17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахахаххахахахахахаааа ясно е накъде върви кочината ЕС ! казвам ви го експертно, като прасе !

Извода какъв е???

Кой е гробокопачът на Еврогейския ..?

Америка! ...и след това Русия!?

май си прекалил с гей порното - объркал си буквата "п". Направо отиди да ти го сложат и да се успокоиш.

Има гробокопач на Русия.Казва се Путин! Европейският Съюз и България ще просъществуват още хиляди години след азпада на Русия и смърта на Путин!

Булекзит и ...да влизат албанците...

Като нещете Ес къде щете кажете ни убедете ни какво искате суверени?

Кореянките са убави!

Нормално за тия мързеливи пиявици които нямат търпение да минат на хранилка и да продават на воля наркотици, да убиват и да продават плът!

Това е закономерност, която глупаците не забелязват. Още в началото на 90-те години проучвах одобрението на различните страни към ЕС (преподавах в Бристолския университет). Най-голямо одобрение имаше от слабо развитите страни от Източна Европа, вкл. България, най-слабо - от Обединеното кралство, следвано от Швеция, Люксембург, Холандия и т.н. Тоест мераците са обратно пропорционално на потенциал и информираност.

Най доброто за Албания и за Балканите е Европейският Съюз и NATO !

С братята Албанци рамо до рамо в Афро Съюза

Да де - англичани, швейцарци, норвежци... те са прости, че не щат ЕС. Ние, румънците, турците, албанците сме умни, че се натискаме.

Вие сте путински тролове и пишете глупости и лъжи за Европейският Съюз и България! Благодарение на Европейският съюз и проевропейското правителство в България се живее много по добре от колкото в Евроазиятския!

Вие се юркахте в СССР и после бягахте в ЕС, защото сте свикнали все някой да ви управлява и цака. НИКОГА не ви минава през простата глава само да поемете съдбата си като швейцария, Норвегия, Исландия и т.н. Или ЦСКА, или Левски. Да не говорим, че най-просташкото е, като влязохме в ЕС, да плюем по Русия. Това няма нито материално, нито морално измерение на падение.

Живот ли бе да го опишеш - всяка година се раждат по-малко бебета; функционално неграмотните растат; расте броят на оцеляващите; има нови професии - работещ беден и събирач на дългове... Гей парадите са друга манджа...

За албанците ясно. Но референдумът в Македония ясно показа пълна липса на подкрепа за ЕС и НАТО, освен сред албанците.

подкрепата я изразяват в покупка на български паспорти

Както англичаните биха коментирали това: значи тези най много искат да ги цоцат откъм еврофондове и добре че е Брекзита, че да се отърват от подобни паразити. Не са ли прави?

Вчера издадоха шпионите си в НАТО, днеска подкрепят ЕС. Да се смееш ли, да плачеш ли!

Че то вчера се оказа че албанците шпионират дори НАТО;)

Напълно нормално е сърболята да са последни, като най-голям агресор в региона.