира ха по-рано и отделно от този протест, а се бутат дето не им е работа? - Обществени организации определят протеста като противоконституционен. А когато Правителството нарушава дадената клетва :...да се ръководя от интересите на народа." Кой и как може да ги осъди за нарушаване на клетвата по Конституция? ??

Да,ние не вярваме на държавата в лицето на управляващите ...Подкрепям протестиращите стопани ….

Значи аз като съм Националист, не съм Българин и нямам права, така ли бе изроди -безродници.?..Циганин освен да стана, като се боядисъм с вапса ? От как съществува България, незнам колко поколения пра родители имам тук , обаче ако съм националист съм лош и без права.........ЩОМ ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ, и гласувам, ще ПРОТЕСТИРАМ , както и когато си реша, и както ми е кеф!!!!!!!

Проблемът е, че ти не си националист, най-малко защото си неграмотен. Националистът обича родината си, учи езика й и милее за добруването й. Нашите националисти издигат боядисЪни като националисти в НС и после само викат и трошат и не дават на другите да защитават правата си.

тея националисти не са като онея националисти нали се сещаш?

Добре, приема се. Платил си, за да протестираш както ти е кеф. Ние плащаме данъци и ще си пътуваме по пътищата когато си решим и както ни е кеф. Единствено ти ще ни пречиш, до момента в който станеш на мазно петно върху асфалта. Такъв е ще резултатът, когато всеки си прави каквото му е кеф.

ДИРА лъжат като помияри! Защо не пишете, че МВР не са допуснали немска телевизия да отрази протеста?

Защото не е вярно.

Може да са от централната част на страната ние имаме тука такива свини мискини.

Ами то от властващите какво друго да очакваш след като заплашваха, избиха прасетата на хората сега решиха и поредния си номер - провокатори- да вкарат защото отдавна са наясно че като разделят народа само подобряват печалбите си...

... ЕВРОГЕЙСКОТО и БЪЛГАРСКОТО законодателство ЗАБРАНЯВА убиването на здрави животни при епидемия (каквато всъщност НЯМА0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Сериозно ли. през 2019-та година няма лечение или ваксина за някаква болест по свинете? Или лакомията за пари е по-силна от здравия разум? Подозирам, че и Слави Трифонов има по-голям шанс да спечели изборите, отколкото Бойко. И защо националистите да са лумпени и провокатори? Никой ли няма право да мисли различно от останалите, па било и срещу Европейския съюз? Или, не дай си боже, издигне лозунг против диктатурата на Щатите? Тогава какво, ще го разстрелват ли?

Ако държава ни беше майка, ако Борисов не беше лицемерен демагог нещата щяха да бъдат други. Разбирам и протеста, разбирам и опасността от чумата. Ако народът вярваше на тези некадърници и двуличници след 10 годишното им управление можеше да бъде и иначе. Една държава майка щеше да обещае изпълни изплащане на обезщетение на всяко домакинство за убита свита. Поне щеше да обещае и даде да си закупят малки прасета и подпомогнат отглеждането им. Но не. Убивай и се подчинявай.