Съдебният съвет няма доказателства срещу Гугушева

След дебат и гласуване, мнозинството от Етичната комисия към Висшия съдебен съвет взе решение, че на базата на събраните досега данни липсват безспорни доказателства за извършени дисциплинарни нарушения от Галя Гугушева. Това обяви на пресконференция председателят на комисията Ясен Тодоров. Решението обаче не е окончателно.

Обратно в новината

Коментари - Съдебният съвет няма доказателства срещу Гугушева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гарван гарвану око вади ли? Все още за пррава по закон и конституция ни пращат в съда да доказваме правотата си. А има ли съд въобще? Досега определено неV

Горката жена! Съсипаха й здравето, авторитета, а може би е засегнат и бизнесът на майка й. Хайде, синът й е способен, оправен, пък и млад, ще излезе някакси от тази ситуация. Сега да си я сложат на стола на конституционния съдия и да започнат извиненията от президента, до всички коментиращи! Извинения да получат и братовчеда кабаиванов и "независимите депутати"!

Гугушева, мила, слънце златно, горещо ти препоръчвам да започнеш да използваш някакъв крем за околоочния контур, както и коректор за прикриване на тъмните кръгове и торбичките под очите. В никакъв случай не целя да те обиждам, но на тази снимка изглеждаш така, все едно си била на примиерата на "Здрач: Затъмнение" или "Дневниците на вампира" като си се постарала да съчетаеш визията си със стилистиката на гореизброените филми/сериали! Иначе, лично нямам нищо против теб!

Това е все пак нещо че направиха макар и формална проверка на сина и.Защото при Марковска нещата бяха още по зле.Независимо че в пресата бяха изнесени данни какви афери върти сина и със сина на Емел Етем никой не си направи труда дори и за формална проверка.А някой се чудеха защо при гласуването за кандидатурата и в народното събрания като никога присъства цялата парламентарна група на ДПС.

В тази система всичко е от боклук нагоре! Нищо няма да се случи и поредния наГугушен престъпник ще си харчи свободно откраднатите пари!

Господа съдебни заседатели, ситуацията не е чак толкова зле, тя е безнадежна!

само алкохолизите имат такива торбички под очите така че наистина си подхожда фамилята гугугугугугушева *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И от къде са милионите на "правната кантора" на синчето? Как син дава заем на майка си, а тя му купува апартамент? Уж избраха нов ВСС. Трънки. Крсьо Черния, и той е като чиста вода ненапита. За всичко това има само една дума: НАГЛОСТ.

А някой да е съмнявл че ще се намерят? И Софиянски излезе доказано некорумпиран.

и по-малко уиски!

гу-гууу гууууу Гушева Гу гууу гуууууууу -Двойно-Гушева казал гълъбът , пръднал и отлетял !

как ще намерят доказателства? То се знаеше-гарван гарвану ,око не вади,всички престъпнизи в БГ се оневиняват,отнася го само народа,който не може да краде

Ми тя докато си беше в Казнлък прокурорка също доста гугушеше !!

Вие си смърдете, тя женицата вече яко се е нагугушила , и още дълго има да гуши !!!!!

Новият ВСС в действие. Всичко си е по старому. Дали ще е ГЕРБ, БСП или НДСВ - все едно и също. Докато не направим революция винаги ще е така.

Ал

Нещата толкова са се оакали, че май единствено случки като Народния съд и Белене ще оправят нещата. По бързата процедура.

Баш Народния съд ни докара до тук, по добре не казвай нищо ако не е поне малко умно

А ти първо се научи да пишеш на български език, а след това давай съвети. Или по-добре въобще не ги давай, защото си твърде зомбиран.

Ал

Народен съд е имало поради същата причина, поради която и в недалечно бъдеще ще се случи същото: много натрупана безнаказана престъпност. Народния съд ще ни пречисти.

Прав си ,мисля ,че колелото ще се завърти и невъзможното ще се случи-историята ни го доказва,но човешката памет е къса....

Имам малко особенно мнение за определени професии. Според мен трябва да се приеме закон ако твоите родители или техните са: прависти; леакри; архитекти. ти да не можеш да си такъв, защото тези три професии ако се наследяват предразполагат към организирана престъпна група. Разбира се, това е лично мое мнение.

Ал

По-просто е да има работеща прокуратура

Като й гледам невинната физиономия на жената..... Най-вероятно колегите й са прави

Гарван гарвану око не вади... Те са все един дол дренки, затова не се надявайте на справедливост.

Не!Няма изненадани!Тоя ВСС е поставен там, за да скрие от разследвания всички партизани, от една определена група!А, тая госпожа с външния си вид прилича на някой върколак!

ТАЗИ НЕ Е ЛИ АЛКОХОЛИЧКА.

Че що да е съмнителна женицата... В България е нормално за половин живот да натрупаш състояние за 5-6 апертамента, парцели и скъпи парцали. Особено когато си висоопоставен магистрат. Защо юридическите факултети са най-притегателните? Заради защитата на справедливостта или заради келепира, който тази професия ти дава като никоя друга?

Да има някой изненадан?

гу гу...гу гу....гу гууу....

ГАРВАН НА ГАРВАН, ОКО НЕ ВАДИ - НАГУШЕВА!

А ВИЕ ОТ ВСС СТЕ ГОЛЕМИ ИДИОТИ И ШУШУМИГИ......ХА-ХА-ХА- ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ ВИСШ СЪДЕБЕН СЪВЕТ,ТОВА Е И НОВИЯТ "НЕКОРУМПИРАН " ГЛАВЕН ПРОКУРОР,НОВИЯТ КОНСТИТУЦ.СЪД,НОВИЧКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ С ВИЛЕН ИМОТ КАЦНАЛ НА СКАЛИТЕ НА САМИЯ МОРСКИ БРЯГ ДО БУРГАС...... МИЛИЧКИТЕ,ДЕМОКРАТИЧНИТЕ,ЧИСТИ КАТО СЪЛЗА,ИСТИНСКИ ТИТАНИ В БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА И МИЛИАРДНИТЕ КРАЖБИ В БАНКУСКОТА БУЛГАРИСТАН....

А ха ха ха ха - това ли е реформата на герб в съда а ? Цялата възможна власт е тяхна - и кметска, и премиерска, и президентска, и съдебна, и прокурорска, скоро и духовна - и пак мрънкат и хленчат, че друг им е виновен ! Жалки корумпирани некадърници с милиционерско образование !

Последният ден на Мафията в България ще бъде когато се появи некорумпиран Съд.

На тази като и гледам снимката голямо пиене пада и то на твърдо.

И сега Гугушева на базата на това ще вземе някой лев и от Страсбург...т.е. пак от нас де.

тая много страшна пияна ли е.болна ли е....

Г-н Тодоров съжалявам,че не сте от хората които си признават грешките.Горко им на тези които вие съдите.Сега очаквам вълна от извинения и оставки на журналисти,които услужливо раздухаха тезата подхвърлена им от г-н Костов.

С най-голямо нетърпение очаквам новоизбраният с пълно мнозинство и утлърден от президента "независим" Главен прокурор на Републиката да се самосезира

Тая е от наште.

Десните рекционери твърдят с пяна на устата, че такива като мутрата Гугушева са комунисти. Че всички миби;ионери на ГЕРБ са червени, че престъпленията по морето и кражбата на горите ни са само от децата на номенклатурата. Не природени криминални типове в НС, не мафията на десницата, не крадци от потколения дребнобуржоазни фашизирани шарлатани, а простите хорица са създателите на бетонните перални на пари, не организираните в партии насилници и мошенници със свастика в сърцето... Горката България - отново излъгана от десницата, отново заложнике на Европа, отново обекта на гаври и кървави заплахи. Не стигнаха ли 134 години, та продължават да се ни тикат в калта? Това ли е демокрацията им , къде им е свободата, защо ни тласкат към нови ремолюции? Няма ли кой да узапти типовете на ГЕРБ?!

Когато нашумя случаят, Ви казах, че днес на дневен ред ще са референдумът за АЕЦ, изборът на патриарх и ако излезе още нещо. То излезе - продажбите край Несебър. Е 200 - 300 хилки са дадени където трябва, но ще се наваксат. А трябваше да се започне с парите на майката, там е завръзката. Разбрах, че цял живот е била редови служител и просто не е наясно милион какво е.

...и ЧИЕ "добро" име накърняват такива коментари?

Назначената от мутрите банда наречена ВСС друго решение не може да вземе защото всички са в кюпа.

Ако я оправдаят, ще я назначат ли за....? Вече се обърках за какво. А може би за "главен комбинатор на Републиката"? Така и не се разбра как така "кравата сучи от телето, телето дава на баба си, след което бабата връща на...?"..пак се обърках...

Ей, затова между тях си ни наричат ''прост и завистлив'' народ - цвета и елита на нацията затриваме с недоказани обвинения. Все най-талантливите и с безспорни успехи и богатства ще нападнем и обругаем :))) И защо ВСС, а службите е занимават и събират доказателства за крадците и корумпираните сред висшите ешелони на властта. Или службите са некадърни, или ги изнудват, или ги покриват, или трупат компромати!

НАГЛИ...НАГЛИ МАГИСТРАТИ! ВМИРИСАНА Е ЦЯЛАТА СИСТЕМА ! сега вмирисваме и европейската.... ЩЕ ДОЙДЕ вИДЬОВ ДЕН....

Това не е съд, а шуробаджанашка каста! Съдиите трябва да се избират пряко, както е в Америка!

Е, че то има ли поне един дето да е престъпник там? Всички са чисти и святи... Господ да ги убие, чумата да ги тръшне..... паразити ниедни!

изроди мръсни само бесило за вас по стълбовете тежко и на майка българия и българският народ с това правителство и правосъдна система

Някой да е очаквал обратното? Та нали утре може да решат и тях да разследват. Хубаво ли ще им е да кажат, че имат нещо общо с децата си? А пък гугушева какво е виновна, че има толкова способен син?

в съдебната система на това му се вика доказан професионалист. Всички знаят че е крал, обаче неможе да се докаже!!!

Пропускаш нещо много важно..., и не иска!

Откакто съществува съдебна система, е установено,че крадеца не го съдят за това,че е откраднал, а защото не е успял да скрие откраднатото.

Избройте ги тези, които са гласували, че няма доказателства за извършени нарушения, че мен ме съмнява дали не са от парламентарната квота!

Ясно... Този съд не може да функционира вече...

Долни съдийски боклуци ! Във вашият речник на поведение думи като морал и етика няма ! Сега разбирам защо Темида си е завързала очите - за да не ви гледа от срам !