17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А площадките в обширните дворове на ТЕЦ-овете проверявате ли? Тия горят денонощно италианските боклуци и тровят всичко наоколо. На техните служители е наредено да казват при проверка, че това било "биогориво"???

Боклук на боку. Мн поздрави от влас му изпращат братя диньови. И на боку мн.

Нали от години си неговата подлога и се храниш от ръката му.

ами да проверят и площадката за отпадаци и до Карнобат. Много ударно ги завиват с найлони и праст насипжат отгоре им. Толкова бързо се вдигна тази камара че стана по голяма от града

Ами ВАРНА??? Трети ден Доган ага гори боклук в ТЕЦ ВАРНА...Над града се стели бяля мъгла и смог около езерото.-Красота. Рибата измря,ама нищо-чакаме туристите да ни опраят.

вземи провери там твойте подчинени в северна България дето казваха , че тонер касетите от Италия щели да се рецикрирват ! извии им вратовете и да ги няма !

Това е изключително токсична субстанция. Не знам, как в BG ще я рециклират. Защо не си я рециклират в Италия? Ама алчността не познама граници и задръжки.

намерил с кои. Светът иска да се отръве от тези натрапници, той ни ги влачи. Да си го завре този център, там където слънцето не го огрява.

Зоро, кажи нещо за имота на Диневи?

Ъъъ Диневи само им мирише паарите ухаят на свеж морски бриз с йодни пари

Още малко на живо тегло и така ще изглежда Любен Дилов! Като еднояйчни близнета са, пък и говорят небивалици с еднакво фъфлене като се зачервят от кръвното. Вече не моеш ги различи. Разликата е, че единият плаши с оставки и ходи сред боклуците, а другият се хили и бега да се крие под водата.

Стига с тези боклуци. Изтровихте въздуха, водите и земята.