Запалителни бомби между противници и поддръжници на Путин

Запалителни бомби бяха хвърлени на нов протест в центъра на Москва. Демонстриращите срещу измамите на парламентарните избори и победата на "Единна Русия" - партията на премиера Владимир Путин, влязоха в сблъсък със стотици прокремълски настроени младежи.

Обратно в новината

Коментари - Запалителни бомби между противници и поддръжници на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бате Тутку, защо не си остана политкомисар? Бояджия смотан...

Дори и руснаците протестират срещу фалшифицираните избори на Путин.Само българите са вечно доволни.

Избери в Dir.bg заглавието 60 000 руснаци изгубили парите си в БГ имоти и виж как изглеждат съвремените руснаци, а след това огледай хората около себе си. Виж разликата от преди 10 години и сега. Те се изкачват нагоре, а ние все повече затъваме в л-на! Трябваше навреме да инвестирам в един скромен апартамент в Москва и сега щях да имам 1000 на сто печалба. А аз, будалата, си напазарувах апартамент в Несебър , в новия град. Е, поне на първа линия над провлака.

абе интересно,че тази к..а клинтъновица дето неможе един кавал да направи за кънта клинтън нищо не каза за наще избори,които пращяха от "демокрация"подплатена със различни суми за всеки мангасарски глас,ама сега тази "смела" жена ще си скъса провисналия задник да плюва срещу руските избори,все едно че американските демонстрации несе потушават с бои и насилие и безброи арести!тази дето се прави на много голема бабаитко при различните заключения,както и всичките им от правителството им дето наричаха садама страхливец,и че се бил криел в подземни бункери и т.н.може би тази шунда и подобните и от американскоито правителство визират себе си,щото едва ли тези нищожества ще излезат лице в лице със завоевател,които превземе с военна сила шибаната им дърява?

Да разбира се ако ако просъществува?!

Инетресно е как коментират държавния секретар на САЩ Хилари Клинтън и аналогичните коментари на представители на Белия дом и на Държавния департамент изборите в България? Впоречем не бяха ли арестувани стотици протестиращи в Ню Йорк и Вашингтон, Чикаго и др. американски градове? За справка виж. протестите на "възмутените"

Когато едно нещо трябва да се приеме за "истина" се вмъкват изрази около главното събитие,които имат за цел да се набие в главите на хората определена теза.Тук около събитията се вмъква "измамите на парламентарните избори".В Либия беше "режима" около името на Кадафи.В Косово беше "партизаните"около нарко търговците от АОК.В Ирак беше "химическо оръжие".....Ааа,забравих да спомена,че ако искате да намразите семейството си поръчайте рейтинг на семейните си отношенията от Стандарт енд Пурс....

За пояснение: СМП е абревиатурата на известното понятие Средства за масово поразяване,в което се включват всички оръжия,които имат такъм ефект - ядрени,химимчески и биологични. Но напоследък на Запад се чуват все повече трезви гласове,призоваващи на борба с най-страшното съвременно СМП за промиване на мозъците,а именно със СМИ. Да, със СМИ,или иначе казано,със Средствата за Масова Информация. Благодарение на тяхната целенасочена пропаганда станаха възможни войните в Югославия,Ирак /два пъти!/,Афганистан,Либия,а сега и очертаващите се такива срещу Сирия и Иран да бъдат започнати,без да срещнат сериозен отпор от самото население на САЩ. Облъчено по подходящ начин от многобройните "независими" медии в САЩ,то прибивава в блажено неведение за целите и причините на тези войни. Същото се отнася и до целите и задачите на изгражданата многомилиардна глобална ПРО,и особено нейния й трети позиционен район в Европа,който те донякъде успешно замаскираха под смокиновия лист на НАТО...

САЩ и демокрация - смехотворно. Известно е, че там съществува пълна диктатура на финансовия капитал със своите две еднотипни по същество, неразличаващи се партии. Съществуват хиляди примери, че в САЩ действителна деамокразия няма. Техните критерии и разбиране за това що е демокрация, зависят от егоистичните им интереси и алчвост. За това има хиляди примери, тука няма място да бъдат посочени. Пък и няма смисъл. Те се знаят добре. А що се отнася до изборите - руснаците не подкрепят прозападните партии. Комунист. партия е получила около 35 места повече от преди, макар че не е във властта. Погромът на "западняките" е очевиден. За този погром на запад мълчат.

Хилари, да си опази съпруга, а да не се тика където не и е гагата... американска треторазредна домакиня... крайно време е руснаците да ударят по масата...

Люински да си гледа свирките. Той и Хрушчов блъскаше с обувката по масата, ама стана за смях по света.

Рашките май почват да изтрезняват и да се поусещат кой им изяде мезето и пържолките - кармазъто КГБ-исти -путиновци и медведевци , разбираш , ли-и--и-и :)))

Аха. Руснаците бяха много по-добре при Елцин, нали?

Аз лично бях по добре. Не финансово, а морално и емоционално. А що се касае останалите- мисля, че просто при Елцин нефта струваше от 7 до 13 Доллара за барел а днес струва 100. Тъй, че не мисля, че ако някой има пари в Москва това е защото днешната власт нещо е направила специално за това. Елицин не биеше журналисти

Ти изобщо имаш ли прадстава как живеят руснаците сега? В България ние сме с 30 години назад!

в Русия не живеят по добре от България. Даже мисля, че по зле- домата в Руссия е вечно зелен. В Москва има пари но в провинцията са по назад и от България)))))

Приказваш глупости. Някои руснаци, да, но такива има и българи. Иначе народа е в най-добрият случай на нашето дередже...

Според оценките на експертите от Morgan Stanley - през 2011 г. руската икономика ще нарасне с 4,5%, а през 2012 г. нейният ръст ще достигне 5% и това пре положение, че в ЕС се очертава спад с 0,5%. Е, аз бих гласувал за Путин.

Ти за 50 лева за кого ли не би гласувал...

P.C. "средната заплата на специалстите с висше образование ..."

Може и да са 200% ръст, но от каква база? Виждаш ли, може Европа да има спад, но нейната всеобхватна икономика е на толкова високо ниво, че пак ще е по-напред, ако тенденциите се задържат така. Представи си, например, Швейцария. Швейцария няколко поредни години да отчита спад с, да речем, -5%, а България ръст с +10%. Ще трябва много години да минат докато двете страни се изравнят, разбираш ли?

Явно руснаците знаят повече от теб и затова са на друго мнение...

Борис Немцов? Партията му получи 0,5%. Познавам доста руснаци, които не хересват Путин, но никой от тях не би гласувал за Немцов. Не знам защо имат това отношение към евреите. Явно имат лоши спомени от приватизацията на Немцов.

Ще видят сега тези протестиращи демокрация по Путински.Путинката не си поплюва,бие здраво.Изобщо там бившите кагебисти,сега "федерални" държат здраво "демокрацията".

Ше падна. Опозицията, в размер на няколко стотин човека се уговаряла в Туитър и Фейсбук. Ако някой още не е на ясно, преди половин година Пентагона се похвали, че разполагат със софтуер, който позволява един агент да управлява над десет профила в различни точки на света. Ето така става организацията в социалните мрежи. И така се правят цветните революции. Гадното е, че това са външни интереси, а не на мнозинството от местното население. Все ми се струва, че в която и страна по света да се отиде, все ще се намерят поне хиляда човека, недоволни от местното управление. Но това да се случва след избори, на които мнозинството е изразило ясно мнението си е просто глупост. Все пак, демокрация е волята на мнозинството. А когато малцинството се опитва да командва, имаме диктатура.

Ти да не си Кадафи? И той така говореше преди да го хванат и изядат като мишок.

И след като се уговори с десетте си профила агентът се материализира на мястото на митинга с десет клонинга. Smart, huh?

Не,на митинга се материализират не клонинги, а по лошо - 10 промити от пропагандата мозъци... Нещо подобно на твоя,ако не се лъжа.

Според специалисти на ЦРУ във всяка страна може да се намерят поне 10% предатели от цялото население.А у нас мисля, че са много повече!

Нали! Само за пример: - Предатели към ЕС - 10% - Предатели към САЩ - 10% - Предатели към Русия - 20% - Предатели към Турция - 20% - Предатели към самата България - 30% Наистина са множко...