17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре тия данни събота и неделя изобщо да не ги показват

Бойко явно наистина владее кризата! А вие си гласувайте за Корни.

Да го духат всички антиваксъри, платени протестъри и Мунчовски шпакловчици! А къде е Мунчо? И защо му крият положителния тест?

Благодарение намесата на Бойко Борисов ваксинирането потръгна с бързи темпове. Пандемията си заминава. Бойко, спасителят и строителят на съвременна България.

Кво не ти отърва? Твоя тест що не го показваш?

нали?!! ;)

Радев скоро не е срал по медиите. Явно се въргаля с Ковид 19.

То по принцип през уикенда само на информацията за болниците може да се разчита пък там си продължава растежа, работата е ясна. Ми да кажете - Какво прави президентът на Танзания бе? Чувам че нещо бил болничък... Ще го лекуват с тридневни молитви. Пък един министър му умрял от невярна белодробна болест както и вицепрезидентът на.... Занзибар. Дали пък няма връзка с някакви "туристопитеци" както е по тролския жаргон? Е и с факта че президента го бори с молитви по принцип ковида. Пък и доказа човека че всичко е лъжа...

.

Всичките ще измрем беееее, ако не се боцнем беееее, боцнете се беееее, безплатно е беееее

Нещо сте се объркали. Вчера мутрата гръмко заяви, че ваксинираните за деня ще бъдат 15 000 ??!! Не смейте да внушавате, че мутрата лъже, той дори когато лъже е прав :)

Българинът е разумен и не се подаде на комунистическите инсинуации и оплювания. Видя, кой милее за народа и кой се занимава със саботажи.

Муууу искам ваксина мууууу

Прав си - при него всичко е лъжа и дуене - всекидневно го доказва. Мунчо Пуяка.

Алоооо, джурналята - хайде обяснете на мен, простия, как са "излекувани" тия болни, като лекарство за короната още няма? Или драскате ей така, да върви стъкмистиката?

А Деса е в интензивното

Гарнизон с преспиване? Психиатрията пести пари през уикенда?

просто имаш температура. А иначе всички те знаем, че си овца. Пий си аспирина и духай супата, пача такава!

Опашките се заформиха от зори. Който превари, той ще натовари.

Забрави да кажеш, че Путин се крие в бункер

А Мунчо шпаклова.

Ситуацията в България - протести, пандемия, червен тероризъм показа кой е българин и кой е предател

Нали бяха 14,000 ваксинирани за ден. Долни мошеници.

.!.

Радев я зарази

Мама ви мръсна лъжлива.

Ако Бойко не се беше намесил Щаба щеше да се мотае с 50 ваксинирани дневно в събота и неделя. Без Бойко България е загубена.

Десо, Овцо, вместо мяу трпбва беееее да викаш. А ше бяха, бяха. Днес са повече. Кво та сърби, не разбрах?

200 000 излекувани и още толкова ваксинирани, браво на медиците

Ходи си ший скъсания чорап, че смърди кат Зелените чорапи на Мунчо!

Всеки ден се убеждавам, че са оставили най-тъпите трилове на работа. Накрая на мандата бюджетите са свити явно за да остава повече за босовете. Едно ‘мунчо’ дето по никакъв начин не можеш да го свържеш с президента, ако не им следиш творчеството се противопоставя на естествено възникналите обръщения към премиера - мутра, банкянски толуп, еднокнижник, барба ганьос, баце, мафиот, простак и прочие - все обръщения пряко свързани с образа на възседналия ни министър председател, по съвместителство шофьор и инспектор на водопади. Честно разочарованието ми от вас е огромно, срам сте за образователната система, работодателите си, роднините и приятелите си. Ворочем, като ви питат майките какво работите какво им казвате - компютърни спецове? Оператори на кол център? Инфлуенсъри? Интересно ми е що за романтична длъжност поставяте пред ежедневното си падение.

Доктори, сестри, санитарки, даскалици, милиционери, чиновници, дето два месеца се гевезиха, записваха се и после не ходеха да се ваксинират духат супата. "Фазите" за Богоизбрани приключиха. Сега ще се редят на опашка с простосмъртните и когато им дойде редът.

:о)

Имайте милост бе. Косъм не му е останал на Лойко на едни интимни места от орални.... хвалебствия. Барем да бяха заслужени...

Ще гласувам за държавността

Как 4000 ваксини вчера бе? Баце лаза, че са 14 000!!!

Всички големи болници в областните центрове и в София започват да поставят ваксини на всички желаещи. Някой пунктове ще работят денонощно. Бойко най-сетне нарита Щаба и "фазите" за Богоизбрани отлетяха. Богоибраните имаха 2 месеца да се ваксинират. Не го направиха. Да го духат. Сега на опашката с простосмъртните.

Щаба се справя

ма не ти се получи. Духай супата и лапкай аспиринче. А Мунчо всички го знаем кой е. И го знаем кво прай зад гърба ти - глагол с "Ш". Ха ха ха!

Продавам вахсини от сички прозводител. Посли ша пиша и тилифон. Неограничен куличества имам. И на бионтекст ина парзер и спътник имами. Фащат сичкото щам и южнофриканското даже!

Собственик на IT компания е най-благозвучно.

Обеща ама друг път! Ти не си ли обръгнал на лъжите му?

Говореше за петък. За вчера няма как да знае колко ще ваксинират. Егати простия комунист си.

Всички големи болници в областните центрове и в София започват да поставят ваксини на всички желаещи. Някой пунктове ще работят денонощно. Бойко най-сетне нарита Щаба и "фазите" за Богоизбрани отлетяха. Богоибраните имаха 2 месеца да се ваксинират. Не го направиха. Да го духат. Сега на опашката с простосмъртните.

Да му удължат мандата с още една годинка значи?

А всичкото протестърско трол: Мунчовци и Мънгъровци (и тем подобная сволоч) газ пикаят.

Отварят нова психиатрия за такива като теб.

БСП няма ресур от хора за да управляват държавата. Привличат само мързеливи шматки!

Мне - щяхме да се познаваме. А толкоз тъпи сред собствениците няма. Все интелигентни момчета и момичета са.

Ден надолу, два нагоре, 3 дена пик и пак отначало, това безумие продължава цяла година! Ама защо само за починалите от ковид, я дайте по категории и останалите 300 които си отиват за денонощие, така картинката ще е пълна, а новините изчерпателни! Ако пак ви се вижда малко, ами пишете ги поименно, взимайте интервю от близките......! Изчерпах се вече, уморих се от тоя ковид и тези ваксини, и това неспирно говорене за болести!