Проверяват всички дела на прокурора, свързан с Пламен Бобоков

От прокуратурата обявиха, че ще са безкомпромисни в действията си при констатирани случаи на нарушения или престъпления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май Каскета не се е захванал с правилния човек. Щото тоя ако зине, на Нунев ще му се види тясно Русе.

Ама сега само Бобоков ли е пред обектива ??? Цялата съдебна система е изградена на корупционен принцип. Преди време градски и след това окръжен съд напълно оправдаха братя Галеви, с след това в София им издадоха присъди. Това не говори ли за тотална корупция. От какво мислите прокурори и съдии са въшливи с пари.

"Светлина! Повече светлина!" ..ама вместо светлина, изведнъж от Президентството настана ТИШИНА.. много тишина..

Някои хора много добре знаят че не бива да падат до нивото на мутрите и спазват принципа отмини глупака с мълчание.....Големи приказки сега ама голямото изсир..е подир време ще гледат в целофан да го обвият непроумявайки че пак вони....

покойния вече Цветко Цветков,бивш от ДС,БИВШ ГЛ.СЕКРЕТАР НА мвр"Не бутайте Маргините,те са наши момчета".Та и другаря Бобоков се произнесе ,че прокурор Никола Николов е добро момче.Е,не каза наше момче,ама то се подразбира.

Така и се очакваше, истината никога не стои на скрито. Още Шекспир е казал "Истината в дън земята да е зарита даже един ден на бял свят ще се покаже". След краха на измамния комунизъм ще видим и краха на измамния ГЕРБ, посят от Мадридкия крадец.

Този на снимката изглежда като типичният партиен секретар отпреди 30-тина години. Само вратовръзката/синя/ му е в крак с постбесепарското герберско време.

Прокурор Николай Николов, ще бъде изпратен в небитието при прокурор Николай Коконов. Прокурорите трябва да знаят, коя е единствената партията/БКП=ДС/, на която да се верни. От прокуратурата, трябва да бъдат изритани всички прокурори близки до други партии като ГЕРБ и БСП.

Изключително гнусен човек . Ако има тук хора от Русе ще потвърдят думите ми.

По снимката ли съдиш?

Гнусен или неудобен?

Защо да е неудобен? Урежда подсъдими със съдебните решения, преди да са публикувани!

Реално доказателство сте че сте се научили да четете ама няма с какво да проумеете прочетеното....

На тос прокурор само по физиономия му давам двайсет години.

По снимката ли съдиш?

То си има цяла наука за физиономиите и престъпните наклонности, и един Ламброзо, дето писал книги. А на снимката този наистина изглежда зле.

Може ли да видим твоя снимка! Хаха ха ха!

Тука, защото е намесен съветник на президента, ще са безкомпромисни, сигурна съм;) Но пък с прокурора на Куката в Плевен "безкомпромисът" не даде резултат ;) Така че, моля, дефинирайте "безкомпромис", че се объркАх в смисъла на думата ;)

Като е намесен съветник на президента, дай да го смачкот делото още отначало. Недей така, за всичко си има време.

Ами те няма да го смачкат че им трябва в момента ама ще го протакат че няма от къде да скалъпят обвинение за съда дето да мине:(((((( Всичко си има време обаче за ''някои'' май май....

Интересно,какво ще се случи с тоя прокурор,ако бъде изловен в далавери,дали ще го вкарат в затвора или само ще го уволнят и след време преназначат на друго място,където пак да цоца и да прави далавери,обикновено така се получава в нашата кочина!

По инерсното е като няма в какво да го ''хванат'' какви мутренски прийоми ще приложат????? Няма да е първия прокурор на който плащаме обезщетение заради колегите му дето изпълняват поръчки....

0

Опааа.. Дали обичат прокурорите в тухларната на хасковския?

Намериха си поредната жертва за да запазят ментора си, но май май и тук ще да ударят на камък макар да са им под ръка имат кошаревски свидетели дето са обвинени и осъдени от прокурора...Значи пачките на боко не са интересни, ама видители едно лобиране а не ежечастно ходатайстване като шайкаджиите е много важно в момента?????

Президента ли?

Тулупа дето се чудят как да го забърсват ама вонята нещо се разнася на талази от тях...

Проверката ще установи, че на снимката, спящия отговорен държавен служител е бил прокурор Николай Николов, а парите в чекмеджето са били от лобирането на Бобоков.

Когато САЩ обявиха Андон Миталов за корумпиран, реакцията на Нинова бе "ние мислехме че друг ще обявят". Интересно за кого ли са си мислили?

Интересно срамът на нацията Радев, който говори непрекъснато за корупция го хващат за пореден път в крачка. И то съветникът му по антикорупционите въпроси се оказва, че снасял предварително информация от ВАС на бизнесмени. Сигурно безкористно. Нека се види от всички този случайник по джапанки и потник от село Радев, докопал с любовницата си случайно власт, какво представлява. За такива един наш голям писател много правилно е казал "Пази Боже сляпо да прогледа". Защото веднъж се лъже простолюдието с лозунги "ще бъде президент на всички българи и обединител на нацията", втори път трудно може да го излъжеш с амбициозното и глуповато "ако аз съм на власт няма да се краде"!

Защо не се проверят и на главния прокурор за последните три години или той не е водил дела

Браво на Гешев

Гешев, а тебе кой ще проверява?

Тоя да не е брат на пикаещия във фонтани? Същата мазна, нагла и корумпирана муцуна

Някои хора са свикнали да реагират. Най-добре не мърдай, щото колкото повече, толкова по-дълбоко.

ПРОСТО ПРОЧЕТЕТЕ ПРОТОКОЛА ОТ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР НА РУСЕ НА 04.12.2019 г. В ПРОКУРОРСКАТА КОЛЕГИЯ НА ВСС! МНОГО Е ИНТЕРЕСНО ИЗСЛУШВАНЕТО НА КАНДИДАТИТЕ, КОНЦЕПЦИИТЕ, ВЪПРОСИТЕ И РЕАКЦИИТЕ !! МНОГО!

Да, но точно той липсва ъот страницата на ВСС! http://www.vss.justice.bg/page/view/8402

И кво да му четем? Колегиално си избират техния си човек. http://www.vss.justice.bg/root/f/upload/25/pr-37-04-12-2019-pk.pdf

Този прокурор щом Гешефта е назначил проверка, значи е читав човека. Ако беше мръсен, щеше да е от редиците на ГЕРБ.