Студентските съвети искат разследване за полицейско насилие

Ръководството на Националното представителство на студентските съвети (НПСС) настоява за разследване на всеки случай на използване на груба сила на полицията срещу мирно протестиращи студенти.

Обратно в новината

Коментари - Студентските съвети искат разследване за полицейско насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОЛИЦАЙ: НЕгромтен селянин в униформа, на коготе държавата плаща да бие данъкоплатците си!

Докато гледаме театъра: На закрито заседание вчера Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) e решила да прекрати процедурата по отнемането на лицензите на "ЧЕЗ Електро България" и "ЧЕЗ Разпределение България".

В СУ"К.Охридски" да се въведат дисциплини демократична окупация",мирно нападение срещу полицай",блогерска подмяна на политическите процеси и в констотуцията да се изпишат правилните демократи

за червените тролове ( нерегистриран ) 14.11.2013 14:58 . Загражденията са поставени в разрез със законоустановените граници. Полицаите приложиха сила в разрез с правомощията си. Блокирането на огромни части от центъра на София е в разрез с правата на хората на законен протест. А бе, а колко е законно да окупираш Университета? да пречиш на останалите студенти да учат??? Да създаваш безредица в центъра на софия. От кого взеха разрешение за този хаус????

Това ми харесва- АЗ ПЪК ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ КОЙ И ДАЛИ СЕ ПЛАЩАТ СТИПЕНДИИ И ЗАПЛАТИ НА ОКУПАТОРИТЕ ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ И В КОЯ ДЪРЖАВА МОЖЕШ ДА СЕ ДОБЛИЖИШ ДО НОСА НА ПОЛИЦАЯ И ДА НЕ ПОСЛЕДНА НИЩО ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ОКУПААТОРИ - ПОЛЗВАТ ЛИ СТУДЕТСКИ КВАРТИРИ И НА КАКВА ЦЕНА ИСКАМ ДА ЗНАМ КОЙ ГИ ХРАНА И ПОИ В ЗАДНИЯ ДВОР ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО СА С ТАКИВА МРЪСНИ БРАДИ ОПАШКИ И КОСИ ЗАЩО ШЕПА ЛЕКЕНЦА СА ОКУПИРАЛИ СУ ЗА ДА СА НА ТОПЛО, А КОЛКО СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ И ДОМОВЕ ЗА ДЕЦА ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ПАРНО А СТИГА ДЕ ПИСНА НИ. Кога най- после нашата полиция ще се снабди с маркучи, за да не става нужда да я бутата разни зомбита около Паркламента. Облива ги със студена водичка- няма насилие. Позволен метод при безредици. Писна ни вече да се щадят 300- 400 "ранобудници" Те пречат на останалите българи. Никой не ги подкрепя. Правителството работи, за разлика от тях!!!!. Сбъркали са времето за събуждане. Отдавна беше. Но тогава ги нямаше никакви. Хайде, дим да ви няма. ! pеплика

Загражденията са поставени в разрез със законоустановените граници. Полицаите приложиха сила в разрез с правомощията си. Блокирането на огромни части от центъра на София е в разрез с правата на хората на законен протест. Записването на данни от лични карти е в разрез със закона на МВР. Неносенето от полицаите на съответните отличителни знаци е в разрез със същия закон. Псуването от страна на полицаите, обидите и възпрепятстването на снимането от журналисти е в разрез с поне няколко закона. И последно: протестът на студентите е абсолютно мирен и няма нищо общо с агресивните левичарски или нацистки протести на запад, където се хвърлят димки, коктейли Молотов и се палят коли. При една такава ситуация, шкембестите милиционери просто биха се на.рали и не биха знаели какво да правят.

Наглоста на управляващите взема размери ,които обикновенният човешки разум няма как да разбере.Не се съмнявайте че управляващите ще прикрият всичко.

14.11.2013 13:48 Има установен ред. Загражденията СА ПОСТАВЕНИ, ЗА ДА ОЧЕРТАЯТ ЗОНА, КОЯТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАРУШАВА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. Който прекрачи или размести преградите Е НАРУШИТЕЛ!!! и ВЛИЗА В КАУША ДОКАТО СЕ УСТАНОВИ ЗАЩО Е НАРУШИЛ РЕДА. Какво неясно има тук. Проблемът е в .. СЛЕДВА КАУШ И АКТ!!!!!!! Отиде на вятъра надника, което трудно се преживява. ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ И РЕШЕНИЕТО МУ. Така беше при капитализма, така е и при демокрацията. Разликата е, че при капитализма се стреля като в ТУРЦИЯ.

Загражденията са поставени в разрез със законоустановените граници. Полицаите приложиха сила в разрез с правомощията си. Блокирането на огромни части от центъра на София е в разрез с правата на хората на законен протест. Записването на данни от лични карти е в разрез със закона на МВР. Неносенето от полицаите на съответните отличителни знаци е в разрез със същия закон. Псуването от страна на полицаите, обидите и възпрепятстването на снимането от журналисти е в разрез с поне няколко закона. И последно: протестът на студентите е абсолютно мирен и няма нищо общо с агресивните левичарски или нацистки протести на запад, където се хвърлят димки, коктейли Молотов и се палят коли. При една такава ситуация, шкембестите милиционери просто биха се на.рали и не биха знаели какво да правят.

ГЪРЧИТЕ СЕ УСУКВАТЕ СЕ,НО ЩЕ СИ ХОДИТЕ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА-ГНИДИ КОМУНИСТИЧЕСКИ

Всички комунистически издънки от комунистическата партия ГЕРБ на бунището

... наглостта на протестиращите прекрачва вече всякакви граници. Искали да се разследват разследват действията на полицията. Ама дайте да видим и техните действия. Това което правят в момента е най - върлата форма на хулиганство, на подриване устойте на държавността, на незачитане на правовия ред в страната, на вандалщина, това е нова форма на ПОЛИТИЧЕСКИ ТЕРОРИЗЪМ. ОК, протестирайте си, но в рамките очертани от закона, другото което вие правите е вече анархия ..

АЗ ПЪК ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ КОЙ И ДАЛИ СЕ ПЛАЩАТ СТИПЕНДИИ И ЗАПЛАТИ НА ОКУПАТОРИТЕ ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ КЪДЕ И В КОЯ ДЪРЖАВА МОЖЕШ ДА СЕ ДОБЛИЖИШ ДО НОСА НА ПОЛИЦАЯ И ДА НЕ ПОСЛЕДНА НИЩО ИСКАМ РАЗСЛЕДВАНЕ ОТ КЪДЕ СА ТЕЗИ ОКУПААТОРИ - ПОЛЗВАТ ЛИ СТУДЕТСКИ КВАРТИРИ И НА КАКВА ЦЕНА ИСКАМ ДА ЗНАМ КОЙ ГИ ХРАНА И ПОИ В ЗАДНИЯ ДВОР ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО СА С ТАКИВА МРЪСНИ БРАДИ ОПАШКИ И КОСИ ЗАЩО ШЕПА ЛЕКЕНЦА СА ОКУПИРАЛИ СУ ЗА ДА СА НА ТОПЛО, А КОЛКО СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ И ДОМОВЕ ЗА ДЕЦА ВСЕ ОЩЕ НЯМАТ ПАРНО А СТИГА ДЕ ПИСНА НИ

Време е да се обединим и да поставим твърдо искане тези ранобудни да си платят разходите и да покрият щетите на останалите студенти и преподаватели.

Ужасена съм от поведението на окупаторите , техните привърженици десни-преподаватели и политици, шепа мързеливи ,дрогирани , неориентирани да слагат вериги на най престижния университет е кощунство.Теза да оковават във вериги собствените си домове и родители заради, това им възпитание.Това са шепа ултраси, които пречат на хиляди студенти !!!!,.

Уважаеми ранобудни и от НПСС, господа ранобудни студенти и господа от НПСС. Моля нека взаимно да се уважаваме. Респект е изискването към двете страни а именно, протестиращите и ние другите с различното мнение! Всички видяхме какви сцени се разиграха пред Народното събрание. Уважаеми господа от НПСС, Вие трябва да е дебеликожи лицемери за да определите, вандалщината и хулиганството - като Мирен протест! Блъскането, дърпането, ритането и хвърляне на предмети срещу Полицаите Държавни служители...... ?!? Опити за влизане в сградата на НС, Със Сила! Знаете ли как действа Полицията в Европа, срещу подобни прояви? А да ви е.., лек деня.

Кога ще ги стигнем чилийците? Три години (2011 2013) продължават студентските протести в Чили. Студентите искат повече държавни университети и средни училища, както и безплатно висше образование. От времето на Пиночет не е открито нито едно ново държавно висше заведение. На 12.04.2013 над 250 хиляди младежи излязоха на марш за безплатно образование, според ББС. Полицията употреби срещу демонстрантите сълзотворен газ и водомети.

"Безплатно" за кого? Ясно ли ти е, че качеството ще стане под всякаква критика? То и сега студентите, тия "будните", чакат някой да ги научи да мислят, а без пари просто ще са готови за космонавти!

Интересно! В Куба медицинското обслужване е безплатно, докторите не се бунтуват срещу заплащането и правят УНИКАЛНИ операции. КОМУНИЗЪМ.

TIREX

аз пък Искам спазване на законите и Затвор за нарушителите а въпросните миндили Здрав бой и поне 3 г труд в каторга!

Много жалко за тези заблудени"студенти, ако бяха такива щяха да са на лекции , а не да преследват министър председателя и да се зъбят.За мен полицията не си върши работа, тези преследвачи са злобни човечета, които изпълняват чужди наставления, и трябва да се третира преследването на министрите, като опит за покушение.Моля полицията да задържа тези лумпени, прокуратурата да ги подведе под съдебна отговорност!!!! отговорност.!!!!

Прости им господи.ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ СЛЕД ОСТАВКАТА, ЗАТОВА ПО ТОЗИ ВЪПРОС НЕ ОБЕЛВАТ ЗЪБ.

Тук виждам разни сърцераздирателни коментари, за това как полицията биела, удряла и т.н. Мили съграждани, това което става в Европа по време на такъв тип демонстрации просто не може да ви го побере ума... както казват - така както бие немски полицай, никой друг не може да ти го причини. Да не говорим че последно в Хамбург ги спукаха от бой и с водни оръдия им излезнаха заради протестен митинг на НПД. Преди 2 месеца гледах как 30 тежко екипирани полицай размазаха 20тина фена на един мач от тяхната Б група само защото имаха подозрения че някой от тях бил крал в някакъв магазин... Аз по брутален бой от полицаи не бях виждал...Така че радвайте се на спокойните протести и се радвайте че не живеете на запад...

МЛАДЕЖИ, ВИЕ СТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ И МИСЛЕЩИ ХОРА, НО ЯВНО ПОД ВЛИЯНИЕ НА ЕМОЦИИТЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА ОЦЕНИТЕ ПРАВИЛНО НЕЩАТА. КАК СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА РЕАГИРАТ ХОРА, ЧИЕТО ПРОФЕСИОНАЛНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ Е ДА НЕ ДОПУСНАТ НАРУШАВАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД? КОГАТО ТРЪГВАШ СРЕЩУ НЯКОГО С КАМЪК В РЪКА, НЕ МОЖЕШ ДА ОЧАКВАШ ТОЙ ДА ТЕ ПОСРЕЩНЕ С ПРЕГРЪДКА. КОРИГИРАЙТЕ ТАКТИКАТА СИ И НЕ ВКАРВАЙТЕ ПОЛИЦАИТЕ В СИТУАЦИИ, НЕПРИЯТНИ И ЗА САМИТЕ ТЯХ.

Нещата са изключително прости. Има закон който урежда провеждането на масови протести. Има определение за хулиганство в Наказателния кодекс. Нанасянето на телесни повреди е престъпление. Нарушаването на законите не може да бъде оправдано с политическите или моралните виждания на нарушителя. Ако някой е нарушил българските закони трябва да си носи последствията. Няма значение дали става въпрос за полицаи или студенти.

Този "окървавен" вече може да кандидатства за стипендия за следване в Америка. Има актив. Къде изчезна снимката му?

Къде изчезна снимката му? Изпратена е до американския посланик за резолюция.

Страната на Ботел и Левски отново е робска страна. Управляват ни заптиета и Киряк Стефчовци. Време е да се освободим от тези продажни политици и да си върнем България.

Добре де, кое му е "мирното" на провокациите? Кое му е "мирното" на скачането върху колите? Кое му е "мирното" на блъскането, чупенето, хвърлянето на каквото има под ръка? Защо вандалите да са "миролюбиви", а полицаите, изпълнявайки задълженията си да пазят, тутакси стават насилници и терористи???

Студенти, разберете , че и главният прокурор е сляп и не вижда насилието срещу вас. Ще ви дойде акъла, че само Борисов е в състояние да махне Орешарски и зловещата тройна коалиция БСП, ДПС, Атака.

Те за това ще си стойм на топло в СУ и ще сърбаме кафенца докато драскаме плакати.

Оооо, нес тия ефтини номера! Дайте ни афиша с окървавения СОРОСОИД! КОЙ смени афиша? - - - - - - - - - - - - - - КОЙ КОЙ, КОЙ- КОЙ? КОЙКОЙКОЙКОЙЙЙЙЙ - - - - - - - - - - - - - - - - - Драги зрители, последния запис, на виещите койоти Койчо и Койка дочухе в района на "Нова" Газора # баба Тодорка,бТТВ"Трътките"

На студентския ПРАЗНИК през 1965г подвиквахме на милиционерите по "Руски" - "Всеки милиционер - задочник!" Не искам да обиждам днешните полицаи и все пак студентите са друго ниво....

ГЕРБ ще правят протест в Пловдив!? Защо? Ще искат предсрочни избори, ще се опитат да настроят местната власт срещу правителството заради еврофондовете, бежанците, бюджета и какви ли не други измислици. Викат всички кметове, за да искат от тях организирането на метежи във всеки голям град. Не случайно е избран Пловдив, за да се създаде впечатление, че има бунтове и извън София. Следващата събота ще направят протести и в Бургас, Благоевград, Велико Търново, Габрово... Сценарият на Бойко е да вдигне вълна, подобна на протестната от февруари. Такава вече 6 месеца липсва, протестът си остана само на жълтите павета. И то на част от тях. Не бива да допускаме поредната тиквизеция и манипулация. Да спрем ГЕРБ и да преосмислим тяхното политическо съществуване, соето е пагубно за страната!

Бай Гюро, не че имам нещо против това, което си написал. Ама да те питам, ти за какво се бориш? Дедовия на столетницата си тръднал да защитаваш или нещо друго те тормози, че пишеш къде що можеш. Абе Гюро ти да не взимаш по някой лев за това?

В интерес на истината ченгетата доста внимателно и търпеливо пренасяха лумпените, ако ги бяха подкарали мъжката с палките бързо щеше да им мине мерака да се въргалят по паветата!

Отвратителна манипулация по телевизията. Днес така наречените протестиращи (най-много 500) се блъскаха в полицаите, за да си изпросят палка по главата. Бяха инструктирани да изцедят капка кръв за снимка пред Ройтерс и Евронюз, за да влязат в международния обмен. Това е порнография. Долнопробна порнография!

Какъв е този морал да биеш деца и да стоиш на власт? Какъвто е морала да биеш музиканти, подслушваш 2 милиона българи, обвиняваш лекари, имаш 6 апартамента, държиш офшорки, участваш в силово застраховане, въртиш бизнес със сръбски престъпници, ликвидираш заподозрени с гранатомети и казваш на хората напук, че ще пуснеш да се дупчи за шистов газ. Моралът да наричаш българите материал, докато дъщеричката ти учи в Щатите с крадени пари, а любовницата ти върти 2-3 банки. Всичко е пародия!

В желанието си да се върне на власт Борисов отказа да ни чуе и продължава да буни протестите, за да се лее кръв в центъра на София.Този човек не може да си прости, че народът го изпъди с камъни от властта.

къде сме ние. Това важи и за полицията, и за всичко останало. Сутринта бе съобщено, че в Германия започва процес срещу бившия държавен лава К.Вулф затова, че е присвоил 714 /седемстотин и четиринадесет/, 40 евро. А тука олигархът вика долу олигархията. И жена му носи същия плакат на първия ред на "протеста". Кога ще стинем американците - не знам, ама германците - никога.

до дир.бг - моля модераторите ако не искат да загубят и малкото вече нормално коментиращи да направят нещо със платените драскачи

ще им се наложи първо теб да ти баннат )

Младежите се опитаха да разцепят кордона, полицията ги спря... - такъв е и текстът под снимката тук. Кой нарушава реда, кой проявява аглесивност - нападащият или отбраняващият? И кое е нормалното - блъскането или отпора на блъскането? Кое е демокрация - да се пази демократично избрания парламент или да се иска оставка до дупка, докато дойдат на власт "нашите" или до смяна на системата - с каква? Изобретена от марсианците?

14.11.2013 13:48 Има установен ред. Загражденията СА ПОСТАВЕНИ, ЗА ДА ОЧЕРТАЯТ ЗОНА, КОЯТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАРУШАВА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ. Който прекрачи или размести преградите Е НАРУШИТЕЛ!!! и ВЛИЗА В КАУША ДОКАТО СЕ УСТАНОВИ ЗАЩО Е НАРУШИЛ РЕДА. Какво неясно има тук. Проблемът е в .. СЛЕДВА КАУШ И АКТ!!!!!!! Отиде на вятъра надника, което трудно се преживява. ТОВА Е ПРОБЛЕМЪТ И РЕШЕНИЕТО МУ. Така беше при капитализма, така е и при демокрацията. Разликата е, че при капитализма се стреля като в ТУРЦИЯ.

По всички телевизии се чува "окървавени лица" - множествено число. Но до сега видях само снимка на този мъж, който не ми прилича на студент, с леко наранена вежда.

Този на снимката е от вечните студенти неговите набори отдавна са завършили и сигурно имат и по три години трудов стаж,а този още ще си е студент защото и тук няма да пробие .

тоя изостава с мнооого повече от 3 години от връстниците си.

Някой ден ще свърша една работа върху пръстта лежаща върху Станишев и компания

"Аз познавам българите от 30 години. Те са грешен народ, който заслужава да му бъде предаден строг урок... София трябва да бъде бомбардирана колкото се може по-скоро За да падне България трябва да падне само София. Тя трябва да бъде изравнена със земята и в развалините й да се засеят картофи... Държава на име България не трябва да съществува." Уинстън Чърчил (1874 1965 г.) ТА КОЙ НИ ПРАЩАШЕ ДА СЕЕМ КАРТОФИ И РАЗРЕШИ ДА СЕ НАПРАВИ ПАМЕТНИК НА ТЕЗИ, КОИТО НИ БОМБАНДИРАХА???

Платени драскачи, вие сте НИКОЙ - пет човека за клавиатурата - КЛАВИАТУРКОВЦИ - смешни сте! Ако толкова си обичате крадливия Пеевски, Бисеров, мазния СЕРГЕЙ, и тъпанара ЛЕШНИК - ми организирайте вечерринка с тях и им обяснете народната любов?

броя ги за сега сте двама!

Урок 137: Прид "и" обикновено НЕ се пише запетайка.

Егати смешниците, сега и бити ще се изкарат, като че цяла България не видя записа с вандалщините им! Скачат като Стефка Костадинова по колите,и после ах, цепната ми е веждичката, ох, груба сила има тука, нагли бе!

Ред не се постига с анархия и демокрация не се прави с окупации. В България 99% от хората дават и взимат подкупи (Да точно ти, приятел ! Не се прави на ударен. Знам, че бутна 20 кинта на онова ченге вчера!), но когато видят друг да го прави пищят като заклани. Престанете да се държите като диви ориенталци, изисквайте, но не нарушавайте правилата и нещата ще се оправят. Да, така е по-трудно. Но друг начин няма.

ПЪРВО ДА СЕ НАУЧАТ ДА РИТАТА ТОПКА, ПОСЛЕ ДА РАЗПРАВЯТ ЗА НАСИЛИЕ.

Ядрото на протеста са хора близки до ГЕРБ и РБ. Това е ясно и логично. На тях не им харесва сегашното положение. ГЕРБ изпускат милиардите, а РБ (или по-скоро партиите в него) са пред закриване. Покрай тях, запалени от интересната игра, са се събрали и честни дечица, които ще платят цената. Ще ги късат на изпити, ще има специално отношение към тях поне 1-2 години. Ядрото ще спечели. Подстрекателите винаги са се спазарили предварително. Пиша го, защото съм участвал в стачката срещу Луканов и аз бях в ролята на честното хлапе - балък. Нищо не се промени. Просто от слуги на Русия, станахме слуги на Щатите. Използваха ни. А една шепа "бунтари" заминаха да учат на запад със стипендии от разни организации. Това е истината. Навсякъде е едно и също. Пари и интереси. И за да не се обърквате, драги платени писачи на ГЕРБ, ще ви кажа, че винаги досега съм гласувал за СДС, ДСБ и мразя червените. На следващите избори ще съм пас. Не ме интересува нищо. Омръзна ми да ме правят на маймуна разни "демократи" и "социалисти", които са си живи криминални престъпници. Сега ще ми кажете, че Доган ще спечели като не гласувам. АМИ... НЕ МИ ПУКА !

Няма кои да ти повярва, че досега си бил десен гласоподавател! Дано да са ти платили някой лев, защото иначе си сеправил намаймун напразно. За сведение и аз не съм иняма да гласувам за ГЕРБ, но ще гласувам защото за разлика от теб ми пука!Това дето сега го прокламирате е изпитана демагогия - слуги на САЩ дрън, дрън. Просто сега България е част от глобалния свят и това е гаранция, че няма да се върне в сферата на русия. Това дразни тези дето ти плащат и ти се правиш на разочарован десен избирател. Дано да си доволен!

Фандъкова доказа, че е тъпа гербаджийска подлога. Всеки има право да протестира, но не може да окупира държавна сграда и да пречи на тези, които не желаят да протестират, а искат да учат. В демократичните бели държави, само да си отвориш устата срещу полицай и ще те размажат, като медуза на улицата. Това са платени, нескопосани идиотчета, наречени студенти. А като толкова не им оттърва пътят е отворен, както и терминал 2.

А в световния център на демокрацията САЩ щом на полицая нещо не харесва в поведението на човека, той направо го гръмва.

Направо и тези съуденти да заминват нали?!?

Те може да искат градина с рози и всички звезди на небето, но как го искат? ЗАЩО НЕ ВИДЯТ СОБСТВЕНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ, ЧЕ Е 100 ПРОЦЕНТА НАСИЛИЕ? И аз много неща искам, но нищо не окупирам за тази цел и не мисля, че трябва да го правя.

Омръзна ми истеризирането на протестите срлещу избрания със законни избори парламент. Всеки ден спиране на движението и отцепване на улици. Свирки, вувузели и като навити пружини хора с изцъклени очи, знаещи едно: "Оставка!" и второ "Кой предложи Пеевски?" Пълна липса на нормалност в София! Протести предимно когато парламентът не работи. Изстъпрления - скачане по покривите на кола, замеряне на полицаите с бутилбки вода и камъчета, блъскане за събаряне на огражденията ... - защо, в парламента през нощта рли ще влиза тълпата, какво иска, това ли е демокрацията, за която плещят... Полицаите - така, ама защо - не са ли полицаите блъскани, обиждани, срещащи съпротива в мисията да позят реда и спокойствието?

Още един въпрос : От къде Бисеров открадна парите? Платен си личи ти, мръсник!

А Плевнелиев, Бойко, Цветелина - откъде? Как някакви каратисти (даже не каратеки), строителни предприемачи, завършили електроника и снахи на соцдипломати, се оказват милионери и бизнесмени - как захлебиха, как натрупаха първия милион?

време - ЧЕХЛьо чете лекция в ХАМЕРИКАНСКИЯ в Благоевград. Нямат си там РАНОБУДНИ български псевдостуденти... Бизнесът там си е бизнес. Както и в соросоидния НБУ на Мумията...

Целият център на града е задръстен, не може свободно да се минава. Аз не мога да отида до клон на Първа инвестиционна банка. Катерят се на историческия паметник на царя-освободител. Това да не е трибуна!Общината и госпожа Фандъкова са длъжни да определят едно място за протестни действия, така че тази орда да не пречи на останалите граждани , които с а в болшинство.

Стхрува ми се, че ако кметът на София беше от друга политическа сила, а не от ГЕРБ, отдавна щеше да бъде въдворен ред, а не сравнително малка част лупени да тормозят нормалния живот на работещите, пътуващите покрлай блокирани улици, боледуващите, взимащи децата си от училище софиянци...

rosario_ivanov@abv.bg

Страхувайте се платени драскачи, страхувайте се за залъка си. А софия е блокирана от полиция пазаща вашите л..на от народната любов!

Ако кмета беше комунист щеше да имо такъв ред, какъвто има в държавата. Няма незаконни бежанци, няма битова престъпност, всички са доволни и славят народната власт. Е да ама този фалш мина и слава на бога. Още един напъне нужен и червените боклуци ще си отидат там дето им е мястото - на сметището на историята.

Ръководството на НПСС призовава всички страни за запазване на правовия ред и придържане към диалога като решение на проблемитеПартия за умерен прогрес в рамките на закона. Революционерите-окупатори, последователи на Ботев и Левски, се оказаха жалки пъзльовци. Как ви се струва това писмо до каймаканина:Ние, Ботев и Левски от БРЦК, протестуваме против насилието от страна на заптиета, които ни бутаха и сърдито ни гледаха по време на легитимния ни протест срещу османското господство