Затворени улици и 9 протеста ”откриват” Председателството

Утре София ще бъде блокирана цял ден. Едновременно с официалното откриване на председателството на Съвета на ЕС ще се проведат и 9 протеста.

Обратно в новината

Коментари - Затворени улици и 9 протеста ”откриват” Председателството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, протестите дето уж са за Пирин са си протести от интерес и са си изцяло политически. Некви партии правят напук и искат да се набутат в парламента, затва е цялата работа

протестиращите са едни и същи зелено- червени криминални отрепки,остатъци от бандите на отвличания ,рекет ,пътно пиратство,наемни убийства ,наркотрафик,педофилия ,сводничество ,дедесари,банкомати,златни ,дамбовци ,които Борисов и Цветанов смазаха през 2013. Сега са в зеленият октопод,джендъри,дсб швестери,ЛГБТ млади социалисти,третополови ДС червени бастуни и червени бабички травестити, обилно осигурени с дисагите московско злато!

Това европредседателство ще бъде истинска комедия ...

Зам.директор на СДВР Антон Златанов каза: "Мерките за сигурност ще са ГЪВКИ?!?!?!" Или казалия тези думи е завършил Пожарникарския факултет в Симеоново/защото всички завършили го са с еднакъв умствен НАНОбагаж/,или редакторката на новината е била РАБФАКАДЖИЙКА/също имаме примери за умствен НАНОбагаж!!!!!

"Русия упражнява влияние върху България основно чрез доминиращата си роля в икономиката ѝ, главно в енергийния сектор, както и чрез пропаганда, отношения с политически партии, културни връзки и силно влияние върху българската армия, която продължава да разчита на въоръжение от съветско време". Това се казва в доклад на Конгреса на САЩ, изготвен по инициатива на сенатора от Демократическата партия Бен Кардин.В специалния анализ детайлно са посочени усилията на Кремъл за ерозиране на демокрациите в САЩ и Европа. "Българското правителство трябва спешно да намали зависимостта си от руското оръжие в светлината на Закона за противодействие на противниците на Америка", се препоръчва в доклада. "БСП поддържа добри отношения с Москва, а лидерът Корнелия Нинова призовава за падане на европейските санкции срещу Русия, а прокремълската партия "Атака" настоява постоянно за по-близки отношения с Русия и се противопоставя на членството на България в ЕС и НАТО. Волен Сидеров започва предизборната кампания на партията си през 2014 г. в Москва, където критикува "содомитите от НАТО", се посочва в документа.

Къде му е пълнителя на тоя пич от снимката? Или аз нещо недовиждам?!?

Кой създаваше войнишки бунтове докато ни нападаха съседни държави - червените предатели ! Кой създаде нации върху българската нация - червените предатели ! Кой от 14 млн. 1944 г. стопи България до 7 млн. - червените предатели. Кой в продължение на 70 години краде убива и съсипва българския народ - червените предатели ! Кой организира утрешните протести за да дестабелизира България и урони престижа и - червените предатели ! Защо другарката Фъндъкова може да забрани марш в памет на националния герой истинският български ген. Луковия, а не може да забрани утрешните протести на чрвените предатели !????

Защо пишеш неистини, като при официалното преброяване през 1946г. България наброява 7 056 000жители. Никога България в своята история не е била 14 милиона население. Просто да се чудиш на измишльотините и на тези които ти вярват.

написал съм 1944 г., а не 1946 г. за уроци по история на България взимам по 100 лв. на час, ако искаш можеш да се запишеш ! За две години може да се случат много работи, ти как мислиш ....... !?

сега се пита кои няма да протестира утре-служителите на енергото и веикато,банките,общините,застрахователите,бан,сик,вис...пожaрната

$европата или да се качва на самолетите и да се връща обратно или на кораби и шлепове и в дълбокото! вън $европата от балканите!

КОГАТО ТЪПОТИЯТА ТИ ПРЕЧИ ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ СИ ПРОСТ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ПОМОГНЕ !!!

Едно време се били пазели от "народната любов" се подиграваха някои, а сега защо блокират от коя любов се пазят/ги пазят????? :)))

От европейската народна любов! Имайте наум, че повечето от пристигащите в София са международни престъпници и са подсъдими в собствените си страни. Например Юнкер е разследван в Люксембург, а Туск го избраха въпреки, че Полша искаше да го махне и да го разследва. Фиаското се допълва и от нашите келеши.

Явно някой доста добре организира тези. Простотии...вероятно от чужбина, на север от БГ...северозток... Коя ли е тази държава??? Може би Украйна...да не вярваш!!!

ЦИРК ,благодатен момент да бъдем интересни и забелязани ...!

... той говори от името на дебилите.

прилича на маймуните в зоопарка. Видяли че минават хора и си показали червените задници. Толкова за БСП-то и русофили всякакви...

11.01.2018 година - ден първи/ден последен...!!! Дааа...!!!

си написал. Поне вярваш ли си на идиотщинките?

Това поведение отдавна е описано! "Лъвът бил застанал на една рътлина. Всичките животни минали край него. Дошло ред да мине Мечата дружина. Но тъкмо пред Лъва спира Дългоушко. Затропва, заскачва, па като отпуща онова гърлище - реве, та се къса. Цялата дружина в земята потъва. - Бре, сине неверни, какво чудо стори?! - скарва му се Меца. - Пък и гордо гледаш на това отгоре! - Ти мене ще учиш! - рекъл Дългоушко. - Аз реда му зная! На такова място, като не покажа всичко, що умея, за какво съм майстор, за какво живея! "

Крепостните роби на Цеко и Дебелия за какво ще протестират? За трета още сеч и още приходи за господарските офшорки?

Тези селтаци крепят любимия ти вожд боко тиквата защото и той и те са прости! И освен не парле ву франси!

действайте, другари-товарищи!

Нема се излагаме.

Малко, ама няма от "80 процентните"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Булгаропитека не си ли покаже простотията, не може. Това е национална черта да се самоизлагаме а после другите да обвиняваме. Ако беше руската изтривалка Нинова на власт, сигурно един протест нямаше да има, ама нали е Бойко и хайде сега руските овце да си демонстрират овчата тъпотия. Всички тия протести идват от руското посолство....ясно е като бял ден !!!!

признаят. Само ако Дугин им позволи.

Ти затуй ли се самоизлагаш непрекъснато.

Ся ингилизите като се чупят от ЕС ще трябва в Люлин да учите нов език, може турски. Те по комсомолска линия хубаво ще ви оправят комисарите от Съвета.

Оставка!!!

партиен конгрес. Ей Нинова, ей ви и вас.

Обаче, девет различни протеста, в различни часове, на един и същи ден.

Ако беше само един трябваше да е с лозунг ВАШИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ВЕЧЕ БЕЗРАБОТЕН.

На Луков марш ще бъде обявено и сформирането на нова партия Български радикални антикомунисти. Задачата и ще е борба с комунизма и комунистите. Смърт на комунизма.

ХА, ХА, ХА Значи, смърт на САЩ и ЕВРОГЕЙСКИЯТ СЪЮЗ!

Не бе - Меркел е християндемократка. Дясна.

"Комунисти" "демократи", "леви" "десни" са залъгалки за баламите по света и у нас. За съжаление, това са 80% от хората. Тези "леви" и "десни" се явяват лява и дясна ръка на едни и същи глобални престъпници.

БРАВО, ЗАПОЧНАХТЕ ДА СЕ СЪБУЖДАТЕ!

Въх, яндък за мутромилиционерогерберастките комундета...!!! :::))) Щом и "градинарите" шъ ги подпукате с "лука" - 'бана им мама...!!! :::))) А дано...!!!

Колко си глупафф и жалък само. Излагаш се на тия години.

архива на БСП ще видят, че това е малка част от арсенала на партията.

продължения. Тия са безцеремонно нагли.

За разлика от комунистическите оргии на които ще присъстват само бабички и старци, На ЛУКОВ МАРШ ще бъдат предимно младежи. Бъдещето на България и гробокопач на комунизма и комунистите. Смърт на комунизма.

Комунизмът е умрял отдавна. Ама в БГ разни насрани селски дъртаци с внуци в Америка още не могат да повярват.

ами червените унучета в Америка откъде са се пръкнали..

Жалко и грозно е Нинова и БСП да предизвикват протести,безредици и убийства за да се предизвика падането на борисов3.сега трябва всички българи да си подадем ръце и да покажем на Европа че можем.а то:9(девет) протеста! За един ден!би трябвало да е рекорд на Гинес.всъщност аз съм убеден че ще има още убийства и то показни за да стане натиска неудържим върху кабинета.а и най лесно убийците правят убийства.нали?дано не съм прав.

Някой наема ли се да даде смислено обяснение на факта, че престъпния свят се активизира като по команда в навечерието на председателството на ЕС, което е огромно предизвикателство пред България - то или ще срине имиджа на страната или ще ни позволи да извлечем ползи от него! Кой според вас желае провала на председателвото - БСП, Русия или и двете?

Бойко Борисов се оплаква, че нему се паднала най-голямата криза. И тъпунгерите въздишат съчувствено : Горкият юнак. Каква незавидна съдба. Какво себеотрицание. Какво мъжество. Какво величие. Каква саможертва. И да се чуди човек дали тия хора са си изгубили акъла, или никога не са го имали. Не знае ли, или е забравил. Не се чудете, ами помислете. Какво е правил Бойко през 1990-1991-ва година. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа. Защо не ги знае тия работи Бойко ? Защо не ги помни ? Какво е правил тогава ? Точно тогава, през 1991-ва година Бойко Борисов създава охранителната си фирма Ипон. Докато разни благотворителни служби раздават безплатна супа и мляко за децата, Бойко Борисов раздава платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтява. И той, и фирмата му... Че каква криза ще ти помни Бойко Друга криза, която досегашният министър-председател на България и любимец на широките простонародни маси също не помни. Тази преди падането на Жан Виденов. Когато спестяванията на хората потънаха в рухналите банки и финансови пирамиди.Когато хората си крадяха чистачките от колите. Когато хората с анцузи и ланци завладяха страната. Къде е бил Бойко в ония времена ? През март 1995 г. при акция на НСБОП е разбито предприятие за производство на нелегални цигари. Единият от притежателите на това предприятие се нарича Бойко Методиев Борисов. Да, същият Бойко Методиев Борисов, който сетне става министър-председател на република България. Съдружници на Бойко в предприятието за производство на нелегални цигари са Цветелина Бориславова, Румен Николов - Пашата, Ангел Бончев

Това, добре! Сега обясни на него, на простия народ какво правеха в това същото време: Жан Виденов, Луканов, П.Младенов, Р.Овч., Г.Гергов, К Нинова, С.Станишев,А.Доган, П.Манджуков, трибуквените формации не са рожба на сегашноо управление, а са рожба на горезброените персони - те по-добри ли са от Борисов или по-лоши? Защо не избрахте Митьо Пищова за президент че да ви олекне - той само е пощипвал моделите тук-там, нали е бил служител във верига от конкурси , управлявана от Тръмп?

Не разбрах само ЗА КАКВА ДЪРЖАВА става дума? Ако говориш за БГ, то такова ДЖИВОТНО отдавна нема! Има само ТИКВИ и "калпав матрял"!

На комунистическите безобразия ще отговорим със стегнат и масов Луков марш на 17 февруари от 17 часа. Вече е дадена заявка в кметството. Униформите са изгладени, кубинките лъснати, факлите готови. Да живее България. Смърт на комунизма.

Ти глей Цеко да не ти го тури четвъртит.

наричат България PFLEGELEICHT-лесна за поддържане-обикновено се употребява за дреха.../лесно се пере, не се глади, не се мачка, не иска особени грижи/......

Той просто би си отговорил - кой плащта заплата без да се ходи на работа? не е ли очевидно? който му е изгодно. Бойко не е.Свършил е откраднатото от корпоративния данък и се е отказал да го събира.

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо.

Другари и другарки, утре всеки от вас трябва да присъства поне на 8 протеста ! Онези от вас, които преминават от Протеста ПРОТИВ лифта в Пирин, към Протеста ЗА лифта в Пирин, ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ПОВЕЛЯТА на ПАРТИЯТА И ДА СИ РАЗМЕНЯТ ПЛАКАТИТЕ по средата ! Другарката Корнелия е записала в специален тезис за Партийната Печатница ! ДА НЕ ОБЪРКАТЕ ПАРТИДИТЕ С ПЛАКАТИТЕ ! Защото другарката Йончева ще прави 32 сериен Документален филм за Лифта, който своевременно ще бъде сложен за изтегляне в Сръпската Замунда още преди монтажа, както стана с Граничарския филм... Дугарят Решетников ще свика Съвета за Сигурност на Европейската АЗ САМБЛЕЯ, за да покаже колко трябва да е розова униформата на първата адютантка ! ДА ПОКАЖЕМ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, че ЯНУАРИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПРЕЗ МАЙ НАРОДЕ МОЙ, ЗАЩОТО ТЕ ОБРИЧАХМЕ ! Софийските мандри, доброволно да си носят кашкавала ! иначе да му мислят че... влязох в затвора, попаднах на хора и станах ЧОВЕК ( ние първи след Господа, от кал и маймуна, направихме ДЕ Бил )

Българите са най-либералният народ на цялото земно кълбо. Само в рамките на 1 (един) квадратен километър, софиянци са построили - Правослаен храм - Джамия - Синагога - Католическа катедрала - Съдебна Палата, храм на Темида и - Лудницата на Позитано 20, храм за Комоциото пред лудницата има осем заведения с дъгите, храмове на Комсомола и Партийния елит храмът на Профсъюзите и изгорелия цирк с менажерията

Нормален ден е този, в който неграмотна редакторка преписва неадекватна информация за малоумни действия, коментирани от дебилни тролове. Дори само едно от условията да липсва, значи ситуацията не е нормална.

Дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. Ето и кои понастоящем членове на Изпълнителната комисия на ГЕРБ са били в редиците на партията, гордо ръководена от Тодор Живков: Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Цветан Цветанов по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС VІІ главно управление ЦИОУ Йорданка Фандъкова редови член на БКП като учител Цецка Цачева партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен Красимир Велчев член на БКП като пилот в авиацията Менда Стоянова член на БКП, партиен секретар на звеното Приходи от народното стопанство в Окръжния Народен Съвет в Пловдив Пламен Нунев редови член на БКП

с настоящите комунисти щото тъпчеха гуши на приватизацията.

На всички протести да звучи моят химн: "Минавам на червено"!

Стига скърца със зъби. Отпусни се. Тука сички парле ву франсе!

Затваряй си устата, че мирише на срано.

Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: + +++++ + БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА за - Българския Народ и Неговите Институции - Европейския Съюз и НАТО Весели, Щастливи и Усмихнати ! ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим + +++++ + Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العزى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Не обръщайте внимание на троловете, акулите и морските чудовища ! Нашият Европейски кораб - Плава ! Вятърът е издул платната му ! Нимфите го съпровождат отпред ! а ние - европейските богини, като звезди в небето огряваме пътят му със СВЕТЛИНА ОТ РАЯ + +++++ + "... От камъна се ронат песъчинките. Могилите на охолни владетели се скриват под чернозема. Изгоре орач го изорава. Някое животно пуска водата си. Никне жито. Ние оставаме.." Любов, Смирение и Благонравие между Човеците, а във Висинето - Мир ! + semper ita est, loquitur ac si diceretur dea Rhea loquitur + винаги е така, както говори богиня Рея а каквото каже богиня Бендида, става непременно

Руската мафия владее България. Как да се освободим от руската зависимост? Засега само въпрос без отговор....

Да се опашем с натовски бази и да предадем икономиката в ръцете на прозападни дебили! Опа -вече сме го направили... Ми освен и на религията да посегнем? Да направим повече джамии отколкото църкви? Пък нещо ако не върви ще плюем руснаците.

Разбира се за този, който иска да го види.

Най-добре да плащаме скъп природен газ на Русия, Лукойл да ни дере с горивата и да построим АЕЦ Белене, та да ни крадат десетилетия наред и от там. А западните инвеститори - вън! Относно религията: В Москва има към 10 джамии, в това число най-голямата в Европа, а в града живеят 2 милиона мюсюлмани - руски граждани. Та така.

най-патриотични! Кат една ще отпътуват за изборите в Русия да гласуват за Путин. Лечението е да спрем с входни визи.

Българинът е прост като магаре и го даказва на всеки избори. Охка, псува и не гласува и оставя престъпници да управляват държавата. Обаче има една приказка за магарето дето го завели на сватба. На европейска сватба. Шансовете са едно 90 % че баце ще вдига кръвно и пак ще бяга в правителствена за тия шест месеца.

Комунягите да довечера гепват кирките и да ходят да къртят паветата на Дондуков. Като ще се показват магарията, поне да е както трябва.

Че то от кражбите на комунистите Организирани в Престъпна Група"герб" не останаха даже и павета за крадене бе дебил...!!! :::))) Ха, ха, ха...!!! ГРОБ за герб...!!! Дааа...!!!

Отворихме границите, ЗАТВОРИХМЕ И БЛОКИРАХМЕ СТОЛИЦАТА СИ...!!! :::))) А еврогейците постоянно декларират че "нас не ни е страх..."... :::))) Ха, ха, ха...!!! :::))) "Свобода"...!!! :::)))

Всички прости комуняги, майкопродавци в атака. В центъра на София ще раздават краден кашкавал от мандрата на застреляния "бизнесмен".

Протестите показват, че не сме умрели. Няма лоши протести, има лоши политици. Така беше преди 89г., така е и сега. Така е и по света. След всеки протест се ражда нещо по-добро !

Или умира нещо лошо ! Лака им пръст на червените !

Другари, когато преминавате от Протеста ПРОТИВ лифта в Пирин, към Протеста ЗА лифта в Пирина. Да си разменяте плакатите! Или направо ги оставяйте на Позитано. Да не вземете да се омешате !

излез да те видиме , бе анонимен офшорецо, плъх мръсен и крадлив

Ще изляза. Слагайте си огражденията на Позитано.

този р апон златанов да казва кога и къде да се разхождат гражданите д рисльо гледаи си работата и не говори глупости