Протестиращи от Обзор блокираха пътя Варна-Бургас заради забавяне на указа за новата община

След референдума Несебър спря административното обслужване, издаването на търговски разрешителни, заяви Марин Божков от инициативния комитет и обществен наблюдател

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не ви ли е ясно, че Резидента пречи да се обособи община Обзор. Докато той е там няма да стане това, което искате. На изборите за президент го бламирайте и гласувайте за кандидата на Герб. Правителството на Герб одобри новата община.

Фалшива новина! Движението беше променено и протестиращите нищо не са блокирали.

Адмирации!Отстоявайте си правото да бъдете независими и свободни!Всичко е заради апетитите на един общински съветник,родом от Баня,не му позволявайте с кмета на Несебър да третират хората като техен слугинаж!Успех и късмет в битката!

Кюлчета, пачки, ром, пури - това са българските държавни "мъже". Всеки вика "стани да седна".

чака една торба с пури и ром и тогава евентуално :)

Да организира държавен преврат!

членове от oбщина Несебър = еничари срам нямате, гадно герберастко изродено племе

Той президента да не е на този пост, за да спазва закона и правилата?? Той там, за да укрпева властта си и личните си облаги!! По-жалък президент от този не помня да сме имали!!

Пък аз помня!

Мда, двама педеруги за пример...

най-жалкия (п)резидент, който някога е имала България, е Роско Плевнята

Прекалено фин човек за българската действителност! Образован, възпитан, непоколебим, но без арогантност и уважаван професионалист, перфектно владеещ немски език! Такива хора като него и г-н Филип Димитров са рядко срещано явление в българската политика!