Коментари - Брюксел започва проверката в енергийния сектор | dnes.dir.bg
назад

Брюксел започва проверката в енергийния сектор

Европейската комисия ще проверява енергийния сектор в България от следващата седмица. Проверката ще се ръководи от представители на Генерална дирекция „Енергетика“ на комисията.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел започва проверката в енергийния сектор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И може след тази проверка ,все пак е от ЕС най-после да ни ясно от къде иде батака и високите сметки на потреблението на елтока и недъзите в елсектора.

Крайно време е Брюксел да разследва Топлофикациите за измислената такса "СГРАДНА МОЩНОСТ".Необходимо е премахването и при всички видове отоплителни инсталации и даване възможност всеки по желание да е "абонат".Така ще се въведе пазарния принцип и Топлофикациите ще се борят за клиенти."Абонатите" ще могат да изискват точно спазване на техническите норми.Така ще се ликвидира командно-административния метод в Топлофикация останал от комунизъма.След като управляващите не желаят реформи-трябва Е.С.да ги наложи.Нашата бедност идва от нежеланието за истински реформи и ще ставаме все по бедни,ако продължават да ни управляват така.

Каквито и проверки да се правят , ако ще и от луната никой не даде обяснение защо сметките се увеличиха точно декември,защо точно тогава периода на отчитане изведнъж беше увеличен и т.н. Все още нямам отговор на първата ми жалба от 11.02 ( на картончето с номера е отбелязан срок 25 дни??) На въпроси по тел. кога ще имам отговор ме пращат в център за обслужване откъдето свиват рамене! А имам и лихви за неплатена въпросната сметка!! Омагьосан кръг.На кого да се оплача? Увеличенето ми е с 68% !!

По ОУ на ЧЕЗ имаш право на 10 лева обезщетение за всеки ден закъснение/просрочие по сроковете. Това е такъв срок. :)

АНУЛИРАНЕ НА ВСИЧКИ ДОГОВОРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА! След това, един по един, В ПРИСЪСТВИЕТО НА ЕВРОКОМИСАРЯ ПО ЕНЕРГЕТИКА, СЕ ПРЕДОГОВАРЯ ВСЕКИ ДОГОВОР така, че договорите ДА БЪДАТ ВЗАИМОИЗГОДНИ - И ЗА ИНВЕСТИТОРИТЕ, И ЗА ДЪРЖАВАТА! За който договор ЕК не е съгласна, за разликата между исканата цена и цената от Козлодуй, парите да превежда ЕК на НЕК. Обща енергийна политика с Европа тогава, когато минималната пенсия и заплата се изравнят с минималните такива в страните от еврозоната!!!

да провери и моита сметка,защото къщата ми е празна,никои не живее,аз съм в чужбина,а всеки месец имам по 2-3лв сметка.как става така???

Става защото инкасатора получава заплата състояща се от: 1/ твърд процент и 2/част до стойността до заплатата в договора.Получавания процент от втората част от заплатата е негарантиран и е в зависимост от тези надписвания.И да се оплаквате - отговор от ЕРП няма да получите-"Куче влачи-диря няма".ТА КАКЪВ Е КРАЙНИЯ РЕЗУЛТАТ ОТ 3 МЕСЕЦА ПРОТЕСТИ-НИКАКЪВИЗХОДА-ЕЛАТЕ СИ В ТАТКОВИНАТА ЗА ДА ПОЧУВСТВАТЕ РЕАЛНО ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.

Има още по-краен резултат: увеличение на цената от 1.юли?!

Енергетиката е пълна с офшорки. Инвестиралата в зелена енергия банка на Цветелина Бориславова позната ни като Българо-американска - инвестиционна банка е собственост на ирланската офшорка AIB и фонда на Бориславова Кредо Бонум !!!! ТЕЦ-1 е собственост на ирланската офшорка от Мавриций "Консолидейтед континентал комерс" позната ни като "3С"която се представлява от собственика и Джейкаб Менахем (юдеен) !!!! Американската EAS е фирмата ОПЕРАТОР !!!! ВЪПРОСА Е ДАЛИ ТАЗИ ЦЕНТРАЛА СТРУВА АСТРОНОМИЧНАТА СУМА ОТ 1 МИЛИАРД ДОЛАРА, КОИТО НИЕ ТРЯБВА ДА ВРЪЩАМЕ НА СКЛЮЧИЛИЯТ ДОГОВОР С БАНКИТЕ КРЕДИТОРИ "АЙ ЕМ ДЖИ" "КРЕДИ СУИС" и "БАНК УАН" СОБСТВЕНИК НА "3С" ДЖЕЙКАБ МЕНАХЕМ ?????? С тези пари ЕВРЕЙСКИЯ измамник по всяка вероятнос е построил още пет централи в и около Израел !!! ЕДВА ЛИ ТЕЗИ ФАКТИ ЩЕ СЕ КОНСТАТИРАТ ОТ СПЕЦИАЛИСТИТЕ ОТ "ЕС"

Проверката има две страни- в полза на Чехия и против нашите хрантутници. Чехите използват контактите си, за да запазят ЧЕЗ,което е долнопробен лобизъм и намеса във вътрешните работи на суверена държава,докато нашите хрантутници ще лъснат като офшорки в Уикилийкс!

Само Брюксел не беше започнал проверка! Много проверки, много одити, много разледвания но резултат няма. Няма виновни, няма наказани и парите ги няма.

Какво ще проверяват тези от Брюксел пак.Това са тотални коне с капаци.Пет пъти съм ги виждал как правяъ одити по фирми от хранителната промишленост.Пълна скръб.Трябва да си невероятен идиот да не ги метнеш.Лошото е,че тези от енергийния сектор искат яко раздрусване за да намалеят маймуните на дървото.Този проблем трябва ние да си го решим,защото онези тъпанари мерят с техния аршин дето е доста по къс от нашия и накрая ние ще излезем будалите.Хубаво ги бяхме подлепнали,ами що се спряхме на средата.....

идва ново увеличение на цена на тока

"Идват другарите-моля качете се на тротоарите"-Турхан Расиев Аз бих го префразирала: По белите магистрали, идват брюкселските ни другари, за да включат АЕЦА,ВЕЦА и ТЕЦА към сметките на Слепеца.

Защо тези от Брюксел не си гледат в тяхната паница и не ни оставят сами да се оправим,защото те не идват да помогнат на народа,а да разберат защо искаме да се намалява тока,понеже ако тук го намалят и в други европейски държави ще скочат срещу цената на техния ток.

Българите така или иначе се "оправят" един другиго със всичко, то реално само имаме уважение към чужденците да ни подредят. Имам чувстовто че в БЪлгарският ген е заложено "лъжи""мами""кради""изневерявай""тормози". Не че в другите народи го няма това, но на Балканите е в доста по голяма доза! Затова приветсвтвам цивилизованите Западно Европейци да си дадът независимото мнение по въпроса с енергетиката на България...

Това колко много се краде в България за никого не е тайна.Но това че се краде законно може би го не знаят тия проверяваши..За това тия от Брюкскел трябва да се срещнат и с такива прочути съкове като Янето и Волен.Само така цялата истина ще излезе на яве.Или пък с тия новите момчета от улицата.И те не си падат по долу.

За всички, които едва издържат на този герберски полицейски тормоз и насилие ще кажа само: Другари, потърпете още малко! След изборите ще ги изринем! Председателят на ПЕС е наш човек!

Сега с тази проверка ще разберем дали от Брюксел са за решаване на проблемите в енергетиката или и там са подкупни и играят за пари под масата от ЧЕЗ.

Енергийния сектор вече е проверен от прокуратурата,но ако трябва да се допровери от ЕК да действат,все ще има пропуски.Та да подготвят преводите на унизителните за всички граждани договори на НЕК за изкупуване на свърхвисока цена и принудително изкупуване от ЕРП на още по висока цена.Тази дилема трябва да приключи,има си начини.Ако това е регулиран пазар от държавата,означава ,че нямаме държава.

кого ще проверяват -защо не отворят банковите сметки на някой другари в швейцария милите ни приятели от Европейския съюз-като на Иванчо, Руменчо , Жорето Т.-посочвам примерни имена.

Сега вече е ясно, защо "независимият" регулатор ни обещава увеличение на цената на електроенергията от 01.07. И е ясно защо политическият и държавев "Б" отбор на ГЕРБ мълчаливо и ехидно си потриват ръцете. Просто им обещаха алиби!!!!!!!!!!!!!

Не е ли по-добре просто да закрият държавата и да не сигубят времето само с този сектор.

Ами сега, какво ще прави Р. Овч.

Охулването на единствено работещия отрасъл преднамерено или поради некомпетентност е престъпление. Още повече когато се прави от длъжностни лица. Запомнете техните имена

Ако това е отрасала с който ще се хвалим...

Колега,не демонстрирай или грубо пристрастие или явна некомпетентност.

Викаш да си караме по старата схемичка - 6 млн. бунаци да плащат далаверата на богопомазаните в "единствено работещия отрасъл"?