На жълтите павета ”Боят настана, тупкат сърца ни”

Протестът в София тази вечер премина под засилено полицейско присъствие. Обстановката бе спокойна. Протестите в Пловдив се превърнаха в трагикомедия.

Обратно в новината

Коментари - На жълтите павета ”Боят настана, тупкат сърца ни” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе стига сте се правили на ударени, че Варна протестирала против управлението на страната, вселената и всичко останало. Всички разбрахме, че Варна протестира срещу ТИМ и тяхната маша Кирил Йорданов!

Най-после някой да го каже в прав текст!

Аз протестирам, но също съм против това, което се случва на Орлов Мост. В неделя нямаше подобни неща, някой има сметка да изкара протестиращите такива. Нека се събудим и работим всички заедно за промяната, защото тя е нужна, това е факт.

По-принцип,такива идиоти като вас са опасни,и си плачат за стаи с тапицирани стени.

по фашистки. Крайно време е за отваряне на концлагерите.

Най-накрая адекватни действия на МВР. Какво ги бяха оставили 30-на пияни лумпена да блокират Орлов мост и да тормозят целият град. Да протестират като искат, но без да нарушават правата на другите!

Абсолютно съм съгласен с BlackStar ...... ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ДА НИ РАЗДЕЛЯН ПО ПАРТИЙНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ. Кастата на политиците да се отива на съд... за злоупотреба с власт. Сега се "питат" откъде да вземат пари за вдигане на пенсиите, маичинските и т.н. Спокойно, като ги изметем и разледваме делата за корупция, парите ще се намерят... бъдете сигурни в това. В неделя сме пак на протест.

само потребители на бюджет протестират - ами те протестират срещу работещите, които изработват бюджета. защо не кажат, почасова ставка, ежеседмично дисциплинирано заплащане на труда, контрол на робовладелциите от "отговорния национален капитал", които измъкват лични печалби на базата на робски труд. за да дигнат разните пенсии и обезщетения , трябва да сдерат 100 кожи от работещите. я по-спокойно

Не намесвайте децата в мръсните игри на кмета

100 човека , половината пияни-заляни ще блокират живота и движението на десетки хиляди- е искам да го видя това в западна държава. 10мин. бой и арести и нема никой. така се действа за благото на мнозинството, а тука едно естремистко малцинство се е качило на главата на всички.

Прав си, колега. Подкрепям напълно. !00 човека, узурпирали държавата ни с далавери, предателства, кражби и инфилтрация на продажни политици и медии, блокираха живота на всички ни тук. Само че, макар и тези мижави протести да са лъч светлина в тунела, те никак няма да са достатъчни, за да можем ние, обикновените хора, да си върнем държавата от мафията. Просто мафията не е местна, за да е досегаема, а е световна. А това означава много и много търпение и работа в правилна посока. Не е въпрос на дни или месеци.

Вицепремиерът Симеон Дянков хвана гората. Според най-новия слух в балканското градче финансистът се преселва там. Същото се говори и в коридорите на финансовото министерство от няколко дни. От вас чувам за подобно негово намерение! Това заяви вчера вуйчото на вицепремиера в оставка Симеон Дянков - Бенко Вълев, който е и кмет на Априлци, по повод слуха, че финансовият министър ще се заселва в хотел "1876" в общината. Хотелът в кв. "Зла река" е собственост на "Екопроект - Априлци". Дянков притежава 49% от дяловете, а останалите 51% си поделят 58-годишният Вълев и майката на министъра Румянка Вълева-Таулова (64 г.). Тризвездният хотел е регистриран на символичната дата 08.08.2008 г. Той разполага с 18 стаи и два апартамента, 50-местен ресторант, параклис "Св. Георги" с камбанария, два басейна, зоокът, рибарник с пъстърва, лятна бирария с 50 места, действаща автентична тепавица и зеленчукова градина.

Благодаря за информацията, ето още една дестинация за туризъм през уикенда, когато времето се затопли...:О)))!

Искам да питам варненци: купен ли е кметът Йорданов от ТИМ? Защо не се говори и прави нищо срещу тази мафиотска групировка ?

Hе се прави нищо срещу тим, защото на никои не му стиска. Oктоподът си е изпрал парите, легализирал си е бизнеса, купил си е банки, авиокомпания,предприятия, хотели и си е пуснал пипалата и се е окопал в цялата държава. Oсвен това не е един човек, а цяла структура от бивши морски пехотинци, т. нар. "тюлени", каратисти и т. н. боико не можа да се справи с тях, но затова пък средствата се насочват в бургас, а не към Bарна. 3а тим се говори все под сурдинка и се намеква, че мафията си е купила държава.

И АЗ БЯХ ТАМ ВЕЧЕ СЪМ НОВ ЧОВЕК

Целта е да се опорочи справедливия протест на хората. Това се прави от защитаващите съществуващото положение. Лумпените са платени. В неделя ще излезе НАРОДЪТ.

Хора разберете, че докато се делим по политически, психически и спортни признаци нищо няма да се получи. Трябва да се даде урок на парламента, да разбератче всички сме български граждани и не може едно добро положително предложение, да не се приема само защото е направено от опозиционна политическа сила. Визирам не само този парламент, а всички минали досега. На този филм се нагледах 24 години и защото живеехме в него затова сме в това положение. Докато сме орел рак и щука няма да имаме напредък, а може и по-страшното да се върнем векове назад.

Хобаво нещо е идеализма. А това, че до парламента имат шанс да се докопват само и единствено машите( това е един инструмент, с който се рови в жаравата) на икономически субекти с определени финансови интереси, как ти влияе?

Браво !

Докато хората протестират срещу непосилните сметки за тока, кмета Тотев вдига данък МПС с 33% от 1-ви Март ! Това е АБСОЛЮТНА ПРОСТАШКА ПОДИГРАВКА С ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ !!! ТОЯ Е СЛЕДВАЩИЯ ! ОСТАВКА !

Преди да се занимавате с Тотев, кажете нещо за Гергов, за това как ви открадна Панаира...

Браво ! ------- Нали Видяхте Разговора на Сан Пиетро вчера ?! (И най-вече - Посланието в края на Първото прощаване на живо !)

Тия протестиращи взеха да ми писват. Никой не знае за какво протестира, ама много го кефи да крещи като чобанин.

Е, сега по нощите къде аджеба да Ви търся Жан ?! (Рено ррразбира се) - та по розовопантерски да Ви каже (с нежното-му гласище) - 'хохоба !' (...относно Необходимия за прочистване ушите/очите-Ви шампоан)

снощи го гледахме в новия сериал- много остарял го направили, а и пистолета му малък.

знаят знаят пиаре и искания изписаха и сто пъти обаче да ги повторят папагали като теб пак ще пишат глупости по форумите.

НА РЕВОЛЮЦИЯ

Боят настана -"ВЗЕМИ ОТ КРАДИВИЯТ И ЛИЦЕМЕРЕН РАБОТОДАТЕЛ РАЗДАЙ НА БЕДНИТЕ И УНИЖЕНИТЕ". Докога ще работите за жълти стотинки?

Ако обложат "крадливите работодатели" с по-високи данъци да не мислиш че ше ти се повиши заплатата ? Те няма да си намалят печалбата а ше намалят твоята заплата за да си покрия разхода.

Точно ти знаеш как. Не ни заблуждавай. Щом ни подвеждаш с фалшивия път, значи знаеш верния. Ами с контрол върху печалбата. Но не контрол от фин. мин., защото фин. мин. пълни бюджета с данък върху печалбата. Т.е. фин. мин. иска големи печалби = големи данъци. Но големи печалби се постигат и по китайски -с ниски цени и гоооолям оборот (в производството). Само че това не е приоритет нито на частника, нито на мин.фин. С големи прчалби от никакъв оборот частникът си спестява и доста зплати, нали? А мин.фин се интересува само от преки пари. Май народната власт не е много лошо нещо, а?

Тоя ЛУМПЕН иска НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ И ЕКСПРОПРИАЦИЯ...

селенията не миряса -тия жъпти павета много ги дразнят и все си намират причина да си отъркат цървулите там. бегайте по баирите на дедо си.какво ми ходите напред-назад само по жълтите павета.от това няма да станете по-красиви.

всички сме от село.

Всяко чудо за три дни-старите лапачи вече се подредиха за ново лапане .

Ал

Върти ми се една идея: ПУБЛИЧЕН СЪД Тъй и тъй хората се събират всяка вечер, а е време да почнат да се намират виновни за положението... Та може би е време да се прегледат ПУБЛИЧНО делата на разни емблематични личности като Доган, Станишев, Борисов, Кунева, Цветанов, Саксобурготски, Велчев, Софиянски, Костов и т.н.

Tова ми прилича на народен съд или на вартоломеевата нощ.

Този път си прекалил и с хапчетата, и с наркотиците, и с алкохола наведнъж! Жив ли си още?

Нюрнберг, Колега. Нов ! - Без санкюлотщини и якобинщини моля ви, Хора !

Kолкото и да не ми се иска да го напша, това си е ....българска работа. Xаос, лоша организация, неясни идеи, които даже не могат да се формулират, камо ли да се изпълнят. A наи- лошото е, че политическият елит, които трябва да се справи с положението се е паникъосал и от страх не знае какво да прави.

Комай Казахте повече, отколкото Вие-самия разбрахте че казвате. (Браво !)

Какъв ""елит"" бе, дядо Йоцо - банда грабители, убийци и унищожители на българския народ. Ти верно си сляп, ама не физически, а умствено. Егати нещастниците.

"На жълтите павета Боят настана, тупкат сърца ни АЙДЕ БЕГАЙТЕ СИ У КЪЩИТЕ ПО СЕЛО, НЕ В СОФИЯ ;-) СОФИЙСКИТЕ ЛУМПЕНИ, В КРЕВАТА ;-)

Гърците не си играят на шикалки като нас - осъдиха кмета на Солун на доживотна за корупция! Кога и в България така???

имам ново предложение, нека народа да се вдигне и накараме политиците да върнат всичко откраднато на народа, повярваите ми че ще има не само за нас но и за нашите деца, представетеси 1.5 мл които доган открадна от огледалото, само с тези пари колко семеиства ще могат да имат нормален живот, да не говорим за милярдите, иначе тези протести вече се изчерпаха и се вижда че до промяна нема да доведат, сега е ред ние да вземем от комунистите така както те взеха от нас и дедите ни.

Точно това трябваше да повярвате всички - "крадливите политици" са просто едни добри оратори - добре платени адвокати - на онези, които са виновни за сметките ви за ток и за обедняването ви изобщо. Те са лицето и гърдите, както и инструментите за вашето унизително премазване. Сега вашият гняв се пренасочи от източника (монополите), към техния инструмент (политиците). Вие стоите мирно на улицата и противостоите на армия, която превзема територии. Но армията(политици) има свой владетел (монополите, наричани благоугодно инвеститори). А вие сте си и армия, и владетели. Зад вас няма никой, освен вашата нищета. Сега ви заблуждават, че сте постигнали победа - помислете все пак в какво се изразява вашата победа и пак решете дали е така.

УВО, служба не остана. Напред народе, скоро ще се видим! :)

В ход е лумпенизация на протестите ... всичко върви по план

То това е от първият ден!

Не наричайте протестиращите наркомани и лумпени! Това са децата на прехода-родените след 1990г, дайте си сметка колко е цъфнала и вързала държавата ни за тия 24 години "демокрация"щов децата й излизат на протест с исканията ни от преди 24 години((((( Вместо да ги обиждате, преклонете им се до земи,че имаха куража да се изправят очи в очи с мафията ГЕРБ сдаде власта именно от страх от мафията, БСП не иска да управлява по същата причина Просто ако някои държави си имат мафия то у нас мафията си има държава!

Брато, щом и ти се отвинти, спукана ни е работата:-)

Ха добре Дошъл сред Всички-Нас, Макгахане ! - Я сядай тук да Пишем как-Точно Имаме да Говорим Всички-Ние в петък от 14рм наше време ! Как къде ? - На срещата на Дондуков зер. По Интернет. (И никакво - с таковата напред ако обичате.)

То е ясно, че повечеето са лумпени и пияници ... вижда се с просто око. Но това не е проблемът. Проблемът е, че са няколко хиляди, а се опитват да се пердставят за 'народът' ... това е насилие на малцинството над мнозинството! Останалите работещи, честни хора не желаем тези полуграмотни (но адски нагли) лумпени да ни казват как виждат те в бляновете си 'справедливостта'. За това си има Конституция и закони. Иначе, ако всеки започне да излиза на улицата по всеки въпрос, докъде ще стигнем?

Тъй като приказваш, виждал ли си протестиращите поне? Направи си труда, иди на място, виж: голяма част са стегнати, спретнати младежи, някои възможно и ученици от най-горните класове. Ръководителите на протеста са също 30-40 г. хора. А ние нямаме време и да видим как те влагат енергията си и залагат здравето и живота си. Там се кове истината и се прави историята, а тук дори и совите не са това, което са.

Не знам дали сте Декември, или редови декабрист.... ...но не считам за уместно да обиждате близо Три Милиона Българ(к)и кумулативно. Докъде Ще я Докараме, питате ?! - Елементарно, Колега ! -----над Цяла България - Чисто Небе !!!

Душка, телевизионният екран, не е "просто око", а много хитро око. Виждаш, това, което бтв иска да виждаш.

НА ПРОТЕСТ КАТО НА ПАНАИР. НЕЩАСТНИЦИ

ти какво искаш с автомати ли, герберче нещастно. Гнида провокаторска. На изборите ще Ви върнем по селата, там на местна почва народа да Ви обгрижва.

Защо обиждаш човека така бе? Кои сте вие, дето ще връщате ГЕРБ в селата? Да не би ти да си БКП олигарх? Ако да - то тогава ти трябва да се върнеш на село. ГЕБР бе създаден в София и в големите градове, за разлика от БКП.

Правилно-селско-циганска работа !

"Действията на служителите на реда не затрудниха провеждането на шествието от Орлов мост до президентството" P.S. КАКТО И НЕ ГО ОБЛЕГЧИХА ;-)

Друго си е да се облеГчиш с една магистралка, ЛУМПЕН НАРКОМАНСКИ!

Отговарям на Гост. 1997г. България беше близо 9000000 човека. Сега сме 5000000 от тях 2000000 пенсионери 1000000 роми и други.Затова няма хора по площадите.

Алооо, комунетата. Защо отказахте мандата бе? И защо гейчето обяви, че няма да е следващия премиер, даже и да ги изберат малкото останали баби, които ги харесват комунетата? Май няма ТОПКИ, младежа-девойка. Впрочем, разбирам го, след Филя Димитров, Луканов и Костов, даже Господ да слезе, пак няма да ни помогне....

Ало за какво ни е мандат като нямаме мнозинство, за да си измиете ръцете за кражвите на Бойко, Бориславова Цветанов и компания. След изборите може и да управляваме ние ОСТАВКИ НЕ ХВЪРЛЯМЕ

ще оправлявате вие .. след изборите , с гласовете на кого ? 800 000 дето всеки път си гласуват за вас от 70 години на сам ....те измряха ...

Ехо Мечо! Мандати FREE!!!! Управлявайте бе Пухчовци:))))

Защо не вземете да се Разберете с мечо и Другите големи в Гората как-Точно да Действаме петък от 14рм ? (на Дондуков. Интернетно.)

Тежката артилерия "медиите" и клакьорите се включиха! Имало лумпени, алкохолици и бандити сред протестиращите! Били кумунисти, анархисти, бедни, селяни, и ...! Все едно в партиите са по-хубави! Така ше е докато и ножа и хляба са в едни ръце!

Бой се, бой се, че те чака бой ,лумпен такъв! Няма да позволим няколко хиляди малоумника да развалят мира в държавата и да страдаме заради вашите плиткоумни искания! Първо четете и учете, после искайте!

МИР БЕ ХОРА, НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ, ЧЕ СМЕ В Л*ЙНАТА? ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА, АМА С ДРУГ ПРЕЗИДЕНТ, АКО Е КОНСТИТУЦИОННО...

И докога мир и "нежни революций" все " левите" са ви виновни за безобразията на СДС и ГЕРБ. Време разделно е! Трябва да си отстояваме правата против политическите мекерета независимо от коя партия са. Левите поне се опитват да се реформират имат много симпатизанти. Другите само ги пюват, не всеки в лявото пространство е крал или изкукал, да има много свестни и отговорни. Но на чуждите лакей им изнасят създалата се ситуация на тях роби им трябват не народ свободен!

Прав си за 23 години левите най много са се рформирали!!!-от агитатори срещу капитализма, станаха най богатите капиталисти, ограбвайки държавата.

това сме го минавали по историята - октомврийска революция и други революции - изплува мръсната пяна с фюрерски комплекси . неграмотни сте прочетете - този сценарий е минали освен погроми, войни и бедност нищо не е донесъл

няма комунисти, фашисти, либерари и прочие има КРАДЦИ , като не вкарваш тебе ще вкарат в затвора, Буда зад решетките както направиха украинците, исландците те така и ние

ПЛЕВНЕЛИЕВ обяви, че ще НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА и е извърши ПРЕСТЪПЛЕНИЕ На брифинг след връшането на мандата от БСП, нашият президент потвърди, че ще го връчи точно на единствената от останалите, отказалата предварително мандат, партия. Нарушавайки конституционните си задължения, съзнателно и преднамерено, вкарвайки по този начин страната в правителствена криза, президентът е за импийчмънт и съд!

Толкова им е силата НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ наркомани, сега останаха лумпените на АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, КОЕТО МАЛКО МЕ СЪМНЯВА С ТОЗ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ДА СЕ ИЗМЪКНЕ.

Да "Комунистическите наркомани" са в партия ГЕРБ! А старейшината им Бойко е за затвора. Отношението му към Петров- Трактора. Е РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИ НА ДВА КРИМИНАЛНИ СУБЕКТА. идвамата са за затвора!

Защо никой не се поинтересува къде е дипломата на председателката в оставка на ДКЕВР? Жокер- няма такава, защото бившата секретарка в RWE не е завършила. За да заене този пост, съгласно Закон за енергетиката и трябва висше образование и стаж по специалността, т.е. тя е в нарушение отвсякъде. Независимо, че е в оставка и тя и останалите членове на ДКЕВР ще получават тлъсти заплати до назначаването на нови такива от МС, а това ще трае още месеци. Защо никой журналист не забелязва това???

Ако се докаже да я съдим, както и хората организирали конкурса за назначаването и! Време е някой да влезе в затвора!

Тия протести никога не са били "масови", въпреки опитите на медийте да ги направят такива. Масови бяха навремето 97 година протестите. Тогава всеки ден излизахме над 100 000 човека.

И какво като излизахте - потрошите партийният дом. Вкарахте ни в 23 годишна криза. Крадохте като всички останали. Защо не се извините за действията си! И. Костов от даскал стана преуспяващ бизнесмен. ! да и пак са ви виновни левите ! Нали бяхте на власт защо ни вкарахте в блатото на мизерията. Няма по калпав преход от всички соц. страни като нашия. Питам кой е виновен? Нежната революция ли?няма такова понятие има нежно безвластие!

Ей, дришльото с двуцифреното число за ник - ти какви простотии бръщолевиш тук бе? Каква 23 годишна криза, бе малоумник? България от 2007 е член на ЕС, а от преди това и на НАТО. Ако в твоят живот не си успял, търси вината в себе си, а не се опитвай да искаш все още и още от държавата и да виниш отново и отново другите около тебе! Неудачници, като тебе са скъсани шушляци в която и да е държава!

Нещастни безработни, мързеливи и лумпенизирани създания! Сега им е паднало безнаказано да вилнеят, трошат и палят на воля. Ама дано МВР си влезе в ролята и ги постави на нужното място!

За да може Вие да си крадете на воля. Да си вземате от държавната хранилка. А другите кучета ги яли. Бизнесмен който не може да си докаже парите е за затвора и да му се отнеме всичко както и на неговите близки! Окрадохте държавата сега искате да ви робуват цели поколения не става!

С такива писания доказваш, че си лумпен и пролетарий бате. Народ, който не цени богатството е обречен да е беден! Помисли върху това - ако, разбира се, можеш!

Един ден Бай Иван отишъл при Диоген и му казал: Диогене, Диогене да ти ева майката. И си отишъл. На другия ден се повторило същото. И вече на третия ден Диоген след като много умувал как да отговори на лошите думи на Бай Иван му казал: Бай Иване, Бай Иване - кой те хване гот да му стане.

Аиде стига ,писна ми от тази пасмина дето се търкаля по асвалта.

Какъв асВалт, бе, Ваш?

преди да напуснем завинаги България, нека излезем в неделя 11 часа да си кажем "сбогом любима"

Песни и гайди!!!Да изкарат червеното вино и мезетата и ще излезнат повече за подкрепа!!:)

И днес, за пореден ден имаше около 10 пъти повече работещи в Бизнес Парк 'София' млади и можещи хора от онези, самопровъзгласили се за 'Народът', кряскащи по централните улици на София. Горд съм, че не съм част от лумпенска нация за каквато искат да изкарат България някои жадни за пет минути слава!

Тъп герберски гъзолизец марш от форума и си пий хапчетата

След 18рм наше време ?! :-))) (Ник'ъв WIf, за WTF сте направо да ме прощавате !)

Така и не разбрах какво конкретно искат протестиращите да се случи с властта, но президентът е решил да си има правителство и това е! Хайде сега да ви видя!

Дошъл, начи, везиро при султана и му рекъл: Свеутлейши, нема пари у хазната, кво да праиме.Султана сбръчкал мъжесвено вежди, па отсдекъл:Че дигаме данъците, кво друго?!?На другият ден султана пита везира:КВо стана, бре нашио, а везира му дума:Ората бачкат и мърморат яко!Дигай па данъците отсекъл Дянков, упс - султаня и на другия ден го пита:Ко стаа бре, чоджум?Ората буат от темно до темно и те цуват яко на макя, Светлейши, рекъл везиря и не смее го пугледне о учите.Дигай пак, бре, мекере, отсекъл Светлейшиот.На дрегиа ден го пита:И как е народо?Пее, пие и през к.ру му не е, рекъл обнадеждено визиря.Спирай, че са вече си еба макята, рекъл Светлейшея и тоа пат гледал плахо , а не мАжествену!

Е, оти бре, на мажо минусче, начи?Дън съ припозна негде у притчата?Ше гу прощааш, начи.Он си е малко неук!

ей вие тъпанари дето слагате минуси на притчата,толкова сте тъпи че даже не разбрахте смисъла!Също като в парламента гласувате под строй)))))))))

rado_7_6@

Хубаво е, че образованите и работещи хора културно но настойчиво изразяват своите искания. Всеки един от елитната група протестиращи безпроблемно би започнал работа в гуугъл или нещо там биоинформатика, телекомуникации, но патриотизмът е водещото! Тези образовани хора плюят на капиталисшките пари и защищават себеотрицателно интересите на България. Напред лъвовее - България цяла сега вази гледа!

Евлампи, ти сигурен ли си, че в Google ще вземат дори и за шофьор някой от тези? Аз не съм убеден!

Ти канис бре, игушена ?! - В гугългрупата има И Хора, които работят за Гугъл. И за MS. И за кой-ли-не от Уважаваните. .... Ама линуксианците са комай най-Най !

Що се гърчееш " Пападимириу", що се срамуваш да се наречеш българин!

Първо трябва другите да те оценят като специалист, защото самооценката в 99% е СУБЕКТИВНА т.е. невярна :))))

Смешно и нелепо е комунисти,синове на комунисти,анархисти,родоотстъпници и руско-съветски подлоги да пеят "Дружно, братя българи, в боя да вървим" . Хората пели в миналото тези песни биха се погнусили от вас и дирижираните ви протести.

Хората които в миналото пееха тези песни не бяха чували за американски подлоги! Та затова биха се погнусили от теб!!За протокола не съм русофил, БЪЛГАРОФИЛ съм!!!

Ти кой Гошо си?Този-обратното на острото ли?Вместо песен ето ти един нов девиз: Бий герберастите,докато почернеят Бий костовистите,докато побелеят.

не разбирате ли че в момента гузните политици не правят нищо по вупроса, правят се на приятно разсеяни и бавят времето....дните си минават и таино се надяват все по-малко хора да има на протестите и в един момент да спрут.... затова на 0з.0з.201з - всички!!! свобода или смурт !!! ( извинявам се за кирилицата но нямам... ) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Чичо, граматиката , моля!!!

Много ми е чудно какво неправилно видя в името ми комунистически платен модераторе на сайта?! какво твоя вожд Сталин е по-добър?! Мисля че съм използвал име на човек от историяна на човечеството или са ти прекалено лилави венците и се засегна?

А бяха сто хиляди, после хиляда, вчера 150, днес стотина...А обещаното от Бойко става реалност и без другите партии да могат и да гъкнат...Редят, както обичат да казват, програми и листи...Ще ядат два зелника...

Ти си в Германия колкото аз съм в Канада!!А на бойковите обещания народа се насити,стигани ни пробутва претоплена манджа!жалко е че продажници като теб искат да определят бъдещето на децата ни!!

продажна тикво *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мий си кенефите и не се обаждай!