17-11-2017 20-11-2018

Коментари

РАЗКАРАЙТЕ ГИ ТИЯ МИРИЗЛИВИ ШУНДИ ОТ ЦЕНТЪРА, БЕ!

Една жена била толкова бедна, че не можела да купи хляб на детето си, защото бил много скъп. Тя обявила гладна стачка пред пекарната докато не започнат само на нея да й продават по-евтин хляб. На третия ден, момчето, което палело фурната за печене на хляба, взело че напсувало жената, защото го дразнела. От този ден жената обявила, че вече ще стачкува докато изгонят момчето. Даже собственоръчно му написала заповедта за уволнение. Познайте какво ще получи тази жена накрая.

Да си налягат парцалите тия разгонени кучки и да си гледат децата със спечелените от рекет върху правителството пари.Особено оная " уж майка " с червените коси .

добро утро на форума.. много болна тема е тази, В.Симеонов не е прав, инвалидите и техните семейства са наказани два пъти, един път от Бога, втори път от системата.. не им завиждайте, че взимали 1000 лв, това са глупости, доникъде не стигат тия пари, ем какво да кажем тогава за депутатите дето само бонусите сега по Коледа ще са им 10 000лв.. Тях никой не може да ги стигне нали? и вскичко си им е ок, имат си здрави деца, живеят си като царе на гърба на останалите, кеф им почивките, пари има за всичко в живота.. останалите уж болни, уж недоволни, уж бедни, уж... да духат супата.. ем да..ама НЕ!!!!! и на хората, които останаха в България им писна от простотиите на Б.Борисовото правителство.. абе кажете нещо хубаво веднъж за това правителство бре!!! че са построили магистрали? мда.. на които след 3 месеца им правят ремонт и ремонт на ремонта.. уфф обърках се нещо..добре де, дали са паспорти на толкова много чужди граждани..оо наистина ли..ем то цял свят гърми за тези паспорти, на джихадисти дето и думичка не обелват на български, камо ли да стоят и живеят в България.. затова пък нашите общественици си имат къщи за по 10 милиона.. ем вие сте тръгнали да завиждате на майките за .. срам, срам..голям срам не мислите ли???

Кристина, хората при всички свои действия се водят от емоцията си и собствената си логика. Това, че си отделила толкова време да ни напишеш колко зле живеем в България е само доказателство на твърдението ми. Има разлика обаче в това какво мислиш какво казваш. Именно за това трябва да вярваме повече на гласуването с крака от колкото гласуването с ръце. И ако не си ме разбрала до сега - погледни колко чужденци искат българско гражданство. От миналата година тенденцията за напускане на България се обърна и сега повече хора се връщат, от колкото си отиват. Това е гласуването с крака, Кристина. То не е емоционално или политически окрасено. И ако искаш мога да ти дам друг пример - в България много "специалисти" високопарно прокламират Русия, като велика страна в която животът е прекрасен. Да де, но с краката си хората гласуват точно обратното. Никой не иска в Русия, Кристина. Дори тези, които ни облъчват ежедневно, че тук е адът а там раят. Като не ти харесва тук, защо още стоиш, Христина? Защо се опитваш да почерниш и нашия живот??? Ами няма как да стане. Хубавото е много повече от лошото. А тези 150 милиона правят по 750 лева допълнително на дете ВСЕКИ МЕСЕЦ!!!! Нашите пари ще отиват за отглеждане на кактуси, Христина, защото повечето от тези деца в умственото си развитие са на ниво флора! Колко дава държавата за здравите деца, Христина? Осъзнавате ли, че се опитвате да доите до кръв една загубена кауза? Събрали ми се 50 майки и ще ми свалят вицепремиер?! Ай сиктир!!!!

Криси, НИКОЙ не завижда на майките на инвалидите. Това страдание е вероятно едно от най-големите, понякога по-голямо дори от смъртта на дете и ВСЕКИ, който е видял някъде майка с такова дете я е съжалил. ГАРАНТИРАМ! Това, обаче, което вършат тези "майки" е пълна дивотия. Дори да приемем, че никой (Курнелия и прочее бесни кучки) не ги ръчка, да приемем, че те от чиста душа и зор. Хубаво, ама така ли се правят тези работи. На теб например, в момента ясно ли ти е какво ТОЧНО искат тези майки? Имаш ли някаква идея това дето го искат може ли изобщо да стане или трябва да се поразбие на по-важни и по-малко важни неща? Добре де, страдат, знаем, ама това не означава да не мислят. Да седнат първо да се разберат, ама не тези дето са зяпали през прозореца в училище, а има сред тези нещастни майки и умни и начетени жени, та да седнат те, да преценят какво реално може тази оглозгана държава да им отдели, да си направят план - тази година искаме това, догодина онова, да го напишат грамотно, да си излъчат един представителен съвет от 3 максимум 5 човека, който да участва в срещите и да гони работата... Така се прави, ако искаш да вземеш нещо. А с дюдюкане, шествия, таксиджии, мотористи, педерастки прайдове, най-много по един гол кур да получат, ама се опасявам, че и това няма да е. Та такива ми ти работи. Знам, че пак бадева ги пиша тези работи, щото онези дето викат по улиците не четат, па и да четат няма да разберат, ама ей тъй, приказка да става.

Къде ги тия ,,МАЙКИ'' бе ?!?!?!? И алооо медията , беше ви това централна ТЕМА няколко дни . Много ги подкрепяхте тея ,,МАЙКИ'' , даже и вие искахте оставки и ни се правехте на моралисти . КАКВО СТАНА ??? Срахте , срахте , па си дигнахте гащите , без да си изтриете гъза .

клозетник

С комплексирания си коментар и за тоалетна хартия не ставаш . Взимай си надника и си търси друга работа .

99% от вродените увреждания са в резултат на междуроднински връзки,алкохолизъм и наркомания.по малко от 1% са следствие на биологична несъвместимост.

Ненормалник

Само това ли са хората с умствени увреждания!!!

не теб са пропуснали

майки. Такива като него ги свалят с ПРЕДАТЕЛСТВО, от вътре...

Е няма да ви се отвори парашута. Симеонов остава.

ама що ще го пъдите, такъв перфектен гьонсурат.

Майките,майките ще натирят Валери Симеонов за срам и резил! Татковците - полит.импотентни, ДПС - голям го извади,но бързо му амекна, "Воля", на Марешки отправи люти закани, но даде на заден ход. Само МАКИТЕ ОСТАНАХА,последната надежда!

ххаах, аз майки тук не виждам, виждам лумпени, които не знаят за какво са там и платени протестъри.

яловата кучка Ивет Добромирова и тя на протеста

Тука няма майки...това са червени, платени курветини

сестра ти ги води

Стига с тоя ялов червен протест

Системата, която ви даде по 900 лева на месец, за да не работите ви убива? А когато ви даваше по 0,15 долара как живеехте? Фарисеи! А когато ви взимаше 80% и ви даваше по 160 лева на месец как живеехте? Лъжата а госпожа Лъжа няма край, няма и да има ако вземе власт с помощта на ББ. Ако им помогне това ще е краят на ГЕРБ.

трол трол трол, опорни точки, и пак трол трол трол

Аз съм неграмотен червен боклук

Салям алейкум. При нас казваме "Керванът си върви, кучетата си лаят...." Алейкум салям.

Не трябва да се помага на жени, които само могат да искат и да кълнат. Нищо друго.

Ами то сред протестиращите я има една две майки, я не! Останалите са агитката на младежкото БСП, някакви странни елементи от типа на Йоло Денев и сеирджии.

Ако беше в някоя цивилизована страна на запад досега сълзотворния газ не им мърдаше!Да спират движение,да тормозят минувачите и тез черни байряци са много подходящи за деца които минават да гледат откачалки!И телевизиите и те,екшън да има,хорото да върви,хляб и зрелища!Изобщо не са наясно за какво си хабят енергията!Ден да мине,цирк да има,щото задкулисието плаща на дебилите!

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на Валери Симеонов!!!

Надей са!Те номерата вече са ясни,стани ти да седна,ай няма нужда,стола е зает,да си имаме уважението!

Ей сегичка. Един насрещен митинг си струва да им се покаже да се видят.

Голям страх от Симеонов,брей,да не им разбута рахата!Е някой трябва да разбута кошера,то културно не става,30 години се оядоха и сега има политическа воля и гракнаха,защото това точно правителство работи е тази коалиция!Чак истерии,брей ,голям зор да се връща никаквците!

Харесват Орбан,Салвини ,но от други държави,и те са ръбати право куме е очи,но щом наш каже директно ,груб бил,неинтелигентин,аман от интелигенти!Е не е като Калфин дипломат бившия социален дето ги изпързаля " майките" интелигентно,дипломатично и все тая,хванали се с човек който им сеърши работа!Това сбърканото понятие е голям проблем

Къде сравняваш Валери идиота с Орбан бе глупчо :)

Той Орбан много читав,питай унгарците!Добре си е Валери,много пък станахте " културни"!По форумите само простотии и цинизъм,ще ми говорят за култура и нова " визия".

Е няма да има оставки,проституирайте си,щом има кой да плаща,излагайте се!Нека си харчат парите глашатаиите!Щом дават за чернилки,безработни бол,студенти нека да вземат някой лев от черните каси!Червените дебили и да си точат зъбите никой не ги иска,страхуват се да не им се разбута черното минало когато затриваха държавата!

То нямаше да има и извинение..

лош матреиал сме, пожарникарот е прав, на всички им пречат другите, Калин мое да брои само до 50 дори и по-малко..... 16 вечери, хората се събират и вие викате, че така им се плаща..... когато един месец 10 тина одиоте спаха на палатки и опикаваха "kоня" пред НС.... презедента росен ги направо и хубави и красиви.... на народ а мърша.... те това не е от мен!

Г-жа Лъжа казва истината . Тя дава оставка от бесепето , като личен пример. Иска и други честни като нея хора да я последват. На нейно място идва г-жа Йончева . Тя каза , че няма да лъже колкото г-жа Лъжа.

ми изглеждат студенти, които заработват по некой лев в качеството си на статисти...

не позна. това са професионално протестиращи. умни, красиви, с кукловоди около сдс. и ше си протестират. ного пари пичелът те така............

Истинската причина за сатанизацията на Симеонов и Каракачанов е ,че те са основни инициатори ,радетели и законотворци на Закона за връщане на наборната служба за срок 1 година,а основните ВРАГОВЕ , а не противници за постепенно укрепване на отбраната на страната са 5-6 платени предателски партии с общ интерес фронт, но с различен бюджет - ДПС за турция, Десните и Зелените за Америка и Атака за Русия!В цяла Източна Европа е така- веднага се активират платените 5 колони на Русия и Америка за демонизация и маргинализиране!

ти бил ли си в казарма? кой знае къв шкембак космат имаш по-голям и от прасето министър

оставкаджиите се събираха пред пилоните на НДК и Мишо Шамара им пееше партизански песни. Но той сега е в Америка, може да ходят там.Няма проблеми от Позитаното да намерят 50 самолетни билета.

Нахални жени.

петровице, дано господ не те е дарил с деца.

Стига сте клели, идиотки такива.

Вижте, не знам какво ще правите, но искам някаква по-сериозна патаклама. Аз не съм ходил да се снимам за кеф с Нинова и оня, хидроинженера. И какво - 50 "майки" с увреждания и 2 тумби арестувани цигани. Ще ме уволнят бе , ей! Да ви е.ба маата проста!!!

Смятам,че отвратителната статуя претендираща да изобразява св София трябва да се махне.

Най-честите причини са вирусни инфекции (рубеола вирус, цитомегаловирус, херпес вирус и др.), прекарани по време на бременността. Медикаменти (седативи, психотропни, антиконвулсанти), както и други психоактивни вещества (никотин, алкохол), които са употребявани по време на бременността.

някои от тези майки са роднини с бащите на децата си до степен,по-малка от 6-та по съребрена линия?

Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на УЖ патриота далавери симеонов!!!

Имаше една много хубава снимка на един , с цигара в уста, на протеста, дето искаше да измете боклука! Тя къде остана? Много хубава баща беше!

Остави човека! остави човека! остави човека!

ХОРА ,НЯКОЙ ЗАД ТАЯ УВРЕДЕНА ТУМБА ЯКО ПЛАЩА,А ДАНС ,НАП И РАСЛЕДВАЩИТЕ ДЖУРНАЛЯЙКИ СПЯТ ЗИМЕН СЪН!

Прав/а си. Ако институциите не спяха, щяха да те приберат в психодиспансер.

Защо на всички изроди, които познавам, и м е кеф да обиждат нормалните? Ти му помагаш, то ти крещи в лицето, че те мрази! Чуден свят!

До заплашващия от пост: 2018-11-06 22:38:24 Ще (нерегистриран) изядете боя накрая. С тези лозунги. Всеки ден ще е така до ОСТАВКАТА на Валери Симеонов!!!

Толкова ли останаха? Е, ще минат бързо!

към Скунксовете, наречени майки: Утре, да вземете , да дадете по една фланелка"Системата ни убива" и на полицаите! Ха ха ха!

Ти нямаш майка, ти си амеба..

Понякога е по добре без майка, отколкото таква дебела, грозна и врякаща! Помисли!

Облечи си тениска "АЗ СЪМ УБИТ ПО РОЖДЕНИЕ"! Но и без тениска се разпознаваш, де.

Вие сте по тениските! Мая Стоицева как е?

Що не направите репортаж от Арена Армеец да видите що народ се е събрал да си гледа концерта и хич не му и пука за вашите черни знамена? Явно "протеста" няма никаква подкрепа от никой. Дали е жалко или не, това са фактите. Хайде ако може вече да престанете да броите дните и да се приключва та я работа. То ако политици се сваляха така за щяло и нещяло...

Ти си най бездарния трол, който съм виждал

Е, не всички могат да са кадърни, като теб!

Дали съм трол или не, няма как да знаеш. Но е факт че към концерта се стичаха хиляди хора, а на така наречения протест се броят на пръсти. Това поне е неоспорим факт. Или всички на концерта са тролове?

Оставка на мутрите!

Тиквата отече, ОСТАВКА!!!!!

И не само заради нея.Симеонов много е помагал в бургаският район на деца с увреждания,но не се хвали с това.В к-с М.Рудник ,малко е отдалечен от центъра е построил църква.Не е участвал в приватизации,не е известен с далавери.Но Й.Цонев още наречен ментата бил е крупие и доста пакости е направил включително и за Б-с той е от ДПС отдавна мечтае за власт и усилено действа в тая насока.

що му викат освен винкела , валери далавери, като не е известен с далавери?!? Стига правихте светец един смотаняк, който не може да контролира дори езика си, а искате да контролира ресори от държавата!!!

Валери Симеонов като подаде оставка и Каракачанов, на тяхно място да се назначи Мая Стоицева и Вара, каква беше! Тука изродчетата , ще кажата, че по-добре ще управляват!

Докога ще ни тормозите нас работещите?

Работещите на тролския фронт ли?

Новите дрехи на царя... Родителите са по достойни от зрителите на малките екрани. Оставка!

А защо сте само 50 достойните?

Черни знамена развяват в ИД-ислямистите.Такива знамена развяват и в Пазарджик ,в цигански квартал развиващи ислямски радикализъм..Защо ли майки не се виждат ?В другите новини изобщо не пишат за протеста им.

Апогея на кариерите на "патриотите" бе 2018 г. През 2019 down... Бойкот на изборите за първите 3 партии...

Не се напрягай излишно. Наясно сме кои са тия и кой ги финансира. Не сме толкова тъпи.

Аз с две ръце подкрепям Валери Симеонов. Земен човек, казва това което мисли и не ламти за милиони. Такъв се е родил. Това са според мен политически провокации на Волен Сидеров, който иска да възкреси Атака. Сидеров е злобен, прави се на умряла лисица, но ще си отмъсти и на Валери Симеонов и на Бойко Борисов.

Само заради Истанбулската конвенция, дето се обяви против, трябва да стои! А тези крякли, какво са допринесли за обществото? Като са много кадърни, да си правят партия на изродите, да печелят и да командват!

Явно си много елементарен щом наричаш хората с увреждания изроди.

Всяко отклонение от нормалното се нарича изродщина! Ти как ги наричаш?

Айде стига лигавщини!Платени сте разбира се!Всичко се опорочи, и никаква реална реформа няма да има,защото тези неща не се дебатираха достатъчно,не се обсъждаха,т.е обсъждаха,но еднолично,а сега врякнали след като приеха промените в закона!Зора беше личен асистент на 8 часа,плюс 930 лв.,плюс добавки,плюс помощни средства. Е получихте си го!Това което се вижда е политически протест след отвратителен натиск,пренебрегнаха се други групи нуждаещи!Крякане,врякане,обиди,клетви,после някой ги бил обидил, че държат увредени деца по цял ден на улицата с месеци!Ай сиктир,идиотки,това не е поведение!Кой е казал ,че те имат право да се държат нагло, да обиждат,да врякат?Такива искания изискват нормален и професионален диалог!И защо Симеонив трябва да си държи нервите,то не пе нещо кой знае какво е казал което не е вярно!

1000лева месечно за неличимо и зависимо дете? Това е кремчето на Поп-тодорова Парите са едно, отношението и културата друго. Да си подава оставката

Ама дези деца не са ли изцяло ваша грижа, на родителите? И това не е кремчето на Поптодорова, а селфончето на Мая Стоицева! Вярно откраднато, ама все пак?

Ама такива като тебе с липса на мозък какво ги правим?????? В тая държава едни разбирачи,едни философи,тая цялата пасмина- депутатчета,министри и други некадърни човекоподобни ще си ходят доста скоро.Ясно?????

Ще дойдете вие- Едни красиви, умни достойни, с панички за просене в ръце! С инавлидните колички! Честни, като Мая Стоицева!

алтернативата са крякащите некадърни човекоподобни, некадърните човекоподобни са за предпочитане. Това на вас не ви се изясни в последните 10 години. Но всичко е точно, ще врякате пак и през следващите 10.