Цацаров иска дисциплинарна проверка за Николай Кокинов

Главният прокурор Сотир Цацаров е внесъл във Висшия съдебен съвет предложение за дисциплинарно производство срещу градския прокурор на София Николай Кокинов. Причина са нарушения на случайния принцип на разпределение на дела при разследването на сделки на НЕК с швейцарската ЕФТ за износ на ток, от което са нанесeни щети за 90 млн. лв.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров иска дисциплинарна проверка за Николай Кокинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кокинов е депесарско мекере!

Това жалко провициалистче Коко прокурорко трябва да бъде съден и осъден и за изявлението му по случая Октай Енимехмедов, че В реакцията на озверелите башибозуци, които насмалко не линчуваха нападателя, нямало нищо осъдително, противозаконно и било естествена "човешка" реакция!! Част от парите, които държавата трябва да изплати на Юри Ленев (за "участието" му в убийството на Луканов) трябва да се вземат от Коко прокурорко за бездарно упражняваните си служебни задължения по това мега дело. Няма НИТО един ефективно осъден.

И жена му трябва да подлежи на проверка.Търговия с влияние

За сега пипа здраво. Сапунисва ги от горе на долу. Няма нищо общо с Велчевите брътвежи, че проблемите са изцяло извън прокуратурата...и непрекъснато се обясняваше.

Изключително коректна, професионална и адекватна реплика за Велчевите "завери" и склонността му да е добър с всички и най-вече със сапардските бандити, братко и батко и пр. гангстери, бандити, крадци, разбойници и мошеници от всички (политически) цветове, но с особен афинитет за опъване на чадъри над тези с кърваво оцветяване!!!

Докога ще се надяваме на лица вместо на система.

Г-н ЦАЦАРОВ,ако не спрете да мачкате кръвопийците народни-то може да изтриете от съзнанието на хората образа на ТАТО и да го заместите.Пожелавам си това да стане-и на ВАС.

Следствие, прокуратура и съд според мен са най-корумпираните институций в БГ.ТОВА Е ГОРДИЕВИЯТ ВЪЗЕЛ,КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЕЧЕ, А НЕ ДА СЕ ПОРАЗЧОПЛИ ЗА ФАСОН. Само наивници могат да поднасят адмираций за етични порицания.

Най-после някой да направи опит да погледне зад завесата на "независимите". Подиграват се с хората, подиграват се с държавата. Но всяка година им се увеличава бюджета за заплати и придобивки. Заради тази корупционна "независимост" ни осъждат редовно от Страсбург да плащаме глоби. Но плащаме ние (аз, като данъкоплатец!), вместо тези "магистратити". Техното не се губи. И в тази връзка нито Шенген ще видиме, нито ще има позитивни доклади от наблюдението над нас. (Апропо, наблюдават крадливите, корумпираните и недораслите за Европа страни).

Дано тук да се намеси и. Следствието в лицето на новоизлюпения следовател Делян Пеевски, един от асовете в занаята.Човек строг, но справедлив, известен предимно с кристалната си честност.

:D :)))))

Цацаров, вземи да видиш добре имало ли е заплаха за премиера през 2009 или през 2005,защото 2005г не е бил премиер! И дали с разни негови крими постановки не разпалва етническа омраза в България!

Предлагам Прокуратурата да се преобразува в регулаторен орган! Видно е, че принципа на "случайното" разпределение на дела не работи - то не беше Тонева, то не беше Ангелов, сега пък и Кокинов и колко ли са още... Та, поне като си знаем, че е регулаторен орган по модела на ДКЕВР, няма да сме и кой знае колко изненадани като четем, че този и този "регулиращ прокурор" ( по-добре звучи от "наблюдаващ") е регулирал в правилната посока това и това дело в резултат на което се е облажил с х% от откраднатата по делото сума! Пито - платено! Пък и те няма да се чудят как да обясняват необяснимото си иначе забогатяване на едната държавна заплата!

Цицаров не пипай моите хора в независимата съдебна система, че ще ти стане по-тъжно

Цацаров ме изкърти с изражението си на снимката към статията .

Цацаров събира точки пред новите управници, лошо няма.Някой ще бъде порицан.В тъпата Европа обаче.ако прикриеш далавера за 45млн. Евро.в панделата отива цялата прокуратура.Тук обаче е без значение е че всеки сънародник, включително и новородените, са платили по10 лв. за да напълни някой джоба.Бахти. и държавата!

и облиза, зацапаните дупета на Павлов, Донев Ибанев, нали?!

Браво на Главния..! Така трябва,за да се върне Доверието-първо в Прокуратурата да се направи чистка на мършите и всички виновни-ОСЪДЕНИ..!Тогава и Съда ще се ..стресне..!Смело напред...!

подуши и облиза гз на ония РБ-юнаци, Павлови, Доневи Ибаневи?

Какво е правил цял мандат Борис Велчев? Или е спал, или си е получавал подкупите? И като за награда сега се кипри в КС.

абе те са за панделата дирекшън, няма ли въобще такава точка от закона ....

БРАВО НА ЦАЦАРОВ.НО СЕГА ДА ВЗЕМЕ НА МУШКА И ДЕПУТАТИТЕ ДО КАТО ОЩЕ НЯМАТ ИМУНИТЕТ.

Всички виждаме какво става - Кокинов прикрива другарчетата си от БСП, здраво нагазили в поредната енергийна далавера. Ама какво са 90 милиона щета при 13 милиарда държавна гаранция и упорити слухове, че ТЕЦ-овете и ЕРП-тата всъщност са на БСП чрез поставени лица..?

против бяс? Веднага да отива в Правителствена, при доктор Спаско! баба Тодорка.

А дано, ама надали

Cамо така,бой по чутурите докато истина не излазе на яве ,без значение кой е и към коя партия се причислява!

ОК , ама след това само на една заплата живее ли се ;) :)