Проучване на "Медиана": Въпросът за второто място в предстоящите избори далеч не е решен

Прагът за преминаване на 4%- ната бариера ще падне значително - до около 88-90 хил. избиратели, се посочва в изводите на проучването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И така за пореден път изборите ще спечели Герб, но само според социологическите проучвания.Те така печелят в последните години.Истината е, че след 02.10. Герб окончателно ще бъдат смачкани у Бойко трябва да си изпълни обещанието, а именно оттегляне от политиката.А Петков дължи на народа да го вкара в затвора, заедно с цялата шайка.

Петкоff (простото кире) според твоя болен мозък за прокурор, депутат или кандидат затворник се кандидатира?

Някой знае ли Костадинов какъв е по произход? Скоро прочетох, че негов съсед от панелката във Варна беше писал, че е ром.Ако е вярно, затова във фб има толкова поддръжка от роми.Аз пък мислих, че има само заблудени.

ХА ХА ХА ХА .! НЯМА..ЛИ...КОМЕНТАРИ .?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ......СЕ ...РАЗБЕРЕ ....КОЛКО ...ЛЪЖАТ .....МЕДИАНА .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

е нищо повече от една дърта руска кремълска путка разпрана.

Кой идиот, ще гласува за Киро Тъпото и Кокорчо?! Продължаваме Подмяната няма да има и 3 %.

Ми, кой идиот ще гласува за идиота, боклука Боко дето те шиба теб в гъза на повикване.

Б О Й К О ви ПЕРДАШИ ВСИЧКИ ЧЕКИ...ии С 200 - та !

Вотът за Възраждане ще ги удари право през лъжливите усти сороспииските агенциии

за устите не знам, ама на теб ще ти го наврат в гърлото докато забелиш очи.

СЛЕД КАТО "заряждане " СА ЗА руссиа И путин , ВЕЧЕ СА ИЗ-ПАДНАЛИ В ШАХТАТА !

Ми то и първото място па толко сигурно

.!.

що така мяза на мангал? Същински циганинн. И тези от Израждане, вакснатите антиваксъри, и те лъжат като цигани, уж против зеления сертификат, а всичките се боцнали по циганските задници, за да вземат по един. Баси циганската партия.

Правиш ли разлика между "ваксиниране" и "задължителен зелен сертификат"?!?Боди се колкото искаш, ако искаш не се боди, но да ограничаваш права на с въвеждане на подобен сертификат, това е смехотворно!

циганите от Израждане какво приказват и какво правят и какви прилики и разлики правят ;)

Ако втората сила беше "Обединени педали", щях да повярвам на това проучване, АМА "ПРОСТО ПЕДАЛИ" ДА СА ВТОРИ, ТОВА Е гнусна инсинуация!:))))))))))))))))))

Прост народ слаба държава. А ние силна ли сме? Половината чакат Борисов да смъкне цените до нивата преди инфлацията по света. И затова ще гласуват за него. А че заради неговите изпълнения по границата чакат по три часа да влязат в Гърция не им идва на ума изобщо.

Никой не го очаква. Хорта очакват нормално управление с добра фискална политика. А не да пренасочат парите от проект като Хемус да ги раздадат на дотации...

По-добре парите от Хемус да отидат в чекмеджето.Това го гледахме 12г.,когато пенсиите не бяха повишени нито със стотинка. А иначе сте недоволни,че България е с най-ниски доходи.

на Костадинов родителите му са БЕЛИ БЪЛГАРИ!

Да бе.. значи майка му се е дънила с цигани и баща му не му е 'баща' ;)))

Значи не са му истински родители .Той си е циганин.

Надали, ама твойте са мангали та дрънкат.

......СЪМНИТЕЛЕН Е ТОА С КОПЕЙКИТЕ !

А можеше да има само две - американска и руска. В американската се вливат ПП, ДБ и БСП. Другите в руската. Политиката в малка България е отражение на световните процеси и интереси. Всичките ни партии са проксита.

Хероинче ли боцкаш бе тъпак?

ГЕРБ са си ЕНП/Меркел отвсякъде.

ПП на второ място!?!?!? Не лъжете хората!!!!1 Толкова тъпанари в България НЯМА!!!!! Те са в ЕС-мият чинии, гледат старци, поддържат градинките и т.н.!!!! Тук народа пропищя от простотиите на Кирчо, Кокорчо и родата им-СТИГА!!!!!! Време да пратим при бай Ставри в Централният затвор!!!!!

Бай Ставри е въображаем филмов герой. Петков освен че изгони руски шпиони и намачка самочувствието на Бойко успя да задържи горивата на нормални цени. Лайнари като теб обясняваха как газта ще е 3 лева, бенза 6. Газта е 80 стотинки, бенза 3 лева. А руски олигофрени като теб са пред умиране, даже не ти обръщат внимание вкъщи..

Костадинов има цигански корени, защо му се вързвате, зад него са мафиотите, които му плащат.

на Костадинов родителите му са БЕЛИ БЪЛГАРИ!!!

тихо бе циганен!

Значи сте рода? ... Ама то е нормално мангалите да се обиждат на циганин ... Чувал съм ги на живо ... ха-ха-ха!

Ма вие наистина ли си мислите, че хитрото цигане Копейкин ще ви "оправи"? Ще ви оправи, но нали знаете къде ;) В момента няма нито една партия, която да става за нещо. Всъщност никога не е имало такава. България е прокълната територия. Населяват я примитивни ганьовци, управлявани от овластени разбойници. Така е било, така ще бъде.

Формално, това не е обида ... защото Мустафата каза, че циганите са бъдещето на България ... вижте там, разберете се първо, че вече давате на късо!

Русия и обществения строй там са минало.Свтлината и свободата на ЕС и НАТО влезе в България и сега да я загасим ли.

Блажени са смирените пред Бога(нищите), защото тяхно ще е Царството Господне! ЕС и НАТО са на другото гише, при онзи с рогата ... по миризмата ще се ориентираш! ... Аре въз!

В момента се разработва чисто нов изборен закон в България от Възраждане ... Ще се гласува през банкомат или чрез електронно банкиране ... срещу малка такса ... трябва да имаш сметка в Българска банка и ще можеш да гласуваш от цял свят! По този начин ще се гласува за всичко което е с повече от 4 години давност! ... Субсидиите ще се разпределят от набраните средства от таксите ... Колкото са събрани от предно гласуване, толкова ще се разпредели като субсидии! Банките ще гарантират конфиденциалността на вота! ... Няма да има изборни секции, единствено времеви отрязък, през който да се осъществи гласуването ... Ще бъде налично само на Български език, писмен и говорим! Помогнете да усъвършенстваме технологията на гласуване с предложения! Нека България отново запали искрата на цивилизацията в Европа!

От иZраждане предложиха ли да имат достъп до сметките на гласувалите или това им е бонуса ?

Я кажи една българска банка ? Само за две се сещам, но нещо не ми вдъхват доверие. Едните милиционери, другите с анцузи.

Засега само БНБ, но това ще се промени ... освен ако не хлътнем с Еврото ... тогава и последната Българска Банка ще изчезне с ЛЕВ-а!

ЕС и НАТО са преследвани и сбъднати мечти от десетилетия.Как да се откажеш от мечтите си и да отидеш в тъмното минало?

сбъдна ли ти се мечтата да миеш чинии и задници бе говньо

Да, сбъдна се, имам фирма в Дания за покривни конструкции и съм доволен.

Какви чинии бе, ИТ сектора направо живна.Заплатите станаха 12хлд евро месечно.

В софия са 11 хил. ЛЕВА ;)

Какво ни ограбва Русия сега? Купуваме от там само горива. Като нямаме, ще купуваме все от някъде. Миналата година от ЕС натиснаха Борисов, да прекрати дългосрочните договори и да премине към борсовите Голяма хвалба беше. Сега на борсата цените са ужас, но Борисов нищо не казва Така направи и с тока в България. Създаде борса и обеща по евтина енергия.

80% от всички фирми, банки, медии в България са руски, не плащат данъци , крадат ето как.

За партии да не говорим , същата работа е и там.

Руснаците ни душат като боя заек.

Нова пирова победа за ГЕРБ ! Няма да събсрат 121 дупетати за да направят правителство !

що, бсп ще съберете ли?? досега някоя партия да е имала 121 депутати??

Боли ме канадската пишка, направихме пара. Недоволните да ми пишат в Канада. Ще дам точен адрес. Няма да излъжа. Аз не лъжа. Никога.

Тази сутрин Русия е обстреляла с ракети Ню Йорк! Ню Йорк е село в Донецка област.

Хайде, давайте ... гласувайте тук ... https://filternews.bg/anketa-izbori/ ... над 1800 души вече са го направили!

Тия в чужбина да не могат да гласуват Има хора където не са си идвали много време а и нямат намерение да си идват и роднини и познати им казват за кого да гласуват. Такива има много в сащ, канада, австралия

Най-много са в Турция.

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БСП! ВСТАВАЙ СТРАНА АГРОМНАЯ! ВСТАВАЙ НА СМЕРТНИЙ БОЙ!

Смешка сте и вие и копанара Копейкин и колхозникът Янев.

Са май само цоцьолозите - празни приказки за 30 сребърника

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СЛАВИ! НИЕ СМЕ ЛОШИТЕ В СТРАШНИЯ ФИЛМ! ИЗПРАТЕТЕ НИ БЕЗ ПЛАЧ МОМИЧЕТА! ИТН ПОБЕДА!

Представете си сега, наследявате парче празна земя . Баща ви , царски пияница, ви е оставил дългове, храсталаци. Вие запретвате ръкави и построявате всичко, което съм описал преди това. А земята която имате е същата бедна и без богатства

Тия проучвания си ги заврете в гъза..възхода никога няма да влезе а дн и итн изпадат не на 100 а на 1000%

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРОМЯНАТА!

кух говньо.

И аз,това е!

Само ПП

Важното е боклуците от Пълен Провал да ги няма. Всичко друго е приемливо. Ако ще и ДПС да управлява, ако ще и Атака, ако ще и Луна!!!

Спри се, разбрахме колко ти е мозъкът!

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ! БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ! МНОГО СМЕ СИЛНИ СМЕ! КАПИТАН АНДРЕЕВО Е НАШЕ!

трол цигански.

Отиваш на кръчма, мешана скара, ама скара, и бутилка бяло вино - 5 лева.

мешена скара - 4.70 бяло вино - 4.30!

Какво става, когато идват западняците Хващат се за главите, че 90 процента от населението, има собствено жилище Да не забравя, че имахме модерни ракети $$ 21. За танкове да не говорим.

Бокича ще управлява пак, само след като научи български, английски и руски! китайският е по желание! Т.е. Никога!

Хората при комунизма имаха робота и пари. Това най ясно се изразява в чакането с години за кола и телевизор. Сега магазините са тъпкани но населението няма пари

Глупак!

Е как да имат пари бе вентилатор, една шепа от върхушката на Герб гепиха мангизите и си пълниха шкафчетата с пачки,кюлчета и имоти! Е тази хазна да не е бездънна! А народът, народът кучета го яли! България е банановата република на Европа!

След 1944 г. комунистите отнеха имуществото на хората, а след 1989г. го взеха за себе си.Комунизмът научи народа на мързел и кражби. Затова държавата фалира. По  - младите сигурно не знаят, че държавният и частният бензини бяха с различни цветове, а дръжките на вилиците и лъжиците в работническите столове бяха пробити с бормашина, за да не се краде. Ако можеше щяха да боядисат и улиците, така се крадеше. Но много мързеливи хора милеят по комунизма, вместо да се хванат здраво на работа!Дано да си не трием пак задниците

Доводите ти са тълкувани много глупаво! Като се има в предвид, че българинът е крадливо племе, тези мерки с бензина и пробиването на хранителните прибори бяха най елементарните, но ефикасни и добри мерки против кражбите! Като те спрът катаджиите и видят, че караш с оцветен бензин,веднага се разбира, че ти си Хайдук,Крадец , а ако приятелите ти и гостите ти видят продупчените крадени прибори в домът ти, лъсва твоят крадлив нрав и твоето падение! Това бяха елементарни , но ефикасни мерки!В първата морска лоция, преди 600 години, (лоцията се намира в морския музей в Лондон), българите са описани и характеризирани с само с 6 думи, които точно и ясно,пълно описват българина! Там е написано: В югозападната част на Черно море, сушата е населена с племето Българи. КРАДЛИВО,ЛЪЖЛИВО ПЛЕМЕ, СКЛОННО КЪМ ПРЕДАТЕЛСТВО! Кратка и ясна характеристика на българите! Всичко останало е лалане и словоблудство!

Да не забравя и друго: На всичкото отгоре, наследяваме от царска България, дълг по ньойския мирен договор - репарации. Репарации да плащаме на Гърция. Добре, че Нито ни ги опрости. Та, така като гледам кой от кого е крал почва да ме съмнява Ха ха ха ха

Представете си, ако 8 не толкова модерни самолета струват 2 милиарда долара, то колко струват 200 такива. И всичко това подарък от Русия За това питам, колко тона злато ни е откраднала Русия.

Къде са тези 200 самолета? И къде е документът за дарението?

Дебилът си е дебил. Нарзяахме, подарихме, съсипахме по поръка на севтовния, агресивен жандарм САЩ, от когото никой не е видял добро, а само смърт и разрушения.Я прочети и колко кораба имахме, колко фрегати, двама космонавти, елитни спортисти, образование, безплатно медицинско обслужване. Но пък сега си имаме тролове като теб. Разбра ли ауу, впрочем бау, бау, докато опикаваш оградата на Козяк. Пфу, неграмотен матриал...Аман

Колкото и да лайноядстваш ,стилът ти е познат с герберската ти стилистика ,по подобие на вожда ти Толупа! А що се отнася до грабежа на злато от България, просто си задай въпроса, колко тона злато отпътува целогодишно от държавата ни с концесията на Медет, а Гербаджиите нищо не направиха тези 12 години,пък са и в съдружие с продажниците и разградителите на държавата ни-СДС!

От протестърите съм, лекенце ,срещу Тиквун, цели три месеца, затова няма прошка за предишните дебили. В разгара на пандемията, докато ти драскаше по сайтовете.

Ей ,много тъпо парче си бе ХА,ХО! Аз много такива тъпанари ,като тебе , които дори не знаеха защо са на протестите, хей тъй само от скука, защото не знаят какво е работа и труд, та много такива дебили, като тебе виждах по протестите! Аз много по добре от тебе зная каква флота сме имали, защото съм бивш моряк скапаняко! Защо с две думи не напишеш аджеба, КОЙ Е ВИНОВЕН ЗА РАЗРУХАТА И НАЦИОНАЛНИТЕ ГРАБЕЖИ! нА МЕНЕ НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ АЗ НЕ СЪМ НА 20-40- 60години! Малко по възрастен съм и половината от съзнателния ми живот беше преди 89г.

2-3 думи за изборите извън пропагандата и пряката предизборна реклама. 1. Питате с какво ПП са отблъснали хората? Отг. С нищо! ПП нямаха лице, те бяха инструмент за негативен вот срещу предишн ите управляващи. Яхнаха вълната на недоволството. Сега те имат лице. И това лице не пасва на поне 50% от гласувалите за тях. Едно е да яхнеш вълната на недоволството. Съвсем друго е да създадеш нов политически субект със своя физиономия. Дали новата партия ще оцелее консолидацията и отлива? Много зависи от това дали ще влезе в новият кабинет. 2. Сигурно е, че първи са ГЕРБ. Те са монополисти в своя сектор - доволните от 12-те иом години урпавление. Последните са поне 500к души и са пряко свързани с местното управление, което пак е на ГЕРБ..... Но не е най-важното кой ще е първи. Най-важното е кой и каква коалиция и с кого ще може да състави. Едно е ГЕРб + ПП, друго е ГЕРб + ДПС, трето ПП+БСП+Дб и съвсем друго ГЕРБ + ДПС. Може да ви е странно, но всяка от тези комбинации е възможна. Много сметки ни чакат. И вероятно нови избори догодина заедно с местния вот. Но дори и да е кратък, новият редовен кабинет ще реши много политически съдби. Всеки глас на тези избори ще бъде важен. Гласувайте с разум, а не на принципа на крайното политиканско противопоставяне. И най-важното - контролирайте избраниците си.

Само в Габрово имаше 2000 завода. Бичат за руския пазар Несметен пазар

ГЕРБ са втора с 14% ДПС са трета с 10% ИТН са четвърта БСП са пети ПП са шести

Таз година ще има много мед......

Български Възход са първа с 35%

Много си отворен бе педераст!

Шофьор в градски транспорт на смени, взема 500 лева. 500 лева, ужасно много пари. Нямат изхарчване

Изпусна още 1500 лева отгоре!

Афтобусаджиите вземат по над 1500 нето. А нормалната им заплата би ибла 2500 на днешните цени и предвид стреса.

с вашия ГЕРБ не стигнахме до никъде. Имаха толкова дълго време да ни помогнат да се превърнем в нормална държава, но не стана. Ако отричате, значи не знаете какво е нормална държава. С Възраждане затъваме още повече, векове назад. Давате ли си сметка какво правят, а не какво говорят? Думите са евтини, компетенциите и възможностите са скъпи! Мислете с главите си! Оценете дълготрайните ценности, които партиите формулират, искат и могат да осъществят, а не моментните манипулативни емоции, които ви създават.

Какво правят Възраждане? Тепърва ще ги видим, само те не са били на въртележката! Даваме им шанс, вие вече се осрахте!

Голям аргумент :))))) Още не са крали и предавали, значи да отидат и да покрадат? Патетично! Предложете нещо конкретно ако искате подкрепа!

Подкрепа от задници не ни трябва!

Но не е ясно въопбще към кого тги е апелът. Сто хиляди семейства се превътрнаха от производители на домати и кокошки зал ична употреба в богати в европейски мащаб хора. За тях това е нормално и не биха искали по ниаккъв начин да свършва. Докато не се научите да гласувате за интереса си, няма да постигнете нищо. Избирате някакви лаладжии по сладки приказки без никакъв ангажимент за преки промени в посока подобрение на битието ви. После викате "излъгаха ни". Не са ви излъгали. Вие гласув3ате за отвелечени понятия и клишета, които в последтсвие могхат да бъдат извъртени по всякакъв начин.

Ицето Маджото ли ще ни оправи от джипката на Бобоков, или Киро тъпото дето срещу свидетелски показания на Черепа с повдигнати 18 обвинения арестува лидера на опозицията незаконно в ЕС в 21 век. Това ли ти е правовата държава, която искате да направите.Не говори смешки!

Не харесвам Възраждане, откровено казано, но съм принуден да гласувам за тях. Само като си представя ДБ с Атанасов, Ристю, Антоанета Цанева и бръщолевещата, но не казваща нищо умно министърка на правосъдието, не й запомних името, дето разтягаше лакърдии, но е неспособна на грам реално дейстивие, ярастната им, пещерна русофобия им и ми се повдига. ПП и ДБ ни вкараха в тия л....а, в които сега се давим. С полуделите цени и мизерията..Пак се налага да избираме по-малкото зло, па макар и с отвращение. Но нито Тиквун, нито инфантилите на ПП могат да свършат нещо освен глупости и дивотии.

Забравих да кажа за язовирите построени през руското робство, дето сега европедалити нямат пари да поддържат

Стари мантри, на които никой не вярва.

Язовирите построени с робския труд на моите родители!

Като казаха мизерия, Тодор Велики награждава строител на комини, тези големите на заводите и му казва Май много пари ви даваме Оня му казва- ще сложа всичките си пари върху камина, ти само се качи да ги вземеш

Тодор руската дъжанка ли, кой го бръсне за с...ва.

Герб са отворили касите за социолозите. Няма начин Герб да има толкова гласове камо ли с 10 процента повече от вторите. Разгромът на тарикатчетата от герб е най-нормалното нещо в този доста изострен момент, ясно е че се избира дали с русия или със САЩ, няма място за кокошкари, камо ли за турци, понеже дпс дефакто управлява чрез герб.

Опитваш се да манипулираш. Аз и всички около мен доброволно и без корист ще гласуваме за ГЕРБ-СДС, защото в сравнение с всички останали са на светлинни години пред тях и като успешно управление и в международен план.

В кое село сте вие?

А ние ще гласуваме за ПП,35%от 3млн избиратели.Гепите аут.

Селата в България ги изпразни БКП като искаше селяните да станат работници, които са базата на БКП като идеология.БКП изкриви психиката на българите с грозната си идеология.

ПП ППодмяната могат да са втори само ако за 6месеца са откраднали повече отклокото ГЕРБ могат да боядисат за 6 години... Най-вероятно ще 5 или 6-ти