2017 – Бурни събития, без промени в политическата панорама

Декемврийското изследване на „АФИС“ показа две контрастни неща: по-високи доходи, но и известно желание за ремонт на властта.

Обратно в новината

Коментари - 2017 – Бурни събития, без промени в политическата панорама | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бурни събития нямаше! Имаше бурно квичене от опозицията във въздуха и около него, докато една лидерка не я хванаха в лъжа около десетина пъти, като последно бе за поверките на прокуратурата за Техноимпекс и се кротна.

За онези, на които им е тудно да се ориентират в политическата джунгла има един много добър показател, а именно реакцията на разбойниците - БСП/ДПС. Всичко, което те казват и правят е в полза на други две държави и винаги в ущърб на България.

При всеки е различно-при мен дните без пари от пенсията се увеличиха.Сигурно заради цените.,но вакума без пари си е вакум.

Доходите на всички се увеличиха малко или много през последните години. Сложете си ръка на сърцето и си го кажете. Отделно-много по-лесно е да си намериш свястна работа в момента. И е ясно защо. БСП и ДПС отдавна не са виждали власт. Няма кой да граби. Тези две престъпни организации бавно, но сигурно отиват в кофите за смет. И колкото повече реват и сплетничат, толкова по-сигурно, че краят им наближава. Има надежда. През следващата година очаквам доходите да растат още! Щяхме да сме още по-добре, ако не бяха тези интриги с предсрочни избори и марионетни служебни правителства.

лъжа и измама са тези статистики!!!

От 1987г. до 1998г БКП раздаваше пари с чували на боклуците дето узурпираха властта. Сега всички лицемерно ревът че са честни. Всички имат добри идеи но нищо не са направили през последните 30г.

От 10 години се чудя КОЙ И*Т МОЖЕ ДА ГЛАСУВА ОЩЕ ЗА ТЕЯ ПО СРЕДАТА????? Малко ли кризи и олигофрения беше докато ни "управляват"???? Само едно ще ви кажа - БС(К)П не са легитимни представители на русия в България. Това са нагли, безочливи, Лъжливи ТВАРИ! За такива само калашника помага!!

Дето приказва за монархии да вземе да си изпие циан-калия! България си е екстра сега. Ако не ни изпревратят или не стане война скоро ще се развием достатъчно че да си ни е екстра. Живял съм в Щатите, после в Германия а в момента живея в Москва. Скоро се прибирам и не мисля да мърдам никъде от хубавата ни страна!

Откакто България я командват партии тя върви само надолу. Парламентарна република-гибел за България. Партиите (a не суверена) вкарват хора само които те си изберат, знайни и незнайни в парламента, които повечето от тях само лъжат и крадат. Затова сме и най-корумпираната държава в Европа. България трябва да е президентска република! И да се управлява само от един човек! Тогава винаги сме просперирали!

И ако стадото избере един идиот като РП или ББ, вЕрно ще дочакаме розовото бъдеще с пембени краища.

Поне се знае кой управлява. Като не е добър, на следващите избори ще дойде добър. Но при сегашната система с парламентарна република няма и 1% шанс България да се оправи и българите от чужбина да се завърнат.

Не съм чувала Карадаъ-то да е с ГЕРБ. Затова и сега ще има единен фронт с/у ГЕРБ. БСП(ДС),Еророма и ДПС(ДС). Този път Ви казвам истината. С много любов КУРНЕЛИЯ.

Целта на ДПС е да изместят Охранените Прасета и да управляват с ГЕРБ. Боко ще направи кабинет на малцинството, а ДПС ще му гласува простотиите срещу зам. министри и някои други ключови постове. Забравяш, че Дебелакът е от ДПС и отсега разпорежда на Боко.

дпс и БСП са заедно пак . Ами това за нормалните хора значи много.

ДПС е с БСП само за вота, защото са си направили сметката. С подкрепата си на БСП те разчитат, че точно това ще отврати симпатизантите на БСП и така се разчиства пътят на ГЕРБ за печелене на изборите. После ГЕРБ и ДПС ще плеснат с ръце, па ще се прегърнат и ...ето ти го Б4. Още по-после ББ ще се пробва за президент и ако 80-те % си го изберат, току виж зад бюрото на премиера сложат пейка, щото на Шиши ПеЮвски столовете са му тесни.

комунисти и турци са повече от герб, нормално е да искат да се докопат до властта.

Хм, комунистите и турците не са излизали от ГЕРБ.

стига бе, за това ви казват червени дебили , и с основание

Социологът Юрий Асланов (брат на другаря Сергей Станишев) е директор на комунистическата агенция АФИС ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Тези "проучвания" са разговор между Бойко и Корнелия, чрез социолози. Превод: И да спечелиш вота, пак аз ще управлявам, недей се хаби. Очаквам отговор под формата: "Доволни ли са българите от управлението на Бойко Борисов?". Отговорът е ясен. Това обаче не е за вас граждани, а за "началниците", тук и на запад.

количествените натрупвания,водят до качествени изменения.

Член за бсп и нато

Малееее,каква "категорична"победа ги чака БСП-то на предсрочните избори!А честито!

Кога бе брато ще са предрочните?

Па другарете сакат час по-скоро,немат търпение.

По-рано днес в друго изследване : "През декември правителството има 31% доверие и недоверие от 58%." - но въпреки това излиза , че пак ще си ги изберем - мазохизма ни е стряскащ.

Прочети си три пъти написаното и ако имаш съвест се заплюй в огледалото!! Мислиш ли, че 580 човека от левите определят вота на 7,6 милиона граждани!?

Аз пък вместо да плюя искам ако може такива гнусни гербери като тебе да им спраскам продажните кухи кратуни, заради всичката мъка, мизерия и разруха дета я причинявате на народа.

Насочи си озлоблението към социологическите агенции. От няколко месеца различни агенции дават по-голямо неодобрение отколкото одобрение на кабинета. Едва ли всички агенции са се допитвали само до червени избиратели. Излиза , че хем не ги одобрявят но пак ще ги изберат - и това ако не е мазохизъм - не знам какво е .

Къде ги видя тези 7,6 милиона? С темповете на изчезване нищо чудно вече да сме и под 7 млн.

Къде ги видя тези 7,6 милиона? Ние в момента сме 7 милиона и 20 хиляди. Като от тия 7 милиона махнеш поне 1,5 милиона хората от 0 до 18 години които нямат право да гласуват и поне още 1 милион много възрастни и инвалиди които няма да могат да гласуват, то реалния брой гласоподаватели е към 4,5 милиона души. Самите партии сами признаха, че има над 1,5 милиона мъртви души в списъците и трябва някой да ги изтрие. Но никой не го прави, за да могат да ги четат като реални гласоподаватели въпреки че те не са такива, за да се вдигат процентите.

Всеки отговорен българин трябва да държи далеч от властта криминалните престъпници - БСП-ДПС далеч от властта - завинаги.

Човек кйто се определя като номер 87 трябва да му се обърне спецялно внимание най -добре на 4-ти километър

Забравили сте крадливите гербаджии.Що така?

Тиквун Борисов и Каун Цветанов не могат да бъдат алтернатива - те са просто кандидатпандизчии.

Понеже съм отговорен българин, от самото начало разбрах, че не бива да залагам на съмнителен рейтинг, реших да изчакам и не гласувах за ГЕРБ. Наблюдавайки ги се уверих, че не трябва да гласувам за тази партия, която въведе в политиката провинциализъм и некомпетентност, освен това ни връща към тоталитарното управление.

дкми

Пак стъкмистики....

Странното е, че досега нито веднъж никой не ми позвъни, за да ми зададе въпрос от проучване. Май тези отговори са като "стоте човека" в "Семейни войни", които едва ли са повече от десетина. Що за извод е, че доходите нараствали? Сравнете с колко % растат заплати и пенсии и с колко - вода, газ, ток, че и по няколко пъти годишно. Доскоро си взимах поръчани снимки сам, сега някой задължително ще ми ги носи, срещу заплащане. Хоп! Работно място. Обратното! Под мъдрото ръководство на ГЕРБ стабилно обедняваме!

ДПС са на трето място с такъв висок процент? Това означава само едно - циганите в България се увеличават и множат, а българите намаляват. Защото само те гласуват за тях, не и българите. Жалко, много жалко. Защото на България й трябват българчета. А не циганчета. За тази цел трябва нещо да се случи, за да се спре множенето на циганите и да се върнат българите от чужбина обратно в България. И у нас българите да имат финансови възможности да раждат и издържат деца в цяла България. Не само в столицата.

Герб е пред БСП поне с 10%.

Не е за смях, а е тъжно. Означава, че партията постепенно се сраства с държавата. БКП имаха още по-висок процент - 95,9%!

Иска ти се яз мисля точно обратното

Проучванията се правят по стационарни телефони, чиито номера не са променяни отпреди много години. Колко и какви са представителите на електората, които са запазили някогашните си телефонни номера, и какви ли ще да са настроенията им към разните му там бесепета, гербове, депесета и метесета?

Мачка рупа кукуруз,комунистите са пак на беларус

Ама герб са АНТИКОМУНИСТИ? Против себеси ,така ли? Не моЕ да бъде.

Кака Руми каква графика ви е избарала ако знаете, но нея я пазят за десерт. ГЕРБ 80%, останалите 20%.

Собственици на АФИС са от БСП.дпс през март 2017. за да помогнот на БСП.дпс дадоха данни,че БСП печел с 31,5% пред ГЕРБ с 31,2% сега ма- нипулират като БСП има 17%, а ги представят с 23% Как?избират леви кореспонденти и сами си плащат за изследването уж ???

че в гроб сте дебил до дебила кауни с уши, ама на кауна като му пораснат уши вътре е пълен не с акъл , а пак със семки.

Прочети си три пъти написаното и ако имаш съвест се заплюй в огледалото!!

То пък много хубаво, че наследниците на БКП, наричащи се сега амбициозно Граждани за европейско развитие... постепенно овладяват цялата администрация и чиновниците ако не гласуват за своите, може да си загубят топлите местенца. Щом % поддръжка не нараства, с нищо не са убедили избирателите, че са по-добрите.

Само да попитам: дали в момента в Киев, Украйна, не става нещо ? Дали едни протестиращи не атакуват една държавна институция ?