Половината тунели у нас са опасни, показва проверка

Най-малко 16 тунела в страната са рискови, показва проверката на Пътната агенция.

Обратно в новината

Коментари - Половината тунели у нас са опасни, показва проверка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не го защитавай Бойко, провери колко тунела и мостове за 2-та му мандата са ремонтирани. Чака се да стане белята и тогава се започват действия за ремонти.

И 99 % от мостовете !

Аз предлагам да направят кампания за събиране на средства нещо благотворително , така или иначе няма да ги ремонтират с техни пари.

Да съберат там всички къртици и да ги пуснат в тунелите - за седмица всичко ще е тип-топ! А отпуснатите евросредства и бюджет ще бъдат "усвоени" и приведени по сметки с благодарност. Така за пет дни ще се свърши онова, което не успяха за 5 години.

Какво грозно заглавие, а къде по добре би звучало "половината тунели у нас са безопасни показа проверка".

то в България няма и 5 тунела ....сега ще започнат инвестиции на едни тунели дето никъде ги няма

400 000лв. струваха само едни лампи в една тръба на тунел. Не ми се мисли, колко ще откраднат за цялостен ремонт.

Къде е госпожа Лиляна Павлова за да си свали най-после розовите очила и да се срещне с реалността ?Иначе има предимство , че говори на 45 оборота, и човек остава с впечатление че е компетентна, но времето е безмилостен съдник.

тунелите са били безопасни, когато нямаше винетки. И за какво плащаме? Тикво ние не пътуваме с бронирани лимузини или хеликоптер, за да се пазим от падащи лампи.

Неразбрах,защо като смениха лампите в тунел Ечемишка,не смениха лампите за адаптация?!Поне махнете старите,че висят само на кабелите или чакате пак да паднат върху някого?!

минетка ще застане и ще ни пази от падащите лампи като ги лови както ловеше снежинките. Къде изчезна тази ефирна "звезда"? Много ми липсва силуета и, бръщолевенето и също.

То толкова са тунелите в тая държава...

магистралите са по-важни тунелите не носят презтиж.

... и "мръсните" зелени отвъдокеански банкноти...?! Не спа ?

Тоя ремонт на тунелите трябваше да се направи от тройната коалиция (преди 2009 г.),затова не ме интересува и няма да го пипна,ако ще да се срутят върху хората.От тях лентички не мога да изкарам.

Ами тогава са платени 2-3 милиона аванс, ама ремонт не е започнал.. Но щом парите са взети, какъв е проблемът..

Ами ,...няма проблем-тунелите падат върху хората ,ама какво от това...Ще казваме -тройната е виновна и ще събираме трупове..

умора няма. Оправданията са като задниците. Все някой е виновен преди нас! Безотговорно и жалко поведение на шефа ти.

не можеш да "дръннеш", кухая ! Защото т.н. ББ е бил този, който тогава, та и досега решава, че проблем няма ! И от 2008 досега НИЩО не се случва ! Нищо, че доскоро неспирно ни се обясняваше колко са се увеличили приходите ! Същевременно същите "уроди" твърдят, че пари няма ! И трябваше да изживеем поредния "нелеп инцидент" на пътя !! Зелените човечета ни са виновни, а ? Вземи си напълни лейката с нещо друго освен въздух !! Та поне да дрънчиш на нещо !?:)

цялата държава си е опасна

Като са опасни, да ги обезопасят, това им е работата. А за трагичния случай в тунел "Ечемишка" трябва да бъде потърсена съдебна отговорност на виновните.

Хиляди освиркаха служебния премиер Герджиков в "Арена Армеец". Чудех се защо царят Симеон стоеше все до ген. Радев в Ал. Невски, вече не се чудя! И царят, и Радев и Герджиков са били съгласувани!

За създалите се неудобства, които причиниха безхаберното ни управление, в частност упражняване на контрол в транспорта, гарантираме на гражданите, че ...ще увеличим винетките....

За нищо няма средства,а за азиатска и африканска сган -има средства.Гръмнете се.Ако видите банковите си сметки ,там са средствата.

Бойко Борисов анализира състоянието на тунелите у нас и отбеляза, че те е трябвало д се ремонтират между 2005 и 2009 г. защото тогава още са се нуждаели от ремонт! Т.е. основна Вина носят Станишве, тогава е бил Премиер и БСП респективно! Колко полезно звучи тази мантра в полза на ГЕРБ за идващите избори! На,мен ми звучи, налудничаво! Но, медиите е важно, че представят всяко твърдение на Бойко Борисов, като истина от Първа инстанция! След това всякакви доводи заглъхват!

Точно така, дрОгарю! Нема значение, че БКП-то е дало МИЛИОНИ на фирмички на агентите си от ДС, без дори да е извършен ремонт! ГЕРБ СА ВИНОВНИ ЗА ВСИЧКО - ВИНАГИ! ;)

какво направиха по въпроса? Дадоха поръчки на техни фирми, които не направиха нищо отново.

Айде Герджиков по пет дни на тунел за сто дни да ги оправиш! До изборите ще рапортуваш на ТАВАРИШЧИТЕ !

най добре да ги изгонят тия смешници и да назначат деца от детската градина понеже и те знаят че всичко е погром....

Тунелите в България са 15 !?!? От къде изфабрикуваха още един ?

Паднал тунел - разстрелват директора на поддържащото предприятие и министъра, който е подписал договора.

И докато направят експертните анализи... и тунелите се срутили!

КОМАЙ ВИЕ СТЕ ПО ОПАСНИ ОТ ТУНЕЛИТЕ, ЩОМ ЗА ЕДНА КОФА ЛАМПИ УСМЪРДЯХТЕ ДЪРЖАВАТА !!! ТОВА СЕ СЛУЧВА НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА !!! ОООО, ЗАБРАВИХ, ЧЕ ВИЕ ИЗПЪЛНИТЕ ПЕТИЛЕТКАТА ЗА ПЕТ ДЕНА !!!!ЕСКЮЗ МИ !!!

една жена си отиде заради тези "лампи" ама ти вече забрави, а?!? не вярваш,че може да си ти , докато не стане ,нали.... той Господ вече те наказал със склерозата

Това казват експертите,а не политиците. Експертите констатират фактите и нещата такива каквито са! Информацията обаче е изрязана и е представена само частта касаеща тунелите. Липсва частта касаеща мостовите съоръжения. Там нещата са още по-зле! Нормално е да запитаме: Защо така Борисов? Толкова време управлява! Толкова лентички сряза,а се оказва,че си занемарил нещата! Пак ли на политика ще го обърнеш? В България е така. Когато хванеш някого за ухото и го запиташ защо не си е свършил работата ; го обръща на политика. Очерняли го били неговите политически противници. Какво очерняне? Какви пет лева? Нещата са констатирани от експерти!

има 76 тунела и 1650 моста. Как ги поддържат "мързеливите" гърци ?!?

Вземат пари от Европа и плащат на гащници от Албания и България.

Нц. Българин едва ли е работил там. Прекалено истинска е магистралата !

Браво на Герджиков! Стана Премиер, за да установи нещо, дето и децата знаят. То е било здраво анализиране и мислене да стигне до този резултат!

айде малко мярка на приказките.. боце само се хвалеше, но смъртността по пътищата се увеличи до размери все едно се водят пълномащабни бойни действия по тази територия! Хора загиват, а вие сте толкова безочливи ,че се подигравате с тези , които се заеха да проверят некадърните ремонти на любимците ви!

Явно според вас моите любимци са бай Тошо и сие, защото последните ремонти са били по тяхно време ;) Но това важи само за ремонтите, не и за плащанията за ремонтите, както се разбра именно по времето на Герджиков..

и кой е виновен, бе, гьонсурати крадливи. жан виденов, катерицата беатрис, мутрата проста и неграмотна или хан аспарух. цацаратурата, освен няма данни и се работи по преписката срещу неизвестен извършител нещо друго, така за разнообразие, няма ли да изгрухти. приятен ден.

Правилното заглавие е: 16 тунела все пак остават отворени по българките аутобани. Въпреки всички пречки - българската власт е безпощадна в желанието си да осигури свобода по алейте на демокрация. Някой анти-национални елементи спорят че 'свободата' идвала за сметка на 'безопасността', но министър председателят набързо им напомни за мотото на народа "Свобода или смърт"!

Най опасни са комунистите

Що, бе?! Така хубаво се борят с банките и енергетиката ;))