Коментари - Протест срещу детска ясла в Пловдив, хората искат да бъдат запазени зелените площи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То пък едни зелени площи....

Протест заради липсата на детски ясли в района. Протест срещу изграждането на детска ясла в района. Протест заради липсата на паркоместа в района. Протест срещу изграждането на паркинги в района. Имало било други места-ми на тия други места има едни други хора дето и те могат да протестират и да кажат ми не искаме. Разбира се е напълно и вероятно тази зелена площ всъщност да е частна собственост. Защото навремето земята се отнемаше от собствениците защото партията заповядала.

Опит от София. Частно училище искаше да си построи сграда в общински парцел предназначен за училище в квартал Лагера. Веднага след съгласие на общината се появи протест на живеещите в квартала, че училището ще вдига много шум и всякакви други простотии. Резултата, че общината бързо се съгласи да няма училище и промени предназначението на терена. Протести нямаше, щото стана бързо и тихо Сега има поредните безсмислени кооперации. Толкова за общинските служби и тяхната работа

Стига с тия зелени глупости! Бетон и цимент за вас!!! И малко дизелови генератори без катализатори!!!

Само в бг некролозите не искат деца

Сега къде ще си паркират колите хората?

Да е направят в двора на 20 етажните блокове дето разрешиха да се строят, още тогава трябваха протести, защото след 2-3 години яслата ще е най-малкия проблем ! Изобщо не ги интересува за вас хора, гледат собствения си джоб! Разпродадоха всички общински терени на безценица, сега реват , че били частни и нищо не можело да се направи. Е кой ги продаде бе!

100% тези, които се подписват, са същите, които се карат на децата, ако играят на "зелените площи". Или пък си разхождат кучетата там. То това са двете групи.

Кучето на което нежно викам "маме" и правя сутрешен канилингус, трябва да сере и тича някъде ! Добро утро на Балканската мърша населяваща територийката

Сганта с бетоновозите и самосвалите унищожи България!!!

Това на снимката ли са зелените площи?