Следят с 200 проби дневно строителството на АМ ”Тракия”

Експерти от лабораторията за проверка на качеството към агенцията "Пътна инфраструктура" от днес до 1 юли ще осъществяват пряк контрол на строежа на трите лота на магистрала "Тракия" - до довършването й в ускорени темпове в срока, приет от изпълнителите.

Обратно в новината

Коментари - Следят с 200 проби дневно строителството на АМ ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уважаема г-жо / г-це (може и гуце) министър, не знам за какви слягания говорите. По принцип при изграждане на насипи има една такава операция, наречена уплътняване - прави се с цел да се разкарат въздушните пори от почвата, изграждаща насипа, за да не сляга в граници извън нормативно допустимите. Ако това не е направено като хората имате не насип, ами купчина! А след като са се появили недопустими слягания, без да е имало сериозно натоварване, работата е доста лоша.

В момента Бургас - Стара Загора е два часа. Възможно е времето за пътуване от да намалее с повече от час, но за целта е необходима средна скорост от минимум 160 км/ч. Което всъщност за джигитите по пътя е залъгалка. Ама друго си е някой отговорен орган да им съобщи, че е съвсем нормално да се възползват от възможността.

Улица "Костенски водопад" в ЖК "Гоце Делчев" вече трети път е разкопана и преправяна след положен асфалт. Беше като вълни на бурно море. Воня ва фекалии е сега се носи на талази над комплекса от отходните шахти. Три пъти се дават пари заради неясни причини. По същия начин автострадите ни след една година ще замязат на нашата улица. Криви, набръчкани и скъпи. Строени от цигани и лумпени, които първо, като дойдоха, преобърнаха кофите за смет ... Егати рамотниците, егати общината, егати държавата!

Ето това е министър разбира и от пътно строителство. Ако не е тайна тези 200 проби на ден в кои лаборатории се изследва? Ако някой знае нека да ни ограмоти.

Въх ! Ма то бетер от проверки за междупланетен ядрен генератор !!! ------ И кой плаща казваш, Лиляно моме ?!

магистрала тракия ВЕЧЕ трябваше да е готова до село подслон старозагорска област за да се изведе трафика от града. доколкото знам тя наистина е готова. ПИТАМ: защо не е пусната поне до там? трафика в източните предградия на стара загора и в индустриалната зона е невероятен. така че - дано по-скоро магистралата да заобиколи стара загора

pompai

Съгласен съм с теб,но мен ме вълнува и кога ще направят 4-и платна по 2-е в посока до магистралата ,което според мен е неизбежно ?

къде го Батко Батко да кажат как трябва да се строи всъщност ?

БРАВО.ЗА ДА СЕ ИЗВЪРШИ НЕЩО КАЧЕСТВЕНО наистина трябва да има контрол.понеже обаче сме в България аз бих искал да попитам - ,,КОЛКО лева е курса на пробата?,, за да е тя ок

Тази магистрала още недостроена вече е разрушена. От пазарджик до тунела е най-страшно положенито - дупка до дупка - това магистрала ли му викате????