Снимката на Деси от протестите стигна до Холивуд

Снимката на 16-годишната Десислава Николова от антиправителствените демонстрации в София през ноември м.г. намери място в холивудска продукция.

Обратно в новината

Коментари - Снимката на Деси от протестите стигна до Холивуд | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Деси е щастлива, защото всичко е наред. Илюзия!

Снимката показва , че има и полицаи , които пазят хората ! Хвала на тези , които не допуснаха побоища и кръв ! Не знам къде другаде по света полицай ще каже "Не бой се ! Аз ще те пазя ! Всичко ще е наред !" . Трябва да сме благодарни , че все още има Човеци!

..."Калинките",сега ни атакуват Бориславки и Десита....

Никой не те атакува ти си щастлива оФца блееща жално за Сергей, Доган и прочие велики вождове - та оФците са за това !!!

Не казвай лоша дума за Сергей :) Той съсипа столетницата :) И още можеше ама го махнаха :)

Вече няма за какво да реве. Великият Бате Бабуин отново ще седи на високия клон. "Протестите" постигнаха целта си.

Могъщият олигарски току що слезна от трона и остави разруха след себе си ...

Въпросът всъщност е какво прави 16 годишна на политически митинг и защо не е стигнала до педагогическа стая

Милиционерският социализъм се спомина преди 25 г. :) Забрави ли?

Какво прави това момиче ли? Отрезвява те от самогона и махорката! Налага ти диета върху пиците, които получаваш, за да пишеш идиотщини! Обезценява и без това жалките копейки, които получаваш! Изобщо, показва ти, че да с--еш срещу вентилатора не е единствената алтернатива на жалкия ти живот на мурзилка!

То сега няма нужда от педагогически стаи - бъркат им по дупките с възпитателна цел, където ги хванат на пътя...

Да не са я предложили за Оскар?

Между другото филма - the giver е доста добър !!! И има много други кадри от други протести и прочие !!!

и какво виждаме на снимката, ето вижте сами как едно момиче се държи за полицая,защото е на протест и защо реве, който го е страх от мечки не ходи в гората,момата да не се прави на ощипана.....

това виждаш ти понякога хора като теб ГЛЕДАТ НО НЕ ВИЖДАТ - защо??? Това вече е друга тема!

Така се вижда през 2 копейки, не през 2 очи Брат, щастлив си само за това, че не знаеш какво значи социализъм!

kikuno

Лесно е когато не ти пука и се вреш в огъня -правил съм го не малко пъти в различни случаи ,но се прекланям пред тези слаби и чувствителни същества които въпреки чувствителноста си отиват и дори се жертват въпреки страха и болката си.

хаха, леле, наистина ме разсмя!!! надявам се, че не си вярваш, а си просто трол, нали? иначе би било страшно, ако някой наистина мисли така... всички виждаме какво стана с протестиращите и как се уредиха сега. що не протестират сега, като се вдигнаха ток, парно и така нататък? къде ги тези нежни ревящи души, пазещи нашите права? мм?

Лавим те, баа Цецка !

никога ли няма да разберат, че наистина ги мразим безплатно..... Да, и затова обичаме Деси и затова всеки който има душа по цял свят я обикна !

много си наивен - ТЕ НЯМА да разберат НИКОГА - погледни ги морално осакатени индивиди, като ИНФОРМАТОР и прочие мекотели - и да ги мразиш те не разбират защото са жалки !!!

dionisiosd@yahoo.com

Батка,ти откога можеш да мразиш ,или да не мразиш?? Могат ли го това водораслите бе??? Ейииии-как напредва тая наука!!!!!!!! Още малко-може и човек да направят от теб!!!!! П.П. Да разбирам ли,че не си съгласен,че в моя коментар защитавам момичето??? Неееееее!!! Просто не си го прочел-тюфлек!! Лееееко си жалък-съчувствам ти батка.....

Много нардо проля сълзи с нея! Има го още духа на Левски колкото и да се мъчат да го убият! Винаги е имало и ще има хора който обичат страната си, докато не изчезне тя, вси ще я обичаме безплатно .

от букета на .... ЦВЕТНАТА РЕВОЛЮЦИЯ... ....къносана коса... ....бронзов цвят на лицето... ....характерна рИмска извивка на носа... ....лилави джуки... ...и характерна артистичност на мургавелците бършещи стъклата по кръстовищата...,но тази вече е пораснала и е минала на ...стъклата на шлемовете на полицаите....няма страшно...парите не миришат...100 лева са си ...100 лева...,а вече може и да са повече зад океана в ....$$$$...

Цвекето на Бялата Златка решило и то да се изпоходи във форума! 100 рубли са си 100 рубли... а днес са значително по-малко от вчера зад оекана в.... $$$$

К`ви са тия работи бе хора?? Какви са тези коментари?? Говоря и за двете страни..... Не знам,дали на протестите в София е имало протестиращи "специално обучени"(напълно възможно)както се пише на коментар по-долу....Това което знам е,че тази снимка може да даде пример,не само за България!! Смисълът който трябва да се извлече е,че и на полицая хладилникът е празен!!Той,няма какво да дели с протестиращия!!ПОВТАРЯМ-не говоря само за България....Така че,няма нищо лошо,ако на тази снимка-момичето е трогнало полицая!!!Още повече,че ако е вярна информацията,че този който се е качил на колата е паднал и се е ударил лошо,недопустимо е да бъде бит!!! От друга страна,искам да питам защитниците на "ситуацията",и "съдници" на тези които говорят срещу приемането на тази сничка на сериозно,вие присъствали ли сте на протест-например-в Гърция???? Със сигурност не!!!!Ако бяхте-нямаше да говорите смешки от типа:-"в България има полицейско насилие".....Не само при това-а при всички правителства!!!Българсите политици,може да са всякакви,но поне си имат достойнството,да не изпращат полицайте-да убиват!!Ако присъствате на протест в Гърция,Италия,Франция,САЩ,или Испания,бъдете сигурни,че на следващия протест тук,ще преклоните глави пред българските полицаи!!

информаторе , много тънко работиш Никъде в цевелизовани страни не бият протестиращи Да не говорим какво направиха в Тайван по същото това време когато течеше кръв от лецата на нашите студенти- полицаите свалиха оръжие е легнаха пред протестиращите!!!!!

dionisiosd@yahoo.com

Дебил-ако те водя в Гърция на протест,ще напълниш една влакова композиция памперси!!! Дори,преди няма и година,в Гърция стана скандал,защото с палките пребиха 7 годишно момиче,което бащата държал в ръцете си... Дори не е тайна,защото от всички държави които пиша,има журналисти които пускат записи... В САЩ,не видя ли как освободиха площада пред Уол Стрийт бе умник?? Не мога да разбера-такива като теб,как се израждат бе!! Пускаш там една алабалистика от типа:-"ти дезинформираш",и мислите,че с аксиоми,вашите откровени желания,ще се превърнат в реалност... БЕгай да се лекуваш бе льольо...... П.П. Друг е въпросът-разбира се-индивид с твоите умствени възможности,как разбира термина "цивилизовани страни".....

Някой да не си помисли че поведението на това момиче е естественно ! Това е част от технологията на "цветните революции " за което тези младежи им се плаща и са обучени на разни семинари от НПО -тата .Всичко това е показано много добре във филм на един френски журналист разказващ за "цветните революции в Украйна,Киргизия,Грузия и др. Какво влиза в тази технология на "протести" -всичко ! като се започне от подаряване на цветя на полицайте и правене на "мили -плачещи "физиономии пред тях, до начини за тяхното поваляне на земята и издърпване на шлемовете им ...разбира се,ако такъв протест не свърши работа ...идват радикалите ,които също са специално обучени за това в специално подготвени лагери , като например неонацистите в Украйна ,или ислямистите в Либия ,Сирия и тн. тези радикали разбира се не правят мили физиономии,ами направо бият и убиват с цел всяване на паника и страх сред хората и силите на правителството . Та така бива разпространявана "демокрацията" по цял свят от най -великата "демокрация"-САЩ !

искаш да кажеш танковете да дойдат......ама нали видя какво става с такива агресори като тебе - заминават си

Ехееей, Мурзилкее, я кажи на держанката си да изволни всички от Института за Доразработка и Изфабрикуване на Опорни Точки (ИДИОТ) и да назначи там зеуени човечета, че тези опорни точки са мо-та-мо преписани от някой учебник за борба с идеологическата диверсия от преди 70-80 години. Ае ся у лево и ходоооом марш!!! при ЛилиПутья, рапорт-даден, рапорт-приет да правиш!

тъпанар

Още един доганоблизач на хоризонта - ей червените помяри нямат край !!!

мда,нека си спомним за циркаджилъците от протеста.....

Само ДОГАНчо за теб да ти го нац..и едно хубаво - вярно сте скапан материал !!!

...докато си се крил в кенефа, някои са имали смелостта да защитят правото ти да излезеш от там и да се движиш щастлив в центъра... -----------------дрисльо!------------- Кратко и ясно - за да не се бъркат истинските хора...

А за циркаджилъците на бялата златка под Бялата Маса?

И пише под нея,Малолетни на протест ли?

Момичето показва искрените си чувства, като вижда как некадърници мачкат народа, а правителството на олигарски кара полицаите да застанат срещу своите братя, сестри и деца.

искрените чувства на роднинските връзки които е намло време да покаже вкъщи но го прави за кадъра и някое левче

смотаняк? Тази е надскочила годините си по всички направления, с изключение на ученето. А колкото до "лудите" - не използвайте тази приказка само когато ви е удобно, а когато има защо.

"не питай какво Америка ще направи за теб, кажи ти какво си готов да направиш за Америка"... Велико изречение! 15-годишната Деси и 15-годишната Айше са допринесли еднакво за България : 0 изкарани пари, - 100 000 лева за медицински и образователни грижи към момента и претенциите им трябва да са съразмерни с приноса. В бъдеще Деси може да отиде в чужбина, след завършване на държавното си образование, Айше да роди 3 деца през това време и да използва още от България до края на дните си. Затова който не е пълнолетен и не плаща данъци, моля с по-скромни претенции. Преди се говореше за ДЪЛГ към Родината, сега за претенции само.

А ти, другарю мурзилка, като бивш партиен на "ТПК Тутраканска слава" с какво си допринесъл за държавата?

С това, че съм служил в армията, имам 2 деца, не съм бил на помощи повече от 3 месеца и съм работил винаги само в частни фирми. Малко ли е ?

Ами тя снимката е точно за там, защото е поръчана, платена и целенасочена към лигавите циврещи малоумни пубери ползващи социалните мрежи които са манипулирани от службите на щатите по целият свят. "Пролети" и майдани всякакви правим за да сложим удобните нас лакеи.

Къде-къде по хубава и истинска беше снимката на целувката на Местан със Станишев, нали? А и от нея ти, като публика, изкяри една вафла и минерална вода - далавера си е, другарю тарикат!

естествено политизирани олигофрени ще търсят изгода,, хайде места, хайде пеевски хайде тоз или оня за да наклоним везните в полза на оня с многото празни обещания когото хората изгониха с камъни и то не само затова че не вкра доган в затвора за почти два мандата.

Другия път НПО-тата да подберете за снимка некоя по-така. Да можем да оберем краставиците поне!

Където има ЧЕРВЕНА СГАН - има протести, има мизерия, бедни хора ровещи по кофите, умиращи от глад пенсионери, които са бачкали цял живот, панелки, бездомни кучета, нищета има смърт и нещастие - КЪДЕТО никога не е имало ЧЕРВЕНА СГАН има доволни и щастливи хора, пенсионери, които карат своята почивка в испания и Зап. Европа има свобода ...

панелка е главата ти в Атина никога не е имало комунизъм но е пълно с панелки понеже си много умен обясни го,"червената" сган е повече в Швеция, Франция и Норвегия, но тъпунгери като теб естествено си нямат идея и дрънкат заучени глупости без да мислят. Седем години след присъствието ни в ЕС среднат заплата е по-ниска от руската или сръбската и точно такива като теб казват че тези които искат повишаване на доходите са "червена сган". Така че информирай се и започни да мислиш и не само ти, а и останали които врякат за щяло и нещяло докато политиците само това чакат.

Виждал си ти Атина само на картинка - мишок !!!

Тези във Франция, Норвегия и Швеция макар да се именуват социалисти действат на принципа на пазарната икономика, а в България и Гърция беше социализЪм на принципа "да идем другари да работите", така че, двете двете лица за социална държава са съвсем различни.

Хубавото е , че в България вече има гражданско общество. Ние сме в Европа , няма връщане на зад.

Ние сме били винаги в Европа, само че сега сме най-далече от всякога и се отдалечаваме.

Когато циганите излязоха на релсите на Факултето си вижте коментарите: къде е полицията, как така някой ще блокира линията, отговорност, държавата къде е... Ха сега си вижте писанията за тази 15 годишна, блокадите на Дондуков, правото на индивида да иска оставка на правителството, отзоваването на Пеевски/бат Сали... Ще откриете, че сте истински европейски ЛИЦЕМЕРИ и интересчии без принципна позиция. Аз не ви отличавам от циганите и тяхната сентенция : ако един закон ми пречи, аз не го спазвам, защото не е добър за хората.

Та къде бяха полицаите тогава? Къде са полицаите в пловдив в циганската махала? Къде са полицаите при циганските шумотевици в Стара Загора? Гледам убити бабичи и изнасилени възрастни жени къде са полицаите по селата? ВСЯКО СЕЛО С ПОЛИЦАЙ хе хе кво се бутат по бюрата тез полицаи? Та брато къде бяха полицаите? скрити в храстите с палка в ръка?

И циганите, и протестърите искат противозаконни неща, защото им изнася така сега. После, ако се сменят обстоятелствата, няма да искат същите неща и ще спазват закона избирателно: тук ме устройва, там не ме устройва. Затова и няма бъдеща в тези хаотични действия. 15-годишната Деси и 15-годишната Айше са допринесли еднакво за България : 0 изкарани пари, - 100 000 лева за медицински и образователни грижи към момента и претенциите им трябва да са съразмерни с приноса.

последния комунист вав света ще умре вава балгария :)))

Добре е че в бъдещото правителство няма да има комунисти . Те са умствено обременени.

Да бе, няма да има...

Комунистическата злоба и нравствена импотентност на Съсела вече я няма.

Само комунизма ще спаси света, защото се бори за установяване на равенство, братство и щастие.Да няма Цв. Василевци, Д. Пеевски и други, които да живеят на гърба на трудовия човек.

Жал ми е за теб. може би си искрен и си вярваш.

Много хубаво го каза. И аз съм за. Аз ще съм на социални, ти ще работиш. После ще получим по равно за да няма бедни и богати. Съгласен

Испълнителка: баба Тудорка Заповядайте в "Арена арменец"! Среща, с легендата Мухоморк! Не се бавете, не се и туткайте!

грозната, мръсна истина е че този подрастващ индивид не отишъл да протестира, да изрази мнение и гражданска позиция. тя дори не знае какво означават тези неща. отишла е да се въргаля в краката на полицайте заради личния си паир... ако аз в холивуд хвана полицай за ревра, дали ще се гледам по телевизията?!?

кретен, та ти си неграмотен, не се излагай

заради такива като теб страната е на това положение

грозна е твоята истина, защото ти си грозен и примитивен. нашата истина е красива и добра . такава е истината и на нашите деца също, защото и те са красиви, добри и умни.

Грозник, ти не знаеш български. Може да си само руснак или дебил. Запиши се в килийно у-ще. Цялата червена паплач сте такива.

което целяха и сега е ред на "плащането". А на законите в тази държава и на самата държава - майната им, защото те важат само за простолюдието, но не и за "избраните" и избраните/подставените от тях лица!

Като чета повечето коментари се хващам за главата и си викам: Боже, колко простотия, събрана на една малка територия! Жалко,че е Родината ни ....

червени дебили изливат злоба , може би нямат деца ? или милиционеросоциализъма им е по-скъп?

Ами дай да им даден шофьорски книжки на 15 години, да пушат в заведения ( тя си пуши Десито ), да пият, да се женят/развеждат, да сключват договори с имущество, да носят оръжие, да гласуват... ? Замислял ли си се защо в никоя модерна държава няма такива права за 15 годишните или ти е трудно ?

браво, прекрасна снимка, наистина!това е един от малкото пъти , в които за страната ни се говори и вижда нещо красиво и истинско. през по-голямата част от времето или нищо или простотии и лоши вести.

Докога ще ни занимавате с глупости? Куп неща се изписаха по случая. Нали в крайна сметка постигнаха целта си и сега се радваме на плодовете от протестите им?

наблегне повече на френския може и некоя продукция да я поканят.

Примитивна, селяндурска простащина, типична за червен боклук.

по-примитивни боклуци от вас - герберастите и седерастите няма!

Пенсиониране на тея с каските не на 45 а поне на 50 години да не кажа и 55 години. Да им се орежат тея заплати при пенсиониране! и хванат ли полицай с подкуп или пиян уворнение без право да си ползва категорията на труд! Щом е корумпиран яко наказание! НОРМАЛНИТЕ ХОРА СЕ НУЖДАЯТ НЕ ОТ ПОБОЙНИЦИ С УНИФОРМИ, а от полиция спираща кражбите по селата, спираща циганските золуми! ПЕНСИОНИРАНЕ НА ПОЛИЦАИТЕ ПОНЕ НА 50 години поне!

Ама що изобщо да се пенсионират ? Ми никакво пенсиониране! Бачкане до гроба.

Те пък като чели изобщо работят

Съгласен нормалните хора ще бачкат до 70 години ама тея толупи с каските до 45 години! Нека и тея бачкат до 70 айдееее баста!!! НАРОДЪТ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗДЪРЖА ТЪРТЕИ дето една циганска сватба не могат да развалят! Дебели, небръснати, неподстригани срам за униформата!!! СРАМ!

Полицаите да се пенсионират на 70, а виж боядисаните парцали още на 16 може да се прислачват към некое НПО.

Чекам да видим кога полицайчета ще ходят да катурнат некоя циганска веселба хе хе хе хе

Веднъж видях въпросната ученичка, която не се прибира в къщи по нощите, по една от телевизиите. Беше с червена коса, говореше заучени фрази с голямо убеждение, емоционално, да рече човек, че има голям опит в живота. Като я гледам, много е подходяща за главна роля в продълженията на Секса и града.

А пък на мен една жена ми каза, че ...

Видел си ти риба с едно око!

Нали още по време на Френския Велик Фукара Кютек някакъв френски художник, Дьолакроа май се казваше, беше нарисувал картината "Курветора води народа"!

Отчайващо, малката пикла е част от огромната пропаганда за унищожаване на българите. И този процес продължава. Простотията взе връх и нормалните хора лека полека напуснаха и напускат скапаната държава.

Нормалните напускат, но ти гледам си още тука, а ? И пикла ще викаш на сестра си ...

Ти как познаваш кой къде е? Да не си от ДАНС?

Всички проскубани червени кранти са тук за да защитят мафията БСП/ДПС/Атака. Неграмотни селяндури, оглупели бабички и купени като стока или роби цигани - това е техния твърд и несменяем електорат.

Ти па си най-убавия....

..., Нискоинтелигентен, неграмотен селяндур. Естествено, че ще защитаваш червените боклуци.

Истината е, че Орешарски не го свалиха протестите. ДПС го свали.

е, че същия този Доган сега щеналожи (или не) и Бойко, както е истана и че ще го свали в момента в който реши.

Да, за съжаление!

Снимката е страхотна но и много тъжна. Много жалко, че децата на България са поставени в тази ситуация да излизат на улицата на протести вместо да се радват на спокоен живот. А като чета коментарите, се срамува, че съм българка.

Дъ ма прощаваш... за други неща трябва да се срамуваш повече

Сиси, не се срамувай. Това не са българи, това са платени мурзилки. Едва ли ще намериш и 10 човека извън форума, които да са толкова озлобени, ограничени и прости.

Браво кака ми!

Малката дрисла станала звезда...

Какво стана със полицая с бялата маска? Много нещо забравят тез властимащи?!?! Кога и как ще бъде наказан господин бяла маска? Уволнен ли е награден ли е? И кой нареди на полицайте да са без опознавателни знаци КАТО ТАЛИБАНИ! Родната полиция съставена от талибани и башибозук или пък не?

Я стига бе тъпанар. А какво стана с протестиращите дето хвърляха камъни и павета? А с галфоните дето летяха да бият полицията? Какво стана с този дето "се ударил лошо като скочил върху колата"? Знаеш ли какво щеше да им се случи в една нормална държава?

В една нормална държава, ако полицай ненужно упражни сила (например рита човек на земята, с ръце на врата), то този полицай дълго време ще се къпе заедно с мексиканци, а цялото му имущество ще премине в ръцете на потерпевшия. Нали се сещаш, че там съдят 12, дето хич не ги обичат тези работи?

Ще се случи ... номера на каските с размер 10 см оказващи точно поделението от където са тези полицаи Ще с случи имаш право да ги съдиш и да им скъсаш задниците това ще се случи КАКВО Е НАКАЗАНИЕТО НА ТОЯ С БЯЛАТА МАСКА А? Навярно медал за побой! И къде е министъра на вътрешните работи на Орешарски къде пропадна тая лопата а?

E,da de!Сам казваш в "нормална държава". А нашта дали е такава? То и за това бяха протестите-за да станем по-нормални.А не еничари като пеевски и бисеров, покровителствани от догана да ни разтакават фамилията.....

ПОЧИСТЕТЕ СТАРАТЕЛНО ТЕХНИКАТА КОЛЕГИ! ТАЗИ ЗИМА ЩЕ ПРАВИМ ОЩЕ ДОСТА СНИМКИ, НО ТОЗИ ПЪТ НА ПЛАЧЕЩИ ПОЛИЦАИ С ОРЯЗАНА ПЕНСИЯ И ЗДРАВНИ. СЕРИЗНО МИСЛЯ ЗА НАГРАДА ПЛАТИТЕН ФОТО МОМЕНТ

също има подобна снимка от протести - но на нея момиче целува полицай през шлема му. Мисля, че за тази волност я арестуваха.

Завели са я в участъка за да довършат зпочнатото на улицата.

Kalin

Уф ама само как ся преиначили цялата ситуация че даже са забравили да споменът че въпросния полицай който тя държи е гаджето и;-)

sawo

А този отляво на него е баща й, другия е брат й... :)

ако този полицай й е гадже, на колко години е или за полицайте е законен секса със 16 годишни?!

Разбира се че беше гаджето и,всичко било нагласено.После я разкриха ситуацията.Ама народа глупав и късопаметен!И май беше студентка,а пък на 16г.,в БГ всичко може ДЪРЖАВА НА МЪРШИТЕ станахме.

Страхотна снимка към хубав исторически момент в който част от нацията показа ценности, която другата част никога няма да разбере и ще си умре със залпа на Аврора в главата.

не ме светне каква точно ценност показва тази пийнала мома с боядисана коса през ноща на улицата?

Най ценното е, че някои станаха министри.

Нали ти казах, че си от друагата част на нацията, която няма да разбере ценностите на другата, но за сметка на това ще е готова да клевети на секундата, в този случай: ти казваш пияна, а трола след теб - заради министерски пост. А после се сърдите, когато хората ви наричан ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ.

Ценностите са си едно на ръка. Ама друго си е и по 50-тарка на вечер към ценностите. Така е някак си по-демократично, по-капиталистическо, по-правилно...

50-тарките не ги ли раздаваха пред НДК и пред централата на Атака?

струва ми се, че историята, която се разказва в статията е доста далеч от реално случилото се. Пропагандната машина пак е в ход да заобля мозъците, ами нямаме полза да не се знае истината...

И каква е историята, която ти се струва? Или не си се замислял чак па толкова?