Кисинджър за избора на Тръмп: Светът трескаво изследва

Никой не знае много за външната политика на Тръмп, така че всеки ще влезе в период на проучване, смята бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър.

Обратно в новината

Коментари - Кисинджър за избора на Тръмп: Светът трескаво изследва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е под контрол. Всички са в комбина. Хенри е стара лисица възпитаник на Оксфорд. БРЕКСИТ, Тръмп, ЕС ..............

Кисинджър откри Китай за запада и сега колко десетилетия Китай доставя евтини стоки и купува американски дълг... Това се казва стратегическо мислене- от враг и абсурден маоизъм накрая пари да направиш и заеми да вземеш!

И? Смяташ че Китай ще изкупят 19 трилиона външен дълг??? Съмнявам се!

Тръпки ме побиват от този - "старият човек". Този рептил е един от главните слуги на Цион и архитект на "новия световен ред". Докато човечеството като омагьосано се поддава на облъчването на тази банда старци социопати - Кисинджър (93 г,), Дейвид Рокфелер (100 г. - с шест присадени сърца), Сорос (86 г.) и малко по- младите представители на династията Ротшилд, светът ще върви все повече и повече към гибел. Вгледайте се в очите на тези "хора" - кървясали, изцъклени, в които няма нищо човешко и ще разберете защо света в момента е в това положение!

Проспал си антисистемното поведение на вашия нов феномен. Той е приспал всички ви включително и Клинтън с понижен рейтинг и си е разигравал картите по места, както ще продължи и в бъдеще. Особено във външната политика.

Интересен човек е Тръмп, но ще се види в последствие какъв е точно и каква политика ще води спрямо целия свят.

КИСИНДЖЪРА БЕШЕ ТВЪРДО ЗА КЛИНТЪНКАТА , А СЕГА СЕ УВЪРТА КАТО ВРЕЙСКА ТАНЦЬОРКА НА КОЛ :))

Abu Talib

Цялата Галактика ако ще да изследва американската Конституция НЯМА да намери ясно дефинирани принципи за външна или за вътрешна политика.Така че всеки президент е по своему непредвидим в това отношение. Кисинджър също.

Ех, дърта глАво! Ти, понеже правеше същите войни - за това ли мислеше, че Хилари ще спечели? Благодарение на нейните мъдри съвети САЩ удариха Ирак, Либия... и - колко още войни направи смешната ку*ка??? Оставаше да стане президент, ама явно краварите помнят кой кой е...

Истинското му име е Хайнц Хайнц Кизингер!?Може да се разсъждава по това!

Веднъж попитали Хенри Кисинджър, бивш държавен секретар на САЩ: - Какво представлява притискащата дипломация? Кисинджър отговорил: - О, това е уникален еврейски метод. Ще ви обясня с пример. Да речем, че искате да омъжите дъщерята на Рокфелер за обикновено селско момче от България. - Какво? Как може да стане такова нещо? - Много лесно. Отивам в едно българско село, избирам си един приятен младеж и му казвам. - Искате ли да се ожените за американска еврейка? Той объркано отговаря: - У нас тук е пълно с момичета. Аз продължавам: - Да, но тя е дъщеря на милиардер! Младежът се почесва по главата и казва: - Е, това променя нещата Тогава отивам в Швейцария на среща в банката и питам: - Искате ли да имате за президент на банката българско селянче? - Фу, отговарят от банката. - А ако той е бъдещия зет на Рокфелер? - Е, това разбира се променя нещата.. Отивам при Рокфелер и му казвам: - Искате ли за зет български селянин? А той възмутено: - Какво говорите, в нашето семейство всички са финансисти! Казвам му: - Да, но той е председател на управителния съвет на швейцарската банка! Рокфелер се замисля и клати глава: - О, но това променя нещата! Сюзи, ела тук. Господин Кисинджър ти е намерил годеник. Той е президент на Швейцарската банка! Сюзи недоволно мърмори: - Ох, все финансисти, скучни и неприятни. Но аз й казвам: - Да, но той е едно здраво и силно българско момче! А тя с възторг: - О-о-о! Това променя нещата...

Хенри Ки ..КИПЪРСКИ. Подари на Турция 38% от Кипър. Аз ако бях щях да им дам да заграбят още 12%, от които 6 за амер база. По подобие на британците кито държат 2 бази на 12% от територията. Ето сега какво става поради липсата и,-руснаците се разпореждат в Сирия

Явно либерската мафия,която наричаме у нас сороси ще пробват Тръмп дали ще ги слушка,и ако не започват план Б.

много сте злобни...Кисинджър е най великия политик на нашето време...ако не беше той щеше да има 100 % война между САЩ и Китай и то с ядрено оръжие..така че уважавайте великия Кисинджър ..Когато го попитаха кой е най великия политик и кой има най големи заслуги за мира в света той каза - "Аз", защото спря една атомна и термоядрена война в света.Много сте малки мухльовци още за да давате оценка на този велик човек!

Нещата не са такива, каквито изглеждат, и никога не са били. Не проявявай такова примитивно пристрастие в мнението си за неща, които не ти се удават, а се занимавай с онова, което ти подобава.

Кое е неочаквано с избора (решен в последния момент!) и какво ще му изследвате на Тръмп, което да не се знае там, където трябва?! Ей, циркът започва да се превръща в бурлеска. Защо е това медийно облъчване и нищоговерене, а никой не задава на глас въпроса за странното мълчание на Обямбо по повод на "протестите" и изблиците на насилие по улиците на голем и ам. градове с/у избора на Тръмп?! Ама, нали изборите са справедливи и честни?! За какво в крайна с/ка иде реч? Да не би да е в ход сценарият за трети мандат на Обямбо?

Сега вече открито може да се каже. ИДИЛ или ислямска държава е отроче на държавата израел демек на ционистите които бяха за създаване на такава държава. Спомнете си за арабско израелските войни от петдесетте години, тяхното наименование и между кои държави са провеждани. ИДИЛ на английски е ISIS а това е египетска богиня на любовта точно там където са населявали евреите демек "излязли от водата".

Богинята на любовта ли е ИД? Дъщерята на пророка е Фатима! Леле мале Иван Грозни има чувство за хумор! Тръмп спечели,защото за него гласуваха огладнелите американоси. А и много кофчези започнаха да се връщат в Америка! Кофчезите на американските войници решиха изборите и също гласуваха! Техните военни гробища се пълнят скоростно,не го ли знаете! А техните милиардери си чешат езиците,включително и Тръмпи! Но той поне е искренно простоват и не лъже!

Ало манипулаторите от ДИРА ,от къде го взехте този текст на това интервю и кой ни обяснява какво е искал да каже Кисинджър !???? Под "не държавни групи " Кисинджър изобщо не е казал ,че има в предвид "ислямска държава" нито "глобалното затопляне" !! Кисинджър открито намеква че може да се очаква "неправителствени групи " от средите на неолибералите -глобалисти да извършат терористичен акт с размерите на този от 11 септември ,за да се опитат да тласнат външната политика на САЩ в друга посока от това което обещава Тръмп !

Вероятно новия "11 септември" който се подготвя от някой "не държавни групи " в САЩ ще бъде прехвърлен на творението им ИД , както преди това направиха с творението им Ал кайда !??

Трябва да си отиде в този му вид. Само се чудим какво още очаква Създателя, че ще се случи, което да оправдае този пореден "проект" да продължи ?! Колкото до Кисинджър: симпатичен парен, но посредствен и дължащ слвата си изкл. на медиите, тъй като е от нашите хора. Ако беше българин, никой нямаше да чуе за него!... Най-голямото му попадение (в очите на тълпата) беше връзката му с Ракел Уелдж. По едно време неговите хора го бяха нарочили, понеже бе проявил своевоилие, но нещата бързо влязоха в релси. Да му пожелаем да е жив и здрав още, и ако е рекъл Господ, да ни светне за другата страна на медала, щото вече няма какво да губи и от какво да се страхува.

Кисинджър е военопрестъпник и не може да се взема на сериозно. Сума ужас по света се дължи имено на него.

Тръмп ще защитава американските интереси. Избирането му за президент за някои е неочаквано. Но, хората в сянка, определящи както вътрешната, така и външната политика на САЩ в света, много добре разбират, че времето на празните приказки за свобода на словото и правото на народите за самоопределение вече е минало, си избраха нов президент, който трябва прикрие провала на САЩ за създаването на еднополярен свят, в който САЩ ще определят правилата.

"Същевременно старият човек" - май статията е писана от последното поколение новозавършили гимназисти - дето пишеха "Рамбо Силек"

А България изследва Радев ;)) За пръв път сме в крачка със световните тенденции ;))))

Оправете си нескопосните грешки в текста, защото от сериозна, статията се превръща в гротескна!

Тя е преводна, няма да се оправи.

хенри,светът не е това което беше по времето ти за съжаление

Според теб, в кое време е направил заключенията си? Не мисля, че е било по време на сън? И не се слагай в "А" група сам, нали :)

много моля такива дето вземат на сериозно 93 годишни старци да си гледат работата,не сме в ерата на студената война,ссср го няма,рейгън го няма,така че живеем в 21 век