Здравните власти готвят по-строги мерки, ако се потвърди Омикрон у нас

До петък ще излязат пробите на съмнителен пациент, проучват контактите му и местата, които е посетил

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така. Запомнете това, и си го запишете някъде. Преди да говорите колко съм луд и как това е конспирация - просто изчакайте да му дойде времето :) Утре ще обяват пъряите случаи на "омикрон" в България. Псосле, около 20.12.2021 ще има заповед за затягане на мерките - маски на открито. Има минимален шанс да е само за неваксинирани. Шансът за вечерен час е около 80%. Също само за неваксинирани. Докато за маските е спорно дали ще са само за невкасинирани, вечерния час ще е със сигурност само за неваксинирани. В края на Декември са почивни дни - нищо особено няма да се случи. Началото на Януари ще бъде интересно. Около 12-ти ще има бум на новите случаи. Средата на Февруари се готви нещо интересно - лекичък локдаун. Не, няма да има КПП-та. От тук следва: Началото на март ще започне спад на новите случаи. Това обаче не трябва да ви успокоява: защото около средата на март ще дойде новият щам, който ще е по-заразен от омикрона, и ще се изкарва по-тежко от него. Ще изисква нова доза (нямам идея коя ще е поред); Извънредната обстановка ще бъде удължена до септември. Шансът това да НЕ се случи е само един: нови избори. Но това точно на този етап не е възможно. Така ча.... приготвяйте се.

Затваряйте - отваряйте докато се наиграете като банкянския тулуп! Той все още не може да разбере защо се сгромоляса след 11 години управление....като гледам и новите променящи няма да разберат откъде им е дошло...

И после кой ще изберете, ако не са тия :) Все тая е, всички ще направим едно и също. Като не знаете за какво става въпрос - не говорете. Не слушайте какво ви говорят - после като дойдат шефчетата от Козяк, да кажат исканията на Файзер/Модерна/Джонсън/Янсен и покажат доларите - всички започваме да им угаждаме. Ти би ли избягал от лесни пари, които ти се дават просто така? Като единственото условие е - непрекъснато в страната да се насажда страх от ковид, и да се натиска народа да се ваксинира??? Щото аз няма да избягам. Абе, наистина ли сте толкоз прости???? Не се ли питате следното: Защо единствените одобрени и силово налагани ваксини са американски??? Ако още не сте вденали... си е ваш проблем. А иначе - как ще живеете вие... тва вече го решаваме ние. Вие само си мислите, че от вас зависи нещо. Та те дори и изборите не зависят от вас :)

Най-накрая трябва да се вземат някакви по-строги мерки, защото с тази контагиозност ще започнем да се заразяване и ваксинираните, заради неваксинирания добитък.

Аман от тъпи оФце!!!

Спокойно де. Всичко с времето си. Нека колегите първо да подпишат коалоционното, пък после другото е лесно. В момента си ни е супер: държавата се управлява с еднолични заповеди на здравния министър. Е, не точно негови, ама от негово име :) Искрени благодарности на ГЕРБавите, че направиха това възможно.... явно си мислиха, че пак те ще са на власт, и се самопрецакаха. Ама прецакаха и вас. Извънредно положение, прикрито като извънредна обстановка.... много хитро, признавам им го!!! Ама пък си ни е супер така. Хайкде, и не си правете планове за празниците, защото празници няма да има. Вече не. Само ние ще се събираме по банкети, плебса от работа - вкъщи, от вкъщи - на работа. Те така :)

Хипероксията освобождава духа !

Ей, аман от вашите мерки, сертификати и прочие. Дето с тях, там и без тях, ама вие да се правите и да стъжнявате живота ни от ограничения без смисъл. Оправете лечението на болните, защото те умират от липсата на адекватно първоначално лечение. Ваксините очевидно, няма нужда да се поставят на лица под 50 години и то само на хора с здравословни проблеми. Вие децата искате да ваксинирате!!!! Продажни фармацевтични марионетки, без грам мисъл в главата сте!!!

Не свикнахте ли вече???

Още от август месец писах какво предстои зимата.... ама тогава ми викаха, че съм бил луд. Казах ви, че от средата на септември ще ви трябва сертификат за боц-биц, за да може да посещавате някои места. Казах ви също, че в средата на ноември ще започне спад на бройките, и след спада - ще се появи нов, по-заразен и по-опасен щам, който заобикаля ваксините. И ще се наложи трета, четвърта, пета доза. Казах ви, че непрекъснато ще удължават извънредната простотия (тук благодарение на колегите от ГЕРБ - това е едноличен акт на министъра, който формално се гласува на министерски съвет); Абе, и много още мога да ви кажа, ама няма. Помнете: 20.12.2021, 18.02.2022. Тези дати. Като за 18.02.2022 има лек толеранс от плюс/минус 5 дни. Но каквото трябва да се случи - то ще се случи :) И няма да ви хареса. Но вие свикнахте.

https://dnes.dir.bg/comments/1405-sa-navozarazenite-s-covid-6-4-ot-napravenite-testove-sa-polozhitelni Горе-долу средата на страницата. Написано от "Пророк" :)

Никой не го интересува к'во сте казал и дали се е оказало вярно, включително и аз :)

Ти си абсолютно незначителен. Просто една пионка от плебса. От теб нищо не зависи, и никой не се интересува от мнението ти. Какви ще сте вие - това го ршаваме ние. Само това ще ти кажа :)

Хайде нещо от кухнята: Петък обявяваме първия случай на омикрон у нас, понеделник/вторник ще има извънредно съвещание на ковид спецовете... и нови мерки.

Това е конспирация, сигурен съм.

https://dnes.dir.bg/comments/1405-sa-navozarazenite-s-covid-6-4-ot-napravenite-testove-sa-polozhitelni В средата на страницата, писано от "Пророк". Ако го беше видял тогава - пак щеше да е конспирация, нали? Подсказка, това поне ще е скоро: От 20.12. 2021 /или близките около 20.12.2021 дни/ - намордници и на открито. В най-добрият случай - само за невакснати. Ха да видим дали е конспирация :)

Извадка от написаното на 18.08.2021: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /оппа?/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /скоро. 20.12.2021. Запомнете тази дата. Може и по-рано да стане/ 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /втори път - оппа :)/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /те не са спирали де.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опаа... трети път/ Безилни сте да направите каквото и да е. Примирете се :) А и.. то вече посвикнахте.

нататък: вижда се ясно, как народната любов започна да диша тежко във врата на политиците-продали народите си на фарма концерните за някакви си инфлационни милиарди. знае се много добре, че насилието поражда насилие. насилието на продажните политици над народа задължава към самоотбрана и тази самоотбрана не е насилие и се смята за Богоугодно Дело! продажните политици си заслужават Съдбата, която застигна и всеки диктатор на тази изстрадала планета. още: ще ми е интересно да видя как неонацистките режими на "зелени + либерали" в австрия и банана републик дойчланд ще навлезат в но-го зоните за да ваксинират насила децата и обитателите им. или тези ще са изключени от насилственото "ваксиниране" с експериментални бъркочи, които не само не спряха нищо на практика, а дори влошиха ситуацията. ако но-го зоните бъдат изключени от насилственото "ваксиниране" с експериментални препарати, без да са тествани за дългогодишни последствия, значи целта на унищожението наистина е било бялото, все още отчасти хетеросексуално население на европа. заключение: лузърите проджници да търсят най-близкото посолство на сащ, откъдето тръгна вълната на насилственото ваксиниране и откъдето бай-дан ще ги прибере с хеликоптери.

Джудгемент нигхт :)) - много сте се вдъхновил! Кой филм сте гледал?

Ама и вие гласувахте точно за онези, в чиято предизборна кампания беше - нови мерки и задължителна ваксинация :) Е, да са ви честити. Не можем да ви помогнем, така че - можем само да ви гъбаркаме. Заслужавате си го, защото сте тъпи като овце :) Няма да ви пуснат скоро. Запомнете датата 18.02.2022. С точност плюс/минус пет дни.

Овци ваксърски: да не мислите, че е случайно това, че само и единствено американски ваксини са одобрени? :)

Омикрони, делити хахаха. Тия неща са за плебса. Та нали ако имаше нещо наистина толкова опасно - първо ние щяхме да знаем, и нямаше да се бутаме в парламента, че и без маски бе :) Та нали ако беше токова опасно - щяхме първо ние да получим ваксини? А не да се налага да си гласуваме как не ни е нужен сертификат....

Вижте още кога съм ви го написал: https://dnes.dir.bg/comments/1405-sa-navozarazenite-s-covid-6-4-ot-napravenite-testove-sa-polozhitelni В средата на страницата се пада, "Пророк". Е, не съм никакъв пророк. 2021-08-18 08:30:05 Пророк (нерегистриран) Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. /оппа?/ 2. Ще се въведе носене на маски на открито /скоро. 20.12.2021. Запомнете тази дата. Може и по-рано да стане/ 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. /втори път - оппа :)/ 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. /те не са спирали де.../ 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. /опаа... трети път/ добавка: не си правете никакви планове за часовете между 22:00 и 05:00 Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. /вече съм депутат, така че за мен не се отнася/ Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Важното е да се прецака Коледа и Нова година. Трябва да ни научат да се радваме само на работата.

Ха, добър ден :) Само дето бавно вдявате. Иначе поне сте кротки, и взехте да свиквате. Редно е да приемете съдбата си. Такава, каквато е.

То така или иначе кое им е ценното на тези празници? ЯденЬе, пиенЬе и сранЬе!

Май не ви се иска това да свърши, нали? Омикронът няма как да го спрете.

Че кой иска да го спира? Ти ако намериш златна мина - ще затрупаш ли входа към нея :) И аз бях против мерки, ама вече като не важат за мен - ми е все тая. Да си гласуват квото искат - аз ще съм против, ама това няма никакво значение. ЗА-то ще са повече. Никак ли не можете да проумеете за какво става въпрос?

Внесете фалшиви антигени тестове или правете ПСР тест с повече цикли... И ЩЕ ИМАТЕ ДОКАЗАНО ОСНОВАНИЕ ЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО НАБЕЛЯЗАНИТЕ МЕРКИ !

Те си знаят какво да правят колегите :) Не ги мислете тях. Както вече казах - започва плавно нарастване на бройките, в петък ще обявим, че омикрон е дошъл. От 20.12.2021 всички с намордничета на открито. И никакво събиране с други овце! Може да сте заедно само и единствено на работа. Но да празнувате - не! След 20.12.2021 ще има бурно покачване на брокйата, и ще се наложи ваксърите да си думнат трета, четвърта и т.н. доза. Ще имате и локдаун, така че се подгответе. И не си правете планове за часовият интервал 22:00 - 05:00. Ще сте по кошарките.

Ето как правят статистиката за заболели ваксинирани и неваксинирани в Германия и вадят, че неваксинираните боледували много повече. Бавария и Хамбург официално признават следната схема: Нека имаме положителни тестове на 4000 ваксинирани, 5000 неваксинирани и 57000, за които не знаем дали имат ваксина. Цифрите са близки до реалните за случая с изказването на Баварския министър-председател. Описваме ги като 4000 ваксинирани заразени и 62000 неваксинирани заразени. В болница по официалната им статистика над 40% от приетите са ваксинирани, но няма значение... https://www.welt.de/politik/deutschland/plus235499614/Corona-Kennzahlen-Empoerung-ueber-unbrauchbare-Inzidenz-Erhebung.html In Bavaria and Hamburg, corona cases where the vaccination status is unknown are classified as unvaccinated - the result: unusable incidences. The opposition is outraged and those responsible are keeping the available data under lock and key. The FDP wants a new vaccination debate. В Бавария и Хамбург случаите на корона, където статусът на ваксинация е неизвестен, се класифицират като неваксинирани. Резултатът- невалидни отчети. Опозицията е възмутена, а тези, които са отговорни, пазят наличните данни под ключ. FDP иска нов дебат за ваксинацията. https://unser-mitteleuropa.com/so-geht-manipulation-update-wie-aus-impfschaeden-stress-syndrome-werden/ "In Bavaria and Hamburg, corona cases where the vaccination status is unknown are classified as unvaccinated - the result: unusable incidences. The opposition is outraged and those responsible are keeping the available data under lock and key. The FDP wants a new vaccination debate. " In mid-November, Bavaria's Prime Minister Markus Söder (CSU) wrote on Twitter that infections among unvaccinated people were increasing dramatically: "There is a direct connection between low vaccination rates and high infection rates" To this end, he provided a graph according to which the seven-day incidence in those who were vaccinated was just 110 - that of those who were not vaccinated was 1469. В средата на ноември баварският министър-председател Маркус Шьодер написа в туитър, че инфекциите сред неваксинирани се увеличават драматично "Има директна връзка между ниския брой ваксинирани и високия брой инфекции." За доказателство дава графика, според която 7-дневната заразяемост на ваксинираните е само 110, а тази на неваксинираните е 1469.

много интересна политическо-продажна ситуация се получава с този най-нов вариант на грипа. доказано е вече, че т. нар. "ваксини" не морят изобщо тоя нов щам. какво ще правят от хунтата на "демократичните" "евроатлантически ценности" с т. нар. "изцяло ваксинирани" ли. очевадно е, че ще трябва да ги обявят за изцяло неваксинирани. или за да изпълнят петилетния план, който са поели на наши разноски за продажба на експери-ментални препарати пред фарма - концерните ще бустерират масово, въпреки очевадната безполезност и на това мероприятие. или ще затегнат мерките до там, че танковете да дойдат. все пак народите на "свободна" европа трябва да се държат в подчинение от джендър хунтата на неолиберал-троцкистите.

"доказано е вече, че т. нар. "ваксини" не морят изобщо тоя нов щам. " Точно де. Точно за това ще си седите по кошарките, овчици наши :) Ваксърите ще се чувстват най-прецакани... ама кво да правиш. Важно е какво ще ни кажат да правим нашите братя от Козяк. И, весели празници на домашно :) Да не си мислите, че ще ходите някъде???? Празнуването е за Избраните. Вие си ни избрахте, вие ще ни търпите.

Тази "пандемия" без насилие над политици и продажни фармаджии и разни продажни докторчета, математици и псевто учени - няма да мине. Но вие вече свикнахте :) Безгласни овчици такива. Гласувахте точно за когото трябва, и точно когато трябва. Шефовете от Козяк винаги са прави! Трябва да ги слушкаме, щото иначе ще ни вземат властта. И ще я дадат на някой послушен. Иначе, овци - подготвяйте се да носите намордници и на открито. Ще видите вие едни събирания по площади за празниците - да, ама не. Подготвяйте си намордниците казах! Ваксъри: стягайте се за новата доза. Файзер трябва да трупа капитал. Разбира се, ще има и за нас - които им осигуряваме ваксъри. Хайде овчици.... весели празници мили мои. И не забравяйте какво ви казах - НАМОРДНИЦИТЕ! От 20-ти декември навсякъде с намордници!!! Помнете какво съм ви казал!!! Коледни базари и събори? Неееее, няма да има. Нова година на площада??? Някой друг път. НАМОРДНИЦИТЕ ПРИГОТВЯЙТЕ!!!

Протестиращите медици пред здравното министерсто в Брюксел и те ли са ганьовци и мангъровци ? Хората протестират против насилствената ваксинация и всеки що-годе компютърни грамотен може да го провери. Олигофрени…на игла

Тях аметиканските им братя ще ги оправят по един или друг начин. Овци ваксърски: да не мислите, че е случайно това, че само и единствено американски ваксини са одобрени? :) Трябва да оправите икономиката на братята, че са я закъсали. Гответе се за 6-месечни ваксини + сертификати. Който не е вакснат - домашен арест. Ей така се правят милиарди :) Добре, че за нас не важи. Все пак ние им уреждаме клиентите....

Както писах в съседната тема: Днес е 8.12.2021. Наблюдавайте какво ще стане в средата на февруари :) /Може да го отложат и за края - не знам./ Но.... запишете си това някъде. Не си мислете, че ще ви оставят на мира. Свиквайте. Вече ще е така. Ще се бодете, и ще ходите маскирани. Та, февруари... след 18-ти някъде.... ще се случи каквото ще се случи. Всичко вече е готово. Процесът е стартиран. Няма да казвам нищо повече от това, че ще има нов щам и нови ограничения. И нови задължения. И как яко ще се мре.... Ваксъри: ако за себе си сте решили да се бодете - поне пощадете децата си!!!! Помнете това... за да не съжалявате! Пощадете ДЕЦАТА!!!! Това ЩЕ се случи. Помнете какво ви казвам днес. Овцете вече свикнаха - след двугодишна обработка са опитомени. И са повече овце от всякога. Запомнете този текст - снимайте си го, коипирайте си го... просто помнете датата, а на която е написан. Помнете и - дните около 18-ти февруари. Плюс/минус 5 дни. Някои ще си правим каквото си искаме - нас закон не ни лови, защото ние мислим законите. А плебса ще слушка и ще изпълнява :)

Само да си посмял да ме излъжеш... Я кажи от кои калинки си.. ? :) леви, десни.., червени сини.., нови.., стари ? Самоопредели се, ако не си джендър :)

От тези, които знаят какво ви готвят. Пример: от 20 декември ще сте с маски на открито. Стягайте се, овчици наши! А ако много знаете - ще ви надянем намордниците и по-рано. Коледни и новогодишни тържества ще има, но само за нас. Овчелюдието ще е по кошарките си. Всичко става само за избрани вече :) /ваксърите и те са в общия кюп - омикрона заобикаля ваксините/

На кристална топка ли го вид или на кафе?

Ще видиш къде го гледам :) https://dnes.dir.bg/comments/1405-sa-navozarazenite-s-covid-6-4-ot-napravenite-testove-sa-polozhitelni Някъде в средата на страницата, написано от "Пророк". 18.08.2021: /не, не съм пророк. Депутат съм :) / Ето какво ще се случи с ПЛАНдемията. Да видим ще позная ли :) Безспорно е, че извънредната простотия ще бъде удължена поне с три месеца. Това като начало. След това, нещата ще се развият по този начин: 1. Горе-долу втората седмица на септември ще има "пик". Ще се опитат да затворят това-онова, като посещенията на някои места ще са запазена марка за набоцкани. 2. Ще се въведе носене на маски на открито 3. След средата на ноември ще започне спадане на бройките. Това обаче НЕ озанчава край: Точно тогава ще се появи нов щам, който ще е 60% по-заразен от "делта"-та, и ще е по-опасен. Ваксините няма да са напълно ефикасни. Ще се наложи трета и дори четвърта доза. 4. Ще се появят дежурните ковидари - кунчев, ангелов, кантарджиев, витанов, гломб и т.н., които ще започнат с ежедневни апокалиптични прогнози. 5. За пореден път ще бъде удължена извънредната простотия. Сега повторете точки от 1 до 5 толкова пъти, колкото мислите, че овцете (т.е. ние) ще търпим. Няма да има край, докато фарма мафията и голяма част от докторите не пуснат кокала. А те няма да го пуснат лесно - много безотчетни пари са това. И докато лекарското съсловие получава стотинки, то фарма мафията трупа милиарди. Комисионните, които плащат на лекари, журналисти и политици да поддържат страха и паниката за тях е много, ама много добра инвестиция.

Идват празници и мястото на овцете е по кошарките!!!! Да не си правят никаква илюзия, че ще празнуват!!!! Те и без това вече свикнаха, и са кротки. Празнуването е за нас, избраните!!!! Плебса ще прави точно каквото му кажем, и точно когато му кажем!

ЕЙ, ПАРАЗИТИ ТАКИВА, СКОРО ЩЕ ВИ ЗАТЕГНЕМ ВЪЖЕТО ОКОЛО ВРАТА, ТАКА ДА ЗНАЕТЕ. САМО НА МЕРКИ ЩЕ СТАНЕТЕ!!!!!

И една по-здрава тояга ! :) Ваш Драги ми Смехурко

Някой от дира ми трие коментара... Но и той ще си го отнесе. Ще му дойде времето :)

Но заради подобно мислене имаме серийни педофили, изнасилвачи, убийци, крадци и т.н. на свобода. И те продължават и продължават, а жертвите им се увеличават и увеличават... Предпочитам да обеся педофил днес, за да предотвратя извращение утре.

Представи си, че някой те посочи за педофил и те обесят. Без съд и присъда, ей така, под предлог, че спасяват децата.

За доказан осъден педофил, изнасилвач, убиец, крадец. Доказани. Не предполагаеми. Всеки е невинен до доказване на противното.

Затягат се мерки Затягат се колани Надявам се скоро и бесилки да се затягат

Разбира се че ще готвят, Омикрон е "жива безплатна ваксина" срещу Ковид , кой ще купува на бигфармата иглите ако това нещо влезе?

След 10-ти ще го обявят, че е влязал.

Моля?!? Какви мерки ще затягате още? Та отвсякъде идва информация, че Омикронът е нещо като истинка? Е, този път ще има кютек, ми се струва ...

Съвсем се побъркахте! По-заразен но по-леко протича. Не се налагат хоспитализации... Какво ще затягате!???? Снощи радка Аргирова се пенеше, че трябвало да се ваксниат децата защото вексинираните не разпространявали заразата!?!?? Продължавам да носим намордници, защото вексинираните, както и неваксинираните заразяват!!? Радка го измисли НЕЗАРАЗЯВАТ!!!?!? Спрете се устите ви да не изпреварват мисълта После антиваксърте Ви виновни....

Целта е несигурност и объркване, защото най-лесно се лови риба в мътна вода.

Новият вариант Омикрон бил 5 пъти по-заразен от първия - Алфа. Бета-та и Гама-та се затриха някъде по статистиките. Делта-та, на свой ред, беше 3 пъти по-заразен от Алфа-та и макар по-малко смъртоносен, по някакъв начин, се оказа изключително опасен. Сега е ред на Омикрон-а и той да е най-опасен, но не е ясно колко точно, понеже се предполага, че може да е много смъртоносен, но било рано да се каже, тъй като все още никой не бил умрял от него. Освен това ваксините не го спирали (то не че спряха разпространението и на предишните варианти), обаче, въпреки това, се налага да се поставят бустерни дози на първите две, разработени срещу Алфа-та, дето трябваше да ни пазят от Делта-та, валидни за всичките варианти до края на азбуката и до края на живота ни, и които важаха за 1 година в "зелените сертификати", дето ЕК ги направи за 9 месеца, защото ефектът им траел само 6 месеца, понеже падал наполовина след 3-тия, но не се проявявал до първия. Та, подсилванията вече ще са на 3 месеца вместо на 6!!! Не бойте се, докато стигнем до Омега варианта, бустерите ще си ги слагаме сами, всяка сутрин на гладно. Д-р Антония Първанова

"Здравни власти"? Какво е това? Някаква нова администрация ли? Ако обяват "по-строги" мерки, мисля че е крайно време за реакция от обществото, каквото надали вече ще им се размине. И то по-сериозна от досегашните глупости. Спрете се.

Здравните власти са доктор придружен със санитар полицай със зареден пищов. Санитаря получава инструкции от германските и китайските власти чрез Мунчо. Не че е задължително, но който не слуша може да умре не само от вирус.

е как иначе да оправдаят математическата прогноза на Витанов, че до 15 декември щял да бъде и у нас. Але хоп, и се появи човек със съмнение за омикрон. И ако случайно решат да "затегнат" повече мерките, але хоп, и в България ще се разразят пожари по улиците, както гори света в момента! Българинът е търпелив човек, но и неговото търпение има граници и норми, които никой и по-никакъв повод не трябва да прекрачва!

Затягайте примката докато се обесим напълно :)

Трябва мерки за ваксинираните, защото Пфайзер не действа много добре за този вариант по сегашните данни.

Файзер не действа много добре за нито един от вариантите. Да не кажем, че изобщо не действа. Да не кажем, че не само файзер...

Искам насаме с тези дето подготвят мерките 30 секунди са ми достатъчни .

Ами пробвай с полицая пред мола. Ама не вярвам да успееш. Най много да напълни гащите

Полицаят пред мола изпълнява заповеди на същите тия олигофрени с "мерките".

Ами тогава при война да не се стреля на фронта срещу войниците защото изпълняват заповеди. Хайде обърни другата буза и след това бузите в панталона.

Готвят ни, за да може американските марионетки да продължат медицинския фашизъм

то съмнение има и че има един с ебола ама за тва не се пише оти нема фъксина за него....

Искам вишки с картечници по кръстовищата. И спрете тока!

Веднага локдаун и следващ бустер!