Протести, арести и бой по площадите в цяла Русия. Задържаните са над 1300 (снимки/видео)

В 38 града недоволни от заповедта за свикване на резервистите излязоха по улиците

Обратно в новината

Коментари - Протести, арести и бой по площадите в цяла Русия. Задържаните са над 1300 (снимки/видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно НИЩО иска възторжено да се съгласите – България да бъде луганска, донецка “република’ с путинско-копейкински “рефендум!?..........Всички в Европа искат да са членове на ЕС,но едно НИЩО от България,иска да напуснем!? Иска руска РОБИЯ, ДИКТАТУРА за всички нас!?............Един психопат ще ни връща към дружбата с един престъпник, погубил над 100 000 човешки живота,от двете страни във война в 21-век!?..............Един проруски продукт ще ни възражда с руска любов,руска мизерия,руски ‘права”,КГБправославие, рубли за него.ТОВА било“Възраждане”.!!???...........Вашият глас може и трябва да бъде за ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ,за България в цивилизования свят на СВОБОДНИТЕ проспериращи народи ! С номер 25! ЗА ДЕМОКРАТИЧНА България!!

В бункера е супер, имам си всичко...

На фронта ще пращат обикнопвени граждани. Не децата на властимащите. Видяхме и чухме Песков младши колко е сигурен, че Владимир Владимирович (Путин) няма да го прати на фронта. И като няма война, защо мобилизират за пръв път от 2та Световна война? ... и арестуват хора за това, че скандират "Не на войната"? Или такива, които не са съгласни с военната"операция" в Украйна? Защо Армения и Грузия са заляти от руски мигранти, даже в Монголия предпочитат да отидат, но не и да са под "чудното" управление на Путин. Който може се изнася, който не може си чака лотарийния билет да мре в украйнската "операция". За какво? За да богатеят властимащите и приятелите им олигарси.... ...нападението над Украйна не е заради тамошното руско малцинство. То е само повод. Новооткрито гигантско находище на газ, огромни възможности за съхраняване на такъв, плодородни земи... Както се е засилили Путин, скоро може да се наложи и вас да мобилизират...дали тогава ще сте същите защитници на мобилизацита? Или ще си се криете в мишите дупки (по-вероятното)...защото България вече е в списъка на вражеските държави благодарение на управляващите, които си избирате. Вашата любов към бащицата Путин няма значение за него. Вие сте враг в момента.

Защо ли, според вас, тия волове в униформите не са изпратени в Украйна да респектират украинската армия? Това, че могат да влачат по асфалта деца и жени вече на всички е известно. С тази задача спокойно може да се справи всяко добре хранено магаре или вол (ако някой изобщо знае какво е вол -работно животно, което изцяло зависи от господаря си за изхранване и няма собствена воля ), и никой уважаващ себе си човек. Може би само Волен Сидеров - той обича да води епични битки с жени и деца.

Правилно така и трябва.

гледах видеото как ги задържат в Москва. Един по един ги ловят за ръцете и ги водят в автобусите. Няма палки, няма газ, няма гумени куршуми, дори водни струи няма. Виж в Париж е друго. ... Да не говорим за САЩ. Там протестите ги разгонват по съвсем демократичен начин - шумови гранати, газ, бой, палки, има дори ранени от гумени куршуми и убити понякога. Абе демокрация.!

Истината, мърльо е много далече от това, което си написал. Във Франция опожариха цели квартали,разрушиха магазини, коли, автобуси! Никъде, никога в друга държава освен в Русия не задържат и не осъждат за изречените на глас думи "Не на войната" без никакви други действия нарушаваци обществения ред! Запомни го: никъде, никога в друга държава!

1300 били против. Ама Русия е 145 милиона бе. Това колко стотни от процента е?!

Бурно съпротивляващи се доброволци. ;))))))

Ми намери я вече И може да я джвака На воля

На зануления бункерен педераст Предатели ;))

1300 значи към 4000 протестиращи общо?!? Бива БАЯ СА :)

Трима гладни полупутльовци седят пред клавиатурите и дращят в подкрепа на джуджето-сатрап. Е, доволни са и на малко, миличките. Инак са си обикновени лузъри, ама за някой лев са готови и на Пут задните области да ухажват.

продължава.

Странно. Протестиращите са стотина души даже по-малко, а са задържали 1300?????????????

И все в задния двор

За путин

Протести в Англия,Виена,Франция,прага.Много спрели заводи.Естония 25 проц инфлация.

американците се опитват да повторят майдана... ми кой не знае, повтара....

Американците пак ли са виновни за огромната руска тъпотия която сътвориха в Украйна?

Е и какво е по-различно от подобни деяния на запад ? И там бият хората , поливат ги с вода , арестуват ги когато не щат да играят по свирката на управниците си . Та не виждат къде е разликата и защо пишете за това ?

Разликата е, че на запад не те арестуват за "не на войната". Като няма война, защо мобилизират хора за пръв път от 2та Световна война? Как може да подкрепяте Путин, когато застава срещу спбствените си хора с лъжи. На фроната отиват обикновенни хорица. Не децата на власт имащите. Ето Песков младши си знае, че Владимир Владимирович няма да го прати...

Не само че те арестуват ами лежиш в затвора. Касиус Клей и хиляди други

Като гледам снимките нито един от "протестиращите" не подлежи на мобилизация. За какво протестират тези момчета и девойки?

Защо на горните кадри от митинги "с 1300 арестувани" са 50-100 души?

Рашките неграмотни фенчета решиха сега да вадят архивите къде по света имало някога протести и да критикуват тези в Европа. После кой знае какво ще измислят, цирка на промитите мозъци.

Само дето промените мозъци са при вас бе КЕЛЕШ

ОПАШАТА ЛЪЖА

Така е! Но е удобно да се раздухва,а нашите глупаци да цъкат и ахкат;)))!

ДИРНИЦИ ПРОДАЖНИ ЗАЩО МЪЛЧИТЕ ЗА ПРОТЕСТИТЕ В ЗАПАДНА ЕВРОПА? АЙТЕ СТИГА С ТЕ ЛЪГАЛИ.

Защото всички други протести не завършват в затвора, или фронта.

Сорос е събрал педита. Само бой и сръбска музика на тия меки китки. Тия протеска са като нашите платени протести на Кирчо и Кокорчо.

На село ви пуснаха интернета и гледай сеир

Частична Военна Мобилизация - Чемодан Вокзал Москва

Мобилизирани те в Русия вече получават по 205 000 Рубли месечно. Това са 6800 лева на месец. Толкова е заплатата на редови военен в Русия. Старшини и офицери получават повече.

Ми, бегай!

А колко струва едно погребение за безумна война?

Питай зеленият,той ги погребва постоянно и по много

И по кой курс ги смяташ рублите в лева? По трънския ли?

Всъщност на Путин за фронта му трябват към 200 хиляди , за да попълнят загубите в Украйна. Това са 0.13 процента от цялото население , което е 144 милиона. Показателно е , че дори един на хиляда руснаци не споделя каузата на Путин и не иска да се бие за нея дори за сума , която в Русия е значителна над средната заплата. Реалният ентусиазъм да се воюва клони към нула , затова и тази мобилизация , да хвърля насила в огъня бедните и безправните и изолираните.

А във Франция,колко жълти жилетки бяха арестувани?Колко души бяха осъдени,че скъсали ризата на директора,или жената, която хвърлила кенче по колата на Микрон?

Тия охранени мечоци от службите , които тормозят протестиращите, защо не ги пратят да се доказват на фронта с мъжете . Ами Джуджи ги ползва да му охраняват кожата и да излавят бедните руснаци да ги пращат за утилизация на фронта . Гномът всъщност обяви война на обикновенните руснаци , които никак нямат желание да воюват и все повече осъзнават , че тази война не е за кауза , а само , за да има Ситния военно положение и извънредни правомощия за да управлява като военен диктатор несменяемо и пожизнено.Те може да са го оставили да се прави на велик, за да е мирно,но никога никога не са се договоряли, да умират за болните му комплекси .

Споко! Нека да им раздадат пушките, да видим накъде ще стрелят...

Точно на тези едва ли ще им дадат пушки,по скоро ще лопаят някъде

Сащ целят уншщожение на ес и русия и с помощта на малоумните пъпети на ес, са на път до го постигнат.. българино,ако тия американски идиоти,дет бяха последно но власт,пак са на власт,с нашта страна е свършено..тия идиоти под командване на сащ ще пратят и наши войски там,тогава и ние ставаме пушечно месо,както ползват и украинците.........не гласувайте за американските партии..... сащ/ нато носям само война навсякъде по света..........огледайте се...

Аз не знам протести по света ,където да са арестувани толкова много хора -1500 души. Близо 3 милиона руснаци са напуснали Русия заради войната , това е десет пъти повече от нужните на късото царчр за пушечно мезо Билетът за самолет за чужбина стигна космическата цена 9 хиляди долара , което значи , че има хора , които биха за четири членно семейство 36 хиляди долара , за да напуснат сатрапията . В същото време Джуджето не може да събере 200 хиляди за да попълни загубите на фронта за огромните за Русия 4000 хиляди долара . Като смятаме с проценти това значи , че дори 0.13 процената процента от руснаците, които за 144 милиона, не са сколонни да воюват за много пари. . Голе - долу дори един на 1 хиляда руснаци не е съгласен дори за много пари да се бие за Джуджето и болния му мозък.

Та ние войска имаме ли?!

Айде стига с тази пропаганда ! Замириса на кравешки лайна !

до преди 30 години руснаците бяха крепостни.раждат се в един град ,живеят и умират в него.в 20 млн москва ако бяха излязли да протестират 2 млн.как щяха да арестуват 2 млн?ама робска психика и водка това е резултатът

Робската психика е в България.

И защо няма общ план поне на една снимка ? Защото са по един файтон хора ? А нещо за протестите в цяла европа?

Гледах видео как 10-тина протестиращи се бяха скрили от дъжда под козирката на спирка за градския транспорт и това стана хит в мрежата в подкрепа на протестите !

Го гледах! Скромно, много скромно беше!

Вече има протести, бой и арести в цяла Европа за инфлацията и закриването на цели отрасли , но това не е важно ! Толкова обработено обществено мнение не бях виждал ! Сещам се за шопската идеология : “ Ще си изгоря къщата, за да подпаля на Вуте плевника !”

Бай Абдале, ти войната, убиването на хора, с инфлация ли ще ги сравняваш …. Да ева и руските кавали ….

13000 убити цивилни граждани от Киев в Източна Украйна за 8 години преди руската инвазия, според ООН ! Малко ли са ?

Бай Абдале, посочи достоверен източник за твърдението 13000 убити преди руслямската инвазия

а ти откъде знаеш че тези 13000 руснака не са избити от кгб това е запазена марка на сталин и да обвинява противника за това.явно малко сериозни книжки си чел а само слушаш пропагандата

По-добре да умреш,като герой, отколкото от глад.

Брей от де искарахте тая снимка че нещо бая студено за сезона много дебели дрехи бре

Ти там ли си, или си тук но тролиш в полза на престъпна пРоссия ?

А ти?! За кого тролиш?! Нека да позная:за уконацистите!

И конфискуваните яхти на олигарсоте му

Продължавайте да лъжите за обстановката в Украйна! Ще дойде време да отговаряте за тази дезинформация!

Ти нещо май заплашваш?

Напомняне за Божиите заповеди, една от което е НЕ ЛЪЖИ. Ако мислиш че ще те похвалят за нарушаването, може с индулгенция да пробваш, ама и тя за пари е направена от хората.... Та напомняне за Страшния съд...

Не пред теб безмозъчен гном! В

ПУТИН И ЦЯЛОТО МУ ЖАЛКО ОБКРЪЖЕНИЕ СА ПСИХОПАТИ И УБИЙЦИ

Така ли?! А кой бонбандира Сърбия,Либия,Ирак,Сирия.... Още да изброявам ли!!!!

Не изброявай! Не и преди да си научил как се пише БОнБАНДИРАЛ

ПУТИН Е УБИЕЦ

Нищо лошо, поне ще се види част от тези, които са под въздействието на нездрави сили, горките хора, светът се напълни с играчи, които си играят със съдбата на хора, природа ...

Страшните протести от по няколко пъпчиви тинейджъра. Както винаги.

Европа трябва да помогне на гражданите на Русия срещу фанатичния режим на един диктатор. Хората искат свобода и Европейско бъдеще.

Много лъжите, брей! Пълна дезинформация!

дебилите, дето коментират демокрацията в Украйна и забраната на референдума там ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА, да коментират забраната за ДЕМОНСТРАЦИИ по време на МИР (нали било само "специална операция") в Русия... Ей, гиди, дебили, с дебилите!

Ако някой критикува русия, нека си спомни протестите във Америка и навлизането на протестиращи в капитолия, тогава американските власти бяха ли демократични, със бонбони ли посрещнаха протестиращите. https://youtu.be/cfkOVl6r_74

Пробвай се в Москва да влезеш в парламента, айде да видим

айди бой и от протеста у укопите!

НАНЕ , ВЕРНО ЛИ, ЧЕ РУСНАЦИТЕ КАЦНАЛИ НА ЛУНАТА ! НАНЕ : АЙДЕ БЕ , АМА ВСИЧКИТЕ ЛИ !

Заслужават си го простия, алкохолизиран рашки народ! Хич не ме е жал, нека жужака да ги бие и влачи по земята, но за съжаление акъл няма да им дойде и до пречукат с камъни. Докато някоя сутрин някой олигарх не ни съобщи, че путйо е починал спокойно в съня си!!!

Пидер беше и пидер ще останеш, джендър идеологията е ебала майка ви проста еврогейска.

Марш при путьо, мобилизиран си!

Да ти пръснат червената тиква

Такива са православните славяни - свине. Втора категория получовеци. Славяни и православни, значи свине.

Ненормалник, такива като теб да пратят в окопи, липсват ти първите 7 години

Всички на фронта! Мамините рожби-на първа линия!

Радев....., Гледа ли този какво се случва след путинската спец. операция?