Високи цени и скандали рушат доверието в ГЕРБ

Ръстът на цените и политическите скандали от първите месеци на годината са факторите с най-силно влияние върху общественото доверие към управляващите.

Обратно в новината

Коментари - Високи цени и скандали рушат доверието в ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунист= лъжец, крадец, манипулатор, паразит и предател

И такъв човек управлява България!!!???

мирослав найденов е одобряван министър, защото за масовия читател не е известно до къде се стигна с усвояването на фондовете по селските райони. по точно защо европа ни прибра парите по тази програма?

и скандалите, ама не са! А данъка колиби , закритите болници и умиращи без лечение хора, увеличения здравен данък за безработни и самоосигуряващи се, замразените ниските заплати и пенсии при непрекъснато растящите цени , увеличеният стаж и възраст за пенсиониране, при непрекъснат ръст на реалната безработица, намалените помощи за майчинство и т.н ....Надяват се да сме забравили, а? Само че не сме забравили нищо и тепърва ще го напомняме непрекъснато! Правителството на ГЕРБ е антибългарско, антинародно, защитава олигархията и интересите на световните мошеници като Сорос, Отворено общество, Световната банДа и МВФ, подлагайки народа ни на геноцид. Не! на това мутренско, антибългарско правителство!

Със флашките и срс явно не успяха. Сега тежката артилерия на тези, които правят заговор срещу правителството и искат да заробят народа с АЕЦ Белене, са вдигането на цените на тока, а от тук и на хранителните стоки.

Скъпа, другарят Борисов каза, че ако не се построи Белене - токът ще поскъпне 18 ПЪТИ! Така че, трайкай си и не плещи глупотевини.

Цензурите от дир-а, защо не премахвате обидните писанията против Бойко Борисов, а махате тези, които са срещу противниците му. Писна ми от вас. Мога да дам десетки примери само в този форум. Аман от дир-овски "неутралитети" като вас г-да премерени цензури.

ГЛАСУВАЙТЕ ТУПАНИ, БОЙКО ЩЕ ВИ НАХРАНИ!

Поръчковите медии и "социологически проучвания", тепърва започват да обработват общественото мнение и да настройват хората срещу ГЕРБ.Тези които показаха ,че не могат (а може би не искаха ) да се спрвят с престъпниците в България, сега говорят за УПРАВЛЕНСКА НЕМОЩ на най-доброто до сега правителство, а услужливи техни ( за щастие все по-намалявщи) подръжници, неуморно преповтарят.Но народът ще си каже думата на предстоящите избори и няма да позволи отново да го яхнат станишевци и догановци.

не е неоходимо никой да обработва мнението на хората. абсурда борисов сам по себе си е достатъче да предизвика недоволство у всяко нормално общество

България се превърна на учебен полигон за крадци изживяващи се като политици с манталитет на Митьо Пищова.

А тези данни са поредната фалшфикация за промиване на мозъците, пробутвана от проправителствения вестник на Сорос - "Стардарт". Реалната подръжка на това правителство е във форумите.

ДОКАТО ТОВА МУЛЕ ДЯНКОВ Е ФИНАНСИСТ НОМЕР ЕДНО НЯМА ДА ИМА ПАРИ В ДЪРЖАВАТА-НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ!АЗ НЕ РАЗБИРАМ БОЙКО КАК ДЪРЖИ ТАЯ ТИКВА НА ВЛАСТ???

КАКВО СТАНА С ВЪРЗВАНЕТО НА ИНФОРМАЦИОННИТЕ СИСТЕМИ С ПОЛИЦИЯ, СЪД, МИТНИЦИ, НАП И т.н ГЕРБ ПАК ИЗЛЪГА НАРОДА ЗАЩОТО РАЗБРА ЧЕ ТАМ Е КОРУПЦИЯТА И СИ Я ЗАПАЗИ ДА КРАДЕ И НИ ОГРАБВА.

Точно те не са те съсипали не плачи

По-добре Бойко, от колкото червените нагли мангали...

САМО ГЕРБ

Няма да стане.Вече сте минало.

ОСТАВКА!!!! ОСТАВКА!!!! Не съм доволна като гражданин, цените растат главоломно, а с измама и фалшиви обещания на премиерския пост ни се довлече неуравновесен мутрободебен, който от всяка телевизия ни заявява без срам и без неудобство, че здравеопазването и образованието на българите не са му приоритети, а въпросите за ниските доходи нарича по гнусен начин "глупави въпроси" . ОСТАВКА!!!! ОСТАВКА. Не искам такъв премиер. Никой не иска такъв премиер, който лети като луд по магистралите, блъска и глобява хора само и само да пристигне някъде за снимка с ножица. БЕЗУМИЕ . Не искам премиер, който вечеря в ресторант за куверт колкото една пенсия в страната без да се чувства ни най-малко неудобно!!!!. Не искам премиер, който си стиска здраво и без това слепите за проблемите на хората, които го избраха, проблеми. Неблагодарник!!!. Сметките за парно, преважни г-не Борисов, през януари и февруари стигнаха 50% от една средна заплата за страната. Аз получавам 550 лева заплата, а сметката ми за януари за два, ДВА, ДВА, ДВА, само ДВА скапани радиатора стана 200 лв. И това става СЛЕД обещанията на Борисов как спрял повишенията на цените на парното. Нормален ли етоя човек се питаме вече всички. НЕ се издържа. И стига с тая Либия. Проблемите ни тука са гигантски в сравнение с тея на богатите либийци. Ние нямаме Кадафи, но си имаме Борисов и циганите, който ни избиват системно и ежедневно!!!!!

БРАВО!!!!!!!!!!

Напълно съм съгласен с Вас, това за съжаление е реалноста. Само, че не съм убеден, че някой ще чуе гласовете във форума, той вече сигурно реже поредната лента на N пъти откриваната магистрала " Люлин " или приятелската кръчма на аверчето от мачлето... А, колкото до форумците, тука ще си останем на раздумка и ще си умираме сами по къщите, щото вече не ние останала Вяра ! А, само "Вековната злоба на Роба" :)

За какви гербери става въпрос,ами те са си чиста проба комуняги.Вълкът козината си мени, но нрава не.Никога няма да се управим,защото никой не мисли за народа и Бойко трябва да знае,че генерал без армия е гола вода.

Да им се срути още рейтинга на тези палячовци!!

За мен е по- важно управленската импотентност на това правитество. А ми е обидно че ме смятат за нищожество и се отнасят към мен високомерно. ТОН ДАДЕ ДЯНКОВ. А Борисов който страда от чувство за малоценност пред такива пуяци надути и книжни тигри, дошли от Запад като Дянков го слуша. Част от екипаса му компетентни, но когато самият той не е, а двама от вицетата са с най- нисък рейтинг, тогава ТОВА Е ПРИЗНАК ЗА УПРАВЛЕНСКА НЕМОЩ.

Е как така не се показваха тия проучвания при управлението на БСП? Нима при тях цените бяха ниски? Заплатите високи?

и това го казвам не защото съм гласувала за БСП, ДПС и НДСВ, а защото цените БЯХЯ ПО НИСКИ.Особоно добро беше положението при НДСВ. Тогава те хванаха вълната в света на икономическия растеж. А можеше ако бяха некъдърни като сегашните да я изпуснат или да не я почувстваме осезателно. Само Симеончо оср... пейзажа и това ги изхвърли от властта. вицетата са с най- нисък рейтинг, тогава ТОВА Е ПРИЗНАК ЗА УПРАВЛЕНСКА НЕМОЩ.

по трагично положение беше само при виденовото правителство...да работиш и да не може да си плащаш сметките

Искам да успокоя всички интелигентни и здравомислещи българи, че такива "соц. изследвания" имат изключително полезен ефект! Те са много полезни за тези, които ги правят - правят парички в тая ликвидна криза, кой колкото даде, за каквито изследвания си поръча. Правете си сметката. Полезни са също така и за ГЕРБ - малко да се стреснат, но най-вече защото мобилизират електората им. Че и периферия му доставят на тепсия - представете си алтернативата Станишката пак Премиер и Доган да движи финансовите потоци - настръхвам пред тая алтернатива. Предполагам че настръхват и други десетки(даже стотици) хиляди честни и почтени хора-ето ви периферия мобилизирана. И т.н...

по трагично положение беше само при виденовото правителство...да работиш и да не може да си плащаш сметките

Ти поначало си си настръхнал бе, г-н расПутИн!

И аз настръхвам, като си представя, че пак ще ми удвоят пенсията!

ББ го интересува повече да реже ленти и да участва в спортни мероприятия. Всичко е предоставил в ръцете на свойте министри. Те ще му изядат главата,особенно Дянков,каква фискална политика,какви 5 лева. Все едно вкъщи да имаш една торба с пари,да получаваш и други странични доходи и да живееш като скот,не купуваш храна или само толкова колкото да не умреш. Тоя си прави пиар СВ имидж като иска да излезе най добрия финансист в света. Лошо му се пише. Жалко ,че когато на ББ му светне ,ще бъде късно,ще го последва съдбата на дедо Симо.

Абе, ВИЕ нямате ли си работа, та седите тук и само плюете и храчите. Безработни тъпанари, все някой ви в крив на вас. Говоря за всичките.Като сте толкова устати излезте пред парламента и викайте, ама стигне ли ножа до кокала траете и само в нета пишете. Писатели се измъдрили, специалисти. Я вземете и понаучете малко езици, изкарайте малко курсове, образовайте се, вмвсто да ровите и плюете в нета, и зяпате телевизии. Нещо повече ще бачкате по 12-16 часа на ден за да имате. Какво си мислите, че по чужбина се издуржа с една заплата ли, да ама не. Да там е по-спокойно, спор няма уредено е ама, там не седят и само да ръсят тъпотии, а бачкат и най-важното разговарят с децата си за да не се превръщат в лумпени.Само се реве нямало работа. А като се кандидатства за работа, първия въпрос е колко е заплатата и колко се почива и работи ли се събота и неделя. Значи може да се реве че няма, ама няма да се понапънете някои да стъпите някъде и да се развивате.Стига вече.

Ами като гледам и вие сте от тези безработни тъпанари щом имате време да коментирате.....

Тоя е обикновен тъпанар - няма значение с или без работа... Явно и майка/баща му не са говорили с него като е бил малък, че и кретенизация се забелязва... Май и не знае какво ТОЧНО означава думата "лумпен" Само не разбрах - тия, които работим, но не харесваме Батман - какви сме?

Не е от тях. Тоя влиза тук за да се гъбарка с обикновените хора и да им се подиграва. Просто е от онези излюпени от хулоганската сган "бизнесмени", дето лъжат работниците си, мамят ги, експлоатират наивността им с денонощен труд и всеки ден отлагат с "още малко" заплащането им, докато финтово си фалират фирмите и сметките, забогатявайки от потта и труда на честните люде. Затова има време да се пени тук. Но има видов ден. Честните хора търпят до време. След това да не плачете, че са се навъдили бунтовници...

Да, бе тъпако, знаеш ли какво е да работиш в Т-маркет пон 12 часа на ден за 280 лева на месец и да те осигуряват на 240? Работа има, ама пари няма!

Е нема такава държава,немаааа....Налага се да си спомним за беш лиске да бягаме.А сега вейте са буйни жита.А бе Дянков верноли,че снимката ти стои на грузинската граница и грузинците са разпоредили който те види с камъни да те поздрави и с тояги да те изпрати ,а? Познай в BG как ще е

Добре-виждаме,че цените растат,имиджа на управляващите пада,скандали-породени от некомпетентност разяждат доверието в Кабинета,инфлацията се зъби безпощадно.Питам!Как и кой може да се справи с всичко това сега?Само не ми казвайте-нови избори инови управленци,защото сме им сърбали попарата на всички.Нови лъжи не искам да слушам и нови обещания.Кажете ми умни форумци-каква е формулата,за да помисля над нея преди изборите.

формулата е като видиш че някой строи нещо да го оставиш

СБОГОМММ тикви мои...

Не казвай сбогом защото ще те управляват още един мандат

ще те управляват тебе,ние отдавна сме им казали сбогом

я па тоя още един мандат тя ако искарат до пролета ше е героизам

а за здравеопазването какво да кажем - ГЕНОЦИД! - ние си плащаме ЗОВ, лекарите ни отказват направления,защото ги глобяват като ни дават такива и положението е следното: ако нямаш пари по-добре не се разболявай - ще си мреш като куче. За бременните и децата какво получаваме - един среден ... и там е същия смях.

Ида плачете и да ревете други за сега няма Предишните партии ГИ ГЛЕДАХМЕ 20 г към тях народа едва ли ще се върне Тъй че сегашната власт е най малкото зло

Вземете си го при вас и му се радвайте а кого ще изберем си е наша вътрешна работа и дано да сме по-зрели мисловно сега.

Той си е у нас не е лошо вие да се изнесете

Високите цени растат заради общата простотия на властта.А доверието към Бойко се руши заради неумелите му и объркани действия.Партията няма роля, защото е частна и камуфлажна.

Ама защо така бе , другари ? Нали такова .....магистраааали , ама естакааааади , ама до Солин за 2 часа на кафе .....

на 3 лева нафта нема нужда да ходиш да пиеш кафе в солун ела аз ше ти го направим само за 10 лева ха ха ха ха

Абе факт е, че не става само с харизмата на Бойко. Имаме постоянно поскъпващи ток, горива и битови услуги, както и растящи цени на храни. Имаме голяма инфлация, имаме отказ от инвеститори, имаме НИСКА средна работна заплата. ДОКОГА ?

Така ще бъде дотогава, докато на власт дойде политическа сила, която повече се грижи за интересите на България, отколкото за интересите на ЕС и другите външни партньори.

В крайна сметка ДС постигна това което целеше дестабилизация на Държавата.

за да си доаде всичко на мястото трябват радикални промени в избирателния закон - а именно - хора без образование, тия които не живеят в България, които не се назовават с български имена, които менят местоживеене тенденциозно , които не плащат данъци и осигуровки - всички тия да нямат право да се доближават до урните. Нека избират само тия които има за какво да милеят - другите само труд в полето докато се научат защо горчи хлябът

Крайно време е вече да си се наиграл пожарникарче недно.Аве ти не разбра ли ,че грездей не става от тебе бре.Хубаво ти каза Сокола пък сега що да не ти гледа сиира.Ама уж пожарникар си ,а ушите не продухани-що така

Поздрав за правителството с песента - ДОВИЖДАНЕЕЕЕ...по точно - СБОГОМММ тикви мои...

нещтата ще се променят ако умните честните и некорумпираните се организират в една нова партия която може да има доверието на народа,но изборът на членове трябва да бъде жесток да се проследят до 9 коляно всияки да си покажат имотното състояние как са го натрупали ако влезят богати да спечелят изборите но с готова програма да не губят време и да се чудят какво да правят за няколко мессеца да сменят законите да вкарат мафията в затвора да им конфискуват имуществото всеки уличен в корупция държавен служител вън от ддържавния сектор и да се гледат под микроскоп как си вършат работата с две думи желязна дисциплина да видим тогава дали няма да тръгнем напред а сега какво е корупция мафия свързани не можеш да ги разплетеш

Умните, честните и некорумпираните в тази държава нямат пет пари на куп да си наемат дори една зала, в която да се съберат и да се основат във вид на партия, госпожо. След 22 години съсипване и потискане на умните, честните и некорумпираните, повечето от тях напуснаха отдавна и направиха кариери в други земи, а тези, които са останали, с много труд изкарват поне някакви средства за да си хранят децата и да си плащат сметките. Поинтересувайте се колко е една минута рекламно време за клиповете на умните и на всички, и колко струва изработването на един клип, в който да видите лицата им и да чуете имената им, колко излизат хилядите плакати, пътуванията из държавата за срещи с избирателите, хотели, храна, дребни сувенирчета и наеми на ТВстудиа за дебатите - и ще ви стане ясно, надявам се, че без големи пари, при това харчени безотчетно, избирателна кампания просто не става. Затова дори и да се навие някой умен и честен да се набърка в тази отврат, наречена у нас политика, той просто няма средства за целта. Сори, ще избирате измежду това, което се предлага - най-малко корумпираното и що-годе честно ... Само да ви кажа, че и в чужбина е същото - няма безплатно сирене, освен в мишеловката.

...Вас, и двете, много ви обичам щото сте много правилни хора...

Иска им се на опузицията да рушат доверието на Боико. Но да ми ядът . Боико за месеци направи повече отколкот те за цял мандат ил идва. Боико знае колко да краде. Крадне но даде и на народа. Предните дришлювци само краднеше. А народа кучето го яли, преносно и буквално.

Научи се да пишеш и да говориш на книжовен български език !

Това са платени драскачи. Някой са прости и неграмотни, някой се правят на такива. Тя партията си знае работата...

Слушай сега КАУНННН....,щом ти е толкова мил вземи си го у вас,пък там си правете експериментите.А честито

Ти, май не живеш в България,а ?

Заради скандалите, а и за покачването на цените, ЩО Борисов не даде едно официално изявление пред народа по националната телевизия ? Или да се поканят в студиото на БНТ, заедно с г-н Борисов, хора от различни прослойки на обществото, задаващи своите въпроси на Премиера. Така правят в Европа сериозните политици, а не киснат по цял ден в медийното пространство, за да повтарят едно и също.

Ти пък, нищо не каза сега...а кой ще реже ленти и ще рита топка по цял ден? Той и без това за друго не става...

Кой вярва на тези анкети?

Интересно как е възможно да има хора, който правят разлика между герб и бкп,разбойко член на бкп,цецко член на бкп,цачева член на бкп... герб и бсп за белене= национални предатели!!!Така,че бъдете по точни в коментарите си!!!

предлагам Цветан Цветанов да плаща от даренията за участията си по всички медии за да се съберат пари за увеличаване на пенсиите на най-бедните пенсионери съвсем сериозно е предожението ми .

Няма друга алтернатива - Гоце -Боце-Гоце-Боце-........-Боце-Гоце!

Още 2 гласа СРЕЩУ ГЕРБ и съответно 2 гласа За НДСВ. Най-доброто управление беше по времето на Симеон и НДСВ.

Ха-Ха-Ха

не знам защо някой мислят, че ако е Доган или Серго ще е по добре.. Още повече ще краднат, нищо, че сега се опитват да изкарат други виновни.. Само да се докопат до кокала и дупе да ни е яко

Гоце, ороганизира акция с тези, на които дадоха куфарчетата , за да си направят вериги магазини за хранителни стоки. Умишлено им беше наредено /защото са зависими ,заради куфарчетата /да вдигат цените на най-търсените стоки. Така трябваше да се създаде народно недоволство против правителството и Гоцето да влезе "ЦЕЛИЯ В БЯЛО" Хората разбраха мръсната му игра и , просто, престанаха да купуват и така в хранителните вериги започнаха да падат цените, защото губят ,заради зависимостта си отп БСП и Гоцето

тази схема беше приложена преди години в чили само че в обратен вариант - политическите сили бяха разменени ,но тя работи за тези в които са парите,надявам се бг народа да не се върже

Ти нещо каза ли или? Какви са в момента (а и от доста време) веригите за хранителни стоки? Български или?

Забравил си да отбележиш и поредното поскупване на горивата! С това В. Златев сигурно саботира Бойо или пък Гоце, знам ли кой точно!

то в цял свят има криса,не се вдигат цените само в булгаря...пак се опитват да свалят герб.....омразнаха ми тези политици........ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И Мара-отварачката си изказа в подкрепа на Герб. Е нема лабово!

така ,кой дига цените- определено не е правителството щото бизнеса е частен и се държи алогично , като се купува по малко ,цените се смъкват за да се прави оборот ,така не се задушават и производителите , кой уволни работниците - колко бяха заети в великото строителство ,то куцо и сакато стана стр.предприемач стига да докопа пари за пране,цялата тази ИДУСТРИЯ влачи всякакви други клейстери ха ха на производството ,от продавачи до компютърджии ,ел техн. стоманодобивници,дизаайнери и многго други ,как - помислете и ще се сетите ,имаше пари щото пътя беше БАНКА ЗАЕМ КУПУВАЧ СТРОИТЕЛ ОБСЛУЖВАЩ БИЗНЕС МЕРЦЕДЕС ХА ХА А И ДАНЪЦИ КОИТО НЕ МОГАТ ДА СЕ ПОКРИЯТ щото парите са фиксирани от банката и сега кой с мерцедес ,кой с заем ,или казано парите бяха изконсумирани преди да ги има ,а сеги какво кой бил виновен ,ми че отговорете си

Батка, а да та питам, щом частни фирми такова-онакова, твойто изедническо правителство чий го крепи, ами не си фане партакешите, докато не сме му набили канчето? Ако не аз, то ония мулета дето още не усещат остена, без да виждат сено.

Не мога да ги разбера ервено-кратунковците. Не искат ГЕРБ, а не смеят да кажат че си искат БСП-БКП. Защото подтекста на свалянето на ГЕРБ от вкласт е точно този - да дойде друг. Но кой, в това е въпросът. Ясно е че на едни бъдещи избори ГЕРБ ще спечели най-много гласове. Въпреки всички инсинуации, фактите са че ГЕРБ събира повече гласове от всички останали взетои заедно. С изключение на негласуващите. Но това означава само едно - на едни избори ГЕРБ би имал над 50% от гласовете. Независимо дали това се харесва на янкого или не. При едни бъдещи избори Яне и РЗС въобще няма да влязат в парламента. А Сината коалиция ще е на кантар. Защото десният избирател няма да им прости че са гласували заедно с бСП. И ще изберат от двете злини по-малката - ГЕРБ. Защото ГЕРБ са единствената партия, която настъпи интересите на ДС и на последователите на БКП - номенклатура, апарат, престъпни структури, червени милионери. И реалкцията не закъсня - целият този вой е резултат от натиска ан ГЕРБ над БСП и компания. Действията се организират лично от агент Гоце и неговия екип (да не забравяме че е доносник на ДС), а екземпляри като доц. д-р Тракторов се използват като инструменти. Яне е само едно пале дето лае и си мисли че е фактор - истинският играч там е доц. д-р Тракторов и хора от ДАНС и други звена на държавната администрация верни на БСП. Да, ГЕРБ има проблеми. при това сериозни. Но кава е алтернативата? Предсрочни избори? Едвали ще променят нещо. италианския вариант на оставки на правителствата пред 6 - 8 месеца? Ние не можем да го понесем икономически. Ище настъпи хаос - нещо крайно нежелателно в тази ситуация. а може би пък ДС и БСП точно това искат. Хаос, в който да си разиграват коня - никой да не закача доносниците на ДС във Външно и БАН, никой да не закача "къртиците" на БСП в държавната администрация, МВР и ДАНС. Е, няма да стане.

към доносниците още не са предприети мерки ,посланиците продължават да взимат по 3000 евро,и служебно да се надуват с държавни коли ,шофьори и готвачи ,всичко това им го плаща държавата ,до кога ще живеят на наш гръб

Ще бъдат, ще бъдат. След всичко случило се е ясно че място за куртоазия няма. Професионалисти или не - няма никакво значение. И няма никакво значение какво иска ББ и какво не. След като САЩ са наредили агентите на ДС и шпионите на Кремъл да се махат, няма как да ен ги махнат. И от БАН трябва да ги махнат.

А като отзоват сегашните посланици, /според вас принадлежащи към бившата ДС/ и получаващи по 3000 евра, дали ще останем без посланици в тези страни и така ще "спестяваме" по няколко млн. лв. или евра годишно ?!?! Със сигурност - не. А не е ли борбата точно на герб да изрита "бившите агенти на ДС", за да сложи "наще" такива, които пак ще получават по 3 х. евра /а може би са много малко, защото живота поскъпна, както сами забелязвате в световен мащаб, та сигурно ще са необходими по няколко хиляди и в повечко......../ Само че тогава "наще" хора ще са много "заслужили", защото нема да са от "бившата ДС" /ами от "бъдещата", или от боркор?....... Е, тогава кой ли ще им плаща??!! Сигурно циганите в България...........

Става, става - Батман се кротна, в момента си мълчи като малка сива мишчица за ДС и посланиците! Сети се сам защо. А как бързо Боцето уволни и 100 по-бързо назначи обратно шефа на Техноескпортстрой - помниш ли? Сети се сам защо и престани да халюцинираш...

Щом го е уволнил и назначил това означава само едно - този мушмурок ще му е верен до гроб. И няма да си мисли да прави неща детп не се харесват на ББ. Защото знае колко бързо стават уволоненията при него. Пък като му намери заместник пак ще го смени, какво толкова.

Време е да си ходят защото ми омръзна да оплювам предишните и вече затъпях. Като си отидат ще сменя плочата и ще се напрегна - пак по предишните но ще бъде разнообразие.

Ако управляваяите вкарат в пътя само, МОБИЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ и ЕНЕРГО РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА, които ограбват системно народа - то доверието към тях ще се покачи драстично!!!

Икономиката, глупако, икономиката!- никой не трябва да забравя тази сактрална реплика! Ако икономиката беше ОК, никой нямаше и да разбере за флашките. Друг е въпросът, че ГЕРБерите се имат за големи специалисти в тази област и най-много бой отнасят на собствен терен:)))

Наясно ли си колко време се прави икономика, от която всички да са доволни. Ако ти пуснат 20% в-у пенсията, ще си доволен, нали, аз също, ама това икономика ли е, умник. И щом си наясно, я вземи и обясни какво и за колко време трябва да се направи като реформи, та във форума да си разменяме само любовни реплики. Айде, давай, само да не дадеш за пример електрокарния завод в Лом.

Флашките показаха, че ГЕРБ дотук, само от неплатени акцизи е ограбил от държавата 2 милиарда лева. Ха, сега кажи, как тогава икономиката на същата тази държава може да е в ред? ще ти го обясня като на герберджийче: бъчва без дъно може ли да се напълни? Сам си отговори, ако можеш. Ако не можеш, пне си трай.

Като не ви са ясни кои са кандидати защо простеете да правите прогнози? Балканизация на политиката. А колкото до цените, цените растат и в Германия и в Китай, по цял свят. Все ГЕРБ ли е виновен за това? СРС-та или без тях ? Без тях ползата е само за престъпниците, не ви ли стана ясно, че обикновенният гражданин няма от какво да се страхува. И що за наглост е други да искат властта, ще спрат кризите и ще растат доходите, ще падат цените и пенсиите ще станат европейски??? Я хващайте лопатаа, че лозето неще молитва, а мотика.