В Украйна искат легализиране на проституцията

Няколко десетки секс труженички и защитници на човешките права протестираха в центъра на Киев и призоваха за легализиране на проституцията в Украйна.

Обратно в новината

Коментари - В Украйна искат легализиране на проституцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ УЗАКОНЯВА ,....ТА ТЕ СА 45 000 000...ТАКИВА??!!!!!

Проституцията е официална държавна политика в украйна. Сутеньорите се менят, ту москва, ту вашингтон, но к-рвите са си същите. Като си помисли човек и тук е същото. Явно имаме общи гени.

Всички бързо към Украйна, че я виж са си променили мнението....

Много е просто+.: всеки продава каквото има: един физическа сила,друг ума си или каквито таланти има. Тези момичета пък продават най- хубавото , което имат!!! А политическата проституция в Украйна там много си я харесват , както в България.....

След развода с Русия, Украйна се превърна в проститутка.

Че нали си имат легални такива! Кой ги управлява украинците?

Ами,то за да си проститутка се иска да си красива и способна,а вие Укра- инките не притежавате нито едно от тези качества.

руското малцинство протестира да не се нарушават правата им. защо не се върнат в Русия да се оплакват на демократичният путлер

проститутко, ти защо не излизаш на протести ?

Щерю го е страх от конкуренцията.

искат курви ама нямат кюмур Украйна тайно купува въглища от Русия, за да не умрат от студ Страната претърпяла $3,6 млн загуби от поскъпването на суровината след блокадата

Какво представлява държава, която не отказва сексуалната експлоатация на гражданките си за да си набави допълнително доходи за хазната? Нищо по-различно от законен сводник, който не го интересува бъдещето им, нито от интегрирането им с нормална професия в обществото.

Поне едно нещо умно предложение на хохлите. Ще имат приходи в бюджета си.

прави са жениците, като гледам тука какви криви украинки лапат п_шки за по 20 евра...дъртата къде да ходи, да чисти входове!? да му мислят щерев и бегееца-дърто дупе орехи не троши

50 човека от 50 милиона, това съвсем не е като цяла украина да иска!!!

Евроатлантическите ценности мощно навлизат в Хохландия - да са им честити!

всичко съм втасала ...остава само проституцята да оправим :)

Ами то в проститутска държава това трябва да е легално. И не само, а да се счита за престижна професия - нещо като първа категория труд.

По принцип съм за легализиране /узаконяване / в световен мащаб . Медицински контрол , трудов договор - нощен труд осигуровки , застраховки , охрана , коректност . Ще бъде в полза и на бюджета .

Tя държавата им е създадена от алкохолици педали и пронститутки,какво има да нючудва това.

Тия укри-урки са по-продажни и от българските политици, за малко да се почувствам горд, че съм българин.

Абе укри вече може всичко да узаконят - проституция, дрога, убийства, извънземни .... Всичко. Защото и без това съсипаха държавата и вече няма какво да губят.

амииииииии... то и у спина, нема нищо лошо? и тои е божие творение, нали? искаш ли да те фане, а? и дъщеря, сестра ти, жена ти, маика ти да позаработят по някое евро като проститутки, а?

Най-нормалното нещо в една "държава проститутка"!

А иначе ми е жал за обикновените хорица! Как само гадни и долно използваха естествения стремеж на човека за по-добър живот, за да натресат обратно на украинците почти забравените бандеровски дебили в упралението на страната и да им съсипат държавата! Жалко!

да са ви честитити всички европейски ценности - проституция, спина, престъпленията, зомбитата и т.н. добре дошли в света на вампирите. и на вас ще ви изпият кръвцицата!

Че тя там е легална, особено правителството им са си пълни к рви продават си страната на парче...

Да узаконят кражбите, проституция, убийства, беззакония, взривове и т.н. Нещастници!

Ами те де факто са узаконени. Плащаш достатъчно където трябва и правиш каквото ти е кеф. Мечките напр. са защитен вид, но плащаш достатъчно и ти дават право (!) да гръмнеш мечка. И Наказателният кодекс е по-скоро прикрит ценоразпис. Но така е по нашите ширини. Всичко е за продан.

Така де, те за какво майданиха? Без проституция, гей паради, протестери и тнт каква демокрацийка е? За да е пълна картинката требе да им пратим и Радка Дълбокичката, и разбира се нашто гордо ЕУ острие Плевнелиев, би бил чудесен заместител на Пораженко, трагикомедията ще е пълна

.....HPO-та в деиствие !...соросiяда...нещо като соросоидна олимпiяда !...личи си че запада яко е захапал Uкраина !....сега ще започнат и геиовете да си искат "правата"...педофилите,содомистите,некрофилите "почитателите" на инцеста,сатанистите ....с една дума цялата либерална демокрацiя се е настанила на обширната територiя на Uкраина и се разпространява като раково образувание !...да не забравяме и неонацисTкото им правителство !....горките украинци...Jaлна им маика !..от страна в която имаше изградена стабилна ценностна система имаща за основа христянското семеиство и произтичащите от него разбираня и ценности...сега ще се преварне в страна в която се насаждат чужди и yпадачни "ценности"имащи за цел да унищоjaт обществото и да посеят разложение и разврат и саответно да докопат природните богацтва на Uкраина ! ...в сащност природните ресурси са единственото нещо от което се интересува запада и Aмерика в Uкраина и другото е еBтинiя трyд на поробените украинци !...това дефакто се случи сас абсолютно всички страни от източнiя блок !

украйна цялата се друса та и до проституцията стигнали

Истинската женска красота не може да се опише с думи. Тя трябва да се види. И още по добре е, ако се докосне. Ето една възможност да видите прочутата украинска красота. За целта вижте клипа - УКРАИНСКИЙ ВАРИАНТ СМУГЛЯНКИ. Очаквам отзиви. Пожелавам ви приятни минути с клипа.

а запри се вече

Приятелю, просто се старая да показвам тъжното, като весело. Нима не си го разбрал. Гледах наскоро по телевизията на истината АЛФА един документален филм за украинците. Тъжна работа. Хора без късмет.

Украински проститутки = български соросоиди. Само дето украинските проститутки са по-умни и хубави, а българските соросоиди - пълна скръб и ниско качество

Ми, тя проституцията в Укроленд си е законна - все са си такива от президента, през правителството, та до депутатите. Кво искат още проститутките?

Легалната проституцията е демократична ценност. Нека украинците постигнат нещо легално в нелегалната и нелегитимната си държава. Нека започнат с проституцията, а след това с други, по-маловажни неща

Имах една позната украинка в САЩ. Аз преди това работех в американска фирма в Украйна и имам особени симпатии към тези хора. Тя беше фина и слабичка, но работеше много, за да помага на семейството и в Украйна. Американците я гледаха с унесени погледи. Казах и - само да пожелаеш, може да свалиш един американец и материалните ти проблеми ще свършат. Тя отговори - зная го това, но има нещо, което ми пречи. Аз не съм родена "блядка". Това звучи невероятно, но е истина - няма как да го измисля. За това не бива да се поставят украинки под един знаменател. Тези от тях, които познавах, а те не са малко, бяха чудесни хора. И на първо място очарователни.

Не украинците са лоши, а тези които взеха властта. Урки, орки,ама всеки знае че става дума за един два процента въоръжени банди от стотина олигарха. Повечето не са проститутки нито курви. Но когато цял народ работи само за стотина и за бъдат маша в ръцете на САЩ, идва мизерията. И като дойде мизерията друго не им остава освен да проституират за имащите пари.

Украинците са смели хора. Първо, започват борба за права на проститутките. После, борба за правата на гейове и лезбийки. След това - право на секс с маймуни и други животни. След това еднополови бракове, смесени семейства и съответните поколения... А след това идва каменната ера и всичко започва отначало.

Ха, чак не мога да зацепя написаното - че те си имат вече 3 години Легализирана Проститутка - Един "марципан", дето сутеньора на Десен сектор, го калеса за "Прези". Мисля, че фамилията е Порошенко.

Има ли още сайтове за онлайн пазаруване на булки от Украйна? Някой знае ли как вървят тия дни?

Има, ама там се предлагат рускини и то безплатно!

странна работа,наште сороститутки защитават братовчедките си

Че украинките са хубави женици. Имат всички необходими атрибути и не са претенциозни. Нормално е да се борят за правата си на проститутки

И все пак нека отбележим, че "активистките" са с руски тип фамилии, а не с "украински" тип!

80% от трафикантите за секс експлоатация са украински граждани,и от тях 60% са жени. Населението на Украйна е с най-висок процент /1% през 2003гл/ ХИВ+ от всички европейски държави, а сред проституиращите е около 10 пъти повече.Вече има резистентност на някои ХИВ към лечението. Ако продължи да нараства може да доведе държави до банкрут.Данъците едва ли ще покрият дори разходите за лечение на ХИВ свързани тежки инфекции,или на други полово-предавани инфекции ,някои ,от които причиняват и рак напр HPV,хепатит В и др

проституцията -преки и непреки ,поемат ли задължения да обезщетяват и компенсират,често за преждевременно прекъснат млад живот -от дрога,рак,СПИН,птп и др ? Някъде да се е случило възстановително право за жертвите на проституцията ?

Странно.....проституцията забранена, а педер*астлъка при СССР беше издигнат на пиедестал и то на най-високо ниво. Всичките Соц. лидери се целуваха уста в уста, с пуснати езици и си обменяха лигите и понякога може би и чейнетата. Всички знаем за страстната целувка между Брежнев и Хонекер. Та защо да не разрешат проституцията, която си е напълно нормално нещо, а не като извратените Соц. движения във вишия ешалон

Тъпак ти си знаеш ли, че в СССР пи*арасите вкарвали директно в затвор .

Аааа... има педалски снимки на Брежнев и Бай Тошо уста в уста! Е то верно - целият СССР си беше затвор!

Айде бе....верно ли ??? Явно много си малък и много неща не си ги виждал и не са ти ясни !!! Я кажи кажи, коя година те е из*срала.....пардон, родила майка ти ?

Ей сега мурзилажа ще те емне! Чакай само да ударят по два боярышника за кураж и гледай какво става!

В харемите на турските султани е било пълно с украинки. Някои даже са ставали султанки/официални жени на султана/. В това отношение украинките ги бива

Кога ви е изгодно са украинки, кога ви е изгодно Украйна няма - само рускини!

ах какои сексуалнии малчик - рускиня към американец в порно от москва.

Че....ия!!!

Ми давай момче! Спирт и ч... чудесна комбинация по руссскийййй!

Напредвате към еврогейските ценности!!!!Само че ще ви изсушат вейките като ви разрушат икономиката и ви ограбят и сте готови евро-трътки!!!!!!!!!!!!!

Проституцията в Украйна е силно развита на всички нива. Като се започне от Порошенко ... Ляшко ... и т.н.

а главната шоколадено майданена проститутка що не протестира бе,или на нея и платиха 5те милиарда и тя е доволна,бая скъпа е на хохлите

Майдана организиран от сащ ни принуди да се продаваме за корица хлебец.

Втасала Мара и под нея бара.Всичко вече им е наред на украинците,та опряха до легализиране на проституцията.То,верно,украинките са си палави,ама това ли им е приоритета сега.