Протестиращи блокираха за часове Е-79

Протестиращи жители на Видин затвориха за движение международен път Е 79 на изхода на Видин (до "Видахим") за часове с настояване за по-добри пътища

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха за часове Е-79 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подкрепяме протеста на Северозапада. Така няма да има пари за престъпния западен вариант на пътя Русе -В.Търново, през Момин сбор, Пушево, Леденик, Шемшево. Има по добър вариант под Арбанаси и през М.Чифлик до разклоните за Дебелец и Килифарево.

От София съм и никога не съм ходил по тоя край от Враца нагоре, но подкрепям тези хора! Стига са крали тия кметове, стига са ги лъгали, стига тия политици са ни правили на маймуни! Длъжни са да спрат да крадат и да благоустроят всички кътчета на България, а не само собствените си домове, вили, компкекси...

Спомням си, как Премиера-Слънце облъчваше с лъжи хората от Северозапада през първия си мандат! Как се возеше с хеликоптер с "колеги" комисари от Брюксел, и Вие му вярвахте и още два пъти с вашите гласове е все още на власт! Сега страдате, че никой не Ви обръща внимание! Ами, хак Ви е! Не се живее една година дами и господа! Минаха 28 години от Новото време! С тази политика сте на изчезване! И не само Вие! За съжаление!

Най-бедният край защото са само комунисти.Всички знаем че те са най-крадливите.Защо не протестираха когато техните бяха на власт.Комунистите са царе на диверсиите и подстрекателството.А и тунел искат защо не метро. Пълни глупости!

Свободата, Санчо... Няма да доживеем свободата с такива хора, Санчо, като теб. Никога. Най малкото, защото хора като теб, отказват да мислят. Всеки тъпак може да ти зададе прост въпрос, на който няма логичен отговор. От опит ми е известно, че крадците и разбойниците, са или по затворите (ако не са квалифицирани в занаята си), или мъртви (ако не са годни да се справят с конкуренцията), или много богати, охолни, властващи, диктуващи живота на другите (ако са се справили с предните предизвикателства). Как ти реши, че крадливите и престъпни северозападналяци не са нито в пандиза, нито са мъртви, нито са богати? По кой показател са крадливи и престъпни, че не схващам? По това, че не споделят мнението ти за държавно устройство при което мафията да си пише закони ли?

Така трябва да се прави,бунтове и неподчинение,защото властта не разбира от молби а отстъпва когато се уплаши.

Тия управници трябва ясно да разберат, че трябва да работят за българите и нуждите на българите, а не да лобират за сръбските магистрали. Пътя към Дунав мост 2 е селски негоден за многото тирове, затова почти всеки ден стават катастрофи. Не ги ли е срам Боко, Чоко и оня джендър Сере гей България да е приета в ЕС през 2007 г, и за 11 години да нямаме хубав път до там. Егати смотаните тъпунгери май само мислят какво да крадат само. Браво на Северозапада скоро и други региони ще се присъединят.

ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ ЗА ВИДИНСКИЯ ПЪТ ГИ ИЗЯДОХА МАЗНИТЕ ШОПАРИ ОТ СОФИЙСКАТА ДЖАМАХИРИЯ! ВЪН ШОПСКИЯ ОКУПАТОРСКИ ЦЪРВУЛ ОТ СВОБОДНИЯ СЕВЕРОЗАПАД!

Има ли небостъргач без асансьор,най- вероятно не.а мост без път до него,най- вероятно не ,но има

МекаМария е този Борисов, пак някакви предимно червени, а сега зелени и "десни" лумпени ще го свалят...!?!?!? Ех Пиночете български кога ще се родиш да ни отървеш от червените тумори и метастази...?!?!?! Но ще, ще стане... Тя историята си знае работата...!!!!!!

Червен е само пър'делника на баба ти ..... а по-червен от него е само Вожда ти - по-големи комундета от Тиквата и ЦеЦи няма!!!

Господа, да се блокират пътища от граждани е вредно и незаконно - нарушава се правото на гражданите за свободно придвижване. Полезно и законно е друго - ако протестиращите не вярват на народните си представители или си нямат, да създадат граждански комитет, който да предяви документирано исканията им по реда в държавата и да протестират ако не им се отдаде дължимото внимание и действие. Не е разумно и гражданите да настояват как да се прокарва път - с тунел или не. Имаше наскоро такова настояване и се оказа. че изпълнението му би било вредно - би се заразил огомен район с естествената радиоактивност на изкопаната скална маса. Очевидно, негодяи подтикват гражданите към неплодотворни, вредни и незаконни действия, вместо към законни - осъществими и полезни им.

Десният амбреаж, ти живял ли си поне 36 часа в Северозапада? А пезевенгино? Аре у лево, дишай през устата, а да - и не блъскай по клавиатурата, че пишеш тъпотии, а се почесвай с ръце ....Знаеш къде.

Господин картечен пистолет на Шпагин, освен ругатни, никакви доводи нямате. Явно сте срещу това, тези хора да постигнат подобряване на живота си. Следователно, от двама ни не аз пиша тъпотии.

Ко??????

Трафика е отвратителен по пътя София -Видин. По моста минават на ден по около 2600 ППС. Голямата част над 50% са ТИР- ове. Рушат пътища НО и къщите на хората в този беден край.Вие ако сте на тяхно мяста, как бихте постъпили? Много от вас незнаят изобщо каква мъка е да си забравен от всички. И никой нищо РЕАЛНО не предприема да се строи. Само голи обещания.

откога бетон се яде?

бай Христов, знаеш ли колко бетон и асфалт изяде? А ти само екскременти ли можеш?

истории в нова светлина.В цялата страна да има някакви протести,дори за невъзможни за момента неща,само да има протести.Ха погледнете снимката и и преценете дали стихийно са се дигнали "северозапада".Чисто като на първомайска манифестация,лозунги,много знамена,дърти пенсионери със стойки на военни и милиционери и няколко дебелаши - червени активистки.

OОбаче 'сичко що е гербероид - яко кърти!!! Господине, според Вас освен възрастни хора, други останали ли са в региона та да протестират??????

По колко плащат за протеста

Не плащат - обеща ли са ни да "оправим" по един гербероиден олигофрен - по-голям кеф от това здраве му кажи !!!!!!!!!!!!

Къде е "Премиерът", да иде с джипа да им обясни, колко е направил за тях и да им се скара, че не са доволни?

Искам да напомня , че тези протестиращи преди казваха , че асфалт не се яде. Добре е , че разбраха силата му.

Сигурна ли си че си "той"? В духа на твоите пристрастия, най вероятно си безполова. Никой не яде асфалт. Така е (освен, ако ти самата не ядеш, та си изяла асфалта за това трасе). Хората там протестират срещу това, че неподгготвеното ти правителство, освен че прокарва гейски конвенции, реже пътя ти към централна Европа, убива ежедневно турски и немски тираджии, събаря къщите на родителите ти на село, краде парите от данъците на тези хора и ги ... няма да го казвам. Няма да се учудя, че със същия умствен капацитет ще предоставиш дъщеря си да я джендерят още от детската градина. Само защото Вождът Винету ти е пошепнал, че така е правилно. Е, бъди жива и здрава! Все някога ще трябва и да отговаряш за глупостта си. Ако не пред отрудения българин, поне пред съвестта си. Тя все някога се появява, колкото и да я подтискаш.

"Протестиращи блокираха за часове Е-79" Браво на протестиращите! Но защо в Дир няма информация за протести против ратифицирането на Истанбулската конвенция?!

Протести и затваряне на пътя до дупка. Докато управителят боко Тъпото, проумее, че това из което си ветрее дирника е държавата, а не футболно игрище. Само, че той горкият няма мозък за това, обкръжил се е с безмозъчни около себе си, така че ще трябва да им се налива и акъл в кухите кратуни. Няма пари за инвестиции, но една голяма част от герберастката върхушка най-нагло се е замъкнала да плюска закуски при краварите, естествено на държавни разноски.

Не. Ще чакате. Първо ще "пуснем" метрото до Банкя, после до Перник и чак тогава ще видим с какви тунели ще ви "прекараме".

Въпрос към анаЛЛизатора - гражданите от Видин по-граждани ли са от селяците напълзели София от села и паланки, наричащи гордо себе си "софиянци"???? Правиш ли разлика м/у "софиянец" и "софийски гастърбайтер"????

Да кажеш, че си софиянец си е направо срамно. Кажете поне един плюс от това, че живеете в една псевдоевропейска столица.

Личи си, че имаш анални проблеми (маясъл), които са ти замъглили чувството за майтап. Затова се чешеш до полуда. Само с чесане няма да ти мине, жребецо, не си губи времето тук, а иди на конски бик!

Трябва постоянни протести за всичко! За да може боко и дебилна компания да разберат че са сложени там за благото на хората а не за лично такова! Само заедно можем да сме силни за по-добър живот.

платени тролове отново се мъчат да разделят хората на селяни и граждани, столичани и провинциалисти, червени и сини, вече не вървите тролове, всички сме БЪЛГАРИ, само вие сте продажни козяшки подлоги

и като блокирате пътя СИ какво ще постигнете? можете и да го махнете съвсем.

Ако започнат прокопаване на тунела от Габрово и откъм Казанлък едновременно, може пък да станат две тръби, кой ти ги дава.....

Аааа, ще почакате за тунел. Ние сме първи. От едни 40 години, не са минавали избори, без да започват да правят тунела под Шипка. Дори има и няколко "първи" копки направени.

Аааа, ние сме преди Вас, за тунела се говорило още през 30-те години на миналия век!!!

Нали точно тия обясняваха на ББ,че асфалт не се яде.

"Тия" имат кмет от ГРОБ и областен от същата мизерна партийка, защо за тях не се действа, а за слеските софийски бичета се строят метра и магистрали във всички възможни посоки, питам аз????? Нещо да не сте богопомазани??

Да бяха си построили магистралата когато на власт бяха БСП и съответно кмета беше от същата партия.

Вместо да се наливат пари в Белене можеше да се построи магистралата. Кажи го на другарите от БСП и ДПС.

Явно не си прочел това,което опитваш да ,,коментираш"-СЕВЕРОЗАПАДЪТ протестира ПРОТИВ ГЕНОЦИДА срещу тази част от България и казва как да се промени животът на хората там. Да се пише на принципа-Чукча писател, не читател-няма смисъл.

... протестира се ПРОТИВ нещо -това е рекет на селяндурите от северозападна България - най-жалкият край на страната. Да се арестуват за възпрепятстване на свободното движение. Има много по-належащи пътища, с порядъци по-големи икономически ползи от построяването им (като например четирилентов път Бургас-Варна и магистрала София-Варна), така че тези мераци на селяндурите ще си останат в главите им!!!

Не си прав, ти ходил ли си скоро до Враца или Монтана !? Пътя е шибан отвсякъде защото като ти излезе един ТИР пред теб и си край !!! Почти навсякъде е забранено изпреварването и си караш с 60 км и си чао !

Ти от кой "елитен" край си ?

От най-голямото село съм - София !

Тунел под Петрохан ще отпуши европейския коридор от централна европа към турция и българия, тогава ще благоденства търговията и цените на стоките и горивото ще намалеят. Ще се улесни достъпа на европейските туристи и от това ще се засили икономиката на цяла България. Отделно северозапада най-накрая ще стане конкурентно способен! Колкото до планината - трафика през билото ще намалее осезаемо, ще намалеят катастрофите и смъртните случаи! А Бойко като иска ски писти - нека да направи стария път на писта!! Тъкмо и балкана малко да се развие!