17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падение...надявам се и съм уверена 96.....%че у нас няма да се случи но пък сме на изчезване..тъжна работа:(

Ама как бе в Македония 34% беше голяма вълнуваща ''победа'' ама тука видетели ''провал'':)))))

Румъния успешно играе ролята на джендърско-сороска експериментална площадка. Опитни зайчета:)) Да си чупят главите сега, като почнат масовите бракове на гейове и лесбийки.

не всички са с твоите гейски наклонности. Забрани се слагат когато нещо е лошо и в същото време може да привлече хората. Явно за такива като тебе които ако не е забранено веднага ще станат гейове. За това го искаш. Който е ИСТИНСКИ МЪЖ му е през оная работа за гейчовците. Дори се радва да има повече - щото ще има повече жени за него. Панимаеш?

Става дума за много повече от елементарни забрани, говорим за християнски ценности и традиции. Ама за такива като е трудно да го проумеят и не очаквам да го проумеят, колкото и да се напъват.

Не ми обяснявай за християнски ценности точно ти, който МРАЗИ всички различни от него. Който МРАЗИ европейците (християни), който МРАЗИ американците (християни), който МРАЗИ имигрантите, който МРАЗИ педьовците. Май нещо си пропуснал учението на ХРИСТОС. Това, че ходиш на църква по празници и плющиш свинско на Коледа и Агне на Гергьовден не те прави християнин. Така че... хайде без популизъм и фалшиви "християнски ценности".

Бате Бойко е пич и бише за ИК но хората на България не са дорасли за тези идеи .Сори но пак сме надъното на Европа и по този показател.

Браво на румънците . Тук само герб е прогресивномислещата партия.

Истинският консервативен патриот се страхува от 3 изключително опасни глобални заплахи - бежанец мюсюлманин, гей/особено мъжки/ и Сорос. Като последния може да е основател и двигател на първите 2 заплахи. :-)))

Пасивността е също голям грях. На този референдум е трявало всеки пенсионер, всеки родител да иде да гласува. Мислех, че румънците са по-активни от нас, но уви.

Негласуването също е позиция.

Има и активни, има и пасивни. Същото е и при гейовети и комунистите :)

Сталин и Хитлер ни трябват! Скоро ще има референдум за забрана на хетеросексуалните бракове и ще има над 95% участие, всички "За"

и да почне с евреите... с Шаломов

Няма няма и някой заплаче за твърда ръка и дебела тояга - с твърдото убеждение че тоягата няма да заиграе и по неговата гърбина.

То и тук ше стане така, ако има такъв референдум. Ще гласуват единствено педалите, които за щастие не са повече от 10-15% от населението. Само че ако подобен референдум се състои редно е тези, които са настоявали за неговото провеждане да платят всички разходи от джоба си !

инициираха го нормалните уж, а не педалите

10-15% е много. Реално хомосексуалните или с някакви други отклонения са не повече от 3 % от населението. И сега заради 3% и трайкането на другите 97% всички ще търпят хомобракове.

Не са много - толкова са, има и проучвания, че някъде стигат 30%! Голямата част от хората просто не ги интересува дали ще има гей бракове или не. Просто им е все тая - не им пречи. Виж, на гейовете скачат латентните хомосексуалисти - те много държат да покажат, че не са такива! В което обикновенно не са много убедени.....

На балканеца не му се гласува, на него му се псува. Видяхме го и в Македония, видяхме го в България, а сега и в Румъния. Просто няма смисъл от трошене на пари.

Румънците идеално се организират да гласуват за смислените работи. Тази промяна беше пълно дрън-дрън. Както им беше забранено на геевете да се женят, така щеше да им е забранено и с промяната, ако я бяха вкарали.

дай 2 примера.

petrovito

честито! следваща стъпка е да ви осиновяват децата и да си вдигат гей-популацията.

не бе... по добре да ги забутваме в домове за деца без родители, където ги пребиват и изнасилва и ги държат гладни. после стават много ценни за нацията. сигурно и ти си от такъв.

Достатъчно е да ги видиш на снимки и видеа на гейпарадите, че да е напълно ясно, че не са нормални. А че не са е определено от природата, а не от политици и подкупени доктори. Те не предават гени и нямат поколение. Преносно казано, прородата изхвърля неполезните мутации в кошчето за боклук. Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество, ЕС, самите обратни и така нататък. Те съществуват, защото родителите им не са били като тях. Но пропагандата се води с пълна сила. Би трябвало да бъде проследена и ръководещите да бъдат съдени за престъпление срещу човечеството. Най-малкото престъпленията идвършвани от тях тип педофилия са относително пъти повече. Май твърдяха за 13 пъти повече. Част от тези деца биват и убивани после. Някъде твърдяха, че на година изчевали 8 милиона деца. Дори тук да извадят полицейската статистиката за блудство (разбирайте изнасилване с нетрадиционен секс) и изнасилване по години ще е показателна. Преди съм попадал на такава в категории 8-13 години и май 14-17. В първата категория за момчета бе почти същата като за момичета, но и в за момичетата почти всичко бе блудство, а не изнасилване. Това за България. Скачат от едно изкривяване на друго. Но те много лъжат и споменават измислени "факти" или напълно изкривени. Като изследване през 1940г. колко били обратните сред мъжките проститутки в затвор. И после изкарват онези 10% от мъжките проституки, че били представително за хората въобще.

Даже не дочетох тъпотиите дето си написал.... Кога ще ви уврат тиквите, че хомосексуализма и педофилията са коренно различни неща? И че деца в повечето случаи се изнасилват от хетеросексуални мъже? И смисълът на човешкото съществуване не е само за да се плодят като зайците и мишките! Има и много хетеросексуални хора, които избират да нямат деца!

Може би е време да се помисли за процента участвали в референдуми, който ги прави валидни. Имаме няколко примера от съвсем скоро - България (референдуми за АЕЦ Белене и промени в изборни правила), Македония (смяна на име, членство в НАТО/ЕС) сега и този в Румъния. Навсякъде има явен победител в референдума, но не е валиден, защото незаинтересованата маса не отишла да гласува. И започват едни тълкувания, какво би станало ако би била гласувала…. Ми да е гласувала!

изводът е че населенито е по-малко от официално обявеното. Например в България не сме 7-8 мил а 4-5 мил.

Броят се гласовете и се вижда резултата! Който не е гласувал значи няма мнение! Не съществува в темата.

Как референдум за ЗАБРАНА? Не е ли редно да се пита дали да се РАЗРЕШИ?

гласуваше се за ТРАДИЦИОННО СЕМЕЙСТВО САМО.

Провалът е за цялата нация, не за правителството. Докато се усетим откачалщината ще стане норма.

Много странно как все се провалят референдумите за теми който са в полза за нормалните хора и все ненормалниците и боклуците са на далавера...

Крумов, я ни светни каква точно е далаверата и кои са ненормалниците и боклуците в този случай.

В Румъния победихме и в България ще е същото. Важното е как формулираш въпроса.

Пак се оказаха по-умни от нас. В БГ дали си.. И какъв си е по-важно от това как живееш гласувай за Боко,ДПС и БКП и си голяма работа,а че нямаш пари за хляб... Каракачанов ще те оправи..не бой се.

Излиза, че всеки четвърти румънец е педал..

По-скоро излиза че от пет човека четири ги е домързяло да си завлекат задника до урните. Тук референдумите се провалят, защото са формулирани идиотски, само македонците сами си закопаха държавата. До година-две шиптърите ще разцепят държавата. Тогава останалите ще се сетят, че са българи.

Миналата седмица в Македония референдумът бил победа, защото въпреки че само 30% са гласували, 95% от тях били "за". Сега, при същата ситуация е провал. "Биг Брадър" в действие.

Така е в еврогей. Важно е кой брои.

Кремълите спат още. Айде ставайте да ни плашите как ще ни превземат гейовете и бежанците ве, за ко ви плащат!!

Изобщо и комшийте ги е обзело апатия ,като нас,няма промяна за доброто на човека и вече ни е все едно,,десни или леви,,

Чакай, още им пишат опорките :)

Виждам, че вие, соросоидите, спамите денонощно!