Протест: Дават пълна власт на държавата над детето и семейството му (снимки)

Ранното сексуално образование се оставя в ръцете на чиновници, недоволстват родители

Обратно в новината

Коментари - Протест: Дават пълна власт на държавата над детето и семейството му (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петък вечер към 22 ч., ул. “Искър”. Чувам дрезгав мъжки глас: – МЪлчи, ти казАх! Нема да ми говориш за тоа травестит, ясно ли е? За тоа травестит да не съм чул, да те Еба! Тъмно е и не мога да видя на кого говори. Предполагам на жена си. След малко уличната лампа го осветява. Кльощав човек на около 40, олюляващ се с опиянен вестибуларен апарат. До него върви момченце на видима възраст 6-7. Пияницата пак излайва: – Чу ли ме кво ти казАх? За тоа травестит, къде майка ти живее с него, не ща да слушам. Разбра ли ме? Малкият тихо се обажда: – Да, татко. Държа да отбележа, че мъжът НЕ БЕШЕ норвежец! НЕ БЕШЕ от ромски произход, не беше и опърпан клошар. Изглеждаше напълно нормално. Като човек, който би могъл да ви е колега, съсед, приятел дори. Изродите са сред нас, предрешени като нормални хора. Още по-лошо – изродите са родители! Което ме връща към темата за лютите протести срещу Националната стратегия за детето. Въпросната стратегия имаше за цел да защити децата точно от такива изроди, които, за тяхно нещастие, са им се паднали за родители! Обаче едни други изроди ореваха света заради коварните норвежци, които щели били да ни откраднат децата. Хора, децата си ги крадем ние, българите. Съсипваме ги с пиянска агресия, простотия и безпросветност. Мъжът наричаше новия приятел на бившата си жена „травестит“, което също е гнусна дискриминация. Всички знаем колко важни са първите 7 години. Това клето момченце попива омраза от баща си точно в тази крехка възраст. Утре то ще се превърне в агресивен насилник, който мрази педалите и травестите и смята жените за втора категория хора. И за това, повярвайте ми, няма да са ни виновни норвежците!

Така им се пада на безмозъчните поколения които нямат нито акъл нито образование нито възпитание.

е то поне Ържава има

Така се правят и се пазят пари - Като се рушат семейства и се насажда очуждение в семсйството - няма мъж, няма жена, няма деца, няма ред и уважение. Като ги вземат ги правят електорат с промити мозъци, а шепата милиардери просто си предават умножените пари в наследство, докато твоето семейство и деца тъне в трудности и мизерия.

ТОВА Е ПОЛИТИКА, ВОДЕНИ В ЦЕЛИЯ ЕС!!! НЕ САМО В БГ!!! НАЯТЕ, КАКТО ВИНАГИ - НЕ МИСЛЯТ НИТО ЗА НАРОДА, НИТО ЗА ДЕЦАТА - А СЕ ОПИТВАТ ДА УГОДЯТ, НА ЕС!!! КАКТО БЕШЕ И С ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ, НООООООО БГ НАРОДА ПАК ЩЕ ДОКАЖЕ С ПРОТЕСТИ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ТОЛКОВА ЗАТЪПЯЛ, ЧЕ ДА ДОПУСНЕ И ТАЗИ ПОРЕДНА НЕНОРМАЛНА А-ЛА-ДЖЕНДЪРСКА ПЕДЕ*Я!!!

То нормално е да е ИНСТАМбл и то конвенция. Че да не дай си боже да е синеоко с руси коси (купувам)

Teзи дни Идил убиха 300 човека, но това е нищо сравнено с това, което джендър образованието на ГЕРБ (ПЕС) и Алде правят с всички деца в Е.С. в България са започнали да раздават анкети на деца 6-7 клас (пубертет) с абсурдни въпроси, от типа обича ли те майка ти, баща ти колко и как, сякаш има родител, който не желае най-доброто, за децата си. Целта е да станем, както в Норвегия. Статистика за годината 58 890 родени, 58600 са в графа Деца в риск. 54 620 случая на намеса на службата ("закрила" на детето). 21848 случая на изведени, от семействата! Можете ли да си представите, що за фашизъм е това.

Да точно, но с една малка разлика. Норвежците могат да си позволят поне нормални условия (материални) да предоставят на тези деца. А нашата Ържавичка няма такива средства. Следователно децата ще се Изземат насилствено ( Гестаповски ) и ще бъдат настанени в Концлагери и може да се получи дори така, че бежанците да живеят в по-добри условия от Новите Еничари. Евентуално може да им се дава водичка, а може би и НЕ все пак и тя пари струва. Визирам храната, която се предоставя на децата в градините, училищата и междинните закуски. Като пак подчертавам в изброените училища, детски градини и ясли Родителите имат достъп и Някакъв контрол преди след и по време на обучаващият процес. В случая с принудителното извеждане, кой каквото ще да ми твърди, че е с Идеална цел мога да Гарантирам едно: Има ли случай на принудително извеждане Забравете за това дете. Може да се оплаквате и носите документи и до Папата все тая!!! Забравяте детето, а и то ще ви забрави вас. Или става собственост на ържавичката с други думи. Можете да искате касова бележка от тях все пак покупко продажбите задължително трябва да минават през НАП.

Кой ви е виновен като стоите още в тази населена територия. И да мрънкате, ида протестирате решението е взето---родината ни трябва да бъде обезлюдена. Напред по пътя на демокрацията и евроатлантическите ценности. Успех

Държавната Агенция казва: Ще закриляме децата! Тук въпросът е как ще ги закриля? С пари ли? Със средства ли? Като ги настани в държавни учреждения, в които условията са под минимума ли? Като ги обучава с персонал, който ги пребива ли? Като ги държи в глутница, която сама създава законите в Детското селище ли? Разбира се в закрилата трябва да се включи и ПРИНУДИТЕЛНИТЕ (Гестаповски, Еничарски) мерки за извеждане на детето от семейството, които може да обжалвате в български съТ, за което ще ви трябват пари, молитва и 3-7 години със съмнителен резултат. На Ържавната агенция се връчват правомощия да колят и да бесят. Аз искам простичко да се запише в закона, че ако такъв полу-идиот ми вземе детето за някаква простотия мога да отида и да го пречукам както аз си знам (разбира се публично) разбира се след като съдът е определил правото ми след 7 години да си върна детето. Лесно е нали? Аз казвам пълни глупости са това, защото: 1. Държавата няма ресурс за да го направи това. 2. Държавата няма и желание да го прави. Освен ако няма интерес (материален). Или с други думи в тази държава никога не се прави нещо освен ако няма $$$ интерес. Два са аспектите за изкарване на $$$ от тази ситуация: 1. Изразходване на средства с цел подпомагане на НПО-та и други производни. 2. Продажба на деца в приемни семейства тип Смесени Бракове

Трябва да има училище и изпит преди да станеш родител. Коментарите по-долу са меко казано на 90% неадекватни. Какво означават реплики от типа: "аз не съм чел стратегията, ама съм против нея", "те ще ни отнемат децата", "кръвен данък" и всякакви подобни глупотевини!? Мнооого хубаво ви подготвиха с няколко "репортажа" по телевиЗОРА, че да сте против - отнемали в Норвегия децата, ами ще ги отнемат я, тази "майка", която показаха с 6 деца от 6 бащи и на която не бяха могли да махнат алкохолните пари от главата й каза, че са й отнели децата защото била неадекватна да се грижи за тях - то й личи отвсякъде, че е неадекватна да се грижи дори за себе си, но трябва да съсипе ШЕСТ деца, според вас, само защото са имали лошия късмет да им е майка. Хайде отивайте да веете знамена, ама не е лошо първо да прочетете за какво сте против.

Ясно е, защо защитавате стратегията, против която е почти 100 % от населението, защото и вие сте част от лапачите и продажниците, на които са отпуснати само да напишат това нещо и с норвежки грантове, има го на сайта ви- като спонсори. Телевизия не гледам, владея френски и английски, използваам основно чужди източници за информация и категирочно страховете на хората са оправдани. Чела съм стратегията- в нея освен никъде няма поставени граници на правомощията на еничарите. Има ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН НАДЗОР НА ВСЯКО ДЕТЕ ОТ 0-3 години!!!!!!Защо? Нали сега педиатрите контролират тегло, наддаване, ваксини, дали е добре и сигнализират ако отрият следи от нещо нередно. И след като 100 от населението не е съгласно със стратегията, НАСИЛСТВЕНОТО И НАЛАГАНЕ от шепа грантаджии и подкупни дъържавни служители не е ли ТОТАЛИРИЗЪМ И ДИКТАТУРА?Къде ви е ДЕМОКРАЦИЯТА? Закони против насилието и защита на децата и ма и сега, и сега крадат бели дечица от самотни майки, а при циганите вэжбще не стъпват, дори ги взимат от бели семейства и ги дават в цигански приемни....... За какво е тази стратегия, при регулирани закони и дазд. ове и т.н.???

Чел съм стратегията и съм наясно с нея: Създава се единен каталог на профилите на децата от ранна детска възраст. Държавата може да отнеме Децата за ЕВЕНТУАЛНИ вреди (Това е записано Буквално). В тази НЕ Корупцииона Ържава В никакъв случай няма да се създаде Корупциона практика. ХА ХА ХА Чел съм законите и знам как се опорочават в Институциите (Точно така, че когато го четете в закона то да ви се приложи наопаки). Запознат съм и с бързодействието и безпристрастността на Ържавните Институции, Ържваните Агенции и НПО-та с идеални цели. Виждам също как Ържавта се погрижи за децата инвалиди, като им отдели средства пари учители и придружители и всякакви други Екстри. Та горният аФтор на това проникновено съчинение на тема МОРАЛ със сигурност е по американски "Прав". ХА ХА ХА

Абе ти сблъсквал ли си със криво разбрания Държавен апарат разделен на различни Институции. Въпросът е на тълкувание какво ще стане от една никаква ситуация. Въпрос на тълкование връзки и пари. Туй със морала за алкохолните пари трябва да го четеш на хора, които не са минавали през бГ държавност. Пак казвам, че дори е така то ТИ СЪС Сигурност НЕ си И НЕ МОЖЕШ да бъдеш запознат с условията, които ще бъдат предоставени НА НАСИЛСТВЕНО ИЗЗЕТОТО дете. Или хайде да го повторя пак белким в Мозъчето ти навлезе ИСТИНАТА: НАСИЛСТВЕНО изземане, чрез Насилие се проповядва благоденствие.

Спете още... България изобщо държава ли е? България беше представена като макет на "турска тоалетна" в сградата на ЕС. В България живеят апатични овце. Българската нация е най-бързо изчезващата в света. А България е на първо място по смъртност в света. И всичко е напълно закономерно.

Държавата България е послушно пале и ще лае каквото и когато, и наредят бледоликите господари. А какво казват и искат гражданите й е част от пропагандната и прословута свобода на "демократичното" общество. Вие, граждани, сте свободни и имате право на мнение и протест, но ние ще правим това, което е угодно, не на вас, а на онези, които ни дирижират. Нали така?!

Това нещо може да е донякъде допустимо само в държави, чиито граждани имат някакво доверие в нея. Но никой българин няма доверие в Българската държава, и това не е случайно а напълно закономерно. В България единствения ти шанс е собственото ти семейство, точка.

НЕ е допустимо. Пишеш ли, че е допустимо, нещата тръгват по наклона към пропастта. Въобще не става въпрос за грижа за хората, а за тяхното УНИЩОЖЕНИЕ.

А "медиите" тръбят как "родители протестират, че им забранявят да си бият децата". Долна журналистика, долна. Явно деца нямат. Същата история като Истанбулската конфекция.

Дори комунистите не си позволиха така да институционализират живота ни. Това безумие което наблюдаваме със задължително изпращане на невръстни деца в детски гради и разни подобни институции а сега и това извращение към семейството и родителството вече прелива чашата. След като има проблем с една общност наречена "циганска", първо трябва да имат смелостта власт имащите да я посочат с пръст а не да се крият зад общоприетите либерални възгледи и термини като демокрация и прочие. Явно е че с тази общност по този начин няма да стане. И изобщо не съм съгласен да ме слагат в кюпа на нецивилизованите хора. Факт е че има разделение. И след като има единственото което остава е двойният аршин. За пример нека дам идеята на ЕС за Европа на две скорости. Ами така е ... западна Европа докога да чакага източна Европа след като самата тя си има други разбирания за развитие. Същото е с циганите. Те си имат свое разбиране за всичко и нямат никакво намерение да го променят. Как се променя една култура и начин на живот на една общност? Само по един начин.Чрез асимилация и още по-грубия начин наречен геноцид. Доброволно само чрез еволюция което означава столетия при това те сами трябва да го направят. Ето това е истината която всъщност всички ние знаем ама някакси понеже не е в добрия тон не я признаваме публично. И ако продължаваме с либералните идеи за които човечеството изобщо още не е готово така ще се изпържим един ден че тогова ще имаме ново определение за АД.

Андреас Брайвик ,който застреля 97 души е отнеман от семейството си и са го прекарали през няколко приемни семейства.В някои от тях съм чел ,че са го подлагали на сексуален тормоз.В крайна сметка виждаме резултата. Не знам дали информация та е вярна,но не се учудвам ако това е така.

назад. Нека четат за еничари и гледат филма Време разделно.

Явно Боко е обещал тайно да приеме Истанбулската конвенция. А тука ни лъже с пунти мари. Докога ще го търпим тоя лъжец?

Вижте как стоят нещата в Норвегия. Много се страхувам, че натам вървим и ние.

Вижте кой стои зад стратегията и фоондацията, която контролира дазд- и на сайта са си написали- NORVEGIAN GRANTS. Държава нямаме или по- скоро имаме, но тя ще ги продаде за жълти стотинки. Дано всички родители осъзнаят пред какви гнусни лапи са протегнати към нашите деца и превръщането им в стока да педофили и не допуснем приемането на стратегията, с която това официално ще се случи.

Не знам какво пише в тази Национална стратегия, но чиновниците, които би трябвало да я прилагат са тези, които в последно време след като им дадоха права, отнемат деца от самотни майки, които са се обърнали към тях за помощ. Същите тези чиновници казват, че майката няма средства да гледа децата си и вместо да ѝ помогнат финансово, те вземат децата и ги дават на приемно семейство срещу заплащане. Т.е. държавата в лицето на тези чиновници решава, че е по-добре да отнеме децата и да ги даде на други хода, на които да плаща, вместо да даде същите тези пари на истинския родител на детето и то да не се травмира психически, като се отделя от родната си майка и баща. А сега искат да дадат още повече права на тези чиновници, това ли е правилно според тях!?

Парите за приемните се дават от ЕС, а тия за самотните майки от бюджета. По-удобно, а и се усвояват едни пари.

Аз нотрмален човек в НПО не познавам. Или е педал или е нещо сбъркан или е хитрец който освоява средства. АКо тези ще имат дори достъп до децата майка ни жална.

Тук не става дума за достъп. Тук става дума, че Ържавните Агенции + НПО-та та ще имат БЕЗГРАНИЧНА ВЛАСТ да ти Вземат детето и/или дати го оставят! Безгранична власт без реални последствия за прилагащият тази власт. Под османското присъствие България е била повече държава от сега!

Някога държавният чиновник бе обявен за некадърен, незаинтересован и корумпиран и неспособен да се управлява държавна собственост на тази основа държавата беше обявена за лош стопанин и държавните предприятия бяха приватизирани на безценица само и само държавния чиновник да няма досътъп до управлението им. Сега обаче виждаме, че има развитие. Държания чиновник е станал умен, загрижен, сподобен и некорумпиран и може по-добре от родителите на децата да решава, кое е по-добре за тях и да се разпорежда с детските съдби. Държавата некадърна да управлява държавната собственост, ама иначе много кадърна да се грижи за чуждите деца. С други думи държавата лош стопанин, ама добър и загрижен родител!

Леле, колко прост народ коментира тук. На 2/3 абсолютно не им е ясно за какво иде реч. Ама, какво да очакваш от чалга поколението? Същата истерия беше, и когато се опитаха да въведат ходенето на детска градина задължително, то беше рев, то бяха писъци, а сега протести правят, че недостигат места в градините - болен народ!!!

Всъщност много правилно,това дете няма да живее в семейство,а в държава,като искат да си го възпитават по свой образ и подобие да отидат на самотен остров

Хич не е прост. И сега има строги мерки, закони и агенции за защита на децата и против насилие. Защо отнемат и сега деца на самотни български майки със собствено жилище хубавите и бели дечица. Защо не отнемат циганета- по колко души живеят в една стая и гледат майка им и баща им, или дядо ими, или чичо има как се размножават, и ги продават като булки, и деца раждат деца.......Защо питам? За какво е тази стратегия, която дава неограничени првава на държавни клужители и фондации с норвежко финансиране, при дсъществуващи достатъчно закони и структури за защита на жени и деца??????

Много дириктнн и "разумен" подход за решаване на демографският проблем с намаляване раждаемостта от етническото БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО! Етнос Българин съзнателно трябва да се заличи от фауната на земята!

Много дириктин и "разумен" подход зе решаване на демографският проблем с намаляване раждаемостта от етническото БЪЛГАРСКО МАЛЦИНСТВО! Етнос Българин съзнателно трябва да се заличи от фауната на земята!

ей насила ще ни направят джендъри!?

"""ей насила ще ни направят джендъри!? """Ами щом не искаме самички и доброволно да се трансформираме,тогава по европейски с тоягата

MDA MODELI VZETI OTVAN KOITO NERABOTIAT V BULGARIA GERBERSKIA TROIANSKI KON KOITO VARLUVA IZ BULGARIA RAZRUSHAVA VSICHKO BULGARSKO GERB E KRIMINALNO OPASNA PARTINA FASHKIA KOIATO NIAMA GRAM RAZUM V MALKATA GERBERSKA GLAVA NA BOKO SUPER BULGARINA ZASHTITNIKA NA NACIATA PAZI BOJE SLIAPO DA PROGLEDA I TO VZEMA CHE PROGLEJDA SRAMOTA

Ха сега ЧЕСТИТ Ви НОВ кръвен данък , трансджендърясали Евро Нещастници !!!

Само че дори османците са взимали ЕДНО дете, а сега по норвежки модел ще могат да ти вземат всичките, достатъчно е някой да им хвърли око и подаде анонимен сигнал, а може и без сигнал, просто идват и ти ги взимат, разделят ги задължително, отвличат ги и какво ще се случи с тях не е ясно. По- точно ясно е.

На кремльовските червени посерковци които се мъчат да ни внушат ,че всичко идващо от Европа е зло!

изреди нещо добро

Че то и по комунистическо е така беше, държавата възпитаваше децата

IC, И ти кат дядо ти ще свършиш май. Само си избери като единия или другия, боклук!

Реформи срещу европари и истината изплува - целувайте ръка и Папата идва.

днес в известен ежедневник-статия с/у възпитанието на децата...Не бива да ги възпитаваме-това ги депресира....Възпитанието е тормоз над децата...и все в този дух... НЕЩАТА са вързани....Истанбулска конвениця / дето сега в ЕК я готвят да е задължителна със закон/...Закрила на децата от родителите!....Възпитанието е тормоз... Гледайте в you tube the war on the children-КАК с документи на ООН се налага ранното сексуално възпитаниое и в какво се изразява.... ВСИЧКО ТОВА НЕ БИВА ДА СЕ ДОПУСКА

Която копира немската преса от тридесетте години на миналият век

Няма лесно да ни простят отблъскването на Цариградската конвенция ! Новият тоталитаризъм ще опитва всякакви преки и обходни маршрути докато унищожи свободата. Ако някой си мисли, че с промените от 1989г. нещата са приключили дълбоко греши. Империята и клонингите и контраатакуват. И нямат конкретно местообитание, мрежа от всякакви по модел уроди са, с всякакви месторождения и произходи.

Пука ми... Децата ми вече са пълнолетни. Техните семейства няма да са в тая "държава"

Гледай да не ти запука...Там, където ходят децата на непукисти като теб, тия работи са отдавна ежедневие.

идват ТОЧНО от държавите, където най-вероятно ще бъдат децата ти...Имаш интернет-ЧЕТИ...Информирай се, преди да говориш врели-некипели...

Ако използвате и чужди езици- поне английски, ограмотете се малко как се отвличат деца в Западна Европа като именно вашите източноевропейски внучета ще бъдат най- уязвимата група, защото са емигранти, и няма да посегнат на същите такива- араби, негри, мюсюлмани, защото ще ги обвинят, че са НЕТОЛЕРАНТНИ, но за вашите бели хубави внучета ще ги прилапат като топъл хляб. Прочетете поне на английски чужди медии как цяла Европа е пропищяла от национализиране на деца, отвличания и т.н. Осъзнайте преди после да ревете из нашите медии, защото вече като е късно нашите институции няма да ви помогнат, напротив.

Само си спомнете за българското семейство в Париж, с отнети три дечица, бащата преподавател в Сорбоната!!! Майката просто споделила на съседката франсе, че и е трудно с трите деца- напрежение като всяка майка, уморявала се. Спомняте ли си какво се беше случило? Съседката звъни на тяхната закрила на децата, отвличат ги без обяснения, разделят децата, родителите с кариери от години във Франция се борят с години да си ги върнат. Ха познайте кой е осиновил дъщеричката на българите- да, именно будната гражданка- съседка французойка..... Предаване на Карбовски беше преди години. А иначе продължавайте да си завирате главата в пясъка. За смесените семейства да неговорим ако децата ви се омъжат, оженят за гражданин на съответната държава, нали ви е ясно че в момента в който бие шута на някое от децата ви и си хване някоя любовница, любовник, или просто му е писнала/писнал, че повече никога няма да си види внучетата, както и вашите деца- децата си.

Не може да ни налагат как да си отглеждаме децата. След време ще се започне натиск да не им казваме какъв пол са децата и да ги правим на джендъри. Това са Балканите, ние не подлежим на дресировка. Това провителство си търси Оставката по много параметри. Само протести трябват. Стига мачкане с цигани, мигранти и каккво ли не.

Ще видиш че може. В империята на Меркел всичко може. А политиците ни с удоволствие ще ти продадат децата.

Бахти раззвинтената фантазия имат коментиращите...

нашата фантазия си е наред, ама твоята е бедна.

възможности са доста скромни, след като не можеш да загрееш за какво става въпрос...

Тъпи сте и си въобразявате невероятни неща! Много сте зле!

Да не позволяваме ГЕРБ да има депутати в Европейския парламент ! Те са опасни за живота и здравето на Българския народ !

За ГЕРБ още не съм видял, ама на 25 октомври 2016г. в Страсбург не ГЕРБ, а точно евродепутатите от БСП и ДПС бяха единствените нашенци, които подкрепиха с вота си резолюцията на Европейския парламент за насърчване на миграцията от трети страни към Европа, след което другарката Нинова уж беше много възмутена и щеше да им търси отговорност, ама си остана само с популистките си закани!

Даа, Хайде истината А! За мен е важно кой какво прави, а не кой какво приказва! "Думите са дадени на хората за да прикриват мислите си с тях." Стендал

До тук ни докара Бойко - да плащаме кръвен данък като през турското робство !

ДОТУК СЕ ДОКАРАХТИ САМИ. КОГА НАС НИ ИЗБИВЪХА КУМАНЯГИТЕ, НА ВАС ВИ БЕШИ ДОПРЕ ДА ПАПКЪТИ ОТ НАШТО ИМАНЕ И ИМОТИ. СЕГА Е ВАШ РЕТ, СЕГА НИЕ ШИ ГЛЕДЪМИ ФИЛМА С ПОПКОРН И БИРИЧКА ФРЪКА.

Кога са ни избивали "комунягите". Нещо не си в ред неграмотен глупак.

дА ПУКНИШ ДАНО, ИЗРУДЧЕ НЕДОУЧЕНО, ДА НЕ ЗНАЕШ КАКВ О СТЕ ПРАВИЛЕ ЗА ЕДНАТА ПАРИЦА Е ЦАРИЦА. ЧЕРВАТА ТИ ДА ИЗГНИЕТ, И УСТАТА ТИ ЛАЙНА ДА СЕРЕ БЕЗСРАМЕН ЛЪЖЕЦ АЛЧЕН. У АДА ДА ГОРИШ, ЧЕРВО НЕДОЕБАНО.

Имам законно притежаван боен пистолет. Имам и резервен пълнител. Последния патрон пазя за себе си. Моля държавните институции да решат за кои техни служители да бъдат останалите патрони. Аз кръвен данък не плащам !

шИ ЧЕТЪ ОТДАЛЕКИ КАК СА ТЕ ПРИТРЕПАЛЕ. ТЕКА Е, КАТО СИ ТРАЕХТЕ И НАС НИ ИЗБИВАХА, СЕГА ВАС ШЕ ВИ ИЗБИВЪТ И НИЕ ШЕ СИ ТРАЕМИ.

никой не може да дава пълна влас над детето ми ако ще и държавата,няма да и , дам никога

Демек кръвен данък.

Ем ви се падъ, ем фи е реТ. :-) Божие отмащение. като тръагнети да избивате пак, и да крадети, пак да съ сетити, че има Бог, и какво следвъ. Да ви клецът децата дано, дето живехте на откраднатото и избитото от наЗ! От една чорбаджийка, която требеше по наследство да претежава четварт балХар, щото дедите ми са работиле и създавале ..... а куманягите додоха и избихаи окрадаха, и после пак се гавриха. Е сметката се плаща един ден, пред Бога. Сега ще плащъте с дечинята си, както нас ни избивахте, барабар с децата ни. Сакън да не остане дете от семейството да наследява, тека ни избивахте, е сега ше видите бжоия гнев!

Моя дедо затворен в белене, извадили му червата, и сложили кофа на стомаха му пълна с гладни мишки. Мишките ръфале месото, ръфале .... Влачил се сека полужив полуумрел, и го докараха у нас, да мре. Като му наливаха топло разредено млеко в устата, излизаше от дупката в стомаха, наядена от мишки, а гнойта изтичаше с млекото. Другия дедо, не го и докараха, директно го дали на рибите в реката. Единия, стоя над 10 години каторжна работа, местен от затвор в затвор, политически, защото въстанал срещу куманягите и отказал да се подчини на окупационните власти, щото бил офицер и дал клетва за страната си. Другия, 15 години по-късно, го фанале с оръжие за Унгарската революция, и айде у затворо, барабар полвината рода избита при залавянето, и деца разстрелени. ше платте, ше платите, до 49 покуление, ше плащъте ....и има за какво. За имоти да не споменавъм, там напрао страшно, сичко изядено и изпито от гатаванците куманяги. Сега ше плащъте сметката, Бог да ви съди. Нема по-страшно от божията справедливоз. ДА ВИ КЛЕЦЪТ БЕБЕТАТА ПРЕД ОЧИТЕ ВИ, И ДА СЕ ЗАДАВИТЕ В КРЪФТА ИМ, И В АДА МИР ДА НЕ ВИДИТЕ, И СЕКИ ДЕН ДА ГЛЕДЪТЕ НА ФИЛМ ОНВА, ДЕТО ГО СТОРИХТЕ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО, ИЗБИТИ НАД 40 ЧОВЕКА, БЛИЗК ИИ ДАЛЧЕНИ РОДНИНИ, ПО ДИРЕКТНА ЛИНИЯ!

Бойко слушка и приема всички гадости ПЪРВИ от еу-то, а можеше да го прави поне последен

Ако за държава имат предвид тиквите от герП.....пази Боже!!!!

Цецо ще даде един апартамент за детска градина!

то Герб не дава пари за свестна педиатрия, тия калинки стратегии правят, голяма грижа демонстрират...

бе защо забравихте, че при (евро) комунизма жените и децата са общи?

Както си постелиш, така ще лежиш ;-)

Май не те разбрали. Преди живеехме в социализъм, сега вече сме в еврокомунизъм. ЕС все повече заприличва на онзи СССР на Троцки и Берия....

Това е историческата истина, обещанъ ви от Мордехай леви маркс и Улянов Ленин. Точно тека - жените ше ги клецът секи мангасарин и ше са оПщи, точно какт ови обещахъ куманягите. И децата ви ше са оПщи и ше ги клецът сички, точно както ви обещахъ куманягите, в КуманиЗки манифесто, четити бе. Който не е чел, да е чел.

а ще има ли в стратегията такава тактика: всяко бг семейство се задължава да има две деца, като едното се взема и се дава на хомосексуални двойки, които очевидно не могат да се размножават...?

Стратегията ще бъде да имат по две деца ама и двете ще ги вземат.

Отървахме се от един комунизъм ТЕ ни тикат в пореден още по- жесток! Българският народ да се готви за отпор на враговете си!

Същия куманизам е, съшите имена и хора още ви управлевът, кой е СтаниШеф, кои са Боко и сие? същите са.

"В 515 приемни семейства от 2172 одобрени в цялата страна няма настанени деца. „Това е притеснително, защото се губи мотивацията на ценни, обучавани и развивани специалисти, които стоят дълго време без настанявания. Освен, че това е недопустимо към децата в риск, разрушава доверието в системата за закрила на детето“, коментира изпълнителният директор на Националната асоциация за приемна грижа Александър Миланов." Изводите за вас...

Държавата неспособна да подпомага семействата с работещи родители и малки деца -там е желанието да се удари с новата наредба. В същото време е твърде загрижена за циганските семейства, където и без това децата са извън грижи и контрол. Инакрая тези НПОта от къде ще намерят пари за приемните " родители" Съзнателно затриване на семейните връзки -вероятно както върве през 30та година България ще бъде като Византия, Скития, Персия, Асирия исторически спомен за един народ покрай чийто казан с катран няма да има дяволи да натискат българите вътре