Горанов проверява ”азерската перачница”

Министърът на финансите Владислав Горанов е разпоредил проверка във връзка с разкритията със заглавие "Азербайджанска перачница".

Обратно в новината

Коментари - Горанов проверява ”азерската перачница” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А самият министър Гурелов кога ще бъде разследван за некомпетенстност и далавери или просто като грешка на природата?

А Горанов сигурно вече е направил "милиона" , щом се върна във властта. Да обясни как- откъде са му парите?

перачница? По цял свят това означава легализиране на пари от престъпна дейност. Къде е тук престъпната дейност? Да не говорим, че Лас Вегас е класически пример на легализиране на парите на мафията. А тук какво? Имали бол пари азерите, платили за лобизъм. И то на международно равнище. Е, мислите ли, че нашият е последната инстанция? Че велики британци и прочее не са се облажили? Ама до тях не стига "разследването". Пък и това "чистене на имиджа" е стариязападен похват да обявят някого за злодей без доказателства. Не могат да простят на Алиев, че още не си е продал родината. Това е. Сега ще клатим Азербайджан.

Госпожа Алиева какво правеше с Бойко в Трапезица?

Откриваха завършения обект с финансовата помощ на азерската фондация!Няма лошо,дарили са за наш исторически обект от национално значение!Остава и да им се сърдим!Много важно,какви ги дрънкат англетата!Завиждат!То винаги ще има по един кютек от бг-то да размъти водата и то баш Кой.

Азърбайджанските шефове, къпещи се в нефтодолари ще перат пари. това само изцмекярът Горанов може да си го помисли, а той отдавна е за проверки

След като в САЩ официално и законно се регистрирани лобистки организации които обслужват различни политически партии в прокарването на лобистки закони в полза на корпорации,и не само това,и с най различни средства,а тук в случая се разиграва някакъв цирк,и то в ущърб на азерците,щото на някои не им изнася!И какъв имидж им излъскат,след като самото правителство чрез фондацията извършва благотворителна дейност в различни страни и не проформа,а действително помага!

Когато бай Х..се целуваше с Алиев в Баку от чувства ли се водеше или за да вдига рейтинга на азерския президент? Ще разберем ли дали на наш Боко са превеждали пари, за добрите думи и в коя сметка? Или слугите бокови ще хвърлят усилия да си отмъщават на Ирина Бокова. Този мизерник е толкова отмъстителен и прозрачен, че е повече от ясно, че докато не я изгорят няма да се оставят. Медиите вече са впрегнати.

Нашият Магнитски днес изплещи едни глупости-Сталииски прибирал печалбите от Дунарит...И на покойника дигна костите с простотиите си.

Някои медии добре обслужват Мустака,важното е да им снася мангизи,а голяма работа,че 4.5 млрд. ги няма и че допускат фалшиви новини да заблуждават обществото!

А Сталийски има и наследници със същото име, цвете повехнало?. Та какво точно искаш да кажеш? Той не си е занесъл парите с него

Той и нашия " Магнитски" дари 5 млн.от парите на вложителите на Атлантическия съвет,да си чисти " имиджа",сума милиони изнесе,ма сега " репресиран" бил,а Гардиан мълчи за него,,че дори и групичката на "биволаря "го подкрепя и хич не е безплатно!

Ай сега Асенчо минал на страната на конкуренцията,че проверил и сметките ,баси търтея!Е нали всяка програма си има и финансова част,то не е нужно да си хидроинженер само!И откога частен сайт позициониран във Франция,стана български ,особено пък подлогата на задкулисието грандажии?

ТОВА СА КОМУНДЕТАТА. ПОДЛИ МЕРЗАВЦИ. ГОВОРЯТ ВИ ЗА СОЦИАЛНИ ПОЛИТИКИ, ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ, ЗА РАВЕНСТВО... ЛЪЖАТ! ИНТЕРЕСУВА ГИ САМО КАК ДА ВИ ОКРАДАТ И ОГРАБЯТ БЕЗСРАМНО.

Когато плаща Сорос е чисто и свято като майчина милувка, нали?

Абе,сайта " Биволъ" български ли е или поръчков?Откакто работи за прокопиевци ,а те като грандажии държат на втечнения газ,а не на азерския!Както и да е,но първо се говори за изчистване на имидж,след това Митрев твърди че е бил консултант не за имиджа,а по съвсем друга програма!Нещо мирише на енергийна конкуренция,щото кои са тези органиции след като не ги казват,а се забиха пак за българин!

Най-после дир-ът се отсрами с едно срамежливо заглавие по темата на вчерашния ден. Между другото стана известно, че Мехрибан Алиева /съпруга на президента на Азербайджан/ в същото време, когато Калин Митрев е получавал хонорари е била наградена с орден на Юнеско, който носи името на ..Моцарт. и то лично от госпожа Бокова-ерго Митрева/ по мъж/ Ами за толкова пари не само Моцарт, но и Бетовен и Бах и..който още се сетите плюс оркестъра на лясковските цигани като бонус. Че това са близо половин милион евро, бе?! Един прекрасен апартамент в хубав квартал на Ню Йорк. Или в още по-хубав в Париж. Няма значение дали си финансист, философ или фиванкишията, важно е да си "консултант" на хидросъоръжение. Това му е майката. Че и бащата на корупцията. Ама този път това не ти е Цацаратурта, да се прави на улава, ами има сериозни европейски институции, които няма да оставят тази бира да се отмирише, както на Доган.

Защо да не получи Мехлибанката,бе,след има принос в запазване на културното и историческото наследство на страната си!Фондацията й дари 1млн. за Царевец,правихме българско туристическо изложение в Баку,също договорки за азерски газ изгодно!Сега тоя пуфлек от измисления Биволъ трънал с рогите!

М.Алиева е посланик на добра воля към ЮНЕСКО ,ООН и др.Чрез фондацията " Гайдар Алиев' извършва благотворителна дейност по целия свят с различни каузи,за деца в неравностойно положение,за културно наследство!Дари 2.5 млн. за възстановяване църквите на Трапезица.В университета в Баку във филологическия факултет се изучава Христо Ботев,Иван Вазов,Емилиян Станев.Освен това въпреки че е мюсюлманка ,както се вижда нито го подчертава,нито ограничава благотворителността по религиозен признак и не само тук!

С половин млн. не може да си купуш прекрасен апартамент в Ню Йорк или Париж,освен малък в крайните забутани квартали!

Ники

Абсолютна подготовка на "Цветна революция". Вече го е посочил друг коментиращ. Спомнете си как Янукович първо беше мил и драг, любезно се "забравяше" миналото му на престъпник, но щом стана неудобен и непослушен му спретнаха Майдана.

Мозък, а вие с Боко Суджуко колко взехте? Нали точно Тиквеникът се разхождаше с него и с жена му и обясняваше как някой го държал за шлифера? Абе много за малоумни ни взехте вече! Не съдете по вас си!

Курнела, че заедно с Костов продаде всичко - партенка, че Станишев я уволни като зам.министър за корупция - партенка, че Боковата и мъжът ѝ имат четири апартамента за пет милиона ДОЛАРА - партенка, но стои в нейната имуществена декларация. Че в имуществената деклараця на Корнела пише че притежава 48% от акциите на Техноимпекс - партенка.

Заплатата на Ирина Бокова като Генерален секретар е 146 000 $ годишно/чисти/!Тя е два мандата в.ЮНЕСКО!Ако мислиш, че на мъжа и по малка, не е.

Гарван, гарвану .... око не вади !

EBRD London банката е собственост на група [ MOSHETA]полско-литовски евреи гл.акционери във банката.Оснвна дейност трупане на пачки от контрабанда на ГОРИВА НЕплащане на данъци такси акцизи ПРАНЕ на пари подкупи на политици министри отпускане на банкови кредити на държавни институции министерства общини с-у КОМИСИОНИ банкови фалити .ЕБВР има за собственост молдовския дунавски порт(безмитна зона)Джурджулещи оттам минава контрабанден канал за горивата на Марешки и Валентин Златев.Публична тайна е че БОКОВА отЮнеско е с протекции на еврейското руско хазарско ЛОБИ а мъжа ие продължние на хазарските интереси.Бокова има подарък 2апартамента по 120кв.м в кв.Манхатън Джю Йорк

По правилно ще е заглавието , Горанов проверява Азерската Партенка от Асен Йорданов !

...и Отново ВечеИзлишният въпрос : - Ще ли се кумим И-още ЗА Двустъпковата ?!

Евреин, ти пък къде се буташ в Европа. Нали сте призовани да се прибирате в израиля. Слушайте, че после ще има финансови болки. Тежки и неприятни. Цветна революция в Азърбейджан няма да има. Никакви шансове нямате. И петрола им само ще го мечтаете. Крадлива пасмина!

Асен Йорданов бързо се пребоядиса и стана баданарка на Гробарите и ББ ! Така че бързо ще се разбере че е измислено ! Не им вярвам на тези Суджуци и Кавали , отвличат вниманието от истинските в България , стар номер от селски вечеринки !

Аз съм Янко, а ти се червен кавал.

Нали щяхме да внасяме азерски газ? Да не е поредната партенка пак да ни натопят, та и този път да ни се размине някое от хъбчетата? Като стане дума за изгодна сделка, веднага се появява компромат. Вече ми звучи съмнително, пък някои нека го наричат теория на конспирацията. И за Виа понтика ни набеждаваха, че пречим на щъркелите, но перките си се въртят из Добруджа, а щъркелите с очите си ги видях как летят спокойно на юг. Та и сега кой знае каква е истината. Вече на нищо не вярвам!

В същото време ми е интересно с колко кинта на месец живеят азерите и дали не вият шия за фалшивия имидж на петролната тоталитарка? Участието на съпруга на Ирина Бокова и получаваните средства около събития на Юнеско, говорят за обстоятелства изискващи оставката на Ирина Бокова. Още по- смущаващо е как шефовете на българското разузнаване и контраразузнаване не са имали данни за съпруга на Бокова, която българското правителство подкрепи за генерален секретар на ООН? Трябва да се разграничава получаването на пари за лобиране и пране на пари, но така или иначе да се лъже колко демократична държава е Азербайджан ползва най- много Кремъл, които ще си продават спокойно претола. Особеното е, че азерите са в партия с Кремъл и е странно в света на капитала да се говори за пране на пари, докато се извършва лобиране. Така или иначе азерите са си тоталитарен строй и няма съмнение, че са харчили, за замазване на очите на някои демократични утописти. Приемането на средства от жената на азерския президент за археологически обекти от страна на българския премиер също не може да се подмине. Иначе казано в България мирише на смрад изискваща оставки. Немислимо е лицата получавали парички от азерския режим да останат на постовете си. Ако са участвали в пране на пари и са получавали несвойствени облаги, за да славят режима в Азербайджан, ред им е да си ходят. При всяко положение скандалът около Бокова влече много пасиви за България и опасността за оставката 'и е много логична ако всичко това е истина. Така, че Влади Горанов с тази проверка се превръща в котка върху горещ ламаринен покрив. Понеже всички получихте от азерския медец, че и "Светиня му" цял се бе размазал пред сексапилната президентша и поднесените кинти за благородно религиозно сътрудничество. Което се оказа прах за балъци.

Фалшива новина от Сорос и неговите парични поклонници в лицето на Прокопиев и изедници и Протестъри , майка ви продажна !

Има ли замесени комунисти,винаги МИРИШЕ на корупция,на лай.а, на лошо! И защо комунистически наглеци са още в представителни световни институции? Кога ще ликвидираме тази пасмина?

Вярно, бе, пък аз се чудя защо от Боко. Цецо и Цачевата мирише така!

У нас се раждат червени гении. Дето и да ги сложиш нема да останат гладни.

Българските управници на хранилка при Джордж Сорос , първи надигат глава при уйдурдисания азерски скандал!Пребройте ги сега ...лапачите на чужда хранилка..1. Горанов , 2. Прокопиев , 3. Плевнелиев .....

Ама чакай сега, нали азерския дебил беше пръв демократ и преЙател на САЩ и щеше да ни дава газ и нефт по набУтко?!?! нали беше от добрите и обичан от рада и костофф??? ква стана сега? коменист бил, путинец бил???? замаях се вече...

... къв хубав председател на ООН щяхме да си имаме - достоен и коректен хахаха..... айде всички червени мандрили дето виехте в нейна подкрепа, да напишете по едно извинение.......

сага започна още през 2003-2004 година, така че каквото и да ровят не могат да изровят всичко което е минало и вече е безвъзвратно "заметено", още повече че мнозина по върховете и в нашата държава се пооблажиха от "укрепването връзките" с Азербайджан.

Страна управлявана от идиоти накрая остава без народ!

Свиня да бях, та по добре поне ще знам че ще ме колят А аз съм българин в таз страна на левски ботев и вапцаров и смърта им, чистата им кръв за нас пролята, за нашата земя! сега я тъпчат долни измекяри алчни за пари с цената на чужда мъка ... За това сме си ние пак виновни защото нямаме куража да възстанем защото Слави сам единствен "луд" понечи нещо да направи но не става! не може се изрина таз пасмина червена с един единствен "луд"

Дейба тяхната мама на Наште, дейба тоз ненаситен, партиен -бкп, -бсп гъз, дейба! Не ги е срам. Идиоти! А колко болни деца на социални помощи има, а те да вземат 100-ци милиони евра! Не господа, трябва революция, тук с мека ръка няма да стане!

,... след ''проверката'' е и заключението : ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА , НАРУШЕНИЯ НЯМА ''. Проверка , ама извършена по български .

бокова: КОМУНИСТ е моят татко КОМУНИСТ ще съм и аз Ах, само да порастна пък вижте ме тогаз Ще ЛАПАМ като татко НАРОДНАТА ПАРА И ЛЪЖИ ще пращам в градчета и села.

И Щерев е комунист , но казва че другите са по-комунисти . Що бре , Щурев ?

За да си комунист трябва да си като принцеса бокова(баща ми е крал от България .....ама много е крал)..ха.ха

Не е известно каква е истината. По причина, че това е подготовка и удар за цветна революция в Азърбейджан. Очакваме скоро да бъде обявено от "демократичните и правдиви" западни медии, че държавата се управлява от диктатор, който страда от биполярно разстройство и как демокрацията там е в опасност. Което е нормално, предвид огромните нефтени и газови ресурси, които контролира държавата. И започващите доставки за Европа. Печалбата трябва да се изземе в полза на крадците, нарекли се демократите с еврейски корен. Ако забелязвате, координираната атака е от медии с еврейски капитали и управление, какъвто е и сайта Биволь. Който е на български език, но е под еврейски контрол. Или съвсем банално начало на цветна революция, за да се присвоят започващите печалби. А що се е достигнало до такива обявления, значи американо-еврейските НПО вече са изградили структурите си в Азърбейджан и подготвят "демократични" протести и вълнения. Според мен са си направили много крива сметка. И сами ще го установят. Парите от петрол и газ трябва да си останат в Азърбейджан.

Както се казва на сръбски:" баш као и код нас!". Механизмите на далаверата се подчиняват на общи правила,които важат с пълна сила и за българския "елит". Бокови са типичен пример.

тези милиарди дали имат връзка износа на оръжие от българия с азерски самлети! в руските медии пиш за внос в бъргария на оръжие от белари и препродаване ! което после се оказва в сирия??

Брадватаааа за крадците ,мошениците и мафиотите в костюми.И конфискация на цялото им имущество в името на децата и семействата в нужда !!

Междувременно тези, които хвърлят активисти в затвора, потискат народа и парализират гражданското общество се радват на безнаказаност за ограбването на възможностите и свободите на хората. И остават на свобода и са достатъчно могъщи за да продължат репресиите. Инвестират парите си в демократични страни, които, за разлика от Азербайджан, зачитат правото на собственост. Отиват в западните страни и получават качествена медицинска помощ качество от което хората на Азербайджан са лишени. Децата им получават образование в чужбина и се радват и на други продукти на демокрацията същите права, които отричат на обикновените азербайджанци. Азербайджанската перачница ни позволява да надзърнем с изумление в начина на действие на тази клептокрация. Нито едно мое, или на мои колеги разследване на корупцията, не доведе до разследвания от страна на правителството на Азербайджан. Вместо това бяха наказвани журналистите убити, като Елмар Хюсейнов, арестувани като мен. Отвличането и побоят на журналисти станаха нещо обичайно в Азербайджан. И въпреки това, тези хора, които наказват журналисти за разкриване на истини и ги лишават от основни свободи са добре дошли в демократичните държави, могат да пътуват свободно, да инвестират, да имат банкови сметки и да прехвърлят парични суми, откраднати от държавния бюджет. Лидери на страни, чиито организации и партньори са нарочени и тормозени в Азербайджан им стискат ръцете. Тогава какъв е смисълът да казваш истината? Този въпрос ми беше задаван многократно в деня, в който бях осъдена на седем и половина години затвор. Какъв е смисълът на това, което правите и заради което страдате, попита съдебният служител. Независимо какво пишеш, не можеш да промениш нищо, каза охранителят в затвора. Всичко, което правиш, е правилно, но всичко е напразно, повтаряше съкилийникът ми, когато търсех начини да изпращам тайно истории от затвора въпреки рисковете. Да, затворът определено не е място за среща на оптимисти.

Хората на Азербайджан, чиито гласове са откраднати на изборите, не виждат възможност за промяна и не смятат подкрепата от международни институции за ефективна. Управлението на несменяемата династия им изглежда като неизбежна реалност от техния живот. С този президент, който наследи властта от баща си и назначи жена си за вицепрезидент, като й позволи да го замества в негово отсъствие, мнозинството азербайджанци виждат малка възможност за промяна в идващите през 2018 г. избори. Изборите в Азербайджан никога не са отговаряли на международните стандарти. Мисиите за наблюдение на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа съобщиха за големи фалшификации при преброяване на гласовете в предишни президентски и парламентарни избори. Въпреки това азербайджанските телевизии, които служат като високоговорители на режима, показват чуждестранни политици и членове на западни парламенти възхваляващи нивото на демокрация в Азербайджан. Както показват разкритията на Перачницата, дори и сега, когато падат цените на петрола, основното богатство на Азербайджан, правителството продължава да харчи огромни суми за корумпиране на европейските институции и за оказване на влияние върху политици,. Режимът се опитва да смекчи критиките заради нарушаването на човешките правата за да осигури милиарди международни заеми за своите мегапроекти, които ще послужат само за удължаване на собствения му живот. Азербайджанците не са наивни. Те разбират, че поставянето на западните политици в услуга на режима струва пари. Те също така разбират защо азербайджанският режим се опитва да блокира истината вътре в страната и извън нея.

Соросе, Соросе, на такъв глупак пари да плащаш. Айдее на поредния цветен преврат в Азърбейджан. Ана няма да се случи, няма как да стане.

Брей, много информиран онзи info! "Ф"сичко знае??? А как ще коментира сега:Около 20 април от ДИР БГ изнесе, че е приключил конкурс за идеен проект (код 00044 2016 0103) На този конкурс са участвали само две фирми - и то кои : Пътпроект 2000 която спечели конкурса ( и 2000000лв награда!!!! ) и Пътпроект (500000лв) за разширен идеен проект и парцеларен план , и забележете ИДЕЕН ПРОЕКТ ПО КОЙТО ЩЕ СЕ РАБОТИ ЛОТ 3.2 ОТ МАГИСТРАЛА СТРУМА. По отношение на хонорарите на двете фирми , ще си направя трудът да определя проектантския хонорар по Метадика за определяне размера на възнагражденията за предоставяне на проектантски услуги от инженерите в устройственото планиране и в инвестиционното проектиране на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране част транспортно строителство и транспортни съоръжения , раздел ІІ - автомобилни пътища: Ц = 1800+АхД = 1800 + 3140 х 30км =96000лв.Забележки т.4 г к=1,6; д к= 1,3; т.6 б, к=1.3 ; к общо = 1.9; 96000 х 1.9 =182 400лв. заб. Общиположения т.3 к =2.8; 182400 х 2.8 = 510720лв. За фаза идеен проект 30%. ( разпределението на проектантските хонорари според фазата на проектиране е: прединвестиззионно проучване и технико икономическа обосновка 10%, идеен проект в 2 или повече варианта 30%, технически проект 50% а при еднофазно проектиране 80% и КМД чертежи, за работен проект 20%) или 510 720 х 0.3 =153 216лв ; т.6- а парцеларен план к= 0.1 ; 153216 х 0.1 = 15322лв . или 168538 лв всичко! (ееее има известна разлика между 2,5 милиона и 168538лв , ама..тая разлика от 15 пъти не я коментирам , не я коментирам).

Кой идиот ми постави минус?

Азербайджанската перачница или как един режим краде от народа си, за да живее охолно 06.09.2017 Азербайджан вероятно не означава много за вас. На запад може би е най-известен като храбър победител в конкурса за песен на Евровизия или като лесен противник в квалификациите за някой международен футболен турнир. Има петрол, крайбрежие на Каспийско море и 10 милиона души население. Но има и друга страна, пише в статия в "Гардиън" Хадиджа Исмаилова ,азербайджански разследващ журналист. И продължава: В моята родина журналистиката е престъпление числата казват всичко: десет от 158-те политически затворници в Азербайджан са журналисти. Последната останала независима информационна агенция, Туран, спря работа преди няколко дни. Неподчинението има висока цена. Бях изнудвана чрез интимни клипове, заснети в моя частен дом от тайните служби. Бях вкарана в затвора с поредица скалъпени обвинения. Не бях сама. Азербайджанският режим има солидна и обоснована причина за това потисничество. Липсата на независими медии и на гражданско общество гарантира абсолютна безнаказаност за корупционни практики елитът може свободно да строи хотелите си и да развива печеливша дейност в добива на полезни изкопаеми. Той не иска да бъде разпитван за произхода на богатството му и защо обществените пари не служат на обществените интереси. Корупцията парализира образованието и здравеопазването, докато управляващото семейство и неговият антураж се обогатяват за сметка на обикновените хора.

"НИЕ ВИНАТА Я ПРИЕМАМЕ САМО С МЕЗЕТАТА"!!!!!!!! Справка - в тълкования речник на думичките ДЕБЕЛООЧИЕ и ПРОСТАЩИНА!

В твоя стил.Абе помияр мръсен и изрод.Аферата НДК ще я разследва прокуратурата и произнесе съда за действията на управителя Борош и колективния орган на управление.Борош е син активист и витае около реформаторите и ДСБ. Аферата Суджук си е местна първенюшка издънка на самозабравил се местен политик,който си получи заслуженото и намаща нищо пряко с Бойко и с ГЕРБ. Аферата Калиакра и програмата "НАТУРА 2000" е бомба със закъснител,заложено още от 2008 г. по времето на Тройната коалиция и избухнала сега.Кънчовците да ти обясняват кво са правили там с години и да я видиш корупцията,пак с червен отенък. Американските ТЕЦ-ове са рожба на драгалевския лаборант Иван Костов,продължено от тройната коалиция със знанието на Р.Овч. - министър и зам.министър госпожата в синьо и другарката в червено Курни Лъжата.Е,кои са движещите сили на корупцията в България и преки участници в тези посочени корупционни случаи.

В рамките на проекта Азърбайджанската перачница работиха следните медии: Berlingske (Denmark), OCCRP, The Guardian (UK), Süddeutsche Zeitung (Germany), Le Monde (France), Tages-Anzeiger and Tribune de Genève (Switzerland), De Tijd (Belgium), Novaya Gazeta (Russia), Dossier (Austria), Atlatszo.hu(Hungary), Delo (Slovenia), RISE Project (Romania), Bivol (Bulgaria), Aripaev (Estonia), Czech Center for Investigative Journalism (Czech Republic), и Barrons (US)

В такива разследвания участват само правилни медии.Този Калин Митрев за какъв де мисли?!Корупцията е привилегия само на правилните хора- и да консултантски услуги,и за лекции,и за лобиране те могат да си позволяват всякакви суми ,а не някакви си 425 хил. долара!И на всичко отгоре той ги e прибрал ,вместо да ги раздели с някой от правилните хора!Ако го беше направил ,сега всичко щеше да е ОК!

Апартаментите на Митрев и Бокова Paris 27.05.2011 EUR 1,000,000.00 Заем New-York 11.06.2012 USD 1,189,000.00 Без заем New York 04.03.2014 USD 1,225,000.00 Без заем London 08.04.2014 GBP 925,000.00 Без заем

Тоест, ако цифрите са верни, от май 2011 година до април 2014 година, за по-малко от три години тези са купили имоти за над 5 милиона долара, като първият имот за 1 милион евро през 2011 година е със заем, а за останалите по-малко от 2 години - от юни 2012 до април 2014 година са извадили към 4 милиона долара, за да си закупят останалите три имота!!! И Ирина Бокова, която не вярвам да вземе да твърди, че не знае и за ЗАКУПЕНИТЕ ОТ ТЯХ ЖИЛИЩА не знае ОТКЪДЕ ИДВА РАЗЛИКАТА ОТ МИЛИОНИ ДОЛАРИ, между ДОХОДИТЕ И РАЗХОДИТЕ ИМ ДОРИ САМО ЗА ПОКУПКАТА НА ИМОТИТЕ ИМ!?!?!

Ти пък! На летището във Варшава са безплатни.

И в тази сметка не влизат един куп разходи, например по плащане на моргиджи и поддръжка на тези имоти, които са много високи в тези градове и особено в добрите райони...застраховки, ютилити, лични разходи, храна, ток, вода,... За средният българин тези цифри дамо са немислими и непосилни...само за дори и за един от тези имоти!