Протестите в Румъния продължават, но без ексцесии (видео)

Недоволните излязоха за трети пореден ден по улиците на Букурещ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изплащили властите в България. Веднага в Нова цъфна Михаил Константинов да обясняна как нямали право да искат,като си плащали дънйците в чужбина. Тоя наясно ли е че ако българите от чужбина се върнат да живеят в България ще бъдат изметени за два дни?

Все пак в Събота вечер се проля кръв ! Румънците искат това което и ние ! Трябва и ние да ги подържим и също да направим протест срещу Управляващата Класа , заради корупцията , Аферите и Кум Гейт и всички корупционни схеми на Управляващата Партия , Герб и нейните помощници ПФ ! Управляващата Партия обеща високи заплати и пенсии ,за това че Неграмотни с купени Дипломи ни управляват ,разни калинки и султанки , за това че Вицепремиер от Правителството ,строи най-важното на Границата припятствие против незаконни емигранти с завишена в 10 пъти цена ,но с евтини и некачествени материали !

Този Фалшив професор Константинов ,го е страх че ще изгуби милиони ако дойдат други на власт ще го изритат от ЦИК ! Как го нарече Иво Сиромахов , специалист по всичко , а НОВА е Соросоидна Телевизия и подлога на ГЕРБ , този не разбра ли че е неважна фигура в обществото и знаем че работи за пари ,така се правят пари с лъжа !

На ето тези, румънските граждани, няма да им вдигат гражданската отговорност, няма да им вдиган лихвите по кредитите, няма да ги гонят от жилищата им, няма да ги лъжат полуграмотни министри и още много неща няма да им причиняват! Защото знаят да си отстояват интересите! А на кротките българи все им го.....

Знаем ги ние тези "протестъри"...

Никакво внимание за платените соросоидчета. По следите на забвението като джендърнята у нас. Могат да се съберат и да ореват всичко заедно.

Продължавам да тъна в недоумение. Откъде накъде някакви гащници, които не живеят от години от страната ще имат претенциите кого са избрали постоянно живеещите в страната трудови хора?! Като искаш нещо да се промени, ела, заповядай и заедно да теглим хомота и да променим тази страна! Другото е платен популизъм. От кого е ясно и на децата в детската градина. За мър-льо-льовците, които ще се опитат да ме апострофират ще им дам в аванс пример за българските граждани, трайно изселили се в Турция в края на 80-те години на 20-ти век. Те имат деца, с български паспорти и тези деца вече могат да гласуват в България на избори. И забележете, тези деца никога не са живели в България! Е редно ли е? Това ли са демократичните принципи?!

Тези румънски граждани, не живеят от години в Румъния и е им е през крачало колко струва ГО в Румъния! Запознай се с организаторите на протеста. Не плямпай като латерна срещу 50стотинки на пост.

Благодаря за изтриването на моя критичен коментар. Ама чета и другите статии на Калин Каменов - все със същото качество са. Цензурата няма да ги направи по-смислени.

Инсценираните отвън протести безславно затихват . Това говори добре за румънците Пробутват ни старо видео с лумпенските изцепки на мобилизираните чрез ЦРУ и петата колона. Вчера пуснаха актуално видео за 2 протест и се видя,че протестиращите са спаднали до около 2000 (което не пречеше на независимите инфо агенции да лъжат за между 20 и 40 000 :) , санким баламите се хванат). Третата вечер вече може и да са под 1000 ;) Интересно как ли ще оценят подривната операция тинк-танкистите и анализаторите в ЦРУ. След голямото напъване с беззакония първата вече работата отива на провал , май ? дали нямат в ръкава още кървави провокации ? Убийства на журналисти, на членове на правителството/парламента, на видни активисти от най-продажните НПО ?