Протест в Шумен заради погубената Светомира: За нова Пътна карта и съдебна реформа (снимки)

На прокуратурата ръцете са вързани, тя изпълнява своите задължения, но има закони, които не са променяни от 60-те години на миналия век, каза бащата на загиналото момиче

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Друга статия чета, как едни "хора" протестират заради малтретирането на уличен помияр. В България има закон за малтретиране на кучета, но няма закон/правосъдие/ за избитите от разни нафукани мамини бизнесменчета, невинни деца и нормални хора.

с тези ти разсъждения. Ти си потенциален насилник на животинчета, действията на всеки се ръководят от мислите и убежденията и, твоите мисли издават твоята потенциална опасност.

Семейството на убиеца са производителите на почистващи препарати Фикосота. Със сигурност са бутнали яко пачки на целия съдебен състав. При разследването имаше съмнителен взрив на колата на убиеца. Тука трябва вътрешно разследване за корупция на разследващи и съди. Като потребители спрете да купувате сапуните и тоалетната хартия на мафиотското семейство и ще накажете убиеца.

Рано или късно някой наркоман няма да попадне на правилния баща и тогава може и да се оправят нещата.

Изрод, мръсен гаден долен!

За убийство. Държавата на промоциите

С плакати няма да стане. Който иска действия сам трябва да ги направи. Не е задължително да ги разгласява. Резултатът сам ще е разбере. Един наркоман по-малко. Може и повече. Ако са засегнати полицейски деца, ефектът ще е по- голям

човечецът е толкова е тъп, че хабер си няма, че ръцете на прокуратурата са вързани по сегашните закони, а не по тези от преди 60 години. Щото преди 60 г. за убит човек на пътя по вина на шофьор, водачът на превозното средство лежеше в затвора за дълго. Сега, по законите на демонкрацията всичко наопаки, властта е в ръцете на престъпниците, а жертвите им отнасят последствията. Щото всичко е пари, а от катастрофите и жертвите на пътя се изхранват маса паразити - като се започне от полицаи, разследващи, лекари, адвокати, съдии, политици и депутати които непрекъснато си играят със законите, за да протакат и получават заплати и т.н. по веригата. Жалко за загиналото момиче, но баща му като няма акъл да разбере в какъв свят живее, ще си понася последствията. Така и така ще бъде, щото само на глупавите народи държавите са слаби - докато изчезнат.

За това се говори за огромна корупция в България, защото законите връзват ръцете на прокуратурата нали?!

Стига чешене на езици,ши….бания съд да си изкара ценоразписа и да си знаем

Ето моите предложения за промени: 1. Инструктори да губят лиценза си доживот ако имат повече от трима обучени от тях шофьори предизвикали ПТП с жертви по тяхна вина в първите 5 години от получаването на шофьорската книжка. 2. Шофьори при всяко подновяване на книжката си да решават листовки в съкратен размер от тези шофьорските курсове. 3. При навършване на възраст от 60 години шофьорите да се явяват на изпит - практически шофиране на всеки 5 години. 4. Шофьор заловен да шофира без книжка или с фалшива книжка - от 5 до 15 години затвор. 5. Шофьор заловен с употреба на алкохол над 1.2 промила - конфискация на автомобила.

Този шофьор е на 18.

Като е на 18, какво - има право да убива ли? Той е пълнолетен и носи отговорност пред закона както всички зрели хора. Ако у нас нещата са различни и мъжете на 18 се водят за брадати бебета, нека се осъвремени закона и запише, че мъжете на тази територия се водят за деца и не носят отговорност, докато техните деца не ги поемат.

Щом е на 18 години значи спада към предложението ми в точка 1.

Какво вързани са ръцете на прокуратурата ли? Мен прокуратурата ме вкара в лудницата по поръчково дело абсолютно противозаконно без да съм луд и без никой да е подал сигнал както изисква закона. И не просто ме вкараха в лудницата ЦПЗ "проф. Н Шипковенски", но и противозаконно ме връзваха и инжектираха със силни вредни отрови с които ме докараха до състояние да спя по-малко от 1 час в денонощието Просто прокуратурата се самосезира прокурор Цвятков от СРП подаде искане до СРС за ме лекуват принудително, и съдия Емануела Куртева противозаконно без да има закон които и го позволява и въпреки моето несъгласие ми назначи стационарна експертиза в Шипковенски където ме биха бръзваха и инйектираха по 2 пъти на ден и както съм дрогиран и неадекватен от отровите им ме освидетелстваха и ме изкараха луд. Корумпираният боклук Урумов от СРС противозаконно ми даде 3 месеца в Карлуково. Разбира се обжалвах но без полза. Писах и до това лайно президента Радев, ама той не можел да се меси в работата на съда. На мутрата Борисов също писах и тои не може да се меси. На омбидсмана писах но и тая пачавра също не мойела да се меси. Понеже смених 5 адвоката писах и до САК но това че адвокатите ми доведоха свидетел който да свидетелства с лъжи против мен за тях не е нарушение на етиката, както и това че не взеха мерки да не ме инжектират и връзват. Писах и до инспектората на ВСС пак безполезно. ТРова че нямаши нито един закон които да им го позволява и даже има закони които го забанават не спря никой и няма на кой да се оплачеш

Трябвало е да вдигнеш шум до небесата,да наемеш опитен адвокат,да разгласиш случая чрез средствата за масова информация. Само в този случай ще потърсят отговорност на корумпираните магистрати. Иначе винаги случаите се потулват.

дето няма да клекне като му платят, или просто му кажат да се махне

ти сериозно ли разчиташ на средствата за масова дезинформация! :D

Не съм ги търпял, просто като те вкарат в лудницата нищо не можеш да направиш, осбено като си вързан за леглото и нмаблъсках с отрова. Аз нищо не съм правил а те ме връзваха и инжектиртаха, а сега твърдят че съм буйнствал и затова са ме връзвали и инжектирали, без да предоставят каквито и да е доказателства. Просто те такак казват и това какво е било на истина и какво ти казваш няма значение. Там могат да те убият и да кажат че сам си се самонаранил защото си луд. 5 адвоката смених и безплоатни и платени и всички се сговориха с поръчителите. Единият от тях Росен Пенчев Рашков, който са го давали в господари на ефира ми взе 2500лв и пак се сговори с поръчителите. Точно той ме вкара в лудницата и друграят му Николай Урумов съдияв СРС. Докара ми свидетел който беше писал в прокуратурата че съм бил проявявал агресияда за да излъже и пред съда и понеже свидетеля сам не каза че съм проявявал насилие тоя боклук Рашков му зададе конкретни въпроси с които да го накара да го каже. Рашков водеше и някаква Десислава Диянова Сливовска също адвокат боклук като него. Медиите работат само за пари и за техните селски роднини. Аз писах и до БНТ и до БТВ и до Нова телевизия но никоъ не ми отговори Аз и в момента се разправям с тия уроди но нищо не става понейе законите не са нещо което спазват тия боклуци от системата на правосъдието нито за администрацията. Куртева от СРС ме прати на противозаконна експертиза без да напише на основание на кой закон го прави понейе няма такъв закон който да и го позволява, но на никой не му пука. В ЗСВ и конституцията и НПК пише че трябва да се подчиняват на закона а те се смятат над закона и сами решават въпреки законите. Аз им цитирам конкретни членове на закони и наредби, а те просто си правят каквото си искат без значение какво пише в закона и нито се аргументират нито се обосновават. Оплаках се на министъра на здравеопазването като цитирах законите и разпоредбите които са нарушили, тои го препрати до СРЗИ и ИАМН и тия боклуци ми пишат че документите били попълнени правилно и това че аз съм приложил документи в които пише друго тях не ги интересува, понеже те рабители само с техните документи а мойте не ги интересували при положение че тези мои документи са също официални документи дадени ми от престъпниците от Шипковенски с подпис и печат. Така че твърденията на бащата на убитото момиче са явно това което са му казали тия боклуци от прокуратурата. Мен можаха да ме вкарат в лудницата без да съм луд и без да съм извършил каквото и да е престъпление, и там да ме връзват и инйектират противозаконно за да предотвратели бъдешо потенциално престъпление което съм можело да извърша, и за това не им бяха вързани ръцете, а за да вземат мерки срещу конкретни нарушения на конкретни закони са им вързани ръцете нали?

Се отърве В затворо само Мангалл

Ооооо, разбрахме - новата пътна карта от великия неправителствен университет по пътна безопасност гласи, че вече всеки десен е с предимство, и в кръгово, всеки десен, ще е с предимство вече нчма да има пътища с предимство и кръгови с предимство! Ще има само всеки десен! Даже понеже никой не е пипал 60 години разни наредби, ще бъдат приети навигационни светлини по колите - зелени от от дясната страна на автомобила и червени от лявата, лампички през 10 см. една от друга! И за да бъде по-садистично и перверзно, лично оная дебелата с десни американски неправителствени наклонности, дето на всяка катастрофа е мерудия, ще държи бормашината по изискано оскъдно, абе направо само по жартиери, и ще поставя лампичките!

Важното е че матистрати ще вземат коледвна премия за добри резултати в размера на 90% от заплата. А заплата от 6 000 нагоре

Виновен в не толкова който яде баницата,а този,който му я дава. В случая даващите са народните представители. Кажи на тези, за които си гласувал да променят Закона за съдебната власт,а и някои други закони. Тогава корумпираните и некадърни магистрати няма да получават незаслужени премии.

просто не е до законите а няма адекватна изпълнителна власт

Искате да кажете съдебна власт. Не че изпълнителната е адекватна...

Изпълнителната власт се назначава от Народното събрание,тоест от тези,за които гласувате на изборите.След като избирате разни отрепки за народни представители,сърбайте им попарата и се радвайте на безобразията им. А на следващите избори мислете с главите си,а не с нещо друго.

Аз се чудя до сега защо бащата на това дете не е отишъл и избил цялото семейство на този малък наркоман !

Каква е тая парична гаранция.Би трябвало да е поне 100-150 000лв.

нашият съд е най-добрият който може да се купи с пари

Прокуратурата не си върши работата и проблема изобщо не е в законите. Има си закони за всичко но проблема е че прокуратурата, съдиите и адвокатите вместо да ги съблюдават ги тълкуват така както изнася на този който си плаща. Дъщеря му на тоя е умряла заради него и такива тъпанари като него които защитават продажната прокуратура. Това че той не знае законите не значи че няма закони Съдебната реформа не е в писането на нови закони, а в контрола по точното изпълнение на съществуващите закони!!!

Съдебна реформа трябва ама трябва пърео да се изгонят от храма на Темида мутромилиционерите начело с Шрек които разбиха системата подчинявайки я на мафията.

"Стресни се племе закъсняло " Да ама кой? В България плащаме повече отколкото в Германия пътни такси за тежкотоварни, ефект -дупки . Нямаме вече нищо , ни здравеопазване ни образование.... Труп сме , и това е .

Шило

Шапка му свалям на човека! Казва нещата такива, каквито са. Независимо от тежката загуба.

нашият съд е най-добрият който може да се купи с пари

Жечко е пуснат под гаранция от миналата седмица, но не се обявява. Да пуснат и Гого Семерджиев и онзи хубавец от околовръстното...

Шило

Възможно е. Обвинението е за престъпление, извършено по непредпазливост и максималния срок за задържане е два месеца.

Да се надрусаш и тръгнеш по улиците с 150км/ч,не е непредпазливост,а подготовка за убийство.

Ами ще го пуснат.Виж убиеца на М.Цветков.Като си плати ще го пуснат.Уговорката на сумата отнема време.

епа протестирайте си! не пречите на демократите, европейците и натовците! пречите на туземците!

правилната дума е ЗАГИНАЛАТА, не загинала.

Това е най важно,правилната дума.Утре ,ако някой те натресе пиян ,или нашмъркан сигурно най важно е да няма правописни грешки в некролога ти.