Коментари - Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция” | Днес.dir.bg

Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция”

Министър Николай Ненчев подписа заповед Инспекторатът на МО да направи проверка във "Военна полиция" по случая с ген. Димитър Шивиков, съобщиха от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция” | Днес.dir.bg

Коментари

Коментирайте малко и генерала сертов от военната полиция! само интриги в службата му, назначава старшини за офицери -пияндурници, гъзолизци и хора които излагат българската армия.Здравка Спасова и старшината якимов за офицери!!! пълен смях в пловдив- ку4ката е над 40, ама нищо че закона не дава, сертов ще я направи офицер щото мама е в инспектората.Пък якимов го напаравиха щото е голям лизач и ходи с генерала на служебната вила на яз.искър. Копелета гадни - спрете с тази шуробаджанащина! ЕГАСИ генерала тъп!!!

военна полиция да излезе от министерството на отбраната!

Уважаемо ЦРУ! Моля сменете тази шайка от корумпирани, некомпетентни и самодоволни мутри - пожарникаря и групата статисти около него, с други мутри, малко по-компетентни от сегашните. В замяна обещавам да не критикувам повече Сащ и Нато!

Би трябвало накрая да съдят Ненчев, точно като Ц.Ц. защото пречи на разследване за престъпление. Случая е идентичен, макар и не със СРС-та и разрешение от съда. И без това този Ненчев се покри с толкова черни точи, че стана по-черен от негър. Ако аз определях кой трябва да се изхвърли, на първо място щеше да е Ненчев, а на второ Плевнелиев.

Кольо Ненчев-представителна извадка на приматите гербаджийски.Защо пишештрите коментари не го попитат за назначените от него кадри-например актрисата-началник на кабинет. Шиваров е срам за офицерското съсловие-то не бяха ремонтчета,сондички на роднини,кметове и политици,разни интересни назначения и безчет още "достойни"изяви на "славния"генерал. Срамно е за всички нас,че не се вглеждаме в подменените от мутрата-премиер ценности,а се хващаме на зададения от него дневен ред.

Няма да защитавам герберите и бат Бойко, но министърът е от топ министрите на Реаниматорския блок, като Лукарски например. Ненчев е бил при циганите трудоваци, като сам го е казвал,че било много мизерно и тежко, т.е. сложили са човек, който мрази армията за нейн началник.

Останалите комунистически кадри му спретнаха компромат, за да не отиде в ЕС като висш офицер. А мутрата Цацаров само това чака. Конституционните промени вече са повече от необходими.

Напълно си прав.

още ли се занимавате с тоя използвач? Махайте го и него и армията....само хрантутим дембели!

и армията да се маха - турски башибозук си ти

Тази акция срещу генерал Шивиков не може да се изпълни от ВП без уведомяване и санкция от Плевнелиев, Борисов и измисленият министър Ненчев.Това е виш офицер генерал , а не артелчика на бригадата.Време е управляващите и президента да престанат с простотиите ,лъжите и манипулаците в своя изгода.

Глупости - точно за такива нарушения трябва да се сезира прокуратурата директно и незабавно. От къде на къде ще се търси разрешение от висшестоящи? че това си е ... безмислено! Друг е въпроса, че генерала сам се е прецакал като е дал коз на тези дето искат да му провалят натовската кариера. Само заради това недоглеждане и неточно преценяване на тактическата и стратегическа ситуация трябва да сдаде службата. Днес е за един глупав ремонт, но утре може да става въпрос за националната сигурност.

,,Днес е за един глупав ремонт, но утре може да става въпрос за националната сигурност" - това все едно е социалистически лозунг

Поредното потвърждение за мафиотския клан, наречен "български правителства". Да живей реформата!

"........Като те моля, разбирай, не можеш да имаш началник на Военна полиция, който да вкарва генералите в прокуратурата без да ти докладва", подчертава Борисов" Заглавие: Ненчев разпореди проверка във Военна полиция... Кратуната ЗАПОВЯДА, пардом "помоли" и сега ще накажеме някой НЕВИНЕН!!! Жалка НЕДЕМОКРАТИЧНА дЪРЖАВИЧКА, начело управлявана от БОКЛУЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ!!!

Ейййй,тоя тиквоч така и не се научи да говори свързано.Ама и то само с една прочетена книга няма как да стане...Проблема е,че на много хора им е трудно да се гмурнат до низините на неговия просташки изказ и заради това трудно му се разбира и още по-трудно му се следи просташката мисъл,ако въобще може да се нарече мисъл...

Какви проверки бе Ненчев,какви пет лева,като омаскарихте човека за едното нищо-защо сега, а не преди?! Или, непослушните трябва да се унищожават?!Само слагачи и близачи са на мода при вашето управление!

Толкова лесно ли се възпроизвеждат генерали,че му теглят чертата без да мислят,какво толкова е направил,да не е предал род и родина като родните политици !!

Бригадата реве, защото Роската е главнокомандващ! А не заради смешния генерал с шарената униформа!

Ами то се оказа , че от съдебната власт може да се нанесе удар по всяка друга власт, институция или отделен човек, та затова да не се чудим защо са толкова много споровете дали трябва да се реформира. Явно сегашното статукво се харесва много на хората от задкулисието, които винаги могат да подадат сигнал за нещо или някого, което после излиза кьорфишек , ама човека вече очернен , да се чудиш как понякога са толкова работливи , а понякога дела се точат по десет и повече години.

Не съм склонен да вярвам на измисления генерал, който незнайно как е станал....по мое време в казармата експлоатацията на офицери към редници беше нещо нормално. Хиляди пъти съм ходил у моя офицер да му работя по компютъра....а и женаму не беше никак лоша.....

......после, като се прибЕрем в поделението му счупвах главата на змея по спомени...мале, мале какви времена беха.....

Аз конкурс за работа във Военна полиция не съм видял. Нормално е да се държи своеволно като знаят , че са си техни хора на ситемата само.

В тази "сбирщина",само като разберет и видят,че някъде има свестен и способен човек,веднага му намират цаката !!! Жалко !!!

България е протекторат на САЩ и само Вицекраля на България, американския посланик, може да реши какво да нареди на пожарникаря, относно генерала-палячо, Роската, Цацата и т.н.

Към "клонящите към ДПС" тук. Колеги, моля ви не псувайте малкото истински БГ-офицери като генерал Шивиков, защото много скоро няма кой да ви "пази" от ЮГ. Комшиите като дойдат ще .... наред и членството ви в ДПС няма да ви помогне. А такива като Цацата дано успеят да се откупят. Като чичко ви Филчев - започнал от БКП, пламенен оратор в полза на СДС, и накрая - посланик от "квотата" на БСП. Този балък е същия - 18-годишен - в БКП (на свинаря Гергов), след това в СДС, НДСВ (Петканов го награди с пищоф), за да кацне в ДПС, създание на ДС. Най-вероятно той винаги си е бил там. В ДС. Няма случайности. Всичко е програмирано.

За главен прокурор мандата от 7 г. Е много. Особенно за тоя, който е сега.

Нормално ли е Цацата, който има около 6% доверие, да решава съдбата на български генерали. Къде е армията, защо не вземат властта най-накрая?! Държавността се разпада, а демокрацията стана слободия. До кога?

Защото отдавна няма български генерали, Тиквата, генерал, Роската, главнокомандващ!? Е защо да се очудваме, че отаналите са "оперетни" генерали?

"Криза. Майчински. Позор. Цаца. Избор. Прокурор."

ако някой е разбрал изказването на боко моля за превод в ефир ... кой за каво плаче, какъв министър какво глава, че и Афганистан намесен .... нЕма кретен кат' бацка ви боко...

Не ти требе да разбереш, сложна е тя! Паси си овцете, там е истината!

следвам на вожда нарежданията ... нали ни прати всички оФчари да ставаме ... но като гледам ти няма как да станеш такъв - ти си си по рождение.

Ужас! Пълен абсурд, който може да се случи само в Булгаристан! Резултат - всички т.нар. институции се напъват да докажат действието на най-важното правило в управленските ни структури на държавата - "Кой ми с...ра в гащите". Накрая се явява Главния Балък на държавата, прави се на Акула и плаши, че ще изяде малкото останали достойни български офицери. Защото така са му наредили от Сараите. Кураж, Генерале! И си пази психиката, защото ще ти потрябва. Не ти стигат преживените "екшъни", ами сега и тук да ти удрят вечната българска тесла. Тези плазмодии (включително и т.нар. министър) са опасни, защото са много тъпи.

Рано ти е за анализ! Първо е трябвало да вникнеш във фактите! Прочети пак статията, и очаквам новия ти анализ!

Колега, страхувам се, че четенето само на тук предложените ти статии ще те отведе в "канала". Тук аз споделих отвращението си от всички замесени т.нар. институции, защото съм вникнал във фактите и след като съм решил, съм "анализирал"=коментирал. Ами и "статията" доказва абсурда - никой нищо не знае и чака Бойко да каже. И от Сараите му се ръжат (звук от ядосано зло куче) чрез Балъка. И какво? Един достоен офицер си отива. Радвай се....

надали военна прокуратура копнее да си сложи таралеж в гащите, като разследва анонимен сигнал. Надява се все пак да има професионалисти тук-таме в тази държава. Военна полиция е трябвало да уведоми министъра дотолкова, доколкото е трябвало да го информира за факта, че е подаден сигнал и започва проверка. Толкова! Не е нужно министърът да дава разрешение на всяко отделно звено да си върши работата. А по стар български обичай явно няма дим без огън, защото в такива силно йерархични структури нещата стават бааавно и полееека. Стига се до сегашното положение и изведнъж обявеният вчера за мошеник днес се оказва национален герой. А аз все не мога да се отърся от чувството, че от едно посолство са му дърпали ушите на ББ.

Г-н Борисов, няколко въпроса: - Вчера Военна прокуратура казва, че сигнала не е анонимен. Вие казвате, че е анонимен. Кой лъже? И кой ще си ходи за лъжата? - Защо не внесете проектозакон, с който да се забрани да се повдигат обвинения по анонимни сигнали? - Това, че НАТО го харесва, аргумент ли е за прекратяване на производство? Че НАТО харесва и ген.Кларк, който избиваше деца, жени и старци и рушеше храмове в Сърбия през 1999г. - Защо не го предложите за кмет на София?

Няма противоречие в изказването на прокуратурата и ББ! Прокуратурата е получила сигнал от военна полиция, която пък от своя страна е получила анонимния сигнал!

Откога военните почнаха да стават кметове, пък били те и генерали, били те и харесвани!

Закон има , че не може анонимно, а който дава сигнал застава с име и длъжност. Ако Прокуратурата каже, че е анонимен сигнала, си го вкарва якооо, затова мръсната работа я върши ВПолиция. Уж те събирали информация за подготвения мащабен ремонт за един ден.... А проблемът не и в това, а приетият Закон преди 15-тина години за отнемането на правото да чете секретни документи - така се изгониха няколко неудобни хора по същата схема. Всеки по-висок чин трябва да напусне армията и дори съдът да отсъди: невинен, той вече е изгорял. (без съд виновен)

"решаващите органи в една демократична държава не са тези на изпълнителната власт, и място, откъдето се раздават присъди и се отчита работата на органите на военното правораздаване, въобще не е МС" Точно така г-н Цацаров.Набийте им го в главите още веднъж,белким схванат за какво иде реч.Държавата не е само Министерския съвет.

Точно така. Вече не сме Парламентарна Република, а Прокурорска. Честито. И с радост ще отбележа, че това се случи в ерата на любимата ми риба - Цацата. Събирайте средства и му направете паметник. Паметник на Балъка!

Прекрасен случай да направиш димна завеса с кражбите в КТБ и другите далавери в държавата. С какво ни отвличат вниманието а ?

"военна полиция"!?!?- това означава-- мързел, интригантство и корупция!!! Там се назначават връзкари и мамини некадърници!!!

Ген. Шивиков Президент!!!

Генерал Димитър Шивиков е достоен за Президент!!! Няма ли кой да издигне кандидатурата му догодина???

''Николай Ненчев, включително и днес, твърди, че става въпрос за анонимен сигнал, '' Този .....страда от анонимомания - първо анонимен му беше предложил подкуп, който той геройски отказа, сега анонимни доносници разпердушинват остатъка от армията - Скоро ще научим и че някой анонимен му е изцапал гащичките...

Много лицемерен министър! Той най много мрази армията, затова е сложен там. Той е подписал документите до военна прокуратура. Ще се "тюхкат" привидно и накрая "нищо не могат да направят" срещу закона. Призовавам ген. Шивиков да напусне и да създаде партия, мнозинството ще го подкрепи, нужен ни е свестен лидер а не ББ с психичното му отклонение - нарцисизъм. Той вече доказа, че не е в състояние да орлави дъжавата.

Чети, мисли малко повече, не бъди наивен. От военна прокуратура също обявиха, че са получили сигнала от военна полиция!!! Сега при проверката също ще се разбере, какви ги е дробил началника! Партийци имаме достатъчно, генерали ни трябват!

Абе нали в Тбилиси беше разрушен месния зоопарк? Дали пък Бг. народ няма да извади късмет върху Роско Плевелиев някой тигър да приложи на дело "върховенството на закона" :)))))

Пак се отърва "ирландската пастирка"... Вече отстреляха тигъра, единствената засега реална надежда на БГ народа за разплата с унищожителите му...!!! Яндък...!!!

Пак повтарям! Имайте милост към дивите животни! Не стига, че са по-интелигентни от повечето ни "политически елит", ами после и ще страдат от погълнатите токсини и лой! Те не заслужават такава участ - имам предвид животните ;)

"не можеш да имаш началник на Военна полиция, който да вкарва генералите в прокуратурата без да ти докладва"! Тук е заровено кучето! Този "началник" сигурно докладва на модела КОЙ, но на министъра си не докладва! ВЪН!!!

Някога имаше армия в тази държава, а сега една чикичикибойс команда, която гледа само собствения си интерес! Както ни е налазил африканския циганьор можем само да съжаляваме за някогашните гранични войски драги господа еврогейци.

Ефрейторе, промениха се времената! Имаме малка, ограничена армия, професионална, но затова пък имаме партньори! Относно гейството, не си мисли, че в Африка или в Азия гейовете са по-малко, отколкото в Европа!

сте прости европейците! Преди имахме не по-малко професионална армия и имахме партньори също! Границите се пазеха, циганите не смееха да шукнат. Сега - разграден двор, всякакъв гмеж се нарича европеец!

Ей Дир-ници пак закъснявате с новините! Изпускате "колосално" шоу на Росен Плевнелиев в Грузия! Изказванто му е направо " извънземно" Пак громи Русия с "върховенство на закона" Хумор хумор....

Този пак ли е на екскурзия?

Не завиждай, чадо! Нека и други да се посмеят - не бъди егоист. Ние вече достатъчно се смяхме с неговите бисери. Що и другите да не се посмеят :)

Военна полиция сгрешила ли е нещо ? Има ли такъв случай и факт? Какъвто и да е прокуратурата да преценява. Да замитаме ли нещо под килима. Що за военно-милиционерско театро ?

ненчев ти достоенство имаш ли?Какъв министър си?В това правителство има само един министър който от "всичко "разбира.За това сме цъфнали и вързали.

ВСИЧКИ КОНКУРСИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЙ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СЕ ВИДИ КОЙ ЗА КВО И КАКВИ ХОНУРАРИ ПРИБИРА ЗОП ОП

да те у хонурара.

Коментари - Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция” | Днес.dir.bg

Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция”

Министър Николай Ненчев подписа заповед Инспекторатът на МО да направи проверка във "Военна полиция" по случая с ген. Димитър Шивиков, съобщиха от ведомството.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев разпореди проверка във ”Военна полиция” | Днес.dir.bg

Коментари

Коментирайте малко и генерала сертов от военната полиция! само интриги в службата му, назначава старшини за офицери -пияндурници, гъзолизци и хора които излагат българската армия.Здравка Спасова и старшината якимов за офицери!!! пълен смях в пловдив- ку4ката е над 40, ама нищо че закона не дава, сертов ще я направи офицер щото мама е в инспектората.Пък якимов го напаравиха щото е голям лизач и ходи с генерала на служебната вила на яз.искър. Копелета гадни - спрете с тази шуробаджанащина! ЕГАСИ генерала тъп!!!

военна полиция да излезе от министерството на отбраната!

Уважаемо ЦРУ! Моля сменете тази шайка от корумпирани, некомпетентни и самодоволни мутри - пожарникаря и групата статисти около него, с други мутри, малко по-компетентни от сегашните. В замяна обещавам да не критикувам повече Сащ и Нато!

Би трябвало накрая да съдят Ненчев, точно като Ц.Ц. защото пречи на разследване за престъпление. Случая е идентичен, макар и не със СРС-та и разрешение от съда. И без това този Ненчев се покри с толкова черни точи, че стана по-черен от негър. Ако аз определях кой трябва да се изхвърли, на първо място щеше да е Ненчев, а на второ Плевнелиев.

Кольо Ненчев-представителна извадка на приматите гербаджийски.Защо пишештрите коментари не го попитат за назначените от него кадри-например актрисата-началник на кабинет. Шиваров е срам за офицерското съсловие-то не бяха ремонтчета,сондички на роднини,кметове и политици,разни интересни назначения и безчет още "достойни"изяви на "славния"генерал. Срамно е за всички нас,че не се вглеждаме в подменените от мутрата-премиер ценности,а се хващаме на зададения от него дневен ред.

Няма да защитавам герберите и бат Бойко, но министърът е от топ министрите на Реаниматорския блок, като Лукарски например. Ненчев е бил при циганите трудоваци, като сам го е казвал,че било много мизерно и тежко, т.е. сложили са човек, който мрази армията за нейн началник.

Останалите комунистически кадри му спретнаха компромат, за да не отиде в ЕС като висш офицер. А мутрата Цацаров само това чака. Конституционните промени вече са повече от необходими.

Напълно си прав.

още ли се занимавате с тоя използвач? Махайте го и него и армията....само хрантутим дембели!

и армията да се маха - турски башибозук си ти

Тази акция срещу генерал Шивиков не може да се изпълни от ВП без уведомяване и санкция от Плевнелиев, Борисов и измисленият министър Ненчев.Това е виш офицер генерал , а не артелчика на бригадата.Време е управляващите и президента да престанат с простотиите ,лъжите и манипулаците в своя изгода.

Глупости - точно за такива нарушения трябва да се сезира прокуратурата директно и незабавно. От къде на къде ще се търси разрешение от висшестоящи? че това си е ... безмислено! Друг е въпроса, че генерала сам се е прецакал като е дал коз на тези дето искат да му провалят натовската кариера. Само заради това недоглеждане и неточно преценяване на тактическата и стратегическа ситуация трябва да сдаде службата. Днес е за един глупав ремонт, но утре може да става въпрос за националната сигурност.

,,Днес е за един глупав ремонт, но утре може да става въпрос за националната сигурност" - това все едно е социалистически лозунг

Поредното потвърждение за мафиотския клан, наречен "български правителства". Да живей реформата!

"........Като те моля, разбирай, не можеш да имаш началник на Военна полиция, който да вкарва генералите в прокуратурата без да ти докладва", подчертава Борисов" Заглавие: Ненчев разпореди проверка във Военна полиция... Кратуната ЗАПОВЯДА, пардом "помоли" и сега ще накажеме някой НЕВИНЕН!!! Жалка НЕДЕМОКРАТИЧНА дЪРЖАВИЧКА, начело управлявана от БОКЛУЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ!!!

Ейййй,тоя тиквоч така и не се научи да говори свързано.Ама и то само с една прочетена книга няма как да стане...Проблема е,че на много хора им е трудно да се гмурнат до низините на неговия просташки изказ и заради това трудно му се разбира и още по-трудно му се следи просташката мисъл,ако въобще може да се нарече мисъл...

Какви проверки бе Ненчев,какви пет лева,като омаскарихте човека за едното нищо-защо сега, а не преди?! Или, непослушните трябва да се унищожават?!Само слагачи и близачи са на мода при вашето управление!

Толкова лесно ли се възпроизвеждат генерали,че му теглят чертата без да мислят,какво толкова е направил,да не е предал род и родина като родните политици !!

Бригадата реве, защото Роската е главнокомандващ! А не заради смешния генерал с шарената униформа!

Ами то се оказа , че от съдебната власт може да се нанесе удар по всяка друга власт, институция или отделен човек, та затова да не се чудим защо са толкова много споровете дали трябва да се реформира. Явно сегашното статукво се харесва много на хората от задкулисието, които винаги могат да подадат сигнал за нещо или някого, което после излиза кьорфишек , ама човека вече очернен , да се чудиш как понякога са толкова работливи , а понякога дела се точат по десет и повече години.

Не съм склонен да вярвам на измисления генерал, който незнайно как е станал....по мое време в казармата експлоатацията на офицери към редници беше нещо нормално. Хиляди пъти съм ходил у моя офицер да му работя по компютъра....а и женаму не беше никак лоша.....

......после, като се прибЕрем в поделението му счупвах главата на змея по спомени...мале, мале какви времена беха.....

Аз конкурс за работа във Военна полиция не съм видял. Нормално е да се държи своеволно като знаят , че са си техни хора на ситемата само.

В тази "сбирщина",само като разберет и видят,че някъде има свестен и способен човек,веднага му намират цаката !!! Жалко !!!

България е протекторат на САЩ и само Вицекраля на България, американския посланик, може да реши какво да нареди на пожарникаря, относно генерала-палячо, Роската, Цацата и т.н.

Към "клонящите към ДПС" тук. Колеги, моля ви не псувайте малкото истински БГ-офицери като генерал Шивиков, защото много скоро няма кой да ви "пази" от ЮГ. Комшиите като дойдат ще .... наред и членството ви в ДПС няма да ви помогне. А такива като Цацата дано успеят да се откупят. Като чичко ви Филчев - започнал от БКП, пламенен оратор в полза на СДС, и накрая - посланик от "квотата" на БСП. Този балък е същия - 18-годишен - в БКП (на свинаря Гергов), след това в СДС, НДСВ (Петканов го награди с пищоф), за да кацне в ДПС, създание на ДС. Най-вероятно той винаги си е бил там. В ДС. Няма случайности. Всичко е програмирано.

За главен прокурор мандата от 7 г. Е много. Особенно за тоя, който е сега.

Нормално ли е Цацата, който има около 6% доверие, да решава съдбата на български генерали. Къде е армията, защо не вземат властта най-накрая?! Държавността се разпада, а демокрацията стана слободия. До кога?

Защото отдавна няма български генерали, Тиквата, генерал, Роската, главнокомандващ!? Е защо да се очудваме, че отаналите са "оперетни" генерали?

"Криза. Майчински. Позор. Цаца. Избор. Прокурор."

ако някой е разбрал изказването на боко моля за превод в ефир ... кой за каво плаче, какъв министър какво глава, че и Афганистан намесен .... нЕма кретен кат' бацка ви боко...

Не ти требе да разбереш, сложна е тя! Паси си овцете, там е истината!

следвам на вожда нарежданията ... нали ни прати всички оФчари да ставаме ... но като гледам ти няма как да станеш такъв - ти си си по рождение.

Ужас! Пълен абсурд, който може да се случи само в Булгаристан! Резултат - всички т.нар. институции се напъват да докажат действието на най-важното правило в управленските ни структури на държавата - "Кой ми с...ра в гащите". Накрая се явява Главния Балък на държавата, прави се на Акула и плаши, че ще изяде малкото останали достойни български офицери. Защото така са му наредили от Сараите. Кураж, Генерале! И си пази психиката, защото ще ти потрябва. Не ти стигат преживените "екшъни", ами сега и тук да ти удрят вечната българска тесла. Тези плазмодии (включително и т.нар. министър) са опасни, защото са много тъпи.

Рано ти е за анализ! Първо е трябвало да вникнеш във фактите! Прочети пак статията, и очаквам новия ти анализ!

Колега, страхувам се, че четенето само на тук предложените ти статии ще те отведе в "канала". Тук аз споделих отвращението си от всички замесени т.нар. институции, защото съм вникнал във фактите и след като съм решил, съм "анализирал"=коментирал. Ами и "статията" доказва абсурда - никой нищо не знае и чака Бойко да каже. И от Сараите му се ръжат (звук от ядосано зло куче) чрез Балъка. И какво? Един достоен офицер си отива. Радвай се....

надали военна прокуратура копнее да си сложи таралеж в гащите, като разследва анонимен сигнал. Надява се все пак да има професионалисти тук-таме в тази държава. Военна полиция е трябвало да уведоми министъра дотолкова, доколкото е трябвало да го информира за факта, че е подаден сигнал и започва проверка. Толкова! Не е нужно министърът да дава разрешение на всяко отделно звено да си върши работата. А по стар български обичай явно няма дим без огън, защото в такива силно йерархични структури нещата стават бааавно и полееека. Стига се до сегашното положение и изведнъж обявеният вчера за мошеник днес се оказва национален герой. А аз все не мога да се отърся от чувството, че от едно посолство са му дърпали ушите на ББ.

Г-н Борисов, няколко въпроса: - Вчера Военна прокуратура казва, че сигнала не е анонимен. Вие казвате, че е анонимен. Кой лъже? И кой ще си ходи за лъжата? - Защо не внесете проектозакон, с който да се забрани да се повдигат обвинения по анонимни сигнали? - Това, че НАТО го харесва, аргумент ли е за прекратяване на производство? Че НАТО харесва и ген.Кларк, който избиваше деца, жени и старци и рушеше храмове в Сърбия през 1999г. - Защо не го предложите за кмет на София?

Няма противоречие в изказването на прокуратурата и ББ! Прокуратурата е получила сигнал от военна полиция, която пък от своя страна е получила анонимния сигнал!

Откога военните почнаха да стават кметове, пък били те и генерали, били те и харесвани!

Закон има , че не може анонимно, а който дава сигнал застава с име и длъжност. Ако Прокуратурата каже, че е анонимен сигнала, си го вкарва якооо, затова мръсната работа я върши ВПолиция. Уж те събирали информация за подготвения мащабен ремонт за един ден.... А проблемът не и в това, а приетият Закон преди 15-тина години за отнемането на правото да чете секретни документи - така се изгониха няколко неудобни хора по същата схема. Всеки по-висок чин трябва да напусне армията и дори съдът да отсъди: невинен, той вече е изгорял. (без съд виновен)

"решаващите органи в една демократична държава не са тези на изпълнителната власт, и място, откъдето се раздават присъди и се отчита работата на органите на военното правораздаване, въобще не е МС" Точно така г-н Цацаров.Набийте им го в главите още веднъж,белким схванат за какво иде реч.Държавата не е само Министерския съвет.

Точно така. Вече не сме Парламентарна Република, а Прокурорска. Честито. И с радост ще отбележа, че това се случи в ерата на любимата ми риба - Цацата. Събирайте средства и му направете паметник. Паметник на Балъка!

Прекрасен случай да направиш димна завеса с кражбите в КТБ и другите далавери в държавата. С какво ни отвличат вниманието а ?

"военна полиция"!?!?- това означава-- мързел, интригантство и корупция!!! Там се назначават връзкари и мамини некадърници!!!

Ген. Шивиков Президент!!!

Генерал Димитър Шивиков е достоен за Президент!!! Няма ли кой да издигне кандидатурата му догодина???

''Николай Ненчев, включително и днес, твърди, че става въпрос за анонимен сигнал, '' Този .....страда от анонимомания - първо анонимен му беше предложил подкуп, който той геройски отказа, сега анонимни доносници разпердушинват остатъка от армията - Скоро ще научим и че някой анонимен му е изцапал гащичките...

Много лицемерен министър! Той най много мрази армията, затова е сложен там. Той е подписал документите до военна прокуратура. Ще се "тюхкат" привидно и накрая "нищо не могат да направят" срещу закона. Призовавам ген. Шивиков да напусне и да създаде партия, мнозинството ще го подкрепи, нужен ни е свестен лидер а не ББ с психичното му отклонение - нарцисизъм. Той вече доказа, че не е в състояние да орлави дъжавата.

Чети, мисли малко повече, не бъди наивен. От военна прокуратура също обявиха, че са получили сигнала от военна полиция!!! Сега при проверката също ще се разбере, какви ги е дробил началника! Партийци имаме достатъчно, генерали ни трябват!

Абе нали в Тбилиси беше разрушен месния зоопарк? Дали пък Бг. народ няма да извади късмет върху Роско Плевелиев някой тигър да приложи на дело "върховенството на закона" :)))))

Пак се отърва "ирландската пастирка"... Вече отстреляха тигъра, единствената засега реална надежда на БГ народа за разплата с унищожителите му...!!! Яндък...!!!

Пак повтарям! Имайте милост към дивите животни! Не стига, че са по-интелигентни от повечето ни "политически елит", ами после и ще страдат от погълнатите токсини и лой! Те не заслужават такава участ - имам предвид животните ;)

"не можеш да имаш началник на Военна полиция, който да вкарва генералите в прокуратурата без да ти докладва"! Тук е заровено кучето! Този "началник" сигурно докладва на модела КОЙ, но на министъра си не докладва! ВЪН!!!

Някога имаше армия в тази държава, а сега една чикичикибойс команда, която гледа само собствения си интерес! Както ни е налазил африканския циганьор можем само да съжаляваме за някогашните гранични войски драги господа еврогейци.

Ефрейторе, промениха се времената! Имаме малка, ограничена армия, професионална, но затова пък имаме партньори! Относно гейството, не си мисли, че в Африка или в Азия гейовете са по-малко, отколкото в Европа!

сте прости европейците! Преди имахме не по-малко професионална армия и имахме партньори също! Границите се пазеха, циганите не смееха да шукнат. Сега - разграден двор, всякакъв гмеж се нарича европеец!

Ей Дир-ници пак закъснявате с новините! Изпускате "колосално" шоу на Росен Плевнелиев в Грузия! Изказванто му е направо " извънземно" Пак громи Русия с "върховенство на закона" Хумор хумор....

Този пак ли е на екскурзия?

Не завиждай, чадо! Нека и други да се посмеят - не бъди егоист. Ние вече достатъчно се смяхме с неговите бисери. Що и другите да не се посмеят :)

Военна полиция сгрешила ли е нещо ? Има ли такъв случай и факт? Какъвто и да е прокуратурата да преценява. Да замитаме ли нещо под килима. Що за военно-милиционерско театро ?

ненчев ти достоенство имаш ли?Какъв министър си?В това правителство има само един министър който от "всичко "разбира.За това сме цъфнали и вързали.

ВСИЧКИ КОНКУРСИ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ ОТ НАЧАЛОТО ДО КРАЙ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДА СЕ ВИДИ КОЙ ЗА КВО И КАКВИ ХОНУРАРИ ПРИБИРА ЗОП ОП

да те у хонурара.