Процентът положителни тестове за COVID-19 падна под 4

Оздравелите през последното денонощие са почти 4 пъти повече от установените със зараза

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поне половината от хората с поставени ваксини вече имат здравословни проблеми .

Имат повишено либидо.

В индия нищо страшно не се случва, бройката спря да се увеличава, а по смъртност на 1 млн са на 109-то място в света. Трябва да измислят ново плашило, за да се поддържа страха.

Аз съм ваксиниран с 2 дози, жена ми също, още 4 колеги. И нито един няма никакви проблеми. Чувствам се отлично и много по-спокоен.

Имам много познати в Индия. Повечето са силно притеснени. Основният проблем е лошото медицинско обслужване.

Всички мои познати,които се ваксинираха имат отклонения н кръвната картина ! Вякои дори животозадтращаващи. Всички съжаляват,че са се ваксинирали.

Вероятно гледат повече телевизия, а не цифрите. Здравеопазването им е много зле, но вероятно имат най-силния имунитет в света. Числата казват, че са на 105-то място по смъртност от ковид, а графиката показва стабилизиране. В пропагандата има общи приказки, как горели хората по поляните и коко било тревожно.

Който се е набутал се опитва да убеди и другите, да не е само той :)

Ваксиниран съм с 2 дози, както и родителите ми, и вече няколко близки приятели и техни семейства, всички се чувстваме отлично. Кръвни изследвания правя заради лекарство, което ми отпуска здравната каса по пововд отдавашно заболяване, всичко си е наред и точно както преди ваксината.

Не съм ваксиниран с 2 дози, както и родителите ми, и вече няколко близки приятели и техни семейства, всички се чувстваме отлично.

Падането на Бойко от власт дава резултат!

Факт!

Секса как е?

ваксинираните си съмишленици, те имат нужда от КУРаж :)

Ваксините са само за наши и ваши.Май без да искам направих правилния ход.Етапи на ваксинация-глупаци.Никога повече герб.

Има много мазохисти, които ще ревнат, както реваха за щаба.

Дали стъкмистиката им е вярна? Числата отговарят ли на реалността?

А РЮА, Бразилия и Индия? Не бъзикайте хората, щом цял свят още е заразен, няма как да се случи да станем вирусин оазис!

Нищо против ваксинацията, стига да не слагат ограничения за останалите. Всеки си има глава на раменете и си решава. Толкова е просто. Който се е ваксинирал и вярва, че е защитен, да си гледа живота, останалите - също!

При Чернобил хората се пазеха по цял свят само при нас нямаше, защото нищо не знаехме. Странно защо се отвориха свободни места за пионерски лагери в Украйна за простолюдието.

Всяко правителство си носи методите за статистика :D

Това са държави с голямо население, следователно, случаите са повече. Има едно нещо, което се нарича ПРОЦЕНТ.

При 4000 смъртни случая дневно от КОВИС - супер са си индийците! Нямат си червени тролове с хотели да ги светнат, че е само настинка!

Споко вирусът си дава почивка за туристическия сезон. Отивайте се мешайте!

със сигурност не отговарят.

Ваксинацията, за да работи при заразни болести, трябва всички застрашени да се ваксинират. Затова като ходиш в страна от БРИКС ти като Бразили бият цял сноп инджекции.

Другаря Радев кат бивш военен е свикнал със замитанията. Лошото е, че дойде демокрация и взеха да пишат по вестниците за изстъпленията, които се случват като цигани да напомпят задника на редник с компресор.

Като разбраха тая работа, дрогарето се постараха да изкупят медиите. Може вече да не са държавни, но са другарски.

Колко често се проверяваха, Тодоре?

Защо у нас все още е висока смъртността и хората в интензивни отделения са много? Кой ще отговори? То не е само да се хвалим.

Сутринта гледам статистиките и във България има 3 пъти по - малко ваксинирани спрямо средните нива за европейския съюз. Спрямо UK, US, Израел изобщо няма смисъл и да коментирам. В същото това време отново сме и с най - зле в класацията като икономика и стандарт за живот. Ние си мислим, че все някой иска да ни прецака, все търсим под вола теле и все сме наобратно спрямо всички държави. За това и резултите са ни такива. Това масово нежелание да се ваксинираме значи, че зимата пак ще дойдат мерки, болни, починали близки и приятели, глад и пак ще се плюе, че правителството било виновно, щаба, комшията, комшийката и който се сетиш. Другите държави си стъпват на краката малко по - малко, а ние си мислим, че сме най - умни, но реално сме най - глупави. Айде със здраве! П.С. По - броя на минусите ще се усетите какъв е контингента ;)

Аз исках да се ваксинирам,ама не съм бил в фазите.Ако работя в някой телеком или вик може иначе Не!

Сложих +, защото си АБСОЛЮТНО ПРАВ и ако не сме такива непросветени ЧУКУНДУРИ, нямаше да бъдем в такова плачевно състояние.

4000 жертви дневно в Индия е като 15 жертви в България съпоставено към броя на населението.

Според мен ,високата смъртност е поради закъсняло лечение.За това има 2 причини-з абавяне и неправилно лечение от страна на GP-тата-и мен щеше да ме довърши едно такова и втората причина- простотия ,неправилно самолечение и неглижиране на вируса от страна на болните.

Вече имаш възможност да се ваксинираш с какъвто вид ваксина искаш. От опит казвам, няма смисъл от системата за записване. По-добре звънни на някой център, за да си сигурен, че имат желаната ваксина. Още днес можеш да го направиш. И а си изразя възмущението си отново към системата за записване - толкова време се надявах да проработи, а се оказа поредните дадени на вятъра пари.

Вирусът мутира при повече заразени. Все тая дали 1млн в България или в Индия. Процентът спрямо населението видно се различава и то много. Ама на вирусът не му дреме. Така че всяка държава има проблем с неконтролируемото заразяване в големите по население държави.

Много умни ли означава? :)

В момента навсякъде има зелени коридори и избор на ваксини измежду минимум две. Както обикновено у нас само акъла ти пречи ако наистина искаш да се ваксинираш.

по-малко глупави. Особено от най-разпространенитят у нас вид тъпаци с претенции да са много умни.

в обществото предполага правила. Правилата са винаги свързани с ограничения. Пълната свобода е възможна единствено извън обществото. Или както казват у нас не може и онуй до края и душата в рая. С главата на раменете си би трябвало да се сетиш че изборът носи последствия които трябва да приемеш.

В "белите" държави в интензивните отделения стандартът е една сестра на един пациент в нормална ситуация без бедствие или пандемия. У нас стандарт вероятно няма, но ситуацията стигаше до една сестра на десет болни преди пандемията. От една година насам е още по-зле по най-различни причини. И това далеч не е единствената разлика. Иначе претенциите към резултата са големи у нас. Питайте баба си на село да ви обясни, че от градина дето не се влагат в нея сили и средства реколта кой знае каква не може да се очаква.

България е на едно от челните места по смъртност в света от Ковид 19 спрямо милион население (според Worldmeters). Заедно с това е и на едно от последните места по ваксинирани в ЕС. Българите не носят масово маски, понеже са недисциплинирани, считат се за безсмъртни и на никого не вярват освен на конспирационни теории и Интернет „специалисти“. Проблемът е манталитетен. Така че не се оплаквайте за това и онова, защото проблемът е у народа.

Малко почивка сега, и после като дойде индийската мутация и пак нагоре.

Нищо против тези които не искат да се ваксинират но после да им отказват прием за Ковид в болниците, за да не натоварват системата. ок?

Без мерки броят на заболелите намалява, а когато имаше мерки броят на заболелите растеше. Явно е, че естествения ход на епидемията и мерките нямат нищо общо :)

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

И в ковид отделенията да приемат само ваксинираните? Е що да се ваксинираш ако ще стигнеш до там?

Защо лъжеш бе? Кога броят е расъл, когато имаше мерки? Миналата пролет, когато БЦЖ-то ни пазаше, или през есента?

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club