Протест в Черноморец: Дават им селски земи в замяна на техни на брега на морето

Жители на град Черноморец излязоха на протест с искане да им бъдат възстановени наследствени земи в местностите Акра, Таласакра и Червенка

Обратно в новината

Коментари - Протест в Черноморец: Дават им селски земи в замяна на техни на брега на морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те и тези земи са толкова техни - някога гръцки .След това давани на бежанци от Тракия .А от 30 години се избиват да си ги върнат и продават. Всеки да става милионер .

Земята я пазат за чичко шорош, обещал е да изкупува за милиони в зелено, искал да гради домове за новите ни сънародници връщани от западна европа - хей, така, да са близо до вдовиците украинки по Черноморието.

За един блядски анклав на устието на Камчия всички знаем

Не пипайте свещената българска земя,тя е на Путин

Мечтаят си да им върнат земите, та да ги продадат на мутрите, да си накупят мерцедеси и беемвета и като свършат парите, да отидат да работят на построените върху техните земи хотели и ресторанти.

Нали гласувахте за Радев за Киро за Асенчо за всички тия сополи нищо не може да се направи народа ще търпи Явно това е щом гласуваме за тях и ги търпим ще духаме супата както каза другия глупак Пенев

Гледам яка дискусия се води: тези хора имат документи, че тези земи са техни. Държавата няма нужда да им предлага земи, които не са равностойни. Да им плати по пазарни цени земите и да прави с тях необходимото. Иначе ако тази земя е моя, вие нямате право да ми казвате какво да правя с нея, стига да е по закон! Знаете ли колко са 700 декара на първа линия?!?

Това са 350 000 000 милиона евро на занижени цени минимум. Доста апетитна хапка е 700 декара на първа линия.

но в Стара Загора правят същото. Независимо, че имаме документи за собственост вече 30 години ни мотаят и не ни връщат земята. сега ни дават някъде в покрайните. За разлика от кмета на Черноморец, стаозагорският, който вече 3или 4 мандата управлява, не е на страната на собствениците. Това прави върхушката в БГ вечв 35 години!

Снимката е интересна... :)

И каква работа имат кукерите от Черноморец в с.Индже Войвода?Малко сме си ние, че и тях да ни натресът?

Пак нещата опират до Тагарев! Оставка и проверка в министерството!!!

"да им бъдат върнати наследствените имоти"??! Всеки чиито имот е бил взет (доброволно даден) през комунизма е получил в замяна апартаменти и къщи!!! Тия за какво точно обезщетение реват??!

Нищо, една стотинка не сме получили за приватизираните имоти, Други обаче, стари и нови комуняги, си ги взеха ей така пак без нищо! Мразя ги от дъното на душата си,

Чакай БГ мафията наречена държава да ти върне нещо на брега на морето ! Това ще бъде продадено на правилните хора и инвеститори. Па и да ви го върнат, вие ще направите същата свинщина. Ще продадете на някоя мутра да вдигне още хотели, чийто лайна ще се изхвърлят в морето. Разликата е в това, кой ще вземе парите от продажбата.

Това трябва да е политиката не само по Черноморието - общественият интерес да е над личния. Ако бях на мястото на тези хора сигурно друга песен щях да пея, но ако искаме да имаме ред и природа ням как да няма таива решения. Иначе мазалото е гарантирано.

Тия пък. Все едно не живеят по демокрацията.

Съдбата на тези имоти ще е една и съща - бетон, бетон, бетон. Просто собствениците няма да са едни, а други.

Да се провери,от къде,на къде тези апетитни имоти са били на някакви бедни селяци.Знам много случаи за бежанци,на които им са предоставени на времето шаронски къщи и си измряха в тях,а сега наследниците им претендират за лъскави имоти,къде ли не.

Да се провери, Иван на коя партия е агент. ДПС има доста апетити по морето.

Денков обрахте на хората земите

Там има военна база, която поднови дейността си от 2022. В момента се разширява и модернизира по поръчка на западните ни господари. Който не си даде земята ще яде олово

Натовците- в Черния гьол и върнете земите на хората бързо !

По тази схема партиите измамиха един куп народ по цялото черноморие. Взеха им земите до морето и ги обещетиха със земеделски земи. Съда само утвърждава заменката. Зли хора. После изникват и големите строежи, разбира се от партийни фирми. За това по нашето черноморие не оставям лев. Завладяха си го, да са живи и здрави да си го ползват партиите.

Ти какво мислиш, че ще направят алчните селяци? Същото. Да си останат държавни и да се забрани строежа върху тях.

Напълно възможно, те са собствениците. От къде на къде пък партиите ще имат наглостта да им вземат имотите и да си построят хотели там. От къде на къде ще имат каквато и да е претенция? Зли хора.

"алчните селяци" Казват простотията ходела по хората ... но такова завистливо същество като теб, дали е човек?

С двама лъже"свидетели" под клетва, че теренът бил твой, можеше да реституираш всяко подходящо местенце в България.

Нали има закон : 100метра от морската ивица ,не се строи.

не важи за Шишита,Догановци и т.н.

ахах, наивник, иди на слънчака да видиш

Някой иска да ги лапне тези апетитни имоти, някой "голям" бизнесмен или политик... Мошеници и крадци!

Ти ако мислиш, че селяните от Черноморец мислят да засадят плод и зеленчук, дълбоко се заблуждаваш. И те мечтаят за лесни пари.

Няма значение какво мислят, те са собствениците.

На такива завистливи и злобни Ганьовци, утре като им вземат мутрите нещо и на тях, ще викат "Не е честно, помогнете хора ...."

точно така. Няма случайни неща