Жители на Бяла на протест срещу насилието

18-годишният Александър Алексиев, който в събота сутринта пострада сериозно след побой пред дискотека в град Бяла, остава в критично състояние.

Обратно в новината

Коментари - Жители на Бяла на протест срещу насилието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЩОМ ЦИГАНИТЕ НЕ ИЗПИТВАТ УВАЖЕНИЕ КЪМ ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИНУДЕНИ ДА ИЗПИТВАТ СТРАХ КЪМ ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО ! СТИГА ПРИВИЛЕГИИ ЗА ЦИГАНИТЕ - ПЪРВО РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ЧАК СЛЕД ТОВА РАВНИ ПРАВА ! ИСКАМЕ ДИКТАТУРА НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО !

просто трябва да се прилага с цялата му строгостза всеки случай поотделно. Който вдигне ръка, затвор 3г., а ако последствията са тежки, както в двата случая, за опит за убийство, доживотен затвор. Съдиите няма да приемат за истина медицински от биячи.

"Съдиите няма да приемат за истина медицински от биячи. " Извинявай, ама ти на кой свят живееш!? Ако не е тайна.

Абе, протестирайте си - не пречите. Най-добре е да има толерантност - вие протестирайте, ние ще бием и убиваме.

Само един протест не помага,няма промяна без малко болка,дори при раждане бебето изревава при появата си в нова среда на растеж ... За някои неща не трябва толерантност,когато прелее чашата на търпението...време е за употреба на сила и да се изметат всички управляващи с дс минало,т.е.90%от политиците ,не казвам елит ,те са дребни сметкаджии,трябва да им се търси сметка,те докараха българската територия до разпад и народа да затъпее и залинее,а циганите да живеят на негов гръб...ДОКОГА?

Докато не изринем авгиевите обори на властта.

Да ти кажа радикално сме ги измитали няколко пъти 1. Изметохме П.Младенов след репликата за Танковете - 2. резултата беше поредица от събития и се наложи радикално да изметем Жан Виденов 3. После радикално изметохме Иван Костов - той беше уж нашата нова надежда 4. Изметохме и Царя който така много искахме 5. И после като се почна една метла, то Станишев ли не беше, Орешарски ли не беше, няколко пъти метохме и ББ , и все тая. Разберете, нятиска трябва да е не да ги изметем, а да ги накараме да работят за нас, не зависимо кои са.

Забрана за политическа дейност на всички партии и лица от т.нар. "преход", който по същество е национална катастрофа и геноцид 60 000 избиратели, по териториален признак, избират най-достойния сред тях да ги представлява. На 6млн. избиратели това прави 100 народни представителя. Избирателите от избирателния район имат право да отзовават своя избранник по всяко време с референдум. Референдумът може да се инициира с подписка от 6000 души. Образователен ценз Възрастов ценз

Властимащите ако искат да решат проблема с циганската престъпност и ненаказаност да вземат пример от Словакия и Полша...

Само за дебилите вече не ясно(за съжаление те са мнозинство у нас), че "властимащите" искат решение не на "проблема с циганската престъпност", а на Окончателно решение на българския въпрос, с помощта и на циганската престъпност.

Някой има интерес от ескалация на етническия мир в страната. Много ме озадачава струпването на събития за много кратко време. Протестите трябва да са насочени към решение на проблема, а не към изграждане на стена и ескалация. Резултата от протестите тряябва да доведат до радикални промени които да успокоят различните групи. Помощи да не се получават без полагането на обществен труд, примерно превеждането през пешеходна пътека, метене, боядисване, почистване на дерета, следене за хвърлени боклуци. Други много добри радикални мерки са премахването на заложните къщи, изкупуването на отпадъци, и т.н. Друг много интересен момент е всеки безработен който получава помощи да ходи на училище за преквалификация , където неграмотните да могат да получат определени нива на грамотност. Може да се създадат и общински предприятия за производство на облекла и храни, където самите безработни да получават част от помощите във вид на определените услуги. С две думи има много възможни практики, които да образоват и дисциплинират обществото. Това трябва да е целта на протестите, а не директна конфронтация.

Просто им се спират помощите, разрушават им се незаконните къщи и за половин година, много бързо ще се изнесат към по-"толерантния" "запад". Какво "превеждане" какви "дерета"... кви пет лева. Нормални ли сте изобщо!?!? Реалността сочи, по-скоро не.

Точно това е проблема, едните искат прекалена толерантност, която със сигурност ти е дотегнала и на теб. Другата крайност пък е думите които изрече. Ние нямаме избор, ще съжителстваме заедно и няма къде да отидем, ако не се научим сега да го правим по правилният начин ни чака Сирийското вмешателство на външните сили, което никак не удобрявам. Със сигурност слободията трябва да спре, но методите трябва да са безапелационни и мирни.

Естествено е,че като те ударят силно ,ще паднеш.. вече зависи в каква позиция е тялото.Циганинът е нанесъл силен удар,който е причинил падането на момчето и неговото тежко състояние в момента Дай Боже да се оправи ! Циганинът трябва да бъде съден за опит за убииство,още повече ,че се е опитал да удря допълнително с бирена бутилка..Какво толкова има да го мъдрят тези оли-..рени,и сега ще се туткат,ще мрънкат,после ще има призиви за помирение,за интеграция,..тази дума като я чуя си представям тумбите цигани в пакет по десетина ,шествайки най-нагло в центъра на града ни,говорейки на техния език,викайки,пушейки,кряскайки,дрънчейки златните вериги,откраднати от нейде, отивайки да си вземат СОЦИАЛА ..

Случилото се е естестествен резултат от политиката на опростачаване на населението. Погледнете кои са начело на държавата, президент, прокурор,парламент, трагедия Държава мутроландия с население вземащо пример от мутрите.

В България, от 70години насам се провежда политика на ИЗКУСТВЕН ПОДБОР НА КАДРИ, за възловите места. С предимство са интелигентните гадини от типа на Сергея, Пръмова, Рамадан, Местан, Цаца маца... дефицита се допълва с откровени тъпанари тип Боко, Цоко, Гошо Тъпото...

Да бе с протести ще спрем наглите махленски тумби. Палячовци. Докато не играе дървото управия няма да има с тия паразити

Важното е протестите да са мирни, "демократични", "толерантни"... и най-важното - да не са на "етническа основа". Щото няма нищо етническо в избиването на българите от циганите, в България.

Ако те ударят по едната буза, обърни другата. И много моля, да се забрани тази песен:"Боят настана", щото призовава към насилие и саморазправа.

Цяла България да се вдига, а не само отделни градове... Политиците и Власт-имащите НЯМА да направят НИЩО, защото НЕ искат. Ако искаха до сега нещо да е започнато. Положението само ще става по-лошо...

1. Това им е електората вече. Българи почти не им вярват... колкото останаха. 2. Не малка част от самите политици са цигани. Поне по душа са такива, щом общото им е винаги последната грижа. 3. Ако политик ти прави реформата, ще я започне точно с обяснението, което искаш да чуеш. По средата на процесите ще разбереш все от някъде, че това което се говори въобще не е това, което се прави! А краят просто никога няма да ти се случи да видиш. Защото коя ли реформа е доведена до край!? Затова трябва сами да си свършим работата. Просто няма кой да ни я свърши вместо нас!!!

не само това.България се тласка към гражданска война.Този сценарий работи в всички слабо развити държави.Политиците нищо няма да направят.Само от нас зависи.

Не ми харесва,това което се случва в последните месеци в нашата държава ...масова и необоснована агресия от млади мъже към по слаби от тях, дори възрастни жени и хора с недъзи, а по пътищата към по-слабите коли, и по-възрасните шофьори. И по мутренските времена не беше толкова грозна картинката:( Хубавото е, че хората се събудиха и разбраха, че няма кой да им помогне, ако сами не се изправят срещу всяка несправедливост, и не изискват от държавните хрантулници!!!

засега не знам как ,но се съмнявам,че протестите ще оправят положението .

Отговорът е написан малко по-долу

И как така се удря в плочките това момче, че си счупва основата на черепа, падайки от височината на собствения си ръст?! Кой полицейски идиот е съчинил тая нахална версия?! Той явно няма идея с каква сила трябва да се е забил в плочките, за да получи такива наранявания?! Няма ли поне един лекар с някаква съвест останал там, който да напише честно диагнозата и от какви удари може да се получи такъв резултат?! Тия изроди скоро ще кажат, че циганинът само го е потупал приятелски по рамото, пък онзи, щото е луд, сам се блъскал в тротоара и скачал многократно с главата надолу, за да се нарани така?! Само това ли измислиха, за да извадят любимия си избирател от дранголника и да го оправдаят, след като практически е убил момчето?! Защото, дори и да не умре веднага, то остава инвалид за цял живот след такава травма ... (((((((((((((( Изроди работят в полицията, изроди ни управляват!!!

Възможно е. В Москва имаше подобен случай преди 3-4г. Излизат двама пред дискотеката да се разберат кой по-мъж. Единия получава удар в главата (не особено силен) но пада на земята и си чупи нещо в основата на черепа. Даже става и сам отива в болницата, и там вече умира.

Само че този, който беше нанесъл удара, беше шампион по бокс или по някакви борби, съдиха го и адвокатите му доказваха как едва ли не лекичко просто докоснал момчето, а то паднало лошо ... Няма начин да се измери силата на удара вече, но резултатът е налице, нали?! Освен това, в началото за Алекс няколко свидетели бяха видели удар с бутилка от уиски - която е от дебело стъкло, често е с квадратна форма, и от нея могат да се получат такива поражения, а сега вече нещата толкова се промениха - позната техника на адвокатите! И познатото затваряне на очите от съдиите, на които така им е наредено - да вярват на някакви глупости ... И жертвите винаги са български момчета и мъже, а циганите се бият всеки ден и никой не пада така, не пострадва лошо, не умира от боя, а го оправят после за наша сметка, нали?! Как стават тия неща постоянно?!

Ако протестите можеха да са полезни за обикновеният човек, то те щяха да бъдат веднага забранени.

Тоя номерпри който е паднал и сами сие ударил главата редовно го прилага прокуратурата.Хайде стига вече да ни правите на глупаци. за да оневиняват циганите

съдията Линч.

Защо всеки протестира, а не казва народе дайте да се покаем за греховете си, да се смирим, да просим милост от Господа и Той да излее благословение, мир и радост над народа ни.Християни къде сте?

Какъв грях ? Момчето е в КОМА ти говориш за грях . Ай сиктер .

В основата на насилието е самолюбието. срещу самолюбието може да задейства най-ефикасно (но превантивно), страхът от Бога. А Богът на православните християни, нашият Бог е казал: "На вас, които ме слушате, казвам: обичайте враговете си. Отвръщайте с добро на онези, които ви мразят. 28 Благославяйте онези, които ви проклинат. Молете се за онези, които ви причиняват зло." Това НЕ СЕ УЧИ нито на училище, нито вкъщи. На маститите политици и през ум не минава, че е нужно вероучение, правилно въведено като задължителен предмет, в училищата. Но най-лошото е, че и обикновеният гражданин, свикнал и възпитан в дух светски и атеистичен, сихтиросва без дори да се замисли, дори при споменаване на най-правилното противодействие срещу агресията: Страха от Бога и спазване на Неговата повеля за обич, дори към врагове.

Pesh0

Среща с полицейските лидери :) А Слави предложи , народа да ги избира .... Ама било незаконно , просете си сега среща . Кой ги е назначил тези полицейски лидери

Питам се има ли въобще Държава и интересува ли го някой/от държавниците/ че нещата мноого загрубяха...май трябва да взимаме тоягите...

Определено натам отиват нещата ... и само глупците не го забелязват. Ама, те нашите управници и "елит" са от най-тъпите и дебелокожи представители на нацията,така че май само като усетят тоягите по главите си ... ще се усетят!

Интересува ги и то много - геноцидът над българите, този път да е успешен. Но се правят на умрели лисици за пред дебилите.

не е добре когато трябва едвали не бунт за да си получи виновният наказанието

Не е на добре ! На народа му дойде до гуша !

тъмнозелен субект го е ударил, ама той тротоара виновен....вашта леля.....