Разкриха 4-ма митничари, назначени с фалшиви дипломи

Четирима митнически служители са представили фалшиви дипломи за висше образование при назначаването си в системата. Измамниците са били разкрити при проверка на Агенция "Митници" при преназначаването им.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха 4-ма митничари, назначени с фалшиви дипломи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-опасни за обществото са ИСТИНСКО-ФАЛШИВИТЕ ДИПЛОМИ издавани от Света Троица/ декан-заместник-преподавател/ срещу заплащане около 15000 лв. Оздравяване на системата става само по един начин: АГЕНТ-ПРОВОКАТОР "студент/ка" изкарва 4 год обучението и документира дейността отвътре. След което Троица се заковава с факти. Една бомбардирана Троица / 5 год затвор, 50 000 глоба и 1/2 имущество/ ще държи влага 10-15 години на цялото преподавателско тяло. И никой няма да смее да издаде ДОХОДОНОСНА диплома щот във всеки студент ще му се привижда агент на данз/agent undercover/. За ефективността на терапията може да разкаже поп Грую Ц. който танцуваше подобни танци по оста Чикаго- Тампа/Фл/ в лето господне 2002-ро, като уреждаше млади българи да изкарват истински шоф книжки без да знаят бъкел американски и хич кормуване за 2 дена и $1500./истинското училище е 45 дни и $2500/. Освен за душите на миряните попът се грижеше и за около 6500 конски души, пардон сили, събрани в 10-те му патства, пардон камиона/trucks , на които се качваха младите менте-шофьори..последваха катастрофи.. ФБР се усети и играта загрубя:..Всички книжки от Флорида станаха невалидни за Чикаго и Ил /когото хванат- остава без камион/ , всички шоф подложени на пълен изпит отново /компют/ Попът се отърва само с конфискация на половината камиони/ другите успя да продаде/. Сега маа кандилото в църквата Св София- Октънска- Дес Плейнс-Чикаго и си спомня за доброто старо време.

калинки-малинки

и ако махнат ментетета кой ще остане?! "В Агенция Митници" ще бъде извършена проверка и на дипломите за висше образование, представени от всички останали служители. " и ако махнат ментетета кой ще остане?!

юли

Информацията е неточна, защото дипломите са ИСТИНСКИ, издадени именно от гореспоменатите учебни заведения в оригинал. Имат със сигурност пореден номер,от регистъра за съответния документ. Просто отсъстват академичните справки за покрития "хорариум", необходим, за да се издаде съответната "тапия". Във всяка една институция в БГ в момента съществува възможност /човек чака, готов да помогне/ да получите конкретната услуга, възмездно разбира се. Това не е от вчера. Някой вадИл ли си е скоро едно "просто" медицинско, в свободно избран медицински център?

Не че това е информация, която може да скандализира и без това скандализираното ни общество, НО на фона на безумно многото Калинки, премногото смени на министри и др. висши чиновници и рокади по висшите етажи на властта тази информация е твърде ежедневна, ТИПИЧНА и дори не заслужава кой знае какъв коментар!!

дир дайте една класация на университети да си премерим ценоразписите.

Леле...държава на калинките... То май ще се окаже, че фалшивите дипломи в БГ са повече от истинските.

Тези след промяната навярно може да се окажат много голяма бройка, но едва ли повече. А това, че качеството на образованието е трагично - за това спор няма.

Боже Госпиди, нищо ново под небето. Половината шефове в Кремиковци бяха с фалфиви дипломи за висше образование, и 70 от назначениите от тях работници също. В другите фирми не е по-различна картинката, но не бе толкова масово и толкова ясно изразено. Та ти не можеш правилно да говориш Български език, да мислиш като 4 годишно дете и да имаш тапия за техническо образование...

Ами тя и Ваньо Тановата е такава, като студент агент на ДС ,клепал колегите си. Дали някой е можел да пише 2 на агент а ?? То си е като рабфак ,късане няма. Той и за това си стана такъв корумпиран пияница.

Ами че те за същите пари които са платили за фалшивите дипломи що не са се записали да учат и да вземат редовни, става дума за бакалавър а не докторат.

На тези "хубавци" им пожелавам като отидат на доктор да им се падне такъв с фалшива диплома и много добре да им проведе терапията !

Всеки ВУЗ в саита си да качи издадените от него дипломи за да може всеки работодател да прави справка за истинноста им и край на бизнеса с фалшиви дипломи

мечтииии...... за автоголове. такива депутати за такива закони нема.

Голяма работа,а за Иво Димов-кмет на Димитровград и бивш депутат от ГЕРБ сеща ли се някой,че е с фалшива диплома.Който не се отчита на мутрата и шестака-гори.

И Калинчовци се появиха.Честито!

Вери фъни, след проверката ако останат 4-ма с истински пак добре...

Та те били много малко с фалшивите дипломи,бе...аз мислих,че са много повече!

Елате да видите в Русе за кво става въпрос!!! Тук всеки половин е нередовен, в Свищов даскалите станаха милионери от нашите митничари тука... Ай сиктир, къв Шенген бе.

С тези изисквания за висше образование за митничарските служители България е уникална в Европа!!! За сведение на всички - в другите Европейски страни повечето от редовите митничарски служители НЕ СА с висше образование!!! Въпреки това тези служби си вършат работата много добре, служителите им са възпитани и компетентни, обучени са специално за тази дейност... Не виждам какво точно може да помогне при работата на митничарите една диплома за висше образование, ако човекът по природа си е прост и недисциплиниран и е свикнал да се държи невъзпитано, нечестно и нагло, а освен това дипломата е и в сферата на някаква наука, която няма нищо общо с ежедневната работа в митниците... Не е ли по-добре хората да се обучават точно за тази работа и да се гледа преди всичко КАК работят?

И как се получава уж сега ги назначават,а пък били митничари?Май по призвание по скоро.

Що ли не се изненадах , че Бургаския "Свободен Университет" фигурира в списъка с фалшивите димломи... Заедно с ВХТИ-то чудеса от дипломи сътвориха за видни елитни другари, че зер не върви прости хора без виШУ да ни управляват. И не искаха знания - финикийските аргументи им бяха достатъчни!

Преди няколко години хванаха хора с дипломи менте и във видинската митница. Явно митничарите са ги купували колективно

Ами то,нали знаеш ,на едро като купуваш е по-евтино! :-)

или им ги раздавали на едро от едри риби.

При операция "фалшификаторите" е задържана група, фалшифицираща всякакъв вид дипломи. За съжаление доказателства не са събрани и всички заподозрени са освободени. Подпис: Проф. Д-р сержант Петров (източник: дир.бг)

Да не са играли мач с когото трябва :) Или по-скоро /след като са ги хванали/, вече не играят :)

Една истинска новина би изглеждала така.Откриха 4 митничара с истински дипломи.

Карайте наред и навсякъде, щото тези тарикати са много и нагли-колят и бесят.

Бойкоооо, при Станишев беше по-добре. Нямаше Калинки и митничари с фалшиви дипломи. Моля не ме анатемосвайте дори и да не схванете шегата.

ааама че си глупав...да не ги раздава Бойко.той сигурно е виновен и за хубавото време навън...Винаги е имало менте и ще има...само ти си истински калъфффф

така е. при сергея на некои работи гластност не се даваше. рушвета стигаше. дори кризата си мълчеше от срам и страх от спин.

НЕ САМО В МИТНИЦАТА И В НАП И В НАВСЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗВЪРШИ ТАКАВА ПРОВЕРКА!!!

такива ли са новите назначения, новите гербери, ужас......!!!!

Голяма предизборна разкриваемост, а през останалото време спинкате и обикаляте кафенетата.

Мисля, че не трябва да се наказват САМО ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ на ФАЛШИВИТЕ ДИПЛОМИ, а и тези които са им ги издали. Доста често в публичното простравство си цитират тизи две висши учебни заведения - за издадени фалшиви дипломи или неправомерно получени, т.е. КУПЕНИ. И тези учебни заведения трябва да бъдат санкционирани.

Голям позор за страната ни.

Добра новина! Радвам се на всякакво чиновническо пробуждане в държавата и го приветствам! Издържаме безброй контролни органи (повече от второто), а резултати, като този липсват. Иначе само преди ден си имах сблъсък с безумно некомпетентен митничар.

... и кой победи? Нека позная - митничаря!

Не, победи Правилника за прилагане Закона за митниците, където ясно беше казано.

Имам чувството,че в България всеки втори е измамник или престъпник.Каква държава сме само....

По-скоро измамник, престъпник, измамник, престъпник...

... и тук,там накой честен данъкоплатец (т.е. будала) - за цвят!!!