Хиляди протестираха за 4-ти ден в цялата страна

Хиляди хора излязоха за четвърти ден на протести в цялата страна с искане за оставка на кабинета "Орешарски". В големите градове в страната шествията преминаха мирно, но в София се стигна до "обстрел" с пластмасови бутилки между протестиращи и симпатизанти на "Атака".

Обратно в новината

Коментари - Хиляди протестираха за 4-ти ден в цялата страна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Алоооо, гей парада. Ще яхаме ли ... протестите, бе сладури?

Централното управление /Хаупткомандото/ на Българската работническа националсоциалистическа партия - нацисти - е издала окръжно, с което нарежда на своите шпицкоманди по места да излязат с ножове на протестите и да бъдат готови да убиват в името на идеята. Естественно, като поддържат ГЕРБ и десницата. Нашенските фашисти са се развихрили, защото властта бездейства, а полицията е страхлива и жестока, само когато стреля срещу пенсионери. Мутрите са показвани по телевизията, а водещите се правят на луди и неразбрали що за типове са тези с тениските с ликовете на Хитлер и компания. Европа знае какво става тук и си прави изводите, защото там освен десница има и участници във войната против Райха и тяхната памет е свежа, за разлика от тази на внучетата на нашите кафяви главорези. Гадно е да гледаш седемгодишно дете да скандира смъртни заплахи от рамото на татко си против комунистите, които са му напълно неизвестни. Страната потъва в кафяви лайна.

Такива боклуци като теб да организират провокации. Кокалчето ли дръпнаха, а?

Хилядите не са милионни, медиите са смешни, надпреварват се да хвалят безделниците , смешни отрепки, Сашо направи студиото на Фиков с парите от митингите на ГЕРБ, никой не пита, колко при платиха за предизборната си кампания, този народ май е оглупял!!!!

Ало София от селата , погледнете останалите градове и провинцията, хората са възмутени от поведението Ви, а телевизията на Сашо да престане да насъсква хората, и нарушава спокойствието на дву милионния град

Провокаторите на вчерашният протест са организирани от Стъки (Станислав Недков - шампион по свободни боеве) дясната ръка на Слави Бинев. Именно Стъки охраняваше г-н Бареков от недоволството на гражданите в Благоевград

Игнорирай Сидеров!

моето мнение за изход от блатото е президентска република, по-малко хрантутници, по-малко крадци и лъжци на власт, как Ви се струва?

Какво става с предприятието "Юрий Гагарин"? Работи ли печатницата му?

Незнам дали тук да го напиша но: вижте какво говорят наглеците в парламентаи кой пръв взе думата за изказване! Ако това което сега правят,го бяха дискутирали и при избора на пеевски,щеше да е по правилно!А този дето говори в момента за офшорките да търси вина и в предишните правителства още от 97година насам!

ВСИЧКИ КОИТО МИЛЕЕМ ЗА ТАЗИ СТРАНА ТРЯБВА ДА ИЗМЕТЕМ МАФИЯТА ГЕРБ, БСП, ДПС И АТАКА НО СЕГА СЛЕД КАТО ПОЛУЧИМ ГЛАВАТА НА ПЕЕВСКИ, МИСЛЯ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ С ПРОТЕСТИТЕ

Приятели, поканете на протеста колеги или приятели от БСП или ДПС и АТАКА. Повечето от тях са честни хора, като нас. Те не са виновни, че хората на които вярваха ги предадоха. Те са едни от нас.

но не могат да се сравняват със стотиците хиляди, които пометоха мутрата Борисов и некадърната му бандитска власт.

Към всички,които забравиха от къде тръгнаха преди 24 години(всъшност от нищото)отправям следната перефраза:"Нощта ражда из мъртва утроба вековната злоба на роба в своя праведен гняв величав"...Така,че по-добре е да си направят необходимите изводи от продължаващите вече няколко месеца протести,докато е време.

Демонстрациите се изродиха в герберастка вакханалия, която ще завърши накрая с гей парад.

Какво търсеха вчера Атакистите на ул. Раковски след като тяхната централа е на Врабча? Разбра се ,че техния протест не е бил разрешен. Кой им даде да блокират ул.Раковски? Какво прави полицията? Днес изобщо не минавайте от там!!! Оставяйте ги сами да си седят и да чакат налъмите да цъфнат.

Може ли някой да ми обясни след като свалим и това правителство, какъв е плана? Смисъл кое е най-доброто което трябва да последва за България и за Българите?

Планът е да се върнат мутрите от ГЕРБ отново във властта. За да могат пак да ни грабят и да ни скубят, да им работим като роби, а и да не влязат в затвора, който ги очаква ако не са на власт!!!

Трябва да разберете, че всичките партии в парламента се контролират от един и същ център! Гледам,че хората тук пак се делят на партиен принцип и се чепкат помежду си напразно както през 90-те!

Толкова много хора не съм виждал на протест дори и през 1989 г.

Къде беше зимата? А през 94-та след победата над Германия, А камен бряг по време на затъмнението, а на слънчев бряг лятото, а 97-ма Януари. а 91-ва когато "танковете" дойдоха а ....

Аз пък съм виждал!!!

да напомня на червените бабички и червени гумени глави да гълтат по 3 аналгина и да пускат tv7 ако не хващат други програми

БРАТЯ СЪНАРОДНИЦИ ДОВЕЧЕРА ТРЯБВА ДА ПРОПУСНЕМ ОФИСА НА АТАКА.!СИДЕРОВ ИСКА ДА ОПОРОЧИ ПРОТЕСТА И ДА НИ СНИЖИ ДО СВОЕТО НИВО ДОЛНО , ИСКА ДА ВЛЕЗЕМ В НЕГОВ СЦЕНАРИИ.ДА ИМА ДА ВЗЕМА ТОЗ ПРЕДАТЕЛ , ЯВНО СА МУ ПЛАТИЛИ БСП И ДПС ЗА ДА ПРОВОКИРА.НЕКА СЕ БАРИКАДИРА ,НИЕ НЯМА ДА ХОДИМ ТАМ , ДА ВИСИ САМ КАТО ПРАНИ ГАЩИ

ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ. Видите ли коментар , който иска да Ви внуши , че хората от протестите имат за цел връщането на власт на ГЕРБ. значи са платени от БСП,ДПС или АТАКА. Протестите са ясни -НОВ ИЗБОРЕН ЗАКОН -НОВА КОНСТИТУЦИЯ Треска ги тресе че при тия условия някои може да са извън борда.

Е добре де, каква цел имат хората от протеста, би ли обяснил??? Нови закони, нова конституция??? Извинявай ама аз малоумен ли съм??? Кой ще ги гласува тия закони??? Станишев ли??? Кой ще измисли любимата ти нова конституция??? Делян Пеевски ли или Лютви Местан??? Все едно да накараш Хитлер да прокара нови Нюрнбергски закони в полза на евреите... Тъпа работа...

Сегейчооо. Кога ша ма яхнеш на матора , баби.

НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ НА ВЛАСТ!!!

Другарю. Серж. Корабът потъва. Да пеем ли още" интернационала" или да згващаме " парички кой си има ...."

Потъва друг път. Неориентираните и объркани хорица, които не знаят какво искат, ще поквичат и ще се кротнат. помни ми думата.

Тези наивни хорица и идеалисти не разбират, че единственото, което ще направят, е да върнат тлъстата мутра на власт. Нищо друго няма да излезе от иначе справедливия им протест.

Те искат да върнат на власт Костофф, лудналото Яне, седерасти и др. политически трупове. Те са десните и искат власт за богаташите, банкерите и престъпниците.

Герберастията - по-лошо от чумата. Всеки и по-добре от ГРОБ

СПЕШНО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКЛЮЧАИ ОТ ПАРТИЯТА КАТО ПРЕДАТЕЛ кадиев ТАЗИ ЖАЛКА МУТРА КОЯТО СЕ БОРИ ЗА СЕБЕ СИ ЯХНАЛ ТРИБУНАТА КАТО ХИТЛЕР ЖЕСТОКО ИСКА ДА ОБЪРКА БЕДНИЯ НАРОДЕЦ ДОЛЕН МАЗНИК

ето разликата м/у орешарски и б.б. единят не се отказва безодговорно като б.б.които даде оставка и стои оцтрани и се чуди как да манипулира хората да свархат неговата радота и оня поплювко дето бил президент по цял ден хленчи натука натам

БСП никакво пускане на власта, стройте се , пребройте се и ако нещо не е в ред го поправете в движение. Вие трябва да служите на народа и да поправите всички свои грешки и на предишните управляващи , да подведете под съдебна отговорност всички които доведоха народа до това положение - прошка за никой, дори и за свои хора! Иначе заминавате в историята!

Като гледам този път ако БСП се дърпа ще си отиде с бой. На два пъти боят им се разина, ама този път ми намирисва ан голям кютек. Започва се с леки насочващи шамари, продължава с ес мощни юмруци, а накрая се завършва с ритници. Комундетата трябва да бъдат махнати веднаж завинаги от родната политическа сцена. на комундетата трябва да им бъде забранено със закон да заемат държавни постове. Апропо от 2000 година действа "Закон за престъпленията ан комунистическата власт в периода 1944- 1989". И е крайно врема на базата на този закон да бъде забранено на номенклатурчици от БСП, техни деца и внуци ад участват в упарвлението ан държавата. На партийните номенклатурчици - минимална пенсия. Като в Унгария. Защо някой агент на 6-то управление ан ДС сега ще взема максималната пенсия? Или някой политкомисар разстрелвал невинни граждани. Или някой партиен секретар разполагал със съдбата ан хората. Цялата тази сган е вземала огромни заплати и сега получават максимални пенсии. Всякаква такава пасмина - под ножа. Ето откъде ще дойдат парите за социални дерйности.

БСП никакво пускане на власта, стройте се , пребройте се и ако нещо не е в ред го поправете в движение. Вие трябва да служите на народа и да поправите всички свои грешки и на предишните управляващи , да подведете под съдебна отговорност всички които доведоха народа до това положение - прошка за никой, дори и за свои хора! Иначе заминавате в историята!

Протестиращите да включат в исканията си: 1. закон за лустрацията, в който много, ама много внимателно да се изключи възможността деца, внуци и прочие тунеядци да стават депутати и да заемат ръководни постове на всички нива. Също и всички ченгета, за да спре ваденето на компромати в удобно за столетницата време. 2. Тази справедливост е важна, за да не се повтаря всичко отново и отново и за да настъпи най-сетне, след четвърт век, справедливост - за нас и за душите на избитите и духом унищожени българи от престъпната БКП. 2.

Съгласен съм, сладко Велче. Но требе да се добави и конфискуване на имоти, анулиране на трудов стаж и връщане на заплати от масата тунеядци, паразити и венцеславци на комунизма от Т.Живково време,например тарикат-учените от БАН или бая шушумиги от сферата на изкуството ,които се правеха, че правят нещо, живейки на гърба на работещите балами тогава, а след 1989 година заобичаха пламенно и със страст демокрацията, рискуваха живот, лично здраве и бъдеще, работейки за нея всеотдайно като посланници, парламентарни и парт- шефове, тв плямпаджии и тям подобна паплач...

МАЙ РАЙКОВ БЕШЕ НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ...?!?!

Не знам дали най-добро, но по-добро със сигурност.

Кой болен мозък предложи Пеевски? И защо Станишев, който го е уволнявал , се е съгласил?

Болният мозък май е меверейската мафия

Доган го е предложил.

дпс-закриване, станишев в панделата, всички бивши комунисти вън от властта, подмяна на хората в съдебната система.

..и Бойко, Цв.Цв. и Фидоска начело на бели коне още тази вечер като предводители!

Ще се опитам да обесня с един пример как на мен ми изглеждат тези протести: в едно семеиство жената в съюз със тъщата и сестра си непрекъснато настояват че съпруга трябва да купи нова кола без изобщо да се интересуват от състоянието на семеиния бюджет и накрая постигат своето само че се оказва че надругия ден идва съдия изпълнителя за да опише апартамента заради просрочена ипотека че парите за храна са свършили и прочие и прочие и тогава коалицията жена тъща и бълдъза пак реве защо купи тази кола като нямаме пари - ТА ТАКА Е ШАИКА ГЛУПАЦИ НА КОИТО МЕДИИТЕ СА ВНУШИЛИ ЧЕ СА НАЙ ВЕЛИКИ ИСКАТ НЕЩО БЕЗ ДА ДНАЯТ КАКВО ТОЧНО И ЗАЩО ГО ИСКАТ А И ДО КАКВО МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ

Но нима, медиите собственост на семейство майка и син свиневи ни е внушило нещо.То не бяха слухове че Герб минавал по апартаментите да плаща на хората, а сега и медиите внушавали. Ние не сме толкоз прости за колкото ни мислете, знаем какво искаме и ще го постигнем. За всеки случай шайката глупаци са по-малката маса състояща се предимно от прасета, олигарси, шуробаджанаци по партийна линия малоумници протежета на някой...Младото поколение на България е здраво мислещо и много добре стъпило на земята, така че моля опитите ви типично на Бай Ганьо Булгаристантски да внушите че хората са шайка малоумници няма да са успешни

има проучване че на всеки протест 70% от хората не знаят за какво са там, таи тук е нещо такова агитки,скинари и пяници

Как очаквате да се намери свестен човек които да поеме управлението на страната след такива протести в които няколко хиляди платени идиота скандират че искат промяна НО КАТО ГИ ПОПИТАШ КАКВО ТОЧНО ДА СЕ ПРОМЕНИ И НАИ ВЕЧЕ КАК НИКОИ НЕ ЗНАЕ важното е да се гушнат паричките за два часа викане и готово

Ще се намерят свестни хора, ще се намерят... затова не берете грижа. Първо викам да пуснете кокала, защото с този протест ще си тръгнете.

победата е близо... орешарски намекнал, че четвъртък на консултативния съвет при президента щял да му връчи оставката си...

И да внимава, че президента като нищо може да я факсне в Кипър до офф-шорките си.

От днес всички масово започнаха да организират кръгли маси, конференции и др. за нов изборен кодекс.ФАКТ.Това говори,че нагласата или очакванията за нови избори са почти 100% сред всички политически, етнически, икономически, трудови идр.слоеве в страната. Има два реални и безконфликтни пътя към нови избори наесен: 1.Правителството на Орешарски подава оставка.Партиите представени в парламента номинират Марин Райков за мин.председател,като не се намесват в назначенията.Започват усилена работа в рамките на месец по нов изборен кодекс и свикване на ВНС за нова Конституция.Избори за ВНС наесен 2.Ако тези партии не постигнат разбирателство, Конституционният Съд касира изборите,тъй като ще са налице всички предпоставки от гледна точка на законосъобразност и целесъобразност за касация.НС се разпуска и Президента назначава Марин Райков за мин.председател.Избори наесен. Всички останали сценарии ще доведат до продължаване на тежката агония в която е страната. Първо правило на трейдъра:губещите позиции трябва да се закриват,нали така г-н Орешарски. Естествено това са само наши тези.

Ако агонията продължи, ще доведе до некроза на политическата класа и ще се наложи ампутация.

най-важното е партията с турски характеристики, арабско финансиране , джамии и т.н. настроения да се закрие.

На политиците може да не им излизат сметките, но това е правилното решение за страната.

В искането за оставка на правителството сме единни.И то е правилно.Маскари са. Но въпроса какво да се прави след това ни разделя на хиляди групички.Не може да се разчита,че смяната на един господар с друг ще доведе до добро.Това е проблема на всички протести.Никога не се отива докрай.Нужни са нови правила, записани в конституцията, които да гарантират, че бъдещите управляващи няма да могат да си правят каквото искат.Нужна е нова Конституция.Дори основните правила за изборите, да бъдат включени в нея, а не изборен кодекс, който всяко обикновенно парламентарно мнозинство да променя както му е угодно.

Само протакат според мен и се надяват протестите да спрат. Айде бе Софиянци не може ли да излезете 100000 човека и да се приключва?

И СЪС СЪБИТИЯТА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ СЕМИЦИ ПРОСТО ВИДЯХ, ЧЕ СЪМ БИЛА ПРАВА. БОЙКО НЕ ПРАВЕШЕ РОДНИНСКИ НАЗНАЧЕНИЯ, ТЪРСЕШЕ СПЕЦИАЛИСТИ- А ТЕ МУ СЕ СМЕЕХА, ЧЕ ГИ НАМИРА ПО КРЪСТОВИЩАТА...КОМУНЯГИ..ТЕ АКО НЕ УРЕДАТ ЗЕТЯ СИ И МАЙКА МУ НА ЗЕТЯ- ТО ПРОСТО НЯМА ДА СА ТЕ!

MariaEM

Е много ясно, че ще търси специалисти, той като сам хал хабер си няма от нищо за него всеки е специалист.

Снощи след като се прибрах от 40000 протест останах потресен от факта, че в медиите беше отразено, че протеста бил 10000 според данни от милицията и с просто око се виждаше, че хората са 2-3 пъти повече отколкото в Неделя, когато бяха обявени повече от 15000 души шествието минаваше 1 час през Орлов мост, а докато аз бях там не се виждаше нито краят му в посока Софийския университет, нито началото му в посока НДК

Дезинформация и опити за манипулация!Самото отразяване на протестите се различава от това през февруари...особено първите дни на протестите.

iq oosh

summary for today: След като вече е ясно, че правителството ще падне тема номар едно е, какно ще пранят протестиращите след това. Не чакайте някой да яхне вълната ви. Неминуемо и сред тях вече има внедрени професионални партийци, но време е да се излъчат лидери с лице и признание. ( регистриран ) 18.06.2013 09:45 прав си но когото и да сложиш може да стане само с избори (честни и предполагащи информиран избор) за да се види предпочитанието на мнозинството - това е демокрацията другото е диктатура на мацинството над мнозинството и го имахме ч5 години Протести- добре . Но след протести и падане на правителство- какво? Някой има ли готови предложения и ясна визия? ясната визия е, че не бива да допускаме БСП-ДПС олигархията да ни ограбва още 4 години има ясна визия ( нерегистриран ) 18.06.2013 09:43 ТЕЗИ ЩЕ ГИ ВРАЗУМИМ, ТОВА Е ВИЗИЯТА. Оставка на Орешарски, нов временен кабинет с прозрачни личности. Пионките от народното събрание остават да дебатират и гласуват належащи закони, без да изтъкват партийна принадлежност. Свикване на нови избори, евентуално за велико народно събрание.ВСЕКИ ДОРИ НАЙ-МАЛЪК НАМЕК ЗА НЯКОЯ ''ЛИЧНОСТ'' В УПРАВЛЕНИЕТО ,ЧЕ ГРАВИТИРА КЪМ КОЯТО И ДА Е ОЛИГАРХИЧЕСКА СТРУКТУРА , ЩЕ БЪДЕ СМАЗАН С ПРОТЕСТ. МАФИЯТА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е КРАЙНАТА ВИЗИЯ НА ПРОТЕСТА. Протестите през зимата не бяха срещу г-н Борисов, а срещу монополите и високите сметки на тия крадци ,които ги докара тройната коалиция .Да ти напомня ли кои бяха там.Борисов направи един мъжки ход ,който ви нокаутира и още се чудите какво ви е сполетяло.Не са само политически бръщолевения, а трябва да оставиш нещо реално на децата си. нямам в предвид крадените от обикновените хора пари .Спортни зали, пътища ,мостове, магистрали, пречиствателни станции,опери, театри,Български Лувъри каквото още се сетиш. Протестите зимата бяха омърсени от същите тия лица около Болен дето ги гледахме цяла вечер вчера. Те бяха провокаторите. Според новата Европейска наредба за разследване съдия или прокурор от всяка страна на европейският съюз може да издаде заповед за арест на всяко лице независимо в коя страна на ЕС се намира или чий гражданин е! Заобикаля се съдебната система. Съдия от Германия се обажда на ГДБОП и те задържат лицето без посредници. Затова тази ГДБОП спешно мина към ДАНС! Гледам тази сутрин националните телевизии и се чудя дали не сънувам.Питам се коя година е и дали не съм проспал живота си?Канал1 -Лютви Местан ,БТВ- Татяна Дончева ,Нова-Меглена не знам каква и върха Велислава Дъра -бъра.И всичките ме учат на морал и политическа култура.Политически проститутки ме учат на морал и това че Фейсбук ми отворил очите и ме накарал да проява гражданската си отговорност- пълна глупост.Тия циментови тикви нищо ново не са научили и нищо старо не са забравили.

и най-малка предства си нямате за интелектуалния потенциал на искащите ,за целите на исканията и волята да се борим до край. ПРОТЕСТА Е ЗА ТОВА, БЪЛГАРИЯ НИКОГА ДА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ОЛИГАРХИЧНИ КРЪГОВЕ. ПРОТЕСТА Е ПРОТИВ МАФИЯТА ДЪРЖАВА. ПРОТЕСТА Е ПРОТИВ ГОВОРИТЕЛЯ НА МАФИЯТА -ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ. ПРОТЕСТА ЩЕ ПРОДЪЛЦИ И ПРИ ВСЯКО ДРУГО УПРАВЛЕНИЕ КОЕТО Я КАРА ПОСТАРОМУ.

Да не си кривим душите - протестите са на националистическа основа. Заради ДПС във властта. А изведнъж бликналата злоба към Сидеров е заради предателството му към национализма.

Не съвсем - цялата ситуация в страната беше взривоопасна, като тлееща жарава. Изборът на Беевски и национализмът са само клечката киброт върху бурето с барут. ББ успя с геополитическата ориентация на България. Затова комунистите, турците и националистите от ЮРУШ се озлобиха - заради посегателството върху руската хранилка.... За съжаление ББ не успя в пълненето на хазната, даже обратното. Грешката му беше, че строителството на каквото и да е не води до икономически растежл А той строеше без да се съобразява с малката хазна...И назната се изпразни.

Неграмотен, не може да смята - група прави.

Да сравняваш бат Бойко с Болен и Гея е все едно Чебурашка и Мурзилка с Юл Бринър от великолепната седморка! Бойковият подпис стои под десетки подписи за екстрадиция на опасни наркотрафиканти и топ полицейски акции,а неслужилите скатавки Сайдера и Гейзера къде са се подписвали?

Лъснахте ли, мамини синчета! Ще лъснете и още!

Хората не са за Герб - те са хппротив руските подлоги от ДПС, АТАКА и БСП. Парадоксът е че Герб са важни въпреки, че всички са бивши комунисти! Ако утре някоя партия стане олицетворение на антитезата на на гореизброените БСП,АТАКА, ДПС - хората ще бъдат за нея - както за Костов през 1997 (макар че тогава се опариха). Тогава 58 % бяха за антитезата на БСП. Сега комунистите ги чака същото.

и сравнявенията със Сидеров и Станишев не вървят. Можеш да го сравняваш само с ортака му Сретен Йосич, дето го чака да му гушне букета.

Високите сметки за ток изкараха хората срещу правителството на Герб, защото те имаха цял мандат от 4 години да направят нещо по въпроса. И когато хората изпъшкаха, че не могат да си плащат, защото нямат работа и хляб, това беше точно в края на некадърното управление на Бойко. Ако той беше помислил, че освен магистрали и всичко, което изброяваш, хората имат нужда и да преживяват всеки божи ден, нямаше да има протести през февруари. Лично аз излязох против неговото управление, а не толкова заради тока, защото ми беше писнало политически дебил да ме управлява. Не казвам, че само той е виновен да се стигне до тук. Виновни са всички политици, които като черва са навързани вече 23 години. Може би теб те е хванала деменцията, защото не помниш какво обещаваше Борисов, преди да дойде на власт. Видяхме какво направи, усетихме и на гърба си какво не направи. Хората за пореден път бяха излъгани от поредния некадърник и затова излязоха още през зимата. Това, което се случва сега е провокирано точно от управлението на Герб. Защото е адски трудно, когато някой о..ре нещата, друг да бърше след него.

Далеч съм от мисълта,че ББ е идеалния,но чудя се,как не провидяхте хора,че гласувайки за когото и да било друг от съществуващите в момента на изборите партии,доведе на власт тези, срещу които сега всички негодувате?

iq oosh

прав си но когото и да сложиш може да стане само с избори (честни и предполагащи информиран избор) за да се види предпочитанието на мнозинството - това е демокрацията другото е диктатура на мацинството над мнозинството и го имахме ч5 години

които ги разхождат като простинали коне между Орлов мост и Мин.съвет. Ако сте умни и интелигентни, за каквито уж се смятате, вместо да се разхождате, вземете да си намерите новите неопетнени и достойни водачи, и като стане време за избори се явявайти и гласувайте! САМО С РАЗХОДКИ И С ВИКОВЕ НЕ СТАВА! А на повечето от вас, които не са гласували от години, защото смятат че са големи интелектуалци и че всички партии са боклуци и не ги харесват, мога да им кажа, че боклуците сте вие. В момента се държите като анархисти и фашизоиди, а не като интелигентни хора! Само елементарният човек може да прави нещо, без да мисли за последствията. И една препоръка - не влачете децата си на т.нар. митинги, защото след време ще се срамувате пред тях, както и пред себе си! Знам го от собствен опит.

Съществува една антитеза на твоя мироглед - нарича се гражданско обкщество, ама явно не е по силите ти за да разбереш за какво става дума.... И не става дума за интелигентност а за вграден чип- отграничите :)

Човече, изключително си точен! За жалост на този протест имаше интервю с Васко Кръпката и той горкия, уж е интилигентен човек каза, че протестира защото не бил представен в парламента!!! Ми защо не отиде до централите на СДС, ДСБ и всички други отлюспени и там да седнат и да мислят защо не са представени в парламента? Какво са виновни ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака, какво е виновно сегашното правителство, че партиите на Васко и други като него не са представени в парламента? Защо протестиращите не излъчат ЛИДЕРИ сега и да си структурират претенциите към властта, а след това дори да си направят партия? През февруари имаше лидери и те всеки ден бяха на трибуните. Тях никой от властта не ги чу, никой не се срещна с тях и накрая се изпокараха помежду си с претенции за легитимност на единия или другия. Вчера от 5 души протестиращи на въпроса: "Какво искате да постигнете с протеста и с оставката за която скандирате?", отговорите бяха 5 съвсем различни един от друг. За жалост гледайки това мероприятие с прискърбие си мисля, че докато обиколките между институции и партийни централи наподобяват на разходките на затворниците, други хора, задкулисно си подготвят почвата за връщане във властта.

Има логика в думите ти,ама все пак каква е алтернативата? Да седим и да гледаме как си разделят баницата ли?

ТЕЗИ ЩЕ ГИ ВРАЗУМИМ, ТОВА Е ВИЗИЯТА. Оставка на Орешарски, нов временен кабинет с прозрачни личности. Пионките от народното събрание остават да дебатират и гласуват належащи закони, без да изтъкват партийна принадлежност. Свикване на нови избори, евентуално за велико народно събрание.ВСЕКИ ДОРИ НАЙ-МАЛЪК НАМЕК ЗА НЯКОЯ ''ЛИЧНОСТ'' В УПРАВЛЕНИЕТО ,ЧЕ ГРАВИТИРА КЪМ КОЯТО И ДА Е ОЛИГАРХИЧЕСКА СТРУКТУРА , ЩЕ БЪДЕ СМАЗАН С ПРОТЕСТ. МАФИЯТА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ.ТОВА Е КРАЙНАТА ВИЗИЯ НА ПРОТЕСТА.

4. Аз искам законите да бъдат за всички и да се спазват от всички без изключение и без значение дали са бедни или богати. Тук визирам мутри, богати политици, бедни малцинствени групи и т.н. Всички те до момента са привилигеровани и законите не важат за тях. 5. Искам престъпниците в затворите. Искам честни и неподкупни съд и прокуратура. Искам пълна прозрачност в това "блато" наречено правосъдие.