17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важните показатели са: Брой хоспитализирани, брой в интензивно, процент ваксинирани и процент преболедували. По тези показатели сме много назад. Болниците са пълни. Който влезе в интензивното до седмица влиза в статистиката на починалите. От около 6 милиона над 12 годишни, имаме 1 милион ваксинирани + преболедували. Това са 17%. Докато стигнем заверните 60+% ще мине още година.

Абе тия малоумни ли са?! Какъв е този показател "процент положителни тестове"?! 1. Тестове си правят хора, които имат нужда от тест - за пътуване, за планов прием в болница и т.н. Понеже тестовете са платени, никой не си прави такъв тест без нужда. Този факт определено "изкривява" статистическите резултати. 2. Хора със симптоми много често НЕ си правят тестове, защото за тях би имало неблагоприятни последствия в професионален план. С отварянето на много граници и все още останалите изисквания в много страни за представяне на отрицателен тест, много ясно, че броят тествани ще се увеличава, а откритите положителни случаи ще намаляват. От друга страна, ако тестове се правеха само на хора с комбинация от няколко харрактерни симптома, то резултатите щяха да са поне 60-70% положителни тестове...

Намалява броя на заразените, на хоспитализираните, на тежко болните през последните дни и за да се поддържа страха, започнаха да дават информация за всички заболели от цялата пандеми до сега. Това се вижда с просто око и само неинформираните се хващат на тази въдица.

Спокойно: При 4% идва новият щам. Така е замислено. За пример, може да се отбележи как в Германия още от сега си отмениха Октобърфест :) Знаят, че тогава ще има четвърта вълна :)

Продължавате с манипулациите ... Кога най накрая ще дадете колко са ''излекуваните'' в болници, в къщи или свършена карантина?????Липсата на такава разбивка единтвено доказва манипулативния харктер на всички цифри.

Само хора, които пътуват тези дни си правят тест. Те и лабораториите не работеха. Безумие е да няма къде да си направиш тест в Стара Загора. Учениците се събираха по класове на разходка из града и спираха за по бира в магазините. След голямото пътуване, започва голямото разнасяне. След 10 дена ще се види според мен.

КРИЙ СЕ!!! И да не си посмял/а да си покажеш ковидарската мутра иззад маската!!!!

Хората не можаха да разберат, че този процент е безсмислен, и медиите продължават да манипулират - вдигнал се "процента", паднал... Истински важните числа са две: брой новозаразени и брой починали. Броят "оздравели" е просто броят новозаразени от преди две семици, на които им е изтекла карантината и не са в болница. Това не означава, че са "оздравели", или още по-малко "излекувани". Означава просто, че са минали две седмици. А "процента" зависи от други фактори, като например колко хора заминават или се връщат от чужбина и трябва да си правят задължителни тестове. За последните няколко дни и броят "новозаразени" не е точен, тъй като в почивните дни логично по-малко хора се тестват. След празниците очаквайте взрив на "новозаразени". Не толкова, защото ще са се заразили покрай близки и роднини (макар че ще има и такива), а просто защото ще има неизследвани или необработени резултати от почивните дни.

Няма особена разлика. Няма брой на новозаразените, нито брой на починалите. Има брой на регистрираните заразени и брой на починалите с потвърден активен към момента ковид. Ако човек умре от усложнения, 5 дни след като е преборил вируса, след вече отрицателен тест, тогава не се брои. Дори за хоспитализиран с ковид не се брои, защото го лекуват в някое друго отделение.

Герберастията утече у канала, а с нея и вируса ...

Хората в болници са много все още, смъртните случаи също, ако не са и повече. Ако се направят повече тестове и заразените ще бъдат повече. Не се вижда никакво подобрение. Лоша работа. А след празниците...не знам. Това е истината. Не можем да се справим с пандемията.

умреха, само ти остана да ги оплакваш

Ами клиничната пътека е доходоносна а и този протокол по който ''лекуват'' им помага да пълнят и реанимациите.......Освен това бая захлебиха с доплнителните пари към заплатите и за да не пресъхва тази аванта трябва да има настанени там па макар и с настинка

Препоръчвам им да видят видеоклиповете които показват електрическите плаки от 5G антените, на които пише COV-19 и да си направят изводите с кво ги прицелват и издушават

Идиоти, имаше нужда от нови изчистване , че идиоти превзеха България...бих и жектирал и копелетата ви не само вас, шибаняци, "който трепери за живота си, ще го загуби..." Станахте противни на Бога

За 5G мрежите не си прав. И явно си от малкото обаче упорити фенове на конспиративните теории. И сигурно вярваш че Бил Гейтс инжектира малки чипчета с тези ваксини? Истината е много по-проста. Ваксините са изготвени набързо, прилагат се по спешност и са още експериментални, с неясни странични ефекти и неясна полза. Наскоро прочетох за гласуваните промени от Народното Събрание в Изборния Кодекс. Връзката между двете е очевидна - и промените били гласувани набързо, макар че били правилни. Та така и ваксините - и те са приготвени правилно, тоест има полза от тях за борба с пандемията, ама са направени набързо. Затова ни карат да подписваме скапаното информирано съгласие, толкова ли е сложно да се разбере???!!!

Хората ви свалят плаки от разглобени антени и ви показват във ВИДЕА, шибсняко, ВИДЕА, на гърба на плаката пише "COV-19". И хората се питат ЗАЩО....тоя ми говори за "вярвания"....да те Ева у овчата тиква проста....знаеш ли как да ползваш търсачката с ключови думи на английски....ми изгледай видеата бе шибанякооо да те Ева и у тъпата маймуна проста

3евзек

Пиленце, Антени с надписи по поръчка се продават по 50 лева. Ако искаш ги разглобявай и после записвай на видео. Докога ще ви водят така за носовете?

Не взимаш редовно хапчетата.... Ще се караме така....

Да ви сера у кратуните кухи...Дано ви удари астероид и да ви пръсне тиквите шибани....вие сте опасни за вселената, бе тумори мръсни тъпи и прости аре бегай да опашката за пфайзер, после за модерна, че малко мрете нещо

3евзек

Ей... тия ваксини са голямото шубе. Отивай в мазето, че са заразни. Поне за 5-6 месеца, докато отминат, че въздушно-капкова ваксина знаеш ли как се спира?

Колко тъжна новина за ГОВЕДАТА само?! Как ли ще им повлияе на истеричните мераци за маскиране, ваксиниране и насиране час по час????

Колко е жалко да си гризе, дебел и отвращаващ всички, иска ти се ковида да не свършат , нещастници

Спрете тия лъжи. Епидемията си следва естествения ход.

Да не стане като миналия Великден ? Чувалите няма да стигат и като отидеш да вземеш , ще ти кажат че имат само двеста броя. А по ледените пързалки какво беше? Направо ужас !

Откак страха спря да бъде правителствена политика, вируса не е толкова свиреп :)

Същото се случи и миналата година по това време докато все още управляваше любимия ти Боце. Нещо ти издишат теориите май!

3евзек

Ало Паниката, 1/3 от общата смъртност ли не ти стига, за да обявиш вирус за свиреп? Путин не ви ли пусна в антиковид отпуск по празниците? Или това не важи за зарубежните служители?

Твърде бавно намаляват бройките в болниците и реанимациите. Надявам се това да не значи че сме на ръба да тръгнем пак нагоре в статистиката, понеже народа гледам яко се е отпуснал. Дано не ревем после.

Да ти Ева майката кретенска курвенска проста ...как може да сте толкова умствено дебилни.....дано да пукнеш от тях нфаркт, рак, бъбречна и чернодробна недостатъчност за да разбере лайното в черепа ти че има други болести, а не са само настинките

3евзек

Като има други болести, защо си още жив?

не е умствено умрял като теб

3евзек

Г-жин защото, Като мен не, но изглежда е умрял умствено доста по-брутално - пред гугъл транслейта, затова нивото на българския му е такова. Да не би двамата да ползвате един мозък?

Ами клиничната пътека е доходоносна а и този протокол по който ''лекуват'' им помага да пълнят и реанимациите.......Освен това бая захлебиха с доплнителните пари към заплатите и за да не пресъхва тази аванта трябва да има настанени там па макар и с настинка..

След празниците, като превенция се правят повече тестове, че дори и без никаква симптоматика. Изкривените ви статистики са олигофреснки и числата, които получавате нямат никакво значение.

Нямате почивен ден, от къде ви изкопаха,такива продажни журналя?

Само броя на умрелите с ковид си държи хубави данни. Не ви ли е срам с тези скопени статистики? Какво значение има броя на регистрираните с ковид, като на практика повечето хора го карат без да ходят да си правят тестове? Нито правите достатъчно тестове, нито някой ви вярва за нещо. В Англия вчера умрели с ковид са 4, но те имат почти 2000 регистрирани, но ние сме върхът с 367 заразени и 61 умрели!

Дребните жалки фашизоидни лайна изпълняват....

Дайте да изчакаме да видим днешната статистика, щото тия през почивните дни вече са ни ясни. Утре да няма 300 ритнали камбаната?

Ако пък са под 300, ще гледаме Индия и пак ще се плашим.

Поне половината смъртни случаи не се регистрират през почивни дни.