Коментари - Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7% | Днес.dir.bg

Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7%

Ако изборите за държавен глава бяха днес, необявеният, но почти сигурен кандидат на ГЕРБ Росен Плевнелиев, ще получи 32.7% от гласовете на българите. Това сочи изследване на нагласите на избирателите, проведено от MBMD в периода 29 август - 1 септември.

Обратно в новината

Коментари - Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7% | Днес.dir.bg

Коментари

Ебати полинга. Насаждат готови резултати на хората и мършите изплуват, защото хората си мислят, че другите нямат шанс.

Пълна победа за ГЕРБ,

Ум не ми го побира, че цели 32% от мат'ряла е толкоз проЗ... А може би са просто от онези, дето и Тодор Живков да си беше още на власт, за ТЖ пак щяха да си гласуват. Има такива мижитурки страхливи във всички народи, но при нас са в повече. То и затова ТЖ си го избираха толкова години - никой никога не е влизал с тях в тъмната стаичка да ги следи дали са пускали действителна бюлетина. Ама те си пускаха. И никой не им слагаше вилата на врата да влизат в БКП - ама те си влизаха; и се натискаха. А сега се изкараха насилени и дискриминирани; и детството им опропастено и зорлем им дали червените книжки с привилегиите, и...

светльо витков - ПРЕЗИДЕНТ !

По-добре Светльо, отколкото заграбване на цялата власт от ченгетата - бивши комунисти, че и от комунистически семейства.

Работници от строителния бранш си спомнят: -Нямаше големи обекти за строене по време на тройната коалиция . -Защото архитекта на коалицията Първанов беше некадърен.....

А другите %?

Процентите са според кой колкото си е платил да му пишат. На ГЕРБ се добавя по някой отгоре покрай страха, че Цв не си поплюва по арестите.

Печели Плевнелиев, и днес, и утре и на 23.10. и когато и да е...От първи път...

бе ти душицо жалка, що си толкова ентусиазиран, че строител ще ти става президент? Че и за строител викат не ставал.

Не съм ентусиазиран, просто констатирам... Логика и реалност. Печели Плевнелиев, колкото и да ти е неприятно.

факта че семов не присъства говори че това е реалния кандидат.опитват се да го скрият,защото е очевидно че това е единствената силна канидатура.семов-плевнелев балотаж и семов президент.нова конституция и нова държва.ако искаме да сме народ а не овце.за пръв път от 20 години имаме избор - измежду мършата на прехода - истинска личност.

Кога направихте проучването? Нали дне ни изненадаха с тази президентска двойка. Или като пионерчетата вие сте винаги готови? Промиването на мозъците започна. И никой дори не се замисля, че на тази мижитурка "циментовоза на Борисов" и е наредено от бащицата да му пази мястото на Дондуков 2, докато това стане угодно на Борисов. Този човек ли ще бъде коректив на властта? Този човек ли ще преставя България?

Амиго, не се издавай!

Прочети коментара на Терминал 2. Не лошо най-после да се отърсим от шопското наследство: "Най-мразим да мислим!"

Днес той изглеждаше като циганче в канцелария и даже забрави да се жлемби. Ха утрае пак да проверят, дали му е порастнал процента? Тая работа не е като оная, с червената лопата.

32%, последно пичели или губи???

Спечелил е. Изборът е минал. Предстоят "изборите" за лек демократичен нюанс.

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят...

Да направим собстено проучване. Аз за безлични букви няма да гласувам. Аз изберам интелекта и затова ще дам гласа си за професор Николай Василев.

Смешно, трагично, жалко, манипулативно, недостойно и отвратително!

Избори? Какво значение имат някакви си избори?!

всеки"посочен"от кастата на цв.цветанов за номинее пресидент ще загуби!носи неговите негативи и огромна корупця!!единствена остана личността на г-я кунева-ехперт и с висок респецт от ец!!победа миглена-вярваме в теб!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За тая па комунистка никога, както и за изключително лекедьосаното перде Калфин!!!

От къде тези високи проценти се взеха не знам.. Може Герб и да водят в момента ,но самите проценти според мен са малко надути. Така мисля. По добре да се дават по реални цифри,че ако стане някаква изненада по лесно самите агенции да се оправдават.Всеки гласува по съвест и каквото стане . Успех на всички ,които участват в надпреварването . Ще спечелят най добрите ..

Ако не спечелят на първи тур ще е провал за политиката на ГЕРБ. То много лесно се печели на втори при прогнози 33 на 22 срещу Кунева и 41 на 14 срещу Калфин. Ако не спечелят на първи тур значи НАРОДА ИСКА ГЕРБ ДА ПАДНЕ!!! По-добре Доган да ни е президент, той е истински държавник, каквото и да си говорим, отколкото кой да е цирей изникнал от кратуната яйцевидна бокова.

Я ми посочи кой президент до сега е избиран на 1-ви тур? Агент Гоце може би? Нещо си се притеснил ми се струва!

Логиката ти доста правилна. Гоце не спечели два пъти на първи тур и БСП си беше 10 години пълен провал.

Ти си като луд с картечница, не браток! Много си смешен.

ние емигрантите все още вярваме в герб но внимаваите за да не ни загубите като избиратели.в мадрид все още имате симоатизанти .дано посолството да ни подкрепи с урни за изборите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък се надявах ГЕРБ да обявят кандидата си за Президент, след като спечелят изборите! Сега трябва пак да мисля за кой да гласувам !!?? Ох, ох, ох.

+ 10

лъжи и измами . кораба герб потъва бавно и сигурно

Българските социологически агенции са си чиста пунтамара. Никога досега не са познали реалния резултат.Опитват се да манипулират.Аз не живея на Луната и виждам нагласите на хората,а те не искат мутрите и марионетките на ГЕРБ.

Явно си комуникираш с хора от партийния клуб. Социологическите генции така точно познават, че чак се чудя! Свиквайте с мястото си, комунисти, нямате на къде повече с цинизма и глупостта си. Добрите кандидати са Плевнелиев и Кунева, която пък изведнъж стана мого черна, като разбрахте, че е жива и се кандидатира. Преди това други бяха черни и т.н. Въпрос на манталитет. Моите кръгове, нямащи нищо общо с ГЕРБ, са на мнение, че ГЕРБ не е достатъчно добър, но е далеч напред пред останалите, така че гласуват за тях. Мърльовците искат реставрация на модела, в който некадърникът партиен секретар събира некадърниците около себе си и малтретират интелигенцията. Вече ще е иначе :-)

когато росенчо стане президентт елате ми се обадете..от каде сте взели тези з2 % като 3 милиона бедни пенсионери няма да гласуват за герб,ш00 000 турци няма да гласъват за герб,700 000 комунисти няма да гласуват за герб....да не би цифрата за тях да е 2,3%??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си май бойлер 'дипломат'. Дай телефон да ти звънна. Български знаеш ли или на чатерица да си говорим?

Жалко за България! един жалък клоун с тъжна усмивка се кандидатира за президент от ГРЕБ!? Умишлено се наливаха средства в ресора му само за да има имидж в очите на слепите глупави българи! Клоун некадърен издигнат от крадливи клоуни! ЖАЛКО!

Тва ли само успя да съчиниш. Аз за такъв пост и 20 стинки не давам! Поне да ви набираха от малко малко грамотни, че да пишете.

Къде ще ги спечели тези проценти плевналиев - у техното село ли? Там, където за него ще гласуват всичките му роднини. Хихикащият може да си го харесват гербавите, но колкото и да го разнасяха като мечка последните месеци из страната, не е станал толкова обичан от хората, че и те да го харесат.

На тия много им се яде асфалт.

Разбира се , че всички нормални българи ще гласуват за СЛУГАТА на мутрата-която и да е тя .. Една трета от народа иска МУТРА, мутренски капитализъм ,мутренски слуги и олигарси приятели на мутрата , мутренски живот,крепостни да са ..:)) Това е положението .

Аз пък си искам мутрите и капитализма на Сергей, щото са ми по-симпатични, макар, че по всичко изглежда, да са едни и същи...

Ми земай баба за ръчичка, като последните 20 годинки и пускайте червенката бюлетина.

Показателен е фактът, че MBMD са изключили от въпросника си Атанас Семов. Което ме кара да насоча избора си на там.

Със или без Семов, Партията на баща му печели винаги! С БКП напред!

то и Светльо Витков го няма - насочи се натам - резултата ще е същия. Ще си единствената!

Ако баба ми беше космонавт, днес България нямаше да е последна в Европа....

виновна е мойта,че все за комунистите гласува.

А на мен така гласва и дядо ми...се за БеСеПе-то! Аман от тия старци!

Ако президентът е от управляващата партия (все едно коя), той и правителството ще работят в една посока (добра или лоша за българите). Ако президентът е от друга партия (особено опозиционна), той и правителството ще се занимават с компромати, флашки, клюки, медийни спорове и пр., защото с политиката си те взаимно засягат финансовите интереси на своите олигархични кръгове. Та, за какъв демократичен избор говорим сега?

Олигархичният кръг е само един, съставен от група олигарси, на които служат ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ, БЕЗ ЕДИН, който затова е виновен за всичко в България...МАТ!

Стига манипулирали, платени клакьори.

печели от трите най-дългото, честито да му е

Алексей Петров Иницианивен комитет - 1.5%!:О

ХОРАТА СА ДОВОЛНИ ОТ ГЕРБ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ,АГОНИЗИРАЙТЕ ПРОТИВНИЦИ!

Ама сега парламентарни избори ли ще има или президентски?

И на мен ми се вижда ,че платените писачи са в действие- Разбира се ,че гласуваме за Борисов ,и когото той посочи...така ще бъде още два три мандата...докато изтребят бълхите от юргана...

Да бе, Да!!!!! Печели вазелиновият хилчо ухилчо! Бат му Боко и шефът Цеко ще му купят един варел вазелин за мазни усмивки и готово!

Всичко спазарихте. Къде отиде А.Семов. Видяхте, че дърпа напред пред всички и го "УВОЛНИХТЕ". И сега този мазен смехурко и нагаждач послушен.

Би ли ми отговорил на въпроса: Защо винаги в такива "напрегнати" моменти на очаквания и надежди се появява лицето Мира Радева и прави дълбокомислени и категорични изводи/прогнози?! Да не би защото!...

Многоаспектен въпрос (предполагам, че го отправяте и към мен) ... Все ми се струва, че с Вас имаме еднопосочни виждания къде е ключето от мазето ; Позволете да вярвам, че няма да сбъркаме !

Виждам, че имате еднопосочни виждания по многоаспектния въпрос, къде е ключето от мазето. Аз не го знам и ви оставям да си говорите с надежда, че няма да сбъркате. Едно е сигурно, ключето не е златно, както може би си го представя г-н Дървосекача.

Ами то точно така се прави... излизат си предварително процентите за тоя или оня във вид на "проучване" , и после за когото и да се гласува все е тая. Реалния вот на гласоподавателите е доста далеч от това което ни се представя накрая като "кой е победителя" .

Печели Росен Плевнелиев. Печели си човекът...Съжалително е за неговите опоненти и за техните напразни надежди.

А, що...! Изберете пак Бойко или някой негов придворен, щото малко ни беше, още по-зле трябва да живеем. Докато не почнат да падат от глад хора по улиците, няма да ви дойде акъла в празните кратуни.

да те нахраня, безпаричен нещастник. И да спреш да се чудиш.

...затова ще гласуваме пак за ГЕРБ!

Нищо не печели. Само отива на втори тур. А там са всички против ГЕРБ. И Плевньо се оттича в канала.

Ама, хора : -- Кой им дава пари на тез мъбъмъдейците я ?! ... Само прелитане дори през коментарите към изнесените от Дир.бг ( Браво за стратегическия подход, Дир.бг ! )материали, би убедил всеки безпристрастен читател че кънтят на кухо "изводите"-им ! ( Пък и извадката, до която имаме достъп, е в порядъци по-обхватна, по-прозрачна, че и наистина-надеждна !!! )

Когато нещо не ти харесва, задаваш простия въпрос - кой и за какво плаща? Откъдето идва отговорът, че изводите са нещо кухи в противовес на други изводи, които ти харесват, за които, естествено, никой нищо не плаща и които са мно-ого представителни. И от реалността преминаваш в своята художествена истина, която ти харесва.Но не може да стоиш постоянно там, защото фактите са убийствени. Връщането в реалността обаче е трудно и болезнено и не става с дървосечене.

Заслужено ме корите; Благодаря Ви ! ... Имайки предвид, че де-факто Вие приемате оценката/анализа-ми за обективна/вярна -- какво бихте предложили да направя за прилагането на изводите в действителност ?

Едно нещо на ГЕРБ неможе да им се отрече, не са спрели да лъжат кучетата!

Коментари - Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7% | Днес.dir.bg

Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7%

Ако изборите за държавен глава бяха днес, необявеният, но почти сигурен кандидат на ГЕРБ Росен Плевнелиев, ще получи 32.7% от гласовете на българите. Това сочи изследване на нагласите на избирателите, проведено от MBMD в периода 29 август - 1 септември.

Обратно в новината

Коментари - Ако изборите бяха днес, Плевнелиев печели 32.7% | Днес.dir.bg

Коментари

Ебати полинга. Насаждат готови резултати на хората и мършите изплуват, защото хората си мислят, че другите нямат шанс.

Пълна победа за ГЕРБ,

Ум не ми го побира, че цели 32% от мат'ряла е толкоз проЗ... А може би са просто от онези, дето и Тодор Живков да си беше още на власт, за ТЖ пак щяха да си гласуват. Има такива мижитурки страхливи във всички народи, но при нас са в повече. То и затова ТЖ си го избираха толкова години - никой никога не е влизал с тях в тъмната стаичка да ги следи дали са пускали действителна бюлетина. Ама те си пускаха. И никой не им слагаше вилата на врата да влизат в БКП - ама те си влизаха; и се натискаха. А сега се изкараха насилени и дискриминирани; и детството им опропастено и зорлем им дали червените книжки с привилегиите, и...

светльо витков - ПРЕЗИДЕНТ !

По-добре Светльо, отколкото заграбване на цялата власт от ченгетата - бивши комунисти, че и от комунистически семейства.

Работници от строителния бранш си спомнят: -Нямаше големи обекти за строене по време на тройната коалиция . -Защото архитекта на коалицията Първанов беше некадърен.....

А другите %?

Процентите са според кой колкото си е платил да му пишат. На ГЕРБ се добавя по някой отгоре покрай страха, че Цв не си поплюва по арестите.

Печели Плевнелиев, и днес, и утре и на 23.10. и когато и да е...От първи път...

бе ти душицо жалка, що си толкова ентусиазиран, че строител ще ти става президент? Че и за строител викат не ставал.

Не съм ентусиазиран, просто констатирам... Логика и реалност. Печели Плевнелиев, колкото и да ти е неприятно.

факта че семов не присъства говори че това е реалния кандидат.опитват се да го скрият,защото е очевидно че това е единствената силна канидатура.семов-плевнелев балотаж и семов президент.нова конституция и нова държва.ако искаме да сме народ а не овце.за пръв път от 20 години имаме избор - измежду мършата на прехода - истинска личност.

Кога направихте проучването? Нали дне ни изненадаха с тази президентска двойка. Или като пионерчетата вие сте винаги готови? Промиването на мозъците започна. И никой дори не се замисля, че на тази мижитурка "циментовоза на Борисов" и е наредено от бащицата да му пази мястото на Дондуков 2, докато това стане угодно на Борисов. Този човек ли ще бъде коректив на властта? Този човек ли ще преставя България?

Амиго, не се издавай!

Прочети коментара на Терминал 2. Не лошо най-после да се отърсим от шопското наследство: "Най-мразим да мислим!"

Днес той изглеждаше като циганче в канцелария и даже забрави да се жлемби. Ха утрае пак да проверят, дали му е порастнал процента? Тая работа не е като оная, с червената лопата.

32%, последно пичели или губи???

Спечелил е. Изборът е минал. Предстоят "изборите" за лек демократичен нюанс.

Ако изборите променяха нещо, щяха да ги забранят...

Да направим собстено проучване. Аз за безлични букви няма да гласувам. Аз изберам интелекта и затова ще дам гласа си за професор Николай Василев.

Смешно, трагично, жалко, манипулативно, недостойно и отвратително!

Избори? Какво значение имат някакви си избори?!

всеки"посочен"от кастата на цв.цветанов за номинее пресидент ще загуби!носи неговите негативи и огромна корупця!!единствена остана личността на г-я кунева-ехперт и с висок респецт от ец!!победа миглена-вярваме в теб!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За тая па комунистка никога, както и за изключително лекедьосаното перде Калфин!!!

От къде тези високи проценти се взеха не знам.. Може Герб и да водят в момента ,но самите проценти според мен са малко надути. Така мисля. По добре да се дават по реални цифри,че ако стане някаква изненада по лесно самите агенции да се оправдават.Всеки гласува по съвест и каквото стане . Успех на всички ,които участват в надпреварването . Ще спечелят най добрите ..

Ако не спечелят на първи тур ще е провал за политиката на ГЕРБ. То много лесно се печели на втори при прогнози 33 на 22 срещу Кунева и 41 на 14 срещу Калфин. Ако не спечелят на първи тур значи НАРОДА ИСКА ГЕРБ ДА ПАДНЕ!!! По-добре Доган да ни е президент, той е истински държавник, каквото и да си говорим, отколкото кой да е цирей изникнал от кратуната яйцевидна бокова.

Я ми посочи кой президент до сега е избиран на 1-ви тур? Агент Гоце може би? Нещо си се притеснил ми се струва!

Логиката ти доста правилна. Гоце не спечели два пъти на първи тур и БСП си беше 10 години пълен провал.

Ти си като луд с картечница, не браток! Много си смешен.

ние емигрантите все още вярваме в герб но внимаваите за да не ни загубите като избиратели.в мадрид все още имате симоатизанти .дано посолството да ни подкрепи с урни за изборите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз пък се надявах ГЕРБ да обявят кандидата си за Президент, след като спечелят изборите! Сега трябва пак да мисля за кой да гласувам !!?? Ох, ох, ох.

+ 10

лъжи и измами . кораба герб потъва бавно и сигурно

Българските социологически агенции са си чиста пунтамара. Никога досега не са познали реалния резултат.Опитват се да манипулират.Аз не живея на Луната и виждам нагласите на хората,а те не искат мутрите и марионетките на ГЕРБ.

Явно си комуникираш с хора от партийния клуб. Социологическите генции така точно познават, че чак се чудя! Свиквайте с мястото си, комунисти, нямате на къде повече с цинизма и глупостта си. Добрите кандидати са Плевнелиев и Кунева, която пък изведнъж стана мого черна, като разбрахте, че е жива и се кандидатира. Преди това други бяха черни и т.н. Въпрос на манталитет. Моите кръгове, нямащи нищо общо с ГЕРБ, са на мнение, че ГЕРБ не е достатъчно добър, но е далеч напред пред останалите, така че гласуват за тях. Мърльовците искат реставрация на модела, в който некадърникът партиен секретар събира некадърниците около себе си и малтретират интелигенцията. Вече ще е иначе :-)

когато росенчо стане президентт елате ми се обадете..от каде сте взели тези з2 % като 3 милиона бедни пенсионери няма да гласуват за герб,ш00 000 турци няма да гласъват за герб,700 000 комунисти няма да гласуват за герб....да не би цифрата за тях да е 2,3%??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ти си май бойлер 'дипломат'. Дай телефон да ти звънна. Български знаеш ли или на чатерица да си говорим?

Жалко за България! един жалък клоун с тъжна усмивка се кандидатира за президент от ГРЕБ!? Умишлено се наливаха средства в ресора му само за да има имидж в очите на слепите глупави българи! Клоун некадърен издигнат от крадливи клоуни! ЖАЛКО!

Тва ли само успя да съчиниш. Аз за такъв пост и 20 стинки не давам! Поне да ви набираха от малко малко грамотни, че да пишете.

Къде ще ги спечели тези проценти плевналиев - у техното село ли? Там, където за него ще гласуват всичките му роднини. Хихикащият може да си го харесват гербавите, но колкото и да го разнасяха като мечка последните месеци из страната, не е станал толкова обичан от хората, че и те да го харесат.

На тия много им се яде асфалт.

Разбира се , че всички нормални българи ще гласуват за СЛУГАТА на мутрата-която и да е тя .. Една трета от народа иска МУТРА, мутренски капитализъм ,мутренски слуги и олигарси приятели на мутрата , мутренски живот,крепостни да са ..:)) Това е положението .

Аз пък си искам мутрите и капитализма на Сергей, щото са ми по-симпатични, макар, че по всичко изглежда, да са едни и същи...

Ми земай баба за ръчичка, като последните 20 годинки и пускайте червенката бюлетина.

Показателен е фактът, че MBMD са изключили от въпросника си Атанас Семов. Което ме кара да насоча избора си на там.

Със или без Семов, Партията на баща му печели винаги! С БКП напред!

то и Светльо Витков го няма - насочи се натам - резултата ще е същия. Ще си единствената!

Ако баба ми беше космонавт, днес България нямаше да е последна в Европа....

виновна е мойта,че все за комунистите гласува.

А на мен така гласва и дядо ми...се за БеСеПе-то! Аман от тия старци!

Ако президентът е от управляващата партия (все едно коя), той и правителството ще работят в една посока (добра или лоша за българите). Ако президентът е от друга партия (особено опозиционна), той и правителството ще се занимават с компромати, флашки, клюки, медийни спорове и пр., защото с политиката си те взаимно засягат финансовите интереси на своите олигархични кръгове. Та, за какъв демократичен избор говорим сега?

Олигархичният кръг е само един, съставен от група олигарси, на които служат ВСИЧКИ ПАРТИИ И ПОЛИТИЦИ, БЕЗ ЕДИН, който затова е виновен за всичко в България...МАТ!

Стига манипулирали, платени клакьори.

печели от трите най-дългото, честито да му е

Алексей Петров Иницианивен комитет - 1.5%!:О

ХОРАТА СА ДОВОЛНИ ОТ ГЕРБ И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ,АГОНИЗИРАЙТЕ ПРОТИВНИЦИ!

Ама сега парламентарни избори ли ще има или президентски?

И на мен ми се вижда ,че платените писачи са в действие- Разбира се ,че гласуваме за Борисов ,и когото той посочи...така ще бъде още два три мандата...докато изтребят бълхите от юргана...

Да бе, Да!!!!! Печели вазелиновият хилчо ухилчо! Бат му Боко и шефът Цеко ще му купят един варел вазелин за мазни усмивки и готово!

Всичко спазарихте. Къде отиде А.Семов. Видяхте, че дърпа напред пред всички и го "УВОЛНИХТЕ". И сега този мазен смехурко и нагаждач послушен.

Би ли ми отговорил на въпроса: Защо винаги в такива "напрегнати" моменти на очаквания и надежди се появява лицето Мира Радева и прави дълбокомислени и категорични изводи/прогнози?! Да не би защото!...

Многоаспектен въпрос (предполагам, че го отправяте и към мен) ... Все ми се струва, че с Вас имаме еднопосочни виждания къде е ключето от мазето ; Позволете да вярвам, че няма да сбъркаме !

Виждам, че имате еднопосочни виждания по многоаспектния въпрос, къде е ключето от мазето. Аз не го знам и ви оставям да си говорите с надежда, че няма да сбъркате. Едно е сигурно, ключето не е златно, както може би си го представя г-н Дървосекача.

Ами то точно така се прави... излизат си предварително процентите за тоя или оня във вид на "проучване" , и после за когото и да се гласува все е тая. Реалния вот на гласоподавателите е доста далеч от това което ни се представя накрая като "кой е победителя" .

Печели Росен Плевнелиев. Печели си човекът...Съжалително е за неговите опоненти и за техните напразни надежди.

А, що...! Изберете пак Бойко или някой негов придворен, щото малко ни беше, още по-зле трябва да живеем. Докато не почнат да падат от глад хора по улиците, няма да ви дойде акъла в празните кратуни.

да те нахраня, безпаричен нещастник. И да спреш да се чудиш.

...затова ще гласуваме пак за ГЕРБ!

Нищо не печели. Само отива на втори тур. А там са всички против ГЕРБ. И Плевньо се оттича в канала.

Ама, хора : -- Кой им дава пари на тез мъбъмъдейците я ?! ... Само прелитане дори през коментарите към изнесените от Дир.бг ( Браво за стратегическия подход, Дир.бг ! )материали, би убедил всеки безпристрастен читател че кънтят на кухо "изводите"-им ! ( Пък и извадката, до която имаме достъп, е в порядъци по-обхватна, по-прозрачна, че и наистина-надеждна !!! )

Когато нещо не ти харесва, задаваш простия въпрос - кой и за какво плаща? Откъдето идва отговорът, че изводите са нещо кухи в противовес на други изводи, които ти харесват, за които, естествено, никой нищо не плаща и които са мно-ого представителни. И от реалността преминаваш в своята художествена истина, която ти харесва.Но не може да стоиш постоянно там, защото фактите са убийствени. Връщането в реалността обаче е трудно и болезнено и не става с дървосечене.

Заслужено ме корите; Благодаря Ви ! ... Имайки предвид, че де-факто Вие приемате оценката/анализа-ми за обективна/вярна -- какво бихте предложили да направя за прилагането на изводите в действителност ?

Едно нещо на ГЕРБ неможе да им се отрече, не са спрели да лъжат кучетата!