Протестиращи блокираха кръстовището на Попа в София

Десетки хора блокираха кръстовището на "Граф Игнатиев" и "Патриарх Евтимий" в 17.20 часа с искания за отмяна на наредбата на общината за паркиране в т.нар. "синя" зона. Стотици са се разписали в подписка срещу новите изисквания, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха кръстовището на Попа в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Необходимо е всички да излезем на улицата и да отстоим нашите граждански права. Неможе госожа даскалицата Фандъкова да продължава да краде от и без това изпразнените ни джобове.То не е увеличение на ток,парно,вода,храни,услуги,горива,каквото се сетиш,пък сега и да си плащаме за да паркираме пред домовете си. Долу мафиотското управление!

Да живееш в центъра на стара, запустяла, неподдържана София, може да се счита само от селяндур и провинциалист за "екстра" и "привилегия". Този град десетилетия назад беше оставен на произвола на съдбата.След като няма локални общински паркинги, както е в другите столици в Европа, къде да си прибереш колата???Всички общински паркинги около НДК станаха частни и там дерат кожи. И защо толкова злоба към живущите в центъра, да не би около блоковете в комплексите да има много място.И там са нагъчкани една до друга колите. Скоро и вас ще ви подхванат, да ви видим тогава какви глупости ще пишете. Нужни са пари, това е!

Както обикновено много смислен протест на СОФИЯНЦИ. Що си мислите ще сте в центъра на света? Ако е за нещо друго дето не ви бърка във вашото джобче само стоите и цъкате с език. Задоволени готованци разлигавени. 2 дена без ток и свършва света, спре ви водата и почват драмите. Що не се огледате като си ходите по родните места какво е положението лигльовци такива.

Селска логика брато, селска.... СЕЛИНДЖЪР си е титла независимо, къде ще отидеш да живеш - и в Лондон, и в Париж все си носиш селският манталитет с теб! Живял съм из цяла Западна Европа и се нагледах на СЕЛИНДЖЪР и там са си същите както у горно нанадолнище.......

Брато, тва че си роден в град, не те прваи граждАнин. София е сити, но ти си си селянин от София. Много ги има тоя тип 'кореняци'

Г-жо Фандъкова, ха вземете та се усмихнете Най-Подир като Добър Приятел на Нас Плащащите-Вам, ако обичате ! ... А иначе -- петък Е Утре. ( Видяхме Всички вчера привечер на Попа ...) Хайде, нека да не е утре Решаването ( Не-само на кучешката вакханалия ! Не-само на синьо-зелената винетска скудоумица ! .... А на Всичко Проблемно в Столицата !! В-с-и-ч-к-о !!! ), --но една Стриктна План-Програма -- Вие (и Вашите) просто Ни дължите !!! ...., инак --....

Няма нужда да подхвърляте злобни коментари срещу живущите в центъра, защото ние плащаме най- високите данъци за жилищата си в държавата..... И какво получаваме насреща...?

Само комлексите на изпълзялите от паланките могат да накарат индиви- дите от общината да превърнат в кочина стара София и да дрънкат, че са европейска столица!

Докато 150 души смели българи протестираха против рекета на герберските управници, други 2000 смирени душички чинно са се наредили пред гишетата за регистрация и си плащат таксите. Заради тези богаташи и юди, няма да има край грабежа над столичани. Привикани от дълбоката провинция в СОС селски чукундури не си правят труда да започнат строежа на подземни гаражи - стотици на брой, а крадат от нас, разоряват семействата ни, тласкат страната към безредици и бунт. И няма наказание за нито един от тях, нито една оставка, нито един осъден мошенник от рода на Андрей Иванов. Или Софиянски. Обединете се, не се делете, защото иначе вас ще ви съсипят докрай!

мили съселяни от центърЪ елате си на село.. в Люлин има място за колата, кравата, козътЪ

ХОРАТА ЗАПОЧНАХА ДА СИ ПРОДАВАТ ДЕЦАТА ОТ ЩАСТЛИВ И ДОСТОЕН ЖИВОТ !

Абсолютно съзнателно се говори, че да живееш в центъра е привилегия за богати. Центъра на София е опикан, вмирисан, без магазини за основни дейности, всичко е в перманентен ремонт, няма транспорт, има безконтролни и шумни заведения продаващи дрога, вечер е пълен с френски, английски и турско-арабски тинейджърски банди и мутри. Това се прави абсолютно съзнателно с цел изгонването на българите от там и натикването им в големите спални (Люлин и Младост с прилежащите им МОЛ-ове). От 15 години извършват грабежи с паяци и скоби и до сега няма отчетена и похарчена една стотинка в полза на Софянци - а Боце и Цецко щяха да купуват нови паяци щото били много полезни. Само личен и персонален тормоз към Фандъчката и герберастите чрез митинги и бойкот на центъра за де-мобилност. България за Българите !

Донякъде съм съгласен, но да ми кажеш, че няма транспорт в ЦЕНТЪРА - е малко прекалено! Иначе ако живееш в центъра е адски трудно да поддържаш лека кола и да паркираш... А между другото имах много колеги СЕЛЯЦИ и на всички без ИЗКЛЮЧЕНИЕ мечтата им беше да живеят в ЦЕНТЪРА на София!!! Защо ??? Нямам представа....

Не обръщайте внимание на щатните герберасти, които зорко следят форума и трудно (вече) се справят с надигащото се недоволство срещу герберските бандити. Това лято модерните десни комунисти-милиционери и бандити наречени герб започнаха да извършват масови грабежи над населението и Иван Костовски престъпления срещу държавата - непосилни увеличения на горива, ток, вода, закриване на Кремиковци, БДЖ, ОЦК Кърджали, разбиване на държавата, чрез местене из страната ... За София е подготвен друг сценарий. Изталсква се живущото население от центъра на града - спира му се градския транспорт и се въвеждат непосилни такси и данъци. Това е само началото!

Голяма злоба срещу живевщите в центъра. Какво да правят например живеещите в района на улиците Любен Каравелов, Паренцов, Юри Венелин? Много от пишещите тук "софиянци" няма и да се сетят къде е, но истинските знаят, че там гаражи няма. Живущите там да запалят колите си ли? И не те не са тарикати живеещи в центъра. Когато са купили жилищата си София е свършвала на Орлов мост.

Да живееш в центъра на стара, запустяла, неподдържана София, може да се счита само от селяндур и провинциалист за "екстра" и "привилегия". Този град десетилетия назад беше оставен на произвола на съдбата.След като няма локални общински паркинги, както е в другите столици в Европа, къде да си прибереш колата???Всички общински паркинги около НДК станаха частни и там дерат кожи. И защо толкова злоба към живущите в центъра, да не би около блоковете в комплексите да има много място.И там са нагъчкани една до друга колите. Скоро и вас ще ви подхванат, да ви видим тогава какви глупости ще пишете. Нужни са пари, това е!

А който няма работа в центъра, а просто е отишъл там, пак ли ще ползва синя зона?

В Люлин 3 гаражите се купуват. Кой те е излъгал, че на можеш да си купиш гараж в центъра?

Teo

да не е приятно, когато трябва да се направи нещо в името на общото добро...нали драги съкварталци? трудно е да се види дъ биг пикчър... искали срещу 150 лв на година гарантирано парко место - може би и станция на морето за лятото и ред на опашката за банани зимата....смешки живеете в измислен свят - пребройте се колко сте в една кооперация и колко колперации има между два ъгъла на улицата и кажете къде да събереме колите? и като си хвърлите боклуците по улицата и некой треа да мине да ги събере щото вие сте над тея неща да се разхождате до кофата - тва не струва ли парички, а после питате къде са парите от синя зона...понякога ме е срам че съм българин честно такава тъпота само у македония има...

подкрепям напално законния протест на хората живеещи в централната градскса част. синията зона е даржавен рекет. хората си плащат по високи данаци, затова, че живеят в центара и освен това трябва да плащат рекет на даржавните мутро мафиоти. колко от даржавниците и общинарите са родени в софя? може би нито един. и тези селяндури, докарани по шуробаджанашхки пат в софя от комунягите ще ни грабят. оставка на разбоиническото правителство. да си варвят по родните села и паланки и да командуват овцете, а не интелигентите хора. стига каманизам.=паразитизам и грабеж. всека жаба да си знае гиола.

Тая наредба за синя зона мехлем ще ти се стори като идеш на запад с две таратайки в центъра :)

e1857382@

Скъпи съселяни, скъпо е да си граждАнин! Факт. Може да си роден на Жълтите павета, но ако имаш жълто и не можеш да си го позволиш ще се изместиш в Люлин или няма да имаш кола. Всичко се заплаща в този живот. Сългасен съм, че трябва да има повече прозрачност за парите(а може и да има, не ме е интересувало). Но да смята някои, че му се полага право да паркира безплатно където поиска...Свърши с комунизЪма.

Подкрепям протеста!!!!!!!

Ал

Браво!!! Отдавна трябваше да се случи!!! Може би(!) ако се правеше нещо смислено със събраните пари от Синя зона, като нови паркинги например, щеше да има смисъл от събирането им. НО до през всичките години досега, без изключение, Паркинги и гаражи и наследника му - Център за градска мобилност "успяват" да излязат на загуба и се получава, че съществуват само за да им плащаме. Това си е чист РЕКЕТ и аз не съм съгласен да плащам за това!!! Затова подкрепям протеста!!!

Daniel

време е на алчните недоносчета от горе да им се поиска реална сметка за приход разход,живеят като царе а ние като роби.

Daniel

Общината,правителството и банките ще ни смучат кръвчицата до смърт,ако не ги поставим на място.Всички те са на местата си защото ни има нас и сме се съгласили с правилата им които са срещу нас.Държавата е създала банковата система за да и служи а при нас държавата служи на банките.

e1857382@

Всички мрънкала се събраха отново. Да живееш в град и особено на центъра му е право на личен избор. Идете да живеете на село. Вижте по Европа какви са таксите за паркиране и то не в централната част. Притежанието на автомобил трябва да е за хора които могат да си го позволят

КЪДЕ БЕШЕ ПОД КУРСК БЛЯД....

1chovek

Изключително точно мнение - радвам се, че има хора, които все още не са се лишили от способността да мислят и да бъдат свободни - надявам се и другите хора да се събудят, за да изградим най-накрая достойна България, каквато всички българи заслужаваме и желаем!

Xa xa xa, евала!

аззз

БРАВО ПОДКРЕПЯМ, УТРЕ И АЗ СЪМ ТАМ.

Какво подкрепяш...магаретата по центъра ли

И магаретата подкрепям)))

asa123@

Общината да даде отчет какво се прави с парите от таксата за синя зона.

asa123@

Обясни за какво всъщност се плаща и след време какво ще направи общината с тези пари ?

Колкото повече се плаща за синя зона, толкова по-малко паркирали ще има там, съответно по-малък трафик по централните улици в търсене на място за паркиране, толкова по-малко шум и вредни газове. Ама то щом не влиза в търбуха, значи полза от него няма.

И аз съм против да има разни цветни зони! Дори трябва да се оставят магаретата и конете свободно да се движат по центъра. Каква е тази дискриминация. Пуснете по центъра и овчарите със стадото да минават....амаха я

изобщо не си интересен- да не говорим за смяхх... качил си доста слабо изказване без грам смисъл и идея- само детско лигавене -и незнаене какво да се каже по основния въпрос (явно нямате ясни инструкции от пожарникаря)- и не можете сами да кажете две думи накръст...)- защо се взема такса синя зона- и къде и за какво потъват тези пари-ама ,( и като гледам че не ти се обръща внимание)маи народа поумнява и не обръща много внимание на лиготенето на пожарникарските фенове...

mr.fago@

И аз съм против Синята и Зелената зона, но си мисля, че подобни изцепки на институциите трябва да се атакуват по съдебен ред, а не с улични демонстрации!!!