Проверяват ОП "Региони в растеж", при 67 експерти в МРРБ са наемали външни фирми

Служебният регионален министър Виолета Комитова иска да знае как са разходвани средствата

Обратно в новината

Коментари - Проверяват ОП "Региони в растеж", при 67 експерти в МРРБ са наемали външни фирми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

А ДФЗ кога? Там какво е чудо...

Да кажат какви експерти и за какво са наемани. След това да кажат за какво и колко им е плащано. Щото думата експерт е много разтегливо понятие. А да-също така да кажат имат ли такива експерти в министерството.

Какви експерти да имат,ако не такива?

Да проверят най-големия проект по тази програма - ремонта на Западен парк в София.

Много проста схема. Аз изпълнявам проект, при мен идва на проверка държавен експерт - ами, как да му дам "лептата", някак си не върви да ги вземе човека, все пак, държавен експерт е, ами ако аз утре "пропея", че съм давал?!?!? Друго си е да дойде "частния експерт" - на него спокойно си му давам, и да пропея, ще кажат "А, не сме ние взели, това си е самоинициатива на частника!" Анадънмо, сега?

Ама как хубаво ги знаете тия далавери. Така ли правиш или една баба от пазара ти каза?

Как защо? Защото е по скъпо да се наеме чужда фирма от това сам да го свършат от МРРБ и защото попринцип е забранено на нашите експерти да вършат каквато и да било работа! Как так някой ще извършва контрол по работа от правителствена институция? Абсурд!

За какво са наемали експерти. Само Фейсбук експертите са експерти по всичко. а със заплатите дето се плащат в администрацията читав експерт ще наемеш на работа ама друг път.