НАП и прокурори проверяват кмет с имение за 1,5 млн. лв.

Кметът на Пазарджик Тодор Попов живее в „селска къща” за 1,5 млн. лв. със заплата от около 2000 лв. НАП и прокуратурата започват проверки.

Обратно в новината

Коментари - НАП и прокурори проверяват кмет с имение за 1,5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е този селски имот? Голям спрямо моята виличка от 60кв м и малък двор. НО сравнете го с палатите на кой да е от управляващите, бивши и настоящи? Имота на кмета вече е виличка. Като проверявате, почвай те на ред. Ама има да чакаме.... Никога няма ни се случи румънско правосъдие.

Този мрази Русия и затова е успял. Сигурен съм, че е твърдо за Евроатлантическите структури.

простотията на народа е право пропорзионално на богацтвото и безнаказаноста на политизите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

еиййй, ама тя била много богата тази наша малка българия, бе.25 години я крадат , и още има за крадене.невероятно !

На тоя дето убиха шефката на кабинета му ли? Ама той е чист като сълза човека! Оставете го на мира! Невинен е!

Вилата му на Халкидики ще я проверяват ли? А софийските му апартаменти.....

Ееех, колко е кофти да те изкарат от грозната къщурка за милион и половина... Ееех..., как ще ви започна всичките с дебелата сопа по ред на номерата, крадливи изчадия.... изобщо ли не се замисляте, че като крадете, ще плащат пра-пра-пра внуците ви ... Няма безплатен обяд... болестите са за всички.

И после ще ни баламосват, че и той е пестял от закуски... Докато ни управляват мутри и престъпници ще сме на тоя хал.

След добре направена проверка от НАП при управление на гробарите,се става депутат.Справка-предния перач

Везната клони към Беленския затвор...

Само ще го изперат и избелят

Tоз кат Mасларката; и тя така една скромна къщурка на 3 етажа и с... две липи отпред си построи, милата. Hаправо ми е жал тез хора, как се справят така трудно в тоз тежък живот. Hаправо сърцето ми се къса...

ХА...ЕЛАТЕ ДА ВИДИТЕ В ПЕТРИЧ ЗАМЕСТНИК КМЕТА ХРИСТО ГЕОРГИЕВ КАКВО ИМЕНИЕ ИМА ЗА НАД 2 МИЛИОНА ЛЕВА

От 10г заплатата ми е 2500лв и по мои изчисления, ще имам такъв имот след около 100г.:(

защо ли,този новина не изненадва никого.90% от българските кметове ,общинари, дупутати,министри ,и какви ли още не държавни служители, крадът здраво без значение кога са били във власта-сета или преди.и без разлика с касва партийна окраска са.. да не говорим пък ,за разните прокурори,съдии ,митничари,следователи и тем подобни"дребни рибки"-всичките са здраво "нагазили лука".що ли, някой НАП-аджия не се сети да провери, чия собственост са,и с какви пари са построени повечето хотели по големите курорти.резултатите ще са доста впечатляващи

Има един малък проблем, в БГ такива проверки само започва, никога не завършват. Да си припомним, че имаше облитане с хиликоптер на съмнителни иения. Резултата е нулев. Няма осъден, няма отнето имущество и крадени пари.

И една моя случайна позната така краде, краде 10 години и ...сега е болна от рак. Не знам защо има толкова глупави хора, които все още вярват, че има безплатен обяд. Крадеш пари - губиш нещо, по-ценно! Губиш нещо ценно - разбираш, че си тъпанар и само човешкия живот, чест, достойнство и дъх имат смисъл. 99 % от нас го разбираме късно обаче...

Пещерското мекере Т. Попов се оа...а на пометено!! То бълхата като се насмуче излиза на челото!! Парцелче от 1.5 дка за 7 000 лв!?!?!? АЙДЕ бе! Продажната цена в това село за такъв парцел е 18-22 000 лв!!!!Тази селски, пардон пещерски ТАРИКАТ мисли че не разбираме ли???Кирпичена къща с 1.2 дка двор СТРУВА 23-25 000 лв!?!?! Чуват се приказки за подобен "селски" имот на Т . Попов и в Гърция!?!?!??? Що не се поразрови Прокуратурата-- но НЕ Пазарджишката!!!

Еех, колко е кофти да те изкарат от грозната къщурка за милион и половина... Ееех..., как ще ви започна всичките с дебелата сопа по ред на номерата, крадливи изчадия.... изобщо ли не се замисляте, че като крадете, ще плащат пра-пра-пра внуците ви ... Няма безплатен обяд... болестите са за всички...

Местният феодал Тошо Попов - пурата ....Пълен тъпанар и боклук. Корумпирано сополиво селянче, което от безимотен и неграмотен посредствен и неуспял адвокат стана милионерче за 7 години. Някой го намърда във властта този тъпанар, който 2 изречения на кръст не може да върже. Подозирам, че този някой е Борисов или някой от крадливата му гербаджиска пасмина. Значи- заплата на Тошо е 2000 ( две хиляди лева). За седем години кметуване този неграмотен тъпан е получил като доходи от заплати 160 000 лева. От тези 160 хиляди да речем, че е спестил 50 хиляди, което е една обикновена двуетажна къща в село Паталеница без луксове, покрити басейни, собствено захранване, без парно, без фитнес и изкуствени реки. Имението на Тошо е на стойност най- малко 2-3 милиона лева. А апартамента в София, а джипа за 100 бона? От къде? Ясно е от къде- от подкупи, кражби, рушвети... Не случайно Татяна беше гръмната като куче. Тоя циркаджия е за затвора, но никога никой няма да го осъди. Освен Идещият НАРОДЕН СЪД !!!!!

Ще го осъди... животът най-малкото...

d4

нали неговата ПР-ка я гръмнаха за 1 млн. рушвет... и той плачеше и казваше колко е "честна". представям си той колко е гушнал...

ТОЯ ТИП Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УПРАВИТЕЛНИЯ СЪВЕТ НА НАЦИОНАЛНОТО СДРУЖЕНИЕ НА ОБЩИНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ОТ ТАМ ДА ПОЧНАТ ДА ПРОВЕРЯВАТ...

На това имение ли му казвате?Че това си е една колиба.

С вилата си в Черноморец нарушава Конституцията,върховен закон.Брега е собственост на народа.Практически е окупирал крайбрежието,рибарите се оплакват,че не могат да ловят риба в района.За неспазване на Конституцията отговорност носи президента,пак според Конституцията.

Сега да му запорират и запечата имението, та да не може една вилица от там да изнесе. И после да го разиграват по следствия е по съдилища да доказва кое, кога и да колко го е купил и от къде е взел мангизите. И за шефката на кабинета му да го питат, дето я гръмнаха. И така докато му побелеят косите и окапят зъбите, защото тези пари са черни. Да прокълне мигът в който е посегнал към всяко левче от тези черни пари. Колко ли хора е разпракалу колко ли душици е изпил този боклук.

може да краде само чистокръвен гербаджия. За камуфлаж се е писал независим. Цецо лъжецо ще излезе дребен апаш.

Всъщност от е от АБВ, демек - комуняга.

Не за какво е оранжерията, а от какво. От най-скъпите материали, само заради парите за парника-около 50 000 лева само на пръв поглед - може да отиде да сади краставици в помощното стопанство за лишеги от свобода.

Къде си Влади Въргала, Христо Мутафчиев, Господари на ефира, Комици и други маймуняци, направете предаване, и най-вече арменските продуценти. Продажници.

Ей, сладурчета, ваш ли е Дир-а, та ми сложихте толкова минуси?

DIDA

В-к "Стандарт": "Попов е десен кмет и не е член на ГЕРБ, но кметовете от управляващата партия го подкрепиха категорично. Това се дължи и на похвалите, които му отправи лично премиерът Бойко Борисов по време на посещенията си в Пазарджик, категорични са наблюдатели. Освен от ГЕРБ Попов е получил гласове на кметове на ДПС..." Както се казва в случая: "NO COMMENT!

В интернет има и "Изображения на къщите на Плевнелиев"включително и на Халкидики.Имотите му значително надвишават имотите на тоя кмет.В Англия има закон.Когато си на някаква държавна служба,нямаш право да използваш службата за собствени цели,да обслужваш собствените си фирми.В България политическата система така е построена ,че се слугува на олигарси и монополи,толерира се съвместна корупция,бандитизма и кражбите.Тази политическа с/ма така е създадена ,че се онаследява и практически е вечна.Механизмите за нейната недосегаемост за промени са много фалшиви закони,послушна съдебна власт,слугинските медии,купуването на изборни гласове и мн.др.Отвред липсва морал.

Не му бери грижата...Плевнелиев има откъде,не е като този от нищото...само единия му обект който изгради е на стойност над 200 милиона!Така ,че сравнение не може да има.Плевнелиев може да си купи и самолет,вероятно ако поиска и то със законно изкарани пари.

Заплата от 2000лв. ама забравял да си я вземе, все пак това са му джобните за кафе. :) :)

А Какво стана със тази комисия ''КУШЛЕВ''Има ли я още???Където снимаха от Хеликоптер именията на НовоБогаташите забогатели със измами като Плевнелиев Цветелина Бориславова,и Бойко Борисов.

nobody

""забогатели със измами като Плевнелиев "" - какво, какво са снимали на Плевнелиев? Ейй..мреш за пеевското прасе ей, гад тролска !

ах, този селски тарикат в репортажа за TV при убийството на девойката - началник на кабинета му - как плака, как хълца.....направо за Оскар. Маминия той, сега какви ги приказва - курник имал, покрит ястък имал... за две иляди. Абе на кого ги плещиш тия? С този синджир на вратлето.....мани, манииии

Ееех, колко е кофти да те изкарат от грозната къщурка за милион и половина... Ееех..., как ще ви започна всичките с дебелата сопа по ред на номерата, крадливи изчадия.... изобщо ли не се замисляте, че като крадете, ще плащат пра-пра-пра внуците ви ... Няма безплатен обяд... болестите са за всички...

Не ме интересува кой какво има или няма! Аз съм на принципа на честната достатъчност и да има любов и уважение между хората! Има си органи на власта,да си ровят в помията,тяхна си работа!

защото този безапелационен кмет е срам за нашата демокрация.Отиди в Пазарджик и виж с очите си как живеят хората,как се справят с живота и едва тогава не се интересувай от това,какво и как е придобил с положението си.Сега му остава само да докаже доходите на семейството си...

Типично по Цветански.

тоз няма тъща, жена му сирак - кръгъл

DIDA

Хубаво е да си някакъв управник в България, много хубаво!

Елате да проверите и нашия хасковски градоначалник. Тоя в Пазарджик пасти да яде!

Мите, брат, свестен и честен кмет няма!

Ч И С Т И !!!

Този не спира ромските купони и сватби, нагляр! познайте защо, защото го избират местните.... роми, и палатите се строят... ейцу, двайнцу, и дрън... палат... Който даже е супер грозен палат... С ромския глас...

абе как не може някой българин със средна заплата да спести и да си построи такава скромна къщичка? Тоя голям наглец. Цяла БГ вижда с очите си постройките, площта, джакузита- макузита, той ще ми говори за скромна селска къща от порядъка на 300 000 лв, където щял да сади розов домат и краставици. Затвор за тая измет, която се въди в България. Кога ще дойдат почтени и достойни хора да управляват просто не знам...

Нека строят сега,че да има за следващата национализация пионерски лагери и пенсионерски санаториуми

Само да попитам-на тоя кмет ли му отстреляха преди няколко месеца съветничка ли беше, секретарка ли? Ако е той, ами не се учудвам на показаното, явно му е била "касичка", ама......

Четох коментари, четох... И сега рекох и аз да напиша нещо. Ама какво? От една страна хората са прави... Безработица, беднотия и т.н. Начинът на мислене-типично по български: тоя щом е богат, значи е откраднал! Дайте да му го вземем, че и да го утепаме /народен съд или нещо такова/. И така , всички ние, които сега негодуваме , гласувахме и кротувахме докато с различните там приватизации , пирамиди и банкови фалити и девалвации ни ограбиха и то неколкократно!? И сега какво??? И аз не знам! Май, че главните виновници сме ние!

Такива като Волен Варадерото крадеца.

....Hа другата страница,публикували заплаха от HAп,...че щели да запорират сметките на 8000 фирми???!!! бреееии, голямо чудо, ще направят!! Aбе хора, само имотите им запорираите на всички крадливи кметове и властимащи и хазната ще прелива от пари бе!! унищожете ги и тези 8000 фирми и после,...от къде ще крадът такива като този за които пишете?!

Много си прав, бре, те нямат сметки, имат само кредити, които обслужваме аз и ти с нещастните си скромни спестявания, за които работим цял живот. Защото сме българи!

Избиран е 2 пъти . Втория път през 2011 с 70% от гласовете на първи тур. Безпартиен е, за разлика от други кметове е направил доста за общината. Неудобен е за някой и са дали на поръчковите ТВ да скроят един репортаж.

Bъпросът е: Hе, за скроеният репортаж на телевизиите,...A, за скроените пари за имота!

Отговорил е на медиите че скоро ще даде интервю и ще обясни.

DIDA

Да де, в края на краищата кмет се става, за да може човек да се замогне. Същото се отнася и за депутатите. Обратното е, да стане за посмешище на всички роднини и познати, че не се е възползвал от положението си

е с подкрепата на ГЕРБ и ДПС

Не е с подкрепа, хората са видели какво е направил.

Момко, те безпартийните са най-опасни. Като някои хиени се ослушват и оглеждат и накъдето задуха вятърът, натам се насочват. Хиената, като хване веднъж посоката стадото хиени започва да го наобикаля и стартират далаверките. Затова мандатност, строг контрол и премахване на това номадство. Тая формула работи от години. Управляващата партия подкрепя действащия кмет, който е независим, и в 90% от случаите това работи. След това следва програмата- ай сега ние те направихме кмет, сега нашите хора трябва да работят с теб. Да има за теб, да има и за нас. Следват рушвети, мръсни неща и тн. Те, това е...

Безпартийните са най лесни на прицел, защото не захранват нито една партия и не работят за техните интереси.

Червени първенюта , крадци и мошеници.

Неграмотнико, парвеню, а не както ти си го написал. Преди да станеш платен трол и бъдещ прост депутат от ГЕРБ се научи да пишеше!

DIDA

А бе бастун, това е човека на ГЕРБ в Пазарджик!!!

Прокоратурата се е самосезирала след репортаж по ТВ, а досега защо спаха? Трябваше цялата държава да види, че да се самосезират ли? Дай Боже всеки му такава "селска къща".

Искаме като в Румъния!Съд заа обирджиите на народа!

Да се готви тъщата!

Прокуратурата в Пазарджик НИЩО НЯМА да открие!!! Те са навързани като свински черва/ СЪД , прокуранура , Данъчни и МВР/!!!!

Как звучи!НАП и Прокуратурата!Нагледали сме се на проверки и после НИЩО!Човека ще си плати и готово!Отдавна хората нямат никакво доверие в институциите!А те са ужасно загнили отвътре!Охранени чиновници и гнусни тлъти лелки ни тормозят за всичко!Вече няма държава!Има фирми и лобита!И роби!