Протестиращите срещу небостъргача "Златен век" искат ВСС да провери съдийка

Инициативният комитет твърди, че съдебното тълкувание по делото се използва за алиби на институциите да бездействат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бартекс трябва да бъде закрита за търговия с влияние с всички партии и съдебната система. Блока да се бута.

Ужас. Тази тухлена грозотия със стъклени лъскави стени ще ми загрози красивата образцова панелка. Не на тихлите ! не на сградите след 1975 година !!!

Организаторите на тези протести са все от Позитано 20,може да проверите членовете на ИК Лозенец,че работят за партията БСП и са нейни членове,тъй че цялата работа е нагодена за да се клати държавата,да се клати управлението в София и да се докопа властта по някакъв начин! От ИК Лозенец дори искат и други големи инвестиции да спират,а това ще е удар за икономикатъа на държавата,а от там за правителството и най вече народа,ние ще го отнесем,както винаги,голямата патардия около тези инвеститори ще нанесе голям удар и по доходите ни. не им вярвайте на тези мошеници!

И то червена!

Тези организатори от ИК Лозенец също имат строителни фирми,хотели и ... Замислете се тогава,че има нещо нередно!

Спекулантите на имоти и наемодателите не искат да се строи. За да се надува балона с цените още и още и те да могат да си пълнят гушите на гърба на българските семейства

Ползвай промо код CECKO 60%

Дали е останала една гарсонерка в жил.сграда в кв.Изгрев.Ако може да ми я продадете на зелено за по 600 евра кв.метър тъй като съм млад пенсионер с 200 лв. пенсия .Иначе имам две висши образования и научна степен.

Протестиращите са платени от брокери които искат да надуят още цените на имотите като пречат на строежа на нови жилища.

Единствения платен тука си ти и ония с евтините апартаменти.

Когато парите играят съдът трябва да ръкопляска, а не да свири дузпа. Поне в банановите държави е така.

Съдът в България който се занимава със строителни проблеми е крайно некомпетентен и в крайна сметка корумпиран...Мога да пиша дни наред за съдебни решения които са решени по това какви пари ще даде виновната страна, а не върховенството на закона... Тук случая е същия....

Да бяха спряли този строеж в началотото. Какъв е смисълът сега, когато сградата е издигната вече? По-добре ли ще им е на живущите наоколо да гледат сграда-призрак в квартала, която няма да се разруши вече? Малоумна работа.

Ще последва съдбата на мавзолея. За назидание на всички мутри, които си мислят, че са над закона и няма кой да ги накаже. После да ходят да си искат рушветите обратно.

Такава огромна сграда в непосредствена близост до други жилищни сгради няма как да бъде съборена тук....Чудесно щеше да бъде да я съборят, но няма да стане. Ще бъде поредният запустял строеж, затова е по-добре да се завърши. Изпуснат е влака вече.

Боце дядовото, не четеш ли, не видиш ли, не чуеш ли, що магарии стават у твоето царство ?? Събуди се Боце, ако сакаш цар да си !!

... ами какво да коментирам "активиста" капиталист Вапцаров, издънка на великия пролетарий и поет Никола Йонков Вапцаров...!?!?!? Ако си види издънката ще се обърне в гроба разстреляния гений... То се отнася за всички негови издънки, днес след 1989 година станали видни хотелиерски капиталисти от Банско, една от световните зимни столици...!!!!!! Но останали си издънките Вапцарови дървени червени комунисти от партията мафия БСП/БКП, а пък Мая Вапцарова пристана и на ДПС... То е падение просто да се коментират такива червени дебили, окрали от лакомия след 1989 година България и станали с ткражби капиталисти, днес да се правят на съвест на България...!?!?!? Но на Руски паметник в София пише - ... НЕ НАМ...!!!!!!

Ти какво против имаш комунистите? Господин Борисов, Госпожа Цачева, Господин Вежди, аз, всички до един сме с партийни билети! Какво искаш да кажеш?!

Тъй,тъй !! Трупайте негативи господа управляващи, застанете зад "АРТЕКС", разпоредете технически паспорти на сгради за по 500 лева, спуснете парашутист-консул Пацо във Валенсия и ред още....Избори идват!

точно така, идват избори и ГЕРБ ще ги спечели, а ти ще си се пенеш с някакви коментари че народа бил прост щом си е избрал такива управляващи.Народа много добре знае кого да избере.

Няма кой да ни накаже! И там ще имаме по един евтин апартамент!

Аман от мрънкалници и псевдо протестъри

Аман от тролове и блюдолизци на всяка власт! Аман от безгръбначни пицарчета, които за паница боб ще продадат и майките си.

Зеления рекет е престъпление , въпреки , че някои са го превърнали в доходоносен бизнес .

А кой рекет не е престъпление? Този да даваш евтини апартаменти срещу гласуване на закон?

В слъчая ДНСК са за проверка. Защото първата им работа след спирането на строежа беше да идат при Артекс и да им кажат за всички умишлено допуснати законлви дупки в Акта по спирането. Корупция на всички нива в държавата....

Трябва и тия дето излизат по пет-шест човека уш протестери, и оп нов закон, оп промяна на плана, оп и ние в далаверата.

Много хора в нашата държава ги „тресе“ ЕФЕКТА на Дънинг-Крюгер!!!

Не е ефект, а синдром.

Да видим апартаменти на г- жа Ситнилска? Да не би и тя се уреди с 10 лв на квадрат. Ама да не помислите нещо лошо. Просто жената може да се пазари.

Атрекс. Кои бяха тия? Ааа, дето шитнаха евтини луксозни апартаменти на Цвъки, Цецка Ц и Веждито. Еее, честни хора.

небостъргача ще стане ,защото наистина смев ерата на "Златен век ". И ние като турците, само дето не мога да разбера кой е българския Сюлейман Великолепни ?

то се знае , братска русия

Без нищо осъдиха Иванчева , а тука продажна Съдийка е разрешила забранен строеж ? Странно за Българската Правосъдна система !

МисУиш ли, че е така?

Хайде да я затваряме тая държава, време е ! След като всичко се прави по поръчка, след като всеки разбира от всичко и само неговото мнение е меродавно и на никой друг! Няма нужда от държава , регулиране на права и задължения !