ЕСТАТ: Само трима политици са с положителен рейтинг

Движението на Веселин Марешки - ВОЛЯ, вече изпреварва Патриотичния фронт и го измества от третото място.

Обратно в новината

Коментари - ЕСТАТ: Само трима политици са с положителен рейтинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ УБЕДЕН,ЧЕ ТОЗИ ОТ НИЩОТО ПОЯВИЛ СЕ НОВОБОГАТАШ,ЩЕ СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ ОТ ПАТРИОТИТЕ,КОИТО НЕ САМО ЗАЯВЯВАТ,НО И ДОКАЗАХА,ЧЕ СЕ БОРЯТ ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА!!!АПТЕКАРЯ Е МАРИОНЕТКА В ПОРЕДНАТА СХЕМА НА ТРИБУКВЕНИ ГРУПИРОВКИ!!!ФЕОДАЛА НИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН!!!

МАНИПУЛАЦИИТЕ,А?! ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ ЩЕ СА НЕ ТРЕТА,А ВТОРА ИЛИ ПЪРВА СИЛА,ТЕ ВЗЕХА 16% НА ПРЕДНИТЕ ИЗБОРИ,ЗАБРАВИХТЕ ЛИ?! ТЕЗИ СКРОМНИ ПРОЦЕНТЧЕТА ДЕТО ИМ ДАВАТЕ,ЩЕ ВИ СЕ ВЪРНАТ СЪС СТРАШНА СИЛА!!! МАГАРЕШКИ ДА ГО ДУ.ХА!!!

Нямам вяра на Марешки. Бяга от смислени отговори на неудобни въпроси. Не са му чужди проявите на самоуправство. Съмнявам се в подбудите му да служи в интерес на народа. Политическият му опит е нула, бизнес опитът - съмнително неукорим. ТВ изявите му са слаби, речта му - посредствена. Не е моят кандидат. Но за всеки влак има пътници.

Бая пара хвърля магарешкия само и само да се докопа до властта и да замете къде що има зулуми при него,, Балъци не му се връзвайте защото сега похарчените пари ще си ги върне двойно и тройно ако му повярвате..

Всички минаха , краднаха и сега е ред и на Марешки....

Май е доходна професия тая на социолозите ;). Ако искаш да те класират по-напред, трябва да си плащаш. Колко пъти вкарваха и изкарваха в парламента АБВ, Да, България и кака му, РБ, ДОСТ и кой ли не. Колко пъти разместваха третото място - ту на Патриотите, ту на ДПС, ту на Марешки. Само с първите две не смеят много да се заиграват, ама не смеят и да кажат с колко точно др. Нинова ще бие Б.й Х.й.

положението е магарешко-мутренско

Мутрата разчита на патерицата си мутрата Марешки.Хора Марешки е създаден от тиквата не се подлъгвайте

Да речем че сте прав. Каква е алтернативата. Безспорно те са лош избор, но всичко останало е на порядък по лошо.

СъбОди се ти неграмотнико

"Брутният външен дълг(държавен дълг +общини като дълга на Пловдив над 100 мил. +предприятия като дълга на НЕК 4милиарда) в края на март 2016 г. е 34 792.8 млиарда. ЕВРО (75.1% от БВП)."ДЪРЖАВНИЯТ дълг е нараснал 3 пъти, откакто Финансистът от Банкя управлява държавата. Факт!

Всеки народ си заслужава управниците. И тоя мутрафон тъгнал да се представя за алтернатива на статуквото. Пълен смях.

Ако това е вярно, тогава статистиката отново показва, че българите са кретени.

Да.