Протести в САЩ и Великобритания срещу атаката на САЩ в Сирия

Антивоенни протести срещу атаката на САЩ в Сирия се проведоха в Ню Йорк и други американски градове. В Лондон протестът се проведе на пред "Даунинг стрийт" 10.

Обратно в новината

Коментари - Протести в САЩ и Великобритания срещу атаката на САЩ в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цял свят протестира, само Русия не! Тука има нещо много гнило и миризливо!

протестират срещу войната??? хахахах веднага да легализират марихуаната в ню йорк и лондон!!!!

Говорить Москва! Общо 10 души!

се бореше против войната и го убиха

Не си губите времето тука, гледайте в Тубата "Запах русского мира" и "Вся правда об Эрэфии", това се казва кеф!

откакто австриецът Хителр подари западна европа на англо-америкаците се води непрекъсната война за тотална окупация на източна европа (вкл. и Балканите!) и на северна африка. след акто англо-американиите окупирата гибралтар и от двете страни и окупираха всички острови в средиземно море, окупитаха напълно италия и гърция, либия, египет, тунис и т.н. нещата стнаха още по-зле. тоталната война чука на вратата ни със страшна сила и сроко ще я изкърти! Балканската Федерация е нашето спасение!!!!

с кой ше се федерираш? с бондстиил може би?

Защо не протестираха, когато НАТО хвърли десетки хиляди бомби с обеднен уран над Балканите??? Тогава американски политици се изказваха, че още две-три такива операции и ще си решат проблема със складирането на ядрени отпадъци.

защото знаеха че няма опасност да ги вкарат във война с нас или останалите балкански държави и да ги изпратят да воюват, но тук нещата им напомнят за повторение на виетнамската война, само че срещу руснаци и иранци, а може би и с китайци и северокорейци, а това си е опасност за живота им и то каква!!!

Няма как да има протести, Тръмп е любимеца на руския народ, защото Путин го назначи за Президент! Няма как да протестират срещу протежето на Путин!

Всъщност лозунгът е доста интересен! "Не на войната в Сирия" може да се дешифрира и като "Вън Асад и Путлер от Сирия!"!

Интересно, ако на тях някой брадатко им пусне малко зарин, дали ще протестират или ще празнуват?

Бе ти малоумен ли си? В Сирия нямаше химическо оръжие.Него го донесе Клинтановица.Американците го треснаха за да имат повод да свалят Асад за да турят после юзди на Иран.Провери в Ирак 500хиляди деца какво са за Кондолиза Райс.. Или и на теб ти е промит мозъка и краварите са ти нумеро уно..

Като гледам на снимката,я има един файтон хора,я няма...

"Девет цивилни, включително четири деца, са убити при американския ракетен удар а 07.04.2017 г. срещу военновъздушна база в Сирия, предаде Ройтерс.". После нашите медии спряха да го отбелязват и започнаха да говорят за този атентат от въздуха като за наказателна акция срещу обгазяването с ужким бойно отровно вещество, "предполагаем газ зарин или както го наричат някои репортери на Нова Телевизия "зирин".

Правилното му наименование в случая е "зорин". От много зор се у.раха

Абе, важно е приказката или мухабета, както се изразяваше един познат, да върви. Ама чакай, сега защото съм седнал да смятам и нещо въобще не ми излизат сметките. По-скоро ми излиза, че тази година няма да ходя на почивка, защото с тези увеличения на тока, парното и водата, трябва да дам парите на ... някого другиго и аз не знам кой е точно. Заключението е, че бачкам за тоя дето духа, за мен почти нищо не остава. Сега трябва да реша да бачкам ли въобще или да хващам пътя, като всички изгонени от държавата и да освобождавам място за "новите българи" от цигански и арабски произход, чиито предци нямат нищо общо с миналото на България.

Да са играли на пистата,а?...

Пред американския държавен тероризъм повече НЕ ТРЯБВА да се отстъпва, независимо коя точно кукла на конци е влязла да живее в "белият им дом" за следващите 4 години, тези престъпници трябва да бъдат спрени веднъж завинаги!

Е как да стане. Те се крият зад два океана.

Гражданите на Америка се оказаха по-големи европейци от самите нас. Докато тук медиите се чудят как да оправдаят военната намеса и бомбандировките на САЩ в Сирия, в Америка и Англия явно има хора готови да наричат нещата с истинските им имена и да протестират срещу това, с което не са съгласни.

Много правилно, нито руснаците нито американците имат работа в тази страна.

Руснаците са поканени, докато Американците са мразени....

табе тая арабеска Асад с много сини очи за араб да не го е правил унгарския евреин Сорос

Не дай си боже такъв да си останеш

Простотията вони отдалеч, даже и сред нощ! Нали вчера пишеше, че Путин няма пари да се обръсне, сега пък плащал за самагон чак в САЩ! Само ти ли не разбра, че лудият Дончо се чуди как да се закрепи на трона и прави глупости след глупости! Някакви изверги взривяват химикали, после Дончо стреля с 59 ракети, от които само две са ударили "летището", така, че на другия ден сирийските самолети споко да си летят! По-добре в т.нар. Бял дом да си беше останала Черната М.аемуна!

толко си може...

Допълнение: "Партньорите на САЩ в широката коалиция срещу "Ислямска държава" в Сирия и Ирак започнаха един по един да излизат и да оставят Вашингтон. Причината - ударите от четвъртък срещу петък по военна база на режима на Дамаск край Хомс. Белгийските власти обявиха изтеглянето на своите бойци, участващи в операциите на международната коалиция, оглавявана от САЩ. По-рано днес германският министър на отбраната Урсула фон дер Лайен заяви, че страната й няма да помага за въздушните нападения на САЩ в Сирия. Дер Лайен подчерта, че Германия е подпомагала единствено борбата срещу джихадистката групировка и няма нищо общо с решението на САЩ да извърши удари в Сирия."

И аз съм анализатор. Анализирам недоучилите като теб. Думата Маемуна!!!!!!!! и то с главна буква. Направо изчезни.

Това не са протести а част от хибридната война на Путин със свободният свят: аквизириал е 100тина вонящи на Бояришник псевдоамериканци ! Няма нормален демократичен човек който да не подкрепя ударите срещу тиранията на Асад и обгазяването на деца

Десен бесен... Добре че изпаднахте от Парламента. Голем кеф!

Погледни си минусите и се опитай да осъзнаеш какви глупости пишеш.

СМЪРТ ЗА АМЕРИКА

Поздравления за ДИР, че има смелостта да публикува информация за антивоенните протести в САЩ и Великобритания. Другите медии не смеят да шукнат по въпроса, че такива протести въобще са се състояли. И Тръмп и Мей и Оланд много добре знаят, че Асад няма химическо оръжие, а дори и да имаше- за какво му е да настройва целия свят срещу себе си, като през последната година изцяло обърна хода на войната с руска помощ? Истинските злодеи не са в Сирия, а доста по на запад, през цял един Атлантически океан...

Истинските злодеи не са в Сирия а в Кремъл и конкретно путкин мордохаев

ХОРАТА ПО СВЕТА,СА СЕ ПРОБУДИЛИ И ДЕМАГОГИЯТА НА ЦИОНИСТИТЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ЛИГИТИМНОСТ!!!

Гадни путенисти са сичките...

Шорошоид

Да се натегнем на ,,шефовете,,...преди се натегахме на другите...

В САЩ се появиха статии според които Сорос плащал на протестъри срещу Тръмп по 15 долара на час.Ако тукашните протестъри четат, да уточня че става въпрос за протести на територията на САЩ, така че да не бързат да излизат с дакелите.

По-голяма измислица не бях чул!

Дай да бъдем точни- за тези протести ли става дума?

"Интервенциите на САЩ никога не са носили мир и демокрация в другите страни". Това нашите протестъри да го научат наизуст и да си го повтарят постоянно. Дано разберат посланието, то си е за тях.

Глупаците се учат от собствените си грешки, а мъдрите от чуждите. Бисмарк.Руснаците отдавна са анализирали своите, сега изчакват чуждите.

Авн Насименто, къде е многообещаващото начало на новината ти ве?Трябваше да я напишеш както за Русия! Десетки хиляди демонстранти излязоха на протест срещу.... голами сте палячовци ей!!!

По света има и разумни хора.Почти никой не вярва ,че сирийската армия е използвала химическо оръжие.Проверки на международна организация по забрана на химическо оръжие през 2016 год.доказва ,че армията на Асад не разполага с такова.Но с такова разполага ИД.Разузнаването на Мароко казва ,че ИД- терористите разполагат с иприт и БОВ.Няма логика да разрушат 90% от авиобазата на ВВС на Сирия.Нали ,ако там е имало отровни в/ва ,при унищожаването на базата ще се разпръснат във в/ха отровни в/ва.В някои медии пише ,че високопоставен сирийски бунтовник-а те са терористи,призовал да се унищожат всички бази на сирийската армия.Това било единственият начин за защита на техните интереси.Бунтовниците са унищожили всички християнски градове в Сирия.Тогава светът не ронеше сълзи.Превърнат ли Сирия в уахабиска територия ,създадат ли халифат ,то тогава всички ще воюват по между си.Халифата е средновековно мракобесие,което е мечтата на ИД.В случая САЩ са работели за интересите на терористите.

Ние сме Българи /лъгани,лъгани,но интелигентни/ трудно можем да и се вържем с евтини номера...но на запад лапат като голи шарани.

Абе, лъгани ... виж, че никой не ще да гласува. Повечето от останалите зорлем ходят, знаейки че нищо няма да се оправи, но така или иначе власт трябва да има, щото по този малоумен начин е устроен съвременният свят.

Най голямо находище на газ- Русия! Второто по големина е в Сирия. Ето за това е битката. А това разни режими на Асад, демокрации и други е просто пълна измама.

Факт е че Асад и Путин са убийци както и килъри Хитлер заедно с нобеловият лауреат за мир Обама а бай Тръмп сега се чуди как да им изрие фъшкиите които надробиха

е, баце, че си тъпанар и И Д И О Т !

Забравяш за находището Левиатан в акваторията на Израел, което стига до Кипър!

тия десетина олигофрена платени протестъри евреите ги ползват в Холивуд за масовките на филми за зомбита като ги мултиплицират в хиляди с компютърни програми и им плащат минималната ставка за статисти от 5 долара на час

Всичко в този жесток свят се движи около природните ресурси. Ако няма такива останалото е пълна бутафория. И от там идват интересите, агресията и конфликтите. А Русия има такива най- много. Ето това е нейната сила. И искат да и ги вземат ,но .едва ли!! Това демокрации, грижа за хората , либералност-пълни глупости. Мислете бе!

Не отдавна държавния секретар на САЩ Мадлин О брайт беше казала, че не е честно Русия да притежава толкова много.По времето на пияницата Елцин почти бяха успели да им заграбят всичко,но Путин постепенно си го върна...затова сега им е толкова,,черен,,

За съжаление традицията на тези е първо да стрелят, а после да мислят, ако въобще се замислят. Не може една страна да твърди, че е велика, ако не се учи от грешките си и продъьжава да носи неизмерими страдания на народите по целия свят.

Русия е велика държава. Няма като нея на света! Точка!

хаха , бай Тръмп нареди на пияните блядове в рамките само на един час да си изнесат насраните задници и ги намлати с томахавките ...Точка

Доколкото се видя руснаците изпопадаха от смях при вида падащите като пъпеши в морето супер мега холивудски пиратки.

Някой тук от тролчетата гледал ли е филма, по действителна история " Съдбата на един човек". А такива са целия руски народ по време на войната. Жалко, че с неграмотни хора трябва да се спори.Ужасно е. такива са ни и изборите и затова сме на този хал. Прост народ, но това е целта на янките!

да гледаш холибътскио-еврейски филм е едно, съвсем друго е да имаш "собствен" живот, евреи, ще ви накарам да преживеете отново холокоста си, който така ви харесва!!!

протести срещу тръмп. лошо нема, но кой уби децата, все пак?

Тук троловете, които пишат коментари, са изключително прости хора. Простено им е, правят го, за да изкарат някой лев. Но ако са чели и знаят историята на руснаците, ще замлъкнат. Просто са невежи и непросветени. Руският народ е велик!!! Американците са жалки плазмодий пред него. Историята го е доказала. Не дразнете мечката!!!

Ситуацията е следната: 1. Много по-лесно е човек да разруши и развали отколкото да запази и създаде! 2.Америка изповядва политка на разрушение, което я прави в по-лесна позиция от Русия... 3.Руснаците са най-голямата сила, защото са само една държава, срещу Турция, Америка, Германика и още 25 страни от Е С....И ТЕ не успяват да надделеят срещу Русия! Ако Русия поиска да разрушава и взривява то няма да остане камък върху камък в целия свят, но тя иска да запази Асад и Сирия, което освен те друг няма да успее! Америка показа слабост, като гръмна, защото се изнерви, че губи войната!

Голям патос ,голямо нещо - вярвате ли си в тия глупости които пишете

нормалните хора биха протестирали за това че убиеца Асад е наредил да избият със зарин 85 цивилни граждани между които деца и малки бебета ....а тия платени олигофрени както и нашите тука платени червени задници са само едни болни жалки същества

искат доказателство когато бъде обвинен някой и искат справедлив съд и присъда.

Само да им пуснат песента" Ставай, ставай, страна огромная" и ебати американците! Ще го духат!!!

Джек Лондон бе написал: " Белият човек и силния човек". Не сравнявайте руснаците с черните янки. Несравниви са!! Ген!

Супер отвратително е ....Къде са протестите срещу убийците на 85 цивилни хора ,на деца и бебета със зарин !? това не ги вълнува тия платени лумпени а ги вълнува че някой се опитва да накаже убиеца Асад

Имаш ли представа каво е заринът и как действа? Това което се прави и показва по медийте е чиста дезинформация и настройка на тълпата в "правилната" за някой директория.

Ако Путин не беше разумен, днес третата световна война беше отворена..Не го ли разбирате това света??? Но всичко има предел. Не дразнете мечката.

Както преди в Ирак, Авганистан, Либия ,Ангола, Украйна и т.н.- всичко е предварително направено с умисъл. Гадни мръсни американци, но техните ръководители, не народа. Вие сте най- големите агресори. Цялата злина в света идва от вас. Но знайте есно, Русия е непобедима!!! нейния народ и дух го няма никъде.

Ще протестират, ама те си го избраха Тръмп!? Всъщност имаха избор между типичен олигоф.ен /Тръмп/ и озлобена рогоноска /Килъри/, пък казват, че в Кравария било демокрация!? За мен точно олигоф.ен може да нареди хей така - като гледа тавана ракетен удар по суверена държава и да убие деца!? Тоя едва ли е спирал да употребява наркотици, пък е и доста комплексиран от увисналите си меса и малката п.шка, които не може вече да прикрива, защото го бяха изтипосали дибидюс 1:1 преди изборите! Какво да очакваме от такъв индивид освен безумия!?

в САЩ никога не имало демокрация и не знам защо се подвежда народа! Те изнасят демокрация за други защото знаят какъв боклук е! Ти как определяш,че в САЩ има демокрация?

Преобладават полицейщина и промити мозъци,но външната им политика е ужасна за света.

свети магнолий каза ли нещо по темата, а другия налбантин на човешки мнения?

Браво, имало и нормални хора в тези държави.

Хора има, Държава няма!