Хиляди руснаци въстанаха срещу Путин и партията му

Хиляди руски граждани се включиха в акциите „За честни избори”, организирани от опозицията в над 90 града на Русия. Това е първият общонационален протест срещу 12-годишното управление на Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди руснаци въстанаха срещу Путин и партията му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, у нас пропорцията е горе долу същата, ама какво от това , че има недоволни от избора и изборните нарушения-пука им на герберите и на плазмодия Плевнелиев, така че "нищо ново под слънцрто". Така че, до следващото "раздаване на картите", сиреч до следващите парламентарни избори, лошото е, че няма алтернатива....

Протестират комунистите на Зюганов ! А Масонката Хилъри ги подкрепя ! Това не Ви ли прилича на нещо от 1917 година ? Демокрация , ама на кукуво лято ! Този път социалистическа революция НЯМА ДА ИМА ! Въпреки милиардите долари наляти от САЩ !

Прегледах всичко и не видях нито един коментар от рускинчето, дето редовно ни набива канчетата тука с великоруския си оптимизъм. Какво става?! Притеснена съм, не ми спори работата, рускинчето не ми е задало пътеводна светлина и не знам какво да мисля!

пяредната истерия на медиината воина!

само да допълня, фокс нюз нещо са се объркали.... :)

пяредната истерия на медиината воина!

...десетки левове...

Който иска американска мечта, да си ходи в Хамериката. Там са му приготвили да работи на 5-6 места едновременно и ще пътува 100 км до едната работатта, за другите да му мисли.Хайде да му е честита мечтата - да е роб на банките. То и тук май са я постигнали тая мечта доста народ.

гладни кокошки просто сънуват та и така въстание...то и на Уолстрийт гледам страшни въстания...)))

В командировка съм и днес специално минахме с познати от там, да видвидим кво става. Смешна работа-нищо особено събиране, а не митинг - за мащабите на Москва, която е реално около 25 милиона с Подмосковието, 25 и даже 40 хил. е просто смешно!!! Все едно в София да се съберат 1000 души. На фона на огромните размери в Москва "мероприятието" на измислена опозиция изглеждаше смешно.... А иначе изборите бяха перфектно организирани - без изми8слени опашки, среднощни бардаци и НОСЕНЕ НА ИЗБОРНИ КНИЖА ОТ УПРАВРЯВАЩАТА ПАРТИЯ по домовете за уточняване на резултатите. Вълнува се определена група хора, защото има кой да им плати - те бяха казали, че ще правят такива протести и преди изборите.

защо не си останеш в москва а си в командировка????тези ги разправяи на баба ми от левуново за това колко руснаците обичат евреина путин и хомото медведиев .метлата ще баде много голяма в кремал,руснаците се осазнаха накрая че докато олигарсите от евреииски произход ги ограбват безмилоснно за тях няма бадеще. може ли някои от знаещите в форума да ми каже поне едно име от управляващите в момента руся да не е евреин или жид?????????????????????

Кво блещиш с пяна на устата, бе платен драскач. Аз ходя на доста места в командировки. Не знам къде е кремАл, но съм бил в Кремъл. А метла имаше и българия, само че въшебниците от нашия ЦИК всичко преиначиха.... нагласиха резултатите в големите градове , а като видяха че в София има проблеми направиха преброяването пълен бардак и робарските председатели си отнесоха протоколите и чувалите с бюлетините по домовете... В коя държава сте виждали такава мутренска перверзия. Така първо измети у вас!!! Нито янки, нито руснаци ще дойдат пак да освобождават от мутрите!!!

Много червени знамена има всред протестиращите. И кой ги води - Касянов, бивш мин.председател уволнен от Путин за корупция, про западния Немцов/ нещо като Яне Янев в съответния мащаб/ и железния комунист Зюганов ... вечни и неудачни борци за власт. Цялата тази опозиционна трупа дава политическо представление, платено щедро от САЩ, с гост - режисьор Хилари Клинтън.

Моля да не принизявате нашия изпълнителен продуцент мадам бившата лейди намбър уан( известна в предишна роля на рогоноска на саксофонист от една Бяла дача и съперница на млади дарования като Моника Духайнски). Тя не е гост-режисьор, а изпълнителен продуцент и дистанционен кукловод...

Защо сменихте глагола... бунтуващи... колко скромно.... въстанали.... ето това звучи гордо по американски... целият свят е въстанал и иска американския начин на живот... че даже и мюсюлманските братя...

и като зажевее целият по американски от коя държава ще гребат ресурси.Ти за какво мислиш се навират в Русия,заради ресурсите и естественно.И не ни набутвайте в очите този американски начин на живот,гнусен е вече и намирисва.

говори за себе си.Недей да си сигурен какво искат "мюсюлманските братя" , че да не си изненадан после,ако си жив,дай Боже:)

И там е като при нас- пълен ЛАЙНАРЛЪК.

Какво заглавие, какъв патос! Да пишеш "въстанаха" за тия хилави протести от по една шепа хора в тези огромни градове, не е просто демагогия, а елементарна дезинформация! Човек трябва да е луд, за да протестира срещу партия и ръководител, които увеличиха доходите на населението от три до десет пъти за последните пет години, въведоха такива стимули за различни категории граждани, каквито няма в нито една европейска държава. Ясно е, че западняците са хвърлили милиони евра и долари в организацията на тези изстъпления, а са постигнали смешни групички от полупияни завеяни хорица, и те самите не знаещи къде и защо се намират... Най-голямата пародия е, че сега западът плаща на зюгановите комунисти и смешните либерасти, срещу които ужким водиха студена война, както и доста горещи войни досега. Пълна порнография ...

Абе хора, някой да земе да усмири тая Аврора. Аз лично се превивах от смях на поста й, та още не мога да си поема дъх! Аврора - нашият уникален феномен във "форумната пълна лудница"! Абе кой дава пукнат грош за тези демонстранти бе Ейври?! Не виждаш ли колко са я окъсали сами по всички линии.

Пиши по същество, а не ни занимавай с физиологическите си проблеми.

1. Пишете с много уверен тон за неща които очевидно са Ви не съвсем ясни 2. това е ная големия митинг в Русия за последните 20 годин 3. на него се нямаше нито един пиян човек. Мисля, че никога не бях вижда по голями концентрация на интелигенти и абсолютно успешни хора на квадратен метър 4. Не Путин увеличи доходите на руснаците а цените на петрола. Путин по скоро не им даде да ги увеличат пропорционално на цените на петрола, тъй като по голямата част просто открадна- той и неговата клика. 5. Никой не плаща на комунистите и не ги възриема като опозиция. На изборите опозицията не беше допусната до участие 6. Руснаците са ужасно недоволни от управлението на Путин и възприемат резултатите от изборите като лично оскърбление тъй като бяха нагло свалшифицирани

Дреме му на някой, че изборите били сВалшифицирани! Важното е , че не са сФалшифицирани. Изобщо, учудва ме, защо смяташ, че неграмотник като теб е упълномощен от руснаците за свой говорител. Прави изявления от свое име. Руския народ сам си изразява мнението на изборите. Недоволни има винаги. 3 до 7 процента от хората средно са със сексуални отклонения или сексуални малцинства. Ако те излязат, тогава на площадите в Русия ще се съберират до 10 милиона. Но те не са мнозинство и няма да е по тяхната. Русия е 140 милиона плюс до 30-40 милиона мигранти. Мнозинството диктува политическия климат в страната. Това се нарича демокрация. Другото си е жива педерасия.

А кой вдигна цените на петрола - определено не е ББ. А Путин и Уго Чавес са приятели :). и знаеш ли колко процента от нефтения пазар държат?

Май за убийството на един руснак от техния вариант на цигани наскоро имаше доста по-големи вълнения. Ако въобще следите новините им.

Няма ли Путин, ще заприличат на пропаднала "демократична"България.

Естествено, че им е неудобен Путин- защитава руските национални интереси , Запада е в криза и му трябват ресурс на аванта. Колониите не са вече толкова много. В Русия обаче нефт и газа- бол. Затова се опитват да клатят лодката със стари пинизи.Само че номера тук не минава. Чекистите са тръгнали да им преинсталират системата , бунтове в техните страни -" Ние сме 99 %", "НЕ на корпоративния диктат", "Спрете печатницата".

И най-после и руската държавно КГБ-истко Путинска мафия, глътва все повече вода... Дай боже и да се задави за винаги, та да се отърве от това ново пост комунистическо иго и великият руски народ страдалец...!!!!!!

Много неУМЕН си пич!!!!

А на нашия народ страдалец дали някой изчисли загубите от гнусната лъжа за атентата срещу Папата. Каквото ни е нужно, това правим. Да живеят наивниците, защото от тях имаме най-много сметка.

Русия - 145 млн. жители Москва - 10,5 млн жители За каква демонстрация от 40000 говорите. Най-вероятно това са клакьорите на САЩ!

Официално гласували за партията на Путин 32 милиона. Колко ли са без шмекериите? И кой дава информацията колко хора протестират? Медиите на управляващата партия?!?!?

Дори и най-големите русофоби трябва да признаят, че тези протести твърде много намирисват на подклаждани и инсцинирани действия. Новият Св. Ред не търпи силни нац. правителства. Меркел заслужи признанието за политик на годината (или каквото беше там), просто защото засвидетелства своята лоялност и послушание към световните кукловоди. Съперникът пък на Саркози беше изработен по най-простия и ефикасен начин - римейк на случката от Райската градина...

Имай впредвид,че във форума има и прости хора,дето не могат да те разберат.

Адски е дразнещо, но е истина. Лидерите, които проявяват максимално държавническо мислене, рано или късно, задължително им виждат сметката по принципа "Може да не е вярно, но ни върши работа" Това е още повече истина за страни, които разполагат с много природни ресурси. Нали не е неободимо да давам примери за позорни постъпки за 21 век. Дори нямат и чувство за срам, когато истините излизат наяве, а пък жертвите нямат значение. Народът като "матрял" .

Дай пример за протест от последните години, който да не ти намирисва. Или всички управляващи по света са кристално чисти, добри и справедливи и хората излизат да ги бият и убиват само защото някой от другият край на света им бил казал. Интересно кой ли пък направи всичките аудио и видео записи за нарушенията или 'подучи' свидетелите. Смешни сте!

и какво като протестират...имат право, правят го. навсякаде по света хората протестират...смешно било- вие сте смешни страхливци които ги е страх да си изразят мнението. и какво - без путин русия сте изчезне от картата на света? нали е велика страна? толкова ли няма друг свестен политик в тези 150 милиона? хаиде стига сте целували задници на този и онзи, нормално ли е един човек да коли и беси до гроб, и в други страни хората имат висок стандарт на живот но без авторитарни режими...

Да си спомним за индианците, алкохола, герданчетата и оръжието.

По-будните руснаци си казват,че не може вечно да ги управлява бивше ченге и чист комунист,какъвто е Путин.Рано или късно това ще се случи.Важното е да не се връзват руснаците на приказки за западна заплаха или нещо подобно,изречено от двамата "снажни" лидери.Не може на българи,румънци,поляци,чехи и др. да им писне от комунизъм,а пък на руснаците да им е все едно.Путин и путиновци трябва да си отидат без ексцесии и смирено,за да няма жертви.

Много си прав! Време е ченгето-комунист Боко Великият Рапон да се маха!!!!!!

Дааа!Така,така.:)

Стига да не бъде заменен от хамстероподобни русофили.

И Буш старши е ченге, според нашите аршини.

Едното джудже отпред, а другото отзад. После смяна на местата. Барем за разнообразие да включат и Снежанка - дори и да е Тимошенко с черни прашки.

Дано руснаците да не се оставят да бъдат прилъгвани с приказките на цар Иван Грозни, на цар Ленин, цар Сталин.......цар Путин, че Русия е обградена от врагове и затова защитайте статуквото, тоест-и царя и строя му (диктатурата)

абе господата отвуд океана да престанат да си врат гагата навсякуде зачтото накрая някоъ чте им я ссчупи *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Русия няма комунизъм отдавна, управлява се от еднолична партия, окупирала всички властови позиции и по това прилича на българия, руснаците от днес имат вече гражданско общество, младите не искат да им фалшифицират гласовете по време на избори, а при нас това беше масова практика, около 15-20% от вота е изфабрикуван, но хората си пасуват.

или спомня ли си колко бяха протестиращите в Англия, САЩ, Франция ...... Те за какво протестираха? Къде е тука манипулацията. В България бяха ли фалшифицирани изборите или не, и доколко това е не или да.

и тук бяха фалшифицирани ама никой не протестира и всичко ще се потули затова ние никога няма да сме народ а сбирщина от етноси .Вижте Гърция ,Западна Европа сега и Русия а ние....боклук

A бе стига с тея американци, бе! Bиновен им някои на алкашите, че са такива непрокопсани некадърници и не могат да си оправят собствената мизерна държава!

Виждам тук, че има много образовани хора, та затова да питам: Що е това либерализъм, а нео либаризъм?

Либерализъм , разбирай грубо пазарна икономика (ама наистина, а не псевдо) с ниски данъци за богатите и малка намеса на държавата. смяташе се че работи много добре в САЩ...докато се оказа че не работи и дойде Рузвелт...който увеличава намесата на държавата да разпределя ресурси от богати към бедни. КОето работеше добре, докато се оказа че не е точно така - щото стана. полицейщина, за всяко нещо държавно съгласие, правила, разрешителни, което дава тласък отново на либерализмът като идва Рейгън който казва "Държавата не е решението а проблема" и намалява нейната намеса силно...тоест отново либерализъм, но за да е по интересно е наречено неолиберализъм....Така се разбира (много опростено) в САЩ. СЕга Обама действа fотново в стил Рузвелт - та нищо ново под слънцето.

Според мен, по интересното е, че ЛИБЕРАЛИЗМА И НЕОЛИБЕРАЛИЗМА се оказаха ПЪЛНА УТОПИЯ!!!! При тях се оказа, че БЕДНИТЕ СТАВАТ ПО-БЕДНИ, БОГАТИТЕ ПО-БОГАТИ, а държавите / или по-скоро гражданите на държавите / стават хипер задлъжняли към БАНКИТЕ!!!

Най-общо либералите подкрепят конституционалността, представителната демокрация, свободните и честни избори, човешките права и свободата на религията. Неолиберализма е по-скоро икономически модел, който се основава на по-малка роля на държавата във всички области на общественият и икономически живот. Това се изразява в по-голяма свобода за бизнеса, свобода на движението на капитали, по-ниски данъци, прехвърляне тежестта за някои социални дейности, като пенсии и медицинско застраховане например, върху бизнеса и т.н. Прилагането му води до по-бърз икономически растеж, но неразумното прилагане в областта на финансовата дейност може да е опасно, както се видя по време на икономическата криза от 2008. Някои слагат неправилно паралел межди глобализма и неолиберализма, може би защото глобализма е немислим без либерални закони за бизнеса и движението на капитали. Както всеки мощен инструмент е много полезен, но и много опасен, ако се използва неправилно.

Доста си далеч от истината!!! Това са двете имена на една и съща система, измислена от ОЛИГАРСИТЕ, за да ги обслужва САМО и ЕДИНСТВЕНО ТЯХ!!! Колкото по-малка власт има самата държава, толкова ПО-ГОЛЯМА ВЛАСТ ИМАТ ОЛИГАРСИТЕ!!! И "красивият" живот, който направиха на западняците през последните 60-тина година, отново беше в техен интерес, защото обществата задлъжняха КОЛОСАЛНО отново към същите тези ОЛИГАРСИ! С няколко думи - това е НАЙ-СБЪРКАНИЯТ ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ ЗА ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА!!!

Русия остана последния бастион на комунизма. Трудно ще се измъкнат от него руснаците. Вече почти 100г ги мачкат комунистите, макар и предрешени в различни партии. Вече няколко поколения са с изкривено мислене.

Соня, това мислене на руснаците не е от 100 години. От много по-отдавна е.Те винаги са знаели,че има там горе един,който мисли най-правилно и каквото той каже това е най-вярното. Първо е бил царя,след това Ленин,Сталин,Хрушчов,Брежнев,Горбачов,Елцин и сега Путин.Ще ти цитирам едно изказване на главния прокурор на Русия: "Нима Путин може да бъде неправ."

Ми то в България положението е същото!!! Комунистите ни мачкат и не спират, под различни форми - първо СДС, после БСП, пак СДС, НДСВ, БСП и сега ГЕРБ!!! БАСТА! Трябва да ги спрем! Събудете се е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е!!!!!!!!!!!!!

Тук някакъв демосрат по болшевишки казва , че щом е посочено , че в митинга участвали 40 000- значи толкова....Естествено, че ще раздуват, щото иначе няма как да си оправдаят милионите долари зад граница прахосани за нищо. Офицалното съобщение на московското МВР е за 15- до 20 хил, видни и от репортажите. А в Москва живеят над 9 милиона .....Проблема на демосратите е ясен - ако не успеят да гепят като при Елцин природните богатства на Русия , нищо хубаво не ги чака, защото няма да могат да поддържат стандарта на Запад , там вече протестират срещу Системата и хората ще ги свалят от власт , а с това и няма да има лапачка. Само ,че в Москва управляват чекисти , а не предатели като Горбачов и пиянцата Елцин. И там е проблема .

като тебе,най-напред ,още преди да почнат да чаткат глупостите си,трябва да се научат на елементарна почтеност!Ясно е казано,че в митинга участват 40 000 недоволни,докато ти говориш за 3 пъти по-малко,понеже имало и КГБ-ейци!Елементарно е и това,да внасяш американско участие,защото русите са буден и интелигентен народ и не е необходимо да им оказваш давление и парична зависимост,за да се изправят срещу злото ,което ги притиска в родината им!

Това,което се мъчат, да правят в Русия,е както беше у нас.Плашаха по някой долар,за да подскачат,на площадите.И какво стана? Прахосахме си държавата си.Прокудени бяха, близо милион българи,предимно млади хора,за да търсят препитание в прехваления запад. Грешка,голяма грешка,ще направят хората в Русия,ако тръгнат по нашия път!!! Хора на Русия! Осъзнайте се о време! Спрете тези ненужни демотстрации! Те са платени от американската администрация. Пазете Русия от упадък!!! Защитете Путин!!!

:) Проблема на Русия ще дойде после, когато всички се осъзнаят след твоя коментар и примерно милион българи се втурнат от Лондон, Бостън, Виена към Москва. Ако се направи и превод милиони хора ще се натоварят на влакове и право за Русия, даже Сибир ще се пренасели:):):)

В Русия са се вдигнали 30 хил. души и предричаме арабска пролет, в България, когато излязоха толкова народ, няма и 2 седмици от тогава, беше, че все едно нищо не е станало. Сега нека сравним Русия - 150 мил. и България - 7 мил.

Гледайки колко Иванчовци има тука, то по-добре да се прекръстим на Маларусия. Не ни беше достатъчна тази 70 годишна гавра и изнасилване, още искат.

явно и неб са те....пич!!!!

Много им се ще на амерканците да спретнат една цветна революцийка, по сценарий от Украйна, Грузия, Либия или Тунис... Ама ще стане на куково лято, или когато цъфнат налъмите. Дори и по западните канали, които много обичат да представят митингчета от няколко стотин демонстранти за "многохилядни протестни демонстрации" се виждаше ясно, че протестииращите, дори в Москва, са шепа хора, жалка и вяла работа. В Москва, която е 13 МИЛИОНЕН ГРАД, , я имаше 5-6 хиляди, я не. В Петербург протестите бяха още по смехотворни - няколкостотин протестиращи. Западните телевизии в такива случаи винаги пускат кадри снимани от съвсем ниско, от височина на човешки ръст примерно, защото така и 50-100 човека изглеждат много. Въпреки това, в някои по-невнимателно снимани кадри се вижда, че протестиращите в Москва са един файтон хора. И просто да напомня - Русия е 150-милионна държава. 5-10000 хиляди протестиращи в 13-милионна Москва са като 50-100 човека в София на жълтите павета, даже и по-смешно.

Абе обяснете го по ясно бе:Руските комунисти на Генадий Зюганов със Путин ли са,или против Путин?Щото руските комуняги са най-голямата опозиционна партия!Те заедно с"прозападните"опозиционери"на Немцов ли са,или и против Путин и против Немцов!Абе къде е рускинята от нашия форум да обясни кой,кой е в Русия?Ей тая рускиня бе,когато най-много трябва нея я няма!

на пратеста е!

Питате, съобщавам. Зюганов е против Путин, та да спечели Путин. През 90-те години беше срещу Елцин, вместо да бойкотира референдума за разширяване на пълномощията на Елцин и да го провали, участва, та Елцин да спечели. Пак тогава Зюганов пееше, че Западът ще купува чиста руска вода, защото идвала водна екологическа криза. Е, Западът не купува вода, а нефт и газ. Зюганов е за социализъм, защото бил комунист. Зюганов е за да става обратното на целта, която обявява. Затова са го цанили.

Това някакъв бъзик ли е,или говориш сериозно.Зюганов"провокатор"ли е,или чисто и просто карък?

И какво ги интересува това милиони българи?

Хиляди въстанаха.... де ги видяхте хиляди... гладни кокошки просо сънуват... американски марионетки - да отиват в американския рай....

Важното е, че потрошиха хамериканска пара......

И комунизма и капитализма са измислени от Великия Архитект/Луцифер/, е казал Цвятко Цветков. От една и съща група обожествили се люде. Споровете са излишни...очакваме новата алтернатива на обществен строй...до тук всичко се изчерпа.

новата алтернатива?...дано не е матрих....

Много българи копнеят за някой нов батюшка, който да ги обяздва и да им дава сенце. Обяснимо е. Изборът между това да те обяздват мутри или да те обяздва един гнусен диктатор, не е чак толкова трудно предвидим. Проблемът е, че когато те обяздва диктатор сенцето рано или късно свършва - няма кой да го коси, няма кой да произвежда коси, нито пък кой да ги източва... А въпросът с мутрите днес ни го показва за пореден път руската опозиция. Надявам се да изметат кагебисткото котило! Поне толкова!

Егати цирка става в Наша Раша. От комунизъм през тоталитаризъм/мафия обратно към комунизъм. От трън та на глог. Важното е да има водка. Путин се уплаши, че му е дошъл реда след Садам, Мубарак и Кадафи и сега до всеки протестиращ стоят по двама милиционери. Харашо таварищ Путин. Дерзай, че не остана. Както казваше сенатора Дж. Макейн - "като погледна Путин в очите и виждам 3 букви - K-G-B". r

Онази мумия Маккейн?:)))) Той е някакво изкопаемо от задния двор на Буш:))) Много е зле и добре че загуби т.е той нямаше как и да спечели, никой не желае разни изкуфели старци да го управляват. Събрали се 25000 и всички пляснаха с ръце , че Путин ще падне:))))))) Ха ха, колко сет жалки в злобата си. За него са гласували десетки милиони хора, а само някакви си 25 000 решили, че той трябва да си ходаи. Очаквам митинг на привържениците му и тези платени американски агенти опозиционерите да бъдат издухани веднъжа завинаги:)))) Немцов е вреден предател за Русия!

Кой пък е Горбачов?Един велик предател,който се изхранва с плюене срещу Русия.Видяхме какво направи с Русия.

Чета коментарите ви, драги българи, и ми дожалява за нашата държава. Та сред нас има толкова поддръжници на Путиновата партия, като процент от населението, колкото в Русия. Толкова ви се иска да вярвате във велика просперираща Русия, че славословите Путин чак истерично. Ние май наистина сме повече русофили, отколкото българи. Протестиращите били по-малко, отколкото в САЩ, пишат някои. Ами как иначе , руснаците НЕ са научени да протестират, те са свикнали да слушкат. Това, което се случва е симптоматично. То доказва, че управлението с желязна диктаторска ръка вече и в Русия не е желано. Нещата ще се променят, колкото и да не им се иска на някои.

Скъпи Холи, Сред като според теб Единна Русия не трябва да е на власт то тогава кой? Другите партии ЛДПР и Справедлива Русия имат много близки до Единна Русия възгледи и в повечето случаи подрепят политиката на Единна Русия. Остават единствено комунистите като реална опозиция. Да разбираме ли че ти като представител на американските интереси искаш комунистите да дойдат на власт? Ако е така то действително комунизма не е загинал а е емигрирал в сащ - логично заключение нали?

Ти явно си по-запознат от мен с политическата обстановка в Русия. Може би наистина засега управлението на Путин няма действена алтернатива. Аз не претендирам, че разбирам от политика. Само казвам, че диктатурата не е добро управление и че в Русия също вече все повече хора започват да го разбират. А лумпените и комунистите, националистите....те винаги са част от пейзажа. Но не са само те.

От написаното от теб много добре се вижда , че въобще не познаваш РУСНАЦИТЕ! Страдаш от типичната българска болест наречена "специалист по всичко":))))

Тази болест наистина е опасна, но .... вуйна ми е Перм. 2- милионен град в Урал. С нея мно-о-ого сме разговаряли за Русия, СССР и руснаците.

И на мен ми ставаше тъжно, ама вече ми е все едно. Хора с изкривено мислене или с изобщо липса на такова в БГ колкото щеш. Но най-дразнеща е измекярщината. Хора без национално достойнство, болшевики и руски дудуци с лопата да ги ринеш у нас. Войнстващи и виещи срещу всеки, който не мисли като тях, дори и срещу човек като теб, който просто възпитано изразява мнението си тук.

Тези крещящите искат да подарят Русия на САЩ,за да могат да правят каквото си искат по света.Голямо множество -в милионни градове излезли 10,20,30 или 40000 души.И през Втората световна война е имало такива предатели,които са служили на германците и дори са убивали руснаци.

Хайде,бе готини,осъзнайте се,дори Горбачов ви призова-изборите са нелигетимни,какво чакате?! Стига комунистически лъжи и постановки!!!Кой всъщност е Путин-едно малогабаритно джудже от екс-службите,по неговата воля ли ще се развива Русия-тази всемогъща и велика държава,с толкова свободолюбив народ?!

Поредният специалист се е из*кал, пардон, изказал:))) Комунистите може и да лъжеха за някой неща, НО за капитализма казваха цялата истина! Сега сте по-добре според мен, радвам се на УСПЕХИТЕ НА ДЕМОКРАЦИЯТА!

... нЕма втора..Ние затова я следим изкъсо. Ако нещо не им е ясно, тук има достатъчно консултанти.

хиляди протестират а МИЛИОНИ ГО ПОДКРЕПИХА! Работата е ясна: гнусният режим на Вашингтон и ЦРУ се опитват ако може да съсдават нестабилност, щото откакто Путин е на власт хич не им е удобен.

Интересна работа е това руската опозиция. Например комунистите на Зюганов поне 15 години спаха блажен сън в руската дума. Сега след като Русия стъпи на крака се показаха на хоризонта. Когато бомбандира сърбите къде беше Зюганов май се търкаше в нечия кълка. Понеже сега Путин ги нахрани и зализаха косъма тръгнаха да се правят на опозиция. Много пошла работа е това съвременния комунист Зюганов !!!

Зюганов нямаше шанс да спечели избори в Русия защото всички олигарси бяха срещу него. С огромните си финанси те купиха 2рият мандат на Елцин макар че Зюганов водеше в проучванията. Избори се правят с пари огромни пари комунистите в Русия не разполагаха с такива на времето сега нещата може и да са се применили незнам.

Те ако знаеха тук какво фалшифициране беше, щяха гузно да замълчат:))))