Над 40 000 в Тунис искаха оставка на правителството

Десетки хиляди тунизийци изпълниха улиците на столицата Тунис снощи с искане за оставка на правителството. Масовата демонстрация, организирана от опозиционните партии, беше най-голямата от началото на политическата криза в страната преди две седмици.

Обратно в новината

Коментари - Над 40 000 в Тунис искаха оставка на правителството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като знам северно африканските араби що за ароганти и неграмотни мързели са,но за сметка на това с голямо самочувствие,изобщо не ми се иска да се сравняваме с тях,камо ли да ги имаме за пример

Сарказма Ви е най-малкото неуместен. Чичо САМ пуща пипала навсякъде по света и подстрекава към разделение и размирици. Разединените народи по лесно се манипулират и по-лесно се подкупват политици продажници, марионетки в ръцете на САЩ.

Лумпени и соросоиди.

А некои от наште барофци така и се не нъфарчеха и ненерезаха, по Струма, Тракия, Мариците а "Интелекта на РБ" и дума не обелваше ?? Въсторзи, поклони, потмифки, потлизки Всеки бореше да бъде и пръв, и последен, за да го запомни батму Б ?? Гинчето, библиотекарка

Две неща: - в Тунис това се нарича демонстрация, а не лицемерното протест като у нас. - платените герберасти успяха са ни сложат в един кюп със страни като Египет, Сирия и Тунис, където нещата стават от улицата и с преврати. В белите страни има избори. И който е недоволен от резултатите, загубил е - подготвя се по добре за следващите избори.

Само едно нещо си объркал. В един кюп с тези страни ни слагат нашит еуправници. Включително и сегашните.

Поздравления на приятелите от Тунис.

Значи след Израил, и Тунис се дигна в наша поткрепа ? УРА, Бойко скоро ще гепи Власта !

Неосъзнатият процес от Обама, на "арабската пролет", ще доведе в целият свят до протести срещу Новият глобален световен ред. "За разслоението на енергията и хората", е причината за тези протести. Освобождавайки се от старите енергии, свързани с болката, закононарушенията, властването и подтисничеството, жаждата за власт, печалбарството и алчността и други подобни, освобождавайки се от тяхното влияние, на тяхно място ще дойде Божествената енергия на Любовта. Процесът е мъчителен, но е в ход и динамиката му всекидневно расте.

е това е протест, не като наште изпращели бираджии на площада

Те изпращили, верно, Ама "Миските" им сухи, залинели, с гърди като " Яйца ала очи" а зърната- сухи бледи стафиди ? Като ги видех, тиа чуми, самолето три дни се не дигна ! Одих да се жалим на джипито , а то рече: Пак си гладаш Битевито! дедо Ратко

Ного бе ? А имаши ли заголени женчета с големи цици и сочни зърнета да стимолират талпата ?? Еххх, иде ми да зарежа стадата ! дедо Ратко, чобанин- офцевът

Ако интелектуалното ниво на преобладаващата част от нацията е като на коментиращите тук, то значи краят на тази държава и народ е вече настъпил и това в момента е само предсмъртната агония!!! За съжаление за да се възроди България , нейният народ трябва да притежава смелост, мъдрост, дух и поне някаква интелигентност!!! Ако обаче съдим по коментарите във форума, то значи нацията е в голямата си част злобна, дребнава, ограничена, завистлива, страхлива , обезверена и пр. все "положителни" и "градеивни" качества!!! Лека Му пръст на българския народ - 1300 г. история погубена заради дребнавост, страх и злоба!!!! Амин!!!

Поп ли си , или за Владика се ногождаш ?? "Линкълн" да караш, "Ролекс "да носиш, "Драмска ракия" да пиеш, И с "Шпек народен" да мезиш ?? Бе , я си....., мрънкало тлъсто, брадато ! Чиба !!

Офчари и кравари ще спасят "умиращата" РБ !!

Ислямистите са като комунистите. Никога не отстъпват властта без бой. И едните и другите са еднакво фанатични и вредни.

БреиЙ, не се сврши и вчера, на Шорош кафето и хайвера ??

40000 са пълни глупости и капиталистическа соросоидна ланипулация. 15 бяха на протеста и просеха за алкохол, бяха беззъби и задниците им се показваха през скъсаните им садо-мазо костюми. аллах акбар, да живее сталину и партията.